x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

200+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻

Kiesel Scandinavia

+

Kiesel er Skandinaviens næststørste leverandør af maskiner til landbrug, erhvervsparker, skrotpladser, havnearbejde, anlægsgartnere og meget mere.

Det tunge maskineri er sat i fokus ved en såkaldt mega-menu, der har billeder af de enkelte produkttyper, ligesom siden skilter med mærker fra branchens stærke maskinleverandører.

Da Kiesel også forhandler brugte maskiner, er der naturligvis oprettet en særlig sektion til produktfremvisning, hvor brugeren nemt kan se billeder og finde data på de enkelte maskintyper.

Alt design er kodet unikt op på en velsmurt WordPress motor, som sikrer en hurtig brugeroplevelse på et flot website i lette farvetoner.

HOUSE4IT

+

Hos HOUSE4IT handler IT ikke om smarte buzz words, men: ”100% stabile, innovative IT løsninger til den
rigtige pris.” Læg dertil en sund forretningsforståelse, så har du en oplagt IT-partner.

En dygtig virksomhed fortjener naturligvis en god hjemmeside. Derfor har vi designet et mørkt og stilrent
webunivers med en flot nordisk kontrastfarve i blå. Websitet er udstyret med professionelle
fotografbilleder af firmaet selv, hvilket understreger den personlige service hele teamet fra HOUSE4IT
leverer.

Hjemmesiden er dertil udstyret med nem adgang til remote support, så supporterne kan øge sikkerheden,
fejlfinde, opdatere eller genskabe kundens systemer på både stor eller lille skala.

Blikfang Optik

+

Hos Blikfang Optik kan du som kunde forvente kvalitet, service og personlig stil. Faktisk har den Fredericia-
baserede optiker egen brillebus, så du kan få tjekket synet i din egen stue!

Desværre var deres hjemmeside ikke et opmuntrende syn, og StepUp Media blev bedt om at tage
skærmbrillerne på og hoppe i arbejdstøjet.

Resultatet er et moderne website til både privat- og erhvervskunder, der får glæde af nem navigering på en
brugervenlig hjemmeside. Siden gør flot brug af video, kontrastfarver og knapper med klare
handlingsopfordringer til kontakt, booking m.m.

StepUp Media optimerer desuden Brille Optiks vigtigste søgeord (SEO) og sender friske brugere til siden.

Lavpristelte.dk

+

Skal du holde bryllup, konfirmation eller måske studenterfest? Så besøg lavpristelte.dk! Her finder du ikke bare køreklare festpakker, men også en ny og toptunet hjemmeside!

StepUp Media har udviklet det brugervenlige website med en helt ny visuel identitet og klar designguide for farver, fonte m.m.

Bemærk f.eks. hvordan kontrastfarver gør det let at adskille informationer som pris, produkttekst og ’læs mere’-knapper.

Siden er derfor både informativ og overskuelig, formidler let fordele og leder brugeren videre til den helt rette pakkeløsning. Hertil har vi specialudviklet en særlig produktvisning, der gør det lettere at gå på opdagelse i udvalget.

Nyd desuden hvordan den skjulte kontaktformular elegant toner frem, når du klikker på ”Bestil” for at booke dit partytelt.

AM Advokater

+

Når ret skal være ret, er Anker | Møller Advokater de helt rette at kontakte! Det knivskarpe advokatfirma hjælper både private og erhverv – og taler ikke mindst et sprog, deres klienter forstår.

Desværre fik deres potentielle klienter ikke en optimal oplevelse og fældede derfor hård dom over firmaets gamle hjemmeside.

StepUp Media har designet Anker | Møller Advokaters nye website, så det fremstår moderne og troværdigt. Sitet har godt med luft, hvilket sikrer overblik, mens velvalgt brug af navigation, ikoner og tags let lader brugeren finde den ønskede service.

Det løbende samarbejde har endda betyder, at vi hos StepUp Media har hyret et nyt advokatfirma. Naturligvis dem med den flotteste hjemmeside – se selv.

