x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

200+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻

Bastian Overgaard

+

Bastian Overgaard er ekspert i stilhed og foredrag om samme emne! Det lyder paradoksalt, men strategisk arbejde med stilhed kan give mere effektive møder, reducere stress og øge arbejdsglæden.

Under overskriften ”mindre snak – mere værdi” har Step Up Media udviklet et website, som netop formidler værdien af Bastians foredrag ved at anvende afdæmpede, troværdige farver, inkludere videobanner og indeholde kontaktformular med forespørgselsmuligheder. Vi synes bestemt, resultat er værd at tale om!

Carspot

+

På Carspots landsdækkende værksteder sikrer godt håndværk, at der styr på reparationer og service.

Selvom vi hos StepUp Media arbejder i en helt anden branche, lever vi også af godt håndværk. Sidstnævnte kommer til udtryk på carspot.dk, hvor vi har designet en ny hjemmeside, der let lader brugeren finde et værksted i eget lokalområde via tydelig navigation og et smart søgeområde tilknyttet kortvisning. Bemærk desuden de unikke ikoner, der er nøje udarbejdet til den grafiske profil.

Herning Massivtræ

+

Herning Massivtræ A/S lever af massive træløsninger til det professionelle marked – ikke bare i Danmark, men også udlandet.

Hos StepUp Media lever vi også af det professionelle marked, dog inden for webudvikling og online marketing. Heldigvis har vi helt styr på disse områder, hvorfor vi har udviklet en flot og levende hjemmeside med flere sproglag samt en grafisk stil, der forener det rå behandlingsarbejde med det flotte færdige produkt.

Hetag

+

Hetag har bogstaveligt talt alle tagløsninger under ét tag. Deres hjemmeside fik dog ikke tidligere formidlet firmaets professionelle tilgang og brede kompetencer.

StepUp Media har udviklet en ny hjemmeside, der er værdig fra kælder til kvist. Websitet byder på en klar visuel profil, lettilgængelige kontaktområder og en specialudviklet topmenu, hvor tekst og logoer hurtigt præsenterer de forskellige fagområder. Siden rummer sågar en særudviklet Premium Club til større kunder!

Telefonboksen

+

En ”telefonboks” er et lukket arbejdsmiljø, der giver mulighed for at arbejde i fred og ro. Netop ro er et vigtigt tema for Telefonboksens nye hjemmeside, der er udviklet med fokus på enkelthed og information.

Websitet gør brug af stærkt visuelt materiale, der sammen med korte sektionsopdelte beskrivelser og synlige handlingsopfordringer gør det let for brugeren at forstå de mange produktfordele – og ikke mindst tage direkte kontakt.

Vandel Gokart

+

Hos Vandel Gokart får man fart og action – også på deres nye hjemmeside!

Websitet præsenterer straks brugeren for en praktisk menu, der er placeret på en videobaggrund med susende gokarts! Farvetemaet anvender naturligvis racerfarver, som man kender det fra banens afskærmninger, mens velvalgte billeder og ikoner introducerer alt fra mødelokaler til fodboldgolf og naturligvis gokart!

Tak for et stærkt samarbejde til en virksomhed med sloganet ”Passion is our fuel”. Vi siger ditto og på gensyn på racerbanen.

Vil du starte et samarbejde?

Henrik Schmidt

Driftsdirektør / Partner hs@stepupmedia.dk 32 22 74 40

Bliv ringet op

Ring mig op

Epoxy Design & Industri

+

Hvad gør man, når man ønsker at rette fokus mere mod B2B markedet? Man får naturligvis udviklet en stemningsfuld hjemmeside, der er bygget, så andre virksomheder hurtigt kan danne sig indtryk af produkter og services samt se billeder, der dokumentet Epoxy Designs faglige kunnen.

Epoxy Design & Industri taler direkte til andre firmaers beslutningstagere takket være et enkelt design, brugervenlighed og strategisk fremhævede kontaktområder, der tillader hurtige forespørgsler på en travl arbejdsdag.

ABC-Glas

+

Koldingensiske ABC-glas er eksperter inden for glas og spejle. Desværre reflekterede deres virksomhed ikke deres moderne løsninger og alsidige faglighed. Det gør den nu!

Med en klar visuel profil, overskuelig struktur og overblik over serviceydelser, leverer ABC-glas ikke kun godt håndværk, men også et professionelt førstehåndsindtryk online. Hjemmesiden er naturligvis udformet mobilvenligt og integreret med Facebook, så nye kunder både kan finde og følge de dygtige glarmestre.

Happy Power Danmark

+

Happy Power er en glad kunde med en stærk ny webshop! Med de stigende antal indkøb foretaget fra smartphones, er webshoppen udviklet med særligt fokus på mobilvisning.
Brugere fra smartphones møder en menu, der er designet som en app, hvilket giver en intuitiv og gnidningsfri oplevelse – som tilmed giver virksomheden flere salg! Webshoppen er naturligvis også designet, så den fremstår professionel og brugervenlig fra computerenheder.

Danish Engineering

+

Ny hjemmeside til ny virksomhed.

Vi fik til opgave at bygge et nyt website til Danish Engineering, som er en rådgivende virksomhed indenfor ingeniørbranchen.

Hjemmesiden skulle udstråle seriøsitet, men på samme tid også være brancherelateret. Resultatet er blevet en super brugervenlig og unik løsning til vores kunde. Vi har derudover udarbejdet logo og udformet teksterne i samarbejde med kunden.

Haubjerg

+

Unik hjemmeside til lokal møbel- og indretningsfirma.

Vi fik opgaven at bygge et nyt website til Haubjerg indretning, da de ønskede flere kunder online!

Resultatet blev udviklet med fokus på brugervenlighed, så brugeren hurtig kommer frem til det korrekte område på hjemmesiden. Ligeledes har vi hjulpet Haubjerg med meget bedre placeringer på Google i kraft af professionel søgemaskineoptimering.

Smukbegravelse

+

Stærk hjemmeside til Danmarks største bedemandsvirksomhed.

Vi fik opgaven at bygge et nyt website til Smukbegravelse. De har fået et stærkt resultat med mange detaljer og et unikt onlinebooking-system.

Brainstorming omkring brugervenlighed, samt fokus på det mest relevante indhold, førte an til en ny hjemmeside, der besvarer kundernes spørgsmål, før de stilles.

Modavi

+

Modavi.dk er en flersproget hjemmeside, der byder brugeren velkommen til et oplevelsesfokuseret univers, hvor video og billeder formilder et unikt produkt med sin helt egen historie.

Hjemmesiden er udviklet med en varm og nærværende farvepallette, der understreger den personliggjorte følelse på tværs af den danske vinmagers hjemmeside. Alt fra farver til billedmateriale og fonte er indarbejdet for at give en autentisk og unik følelse fra den populære vingård.

MM Watches

+

Nøjagtigt som ure selv er det, har MM WATCHES fået et elegant og tidløst design, der iscenesætter de flotte luksusure med masser af luft og et klart produktfokus.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress og gør brug af fremtrædende call-to-action farver på fornem vis. Bemærk de overskuelige produktsider, der enkelt og effektivt præsenterer brugeren for både informationer, tydelige produktbilleder og læs-mere-afsnit, der kan foldes ud efter brugerens behov.

Gl. Ålbo Camping

+

Hvordan viser man Gl. Ålbo Camping, der er en sand naturperle? Man formidler naturligvis den skønne natur med en varm farvepalette og unikke billeder fra smukke Lillebælt.

Bemærk samtidig hvordan unikke ikoner placeret direkte under topbanneret straks fortæller brugeren om spændende aktivitetsmuligheder i området, mens sidens kontaktformular lader den besøgende reservere campingplads, hytte, båd m.m.