Kolding Køkkentorv

+

Hvordan kan 7 forskellige fysiske butikker øge deres kendskabsgrad og få flere kunder i butikken? Sådan lød udfordringen, da bl.a. Svane Køkkenet, Invita og Kvik kontaktede os.

Vi løste opgaven ved at udtænke et sammensluttende fælles hjemmesidekoncept, der med dronevideo viser køkkenbutikkernes fysiske beliggenhed - og samtidig har integreret Google kort til let identifikation.

StepUp Media har udtænkt logo og hjemmesidedesign samt opsat Facebook annoncering og planlagt løbende opslag. Annonceringen er naturligvis opsat med relevante demografiske målgrupper, som fanger de helt rette brugere.

Kolding Køkkentorv: Gør jer klar til kunder!

Vil du starte et samarbejde?

Henrik Schmidt

Driftsdirektør / Partner hs@stepupmedia.dk 32 22 74 40

Bliv ringet op

Ring mig op

BASKRANER A/S

+

Landsdækkende BAS KRANER A/S har stærke kraner til et hvilket som helst formål. De måtte dog søge hjælp hos StepUp Media for at få ’løftet’ den tunge opgave at få en moderne og professionel hjemmeside.

Det nye website er designet enkelt og overskueligt med fokus på overblik samt nem navigation. Designet er maskulint og udarbejdet med unikke detaljer, som f.eks. en gennemgående brug af virksomhedens flotte røde farve fra logoet, der skaber fokus på vigtige kontaktknapper og øger konverteringen.

BAS KRANER har desuden indgået en SEO-aftale, der allerede nu giver afkast med topplaceringer på væsentlige søgeord!

DCWorkshop

+

Hvor kører man hen, hvis man ønsker at forkæle sin bil med service på allerhøjeste plan? Vores bud er DC Workshop, hvor erfarne mekanikere tager ekstraordinær kærlig hånd om både klassiske til moderne biler.

Selvom vi ikke dyrker motorrum og mekanik hos StepUp Media, dyrker vi den ekstraordinære service, der også kendetegner DC Workshop.

Derfor har vi skabt en unik hjemmeside med fokus på flotte billeder og eksklusive farvetoner, som understreger, der er tale om meget mere end dit typiske værksted. Læg dertil den elegante venstremenu, der let åbnes og glider over skærmen, når brugeren vil til kontaktsiden eller læse mere om værkstedet.

Filmporten

+

Hos Filmporten kræser man for at skabe unikke biografopleveseler for et publikum bestående filmelskere.

Både designere og udviklere hos StepUp Media er stolte over at have været med til at forvandle et helt hvidt lærred til en varm og imødekommende hjemmeside, dedikeret til dem som dyrker filmens magiske univers.

Den grafiske stil er varm og inkluderende med særligt sin bordeauxrøde farver, der skaber tydelig reference til biografens bløde sæder, mens filmplakater og tydelige billeder sætter fokus på instruktørernes mesterværker. Siden er naturligvis opbygget brugervenligt og udviklet med mulighed for at tilmelde sig biografklubben online.

Travelscoop Plus

+

På Travelscoop+ kan du melde dig ind i en særlig fordelsklub og finde flybilletter til fjerne himmelstrøg - med op til 80% prisbesparelse!

StepUp Media har sendt denne lækre hjemmeside i ’skyen’, hvortil vi har udviklet et praktisk kundesystem med nem tilmeldingsmulighed samt et bagvedliggende abonnementssystem.

Siden har derudover gode rejsetilbud, inspiration samt tips og tricks på egen blog – alt sammen opbygget i en brugervenlig struktur med luft mellem elementerne og velvalgte kontraster, der sikrer fokus de rette steder.

Tag et kig – måske du også finder din helt egen drømmerejse.