AutoShoot

+

AutoShoot leverer en app, der gør det let for personer og erhverv at oprette professionelle billedannoncer til bilsalg, mens deres nye hjemmeside gør det let for brugeren at forstå produktet.

Et stilrent design opdelt i præcist formidlende sektioner guider brugeren mod sidens formål: download af deres app.

Dansk Haveservice

+

På Dansk Haveservice & Anlægsgartner er foråret sprunget ud. Hjemmesiden præsenterer let brugeren for kontaktinformationer, mens en elegant billedrække præsenterer samtlige serviceområder.

Det friske grønne farvetema skaber tydelige associationer til haveliv og dansk sommer, mens billedmateriale supplerer tekst og understreger Dansk Haveservice & Anlægsgartners evner som fagmænd.

WorkPoint365

+

Flot website, der understøtter kundens visuelle identitet og let guider B2B målgruppen til det rette branche- eller løsningsområde takket være tydeliggjort design og navigation.

RIIS Retail

+

Lækker side sætter referencer i fortjent lys

Riis Retail har fået en moderne, stilfuld og lækker ny hjemmeside, som giver deres imponerende arbejde den rette opmærksomhed.

Jysk Tagkompagni ApS

+

Stærk hjemmeside til stærkt firma

Vi fik opgaven at bygge et nyt website op til Jysk Tagkompagni. De har fået et stærkt resultat med mange detaljer og kvaliteter.

Brainstorming omkring brugervenlighed, samt fokus på det mest relevante indhold, viste vejen til en ny hjemmeside, der besvarer kundernes spørgsmål før de stilles.

Salon Nova

+

Præsentationssite med fokus på overskuelighed og let vedligeholdelse for personalet. Udviklet i stilrent design med elegant menu, der fungerer glimrende på desktop og mobil. Siden er udstyret med både egen kontaktformular samt CTA knapper, der fører til bookingmodul.

La Style

+

Visuel dragende firmahjemmeside, der med brugen af professionelle model- og produktbilleder formidler frisørsalonens høje kvalitet. Siden er udviklet i WordPress og forener en header med stærke CTA knapper med præsentationsafsnit, galleri, pristabeller m.m. Kort sagt alt det, kunden søger.

Lars Godbersen

+

Flot hjemmeside med designopfriskning, der fremhæver personen Lars Godbersen og elegant understreger kompetenceområder. Designet med brugervenlig og overskuelig kontaktformular, der gør det let for kunden at booke foredrag.

Epoxy Garage Gulve

+

Ny moderne hjemmeside

Epoxy Garage Gulve starter ud med en frisk og smart hjemmeside, som kan give dem en online visuel identitet som passer til deres kvalitet og ekspertiser.

Eldorado

+

Splinter ny hjemmeside støtter TV reklame

Eldoradoweb.dk havde brug for et løft, og vi fik hjemmesiden optimeret så den stod skarpt, da TV reklamerne rullede over Danmark.

Vi gav siden et splinterny og top moderne design, som giver et bedre overblik over producenterne, og leder kunderne i den rigtige retning.

Hovmand VVS

+

Nyt og stærkere CMS

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i det prisvindende CMS WordPress. Hovmand VVS havde et ønske om en mere moderne og let redigerbar hjemmeside. Vi har derfor bygget siden op unikt efter deres krav og ønsker.

Snoghøj Højskole

+

100% funktionel på alle enheder…

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i det prisvindende CMS WordPress. Snoghøj højskole havde et ønske om en mere moderne og let redigerbar hjemmeside,

vi har derfor bygget siden op unikt efter deres krav og ønsker.

SR Hydraulic

+

Nyt og unikt design

Vi fik opgaven at bygge et nyt website op fra bunden. Resultatet er blevet en lækker hjemmeside, med høj fokus på design.

Siden er 100% responsive og helt unikt design.

CAWO A/S

+

Ny website i WordPress

Opgaven var at flytte deres nuværende hjemmeside over i WordPress. Det har gjort deres side meget hurtigere og mere brugervenlig at redigere i.

Der er også udarbejdet SEO på siden, så de kan findes på deres ydelser i deres kundeområde.

Den Lille Hundesalon

+

Nyt website Inkl. mulighed for Onlinebooq

Vi fik opgaven at bygge et nyt website for en lavt budget. Resultatet er super brugervenligt, og grafisk lækkert.

Siden er 100% responsive og lever op til alle kundens ønsker.

Stentebjerg Antik

+

Nyt website Inkl. mulighed for forspørgsel

Vi fik opgaven at bygge et nyt og brugervenligt website, som virker 100% på alle enheder og i alle webbrowsere. Kravet fra kunden var også at den skulle være nem at redigere.

Siden er 100% responsive og lever op til alle kundens krav.

Nordisk Smørrebrød

+

Ny hjemmeside med unikt bestillingssystem

Vi har udviklet denne hjemmeside fra bunden, både interne systemer, design samt bestillingsmodul. Der er mulighed for både kortbetaling og forspørgsel.

Designet har høj fokus på mobilvenlighed, og giver en god oplevelse fra alle mobilenheder.

RR Eyelashes & Brows

+

Ny hjemmeside afspejler elegancen og det smukke ved fyldige øjenvipper.

Hjemmesiden har et gennemgående stilrent design, som udspringer fra logoet’s minimalistiske og simple look.

Som en one-page, står siden som en simpel oplevelse, som giver læseren alt hvad de søger hos en vippetekniker.

Lind & Dahl

+

Hjemmeside design optimeret

Lind & Dahl’s gamle hjemmeside havde brug for en overhaling. Vi satte os ned og fik gennemgået deres design, for at løfte det til nye højder.

Vi er stolte af at kunne præsentere et stilfuldt og let design, som gerne skulle understøtte Lind & Dahl’s kompetencer mod øget trivsel med positive tanker.

Winestore

+

Helt nyt design til Winestore.dk

Med det nye design, en uforbederlig hastighed, stærk sikkerhed, er winestore.dk nu klar til at få en masse kunder fra nettet!

STENSBO Engineering ApS

+

Stensbo har fået lynhurtig og brugervenlig hjemmeside

Stensbo ønskede en mere brugervenlig, samt lynhurtig hjemmeside.

Siden har meget fokus hastighed, og score 100/100 på Google pagespeed!

S.M Værktøj ApS

+

En kæmpe forbedring satte smvkt.dk i toppen!

Smvkt.dk var desværre utrolig langsom, hvilket fik mange potentielle kunder til at opgive besøget på hjemmesiden. Kinesiske virusser gjorde det også svært for smvkt.dk at holde hovedet oppe.

Med det nye design, en uforbederlig hastighed, stærk sikkerhed, og uden virus, har S.M Værktøj fået nyt liv og kræfter til at konkurrere.

Kolster A/S

+

Nyt responsive design giver flere besøg

Kolster A/S byder jer velkommer til deres nye hjemmeside, med mange lækre funktioner.

Det responsive layout giver hjemmesiden et løft, og er designet med hensigt på, at den skal kunne ses og bruges på alle skærmstørrelser samt enheder.

Lejenvarebil

+

Top moderne design løfter hjemmesiden

Lejenvarebil.dk tager jer indenfor i sit et nye og unikke layout på hjemmesiden.

Layoutet gav hjemmesiden et løft, og er designet med hensigt på, at den skal kunne ses og bruges på både smartphones, tablets og almindelige computere.

Dormus A/S

+

Når brugervenligheden er i top

Dormus tager dig indenfor i deres nye verden med en ny visuel identitet på deres website.

Det nye layout giver hjemmesiden et mere moderne løft, som sætter brugervenligheden og hastighed et løft, hvilket giver brugeren den bedste oplevelse.

Kunder vi hjælper