TeamTand

+

Det var med store smil, vi sendte TeamTands nye hjemmeside i luften! Den dygtige tandklinik med base i Waves shoppingcenter har fået et helt nyt online look, hvor den hvide og klinisk rene nuance er bragt i spil med kontrastskabende lette blå toner. Det skaber ikke bare en personlig og indbydende følelse hos brugeren, men fanger øjet, så der fokuseres på de områder, tandklinikken ønsker konverteringer på.

Siden gør naturligvis brug af billeder taget hos tandlægerne selv, hvilket skaber en relation allerede inden første besøg.

Bemærk desuden hvordan et klik på ”Bestil en tid” åbner en praktisk formular, som let lader brugeren angive de mest belejlige ugedage og tidspunkter til et besøg hos tandlægen.

EXIS

+

EXIS har siden 1982 hjulpet med at facilitere frivilligt arbejde i udlandet – hvormed de hjælper mennesker i Latinamerika, USA, Afrika, Asien og Australien, mens programmernes deltagere får uforglemmelige minder og livserfaringer.

StepUp Media har udviklet EXIS nye hjemmeside og bidraget med store dele indholdsarbejde. Resultat er blevet et website, hvor autentiske billeder og en professionel tone kombineres med blødere fonte og ikoner. Det skaber et både troværdigt og imødekommende univers.

Bemærk desuden det flotte verdenskort på forsiden, hvorfra interesserede nemt kan navigere ’ud i verden’.

Flexible Products

+

MDT Flexible Products er innovative i deres koncepttænkning med aluminiumsprofiler, som ved håndkraft formes i alle retninger.

Netop innovative løsninger er et nøgleord hos StepUp Media, hvor vi har formet firmaets nye hjemmeside. Websitet gør brug af klassiske sorte og hvide nuancer, der i samspil med luft mellem elementer og den helt rette mængde information pr. afsnit skaber klart overblik.

Hjemmesiden er enkel i sin stil, men er samtidig livlig i kraft af gennemtænkte overgange, hvor bokse og billeder skaber dynamik, når de bryder klassiske rammer – akkurat som MDF Flexible Products gør med deres nytænkning i branchen.

Planke-bord.dk

+

Planke-bord.dk er en ny webshop, hvor du finder stole og plankeborde lavet i smuk eg, ask og amerikansk valnød. De unikke møbler forener rå metalkomponenter med flotte naturmaterialer, hvilket giver et æstetisk og harmonisk udtryk.

Netop æstetik og harmoni har været nøgleord igennem udviklingsfasen, hvor StepUp Media har designet og programmeret webshoppen med videoheader, produktkarrusel, billedgalleri og en gennemgående farvepalette holdt i hvide og brune nuancer.

Webshoppen er desuden udviklet med en unik ”design og beregn pris” funktion, der tillader brugeren at sammensætte sit drømmebord via en brugervenlig femtrins-guide.

Orana

+

Orana har mere end 80 års erfaring med at udvikle frugtbaseret smag til diverse flydende drikke. Orana har et verdensomspændende netværk, og deres ingredienser findes i mange globale og lokale førende mærker af drikkevarer, mælkeprodukter og bageriprodukter verden over.

Da StepUp Media skulle lave en ny hjemmeside til Orana, skulle vi designe til menneskets sanser. Designet komplimenterer de fantastiske billeder med en minimalistisk og moderne stil, som får munden til at løbe i vand. Et design skal påvirke Orana's kunder positivt og sælge produktet, og i Orana's tilfælde skal man helst kunne smage deres produkter igennem designet.

Dream Concept

+

Dream Concept kombinerer motorsport og firmaevents på fineste vis. Her er der sjældent en fod på bremsen, når hjulene skrider, speedometeret er i top og adrenalinen suser!

Det kan være svært at overføre følelsen af fart og benzin i blodet til webmediet, men ikke desto mindre er det lykkedes os. Dét takket være brugen af videosekvenser på sidens headere, masser af dynamiske elementer og klare farvereferencer til racerløb i kraft af sort, hvid og rød. Passion for motorsporten møder passion for web og marketing!

Bastian Overgaard

+

Bastian Overgaard er ekspert i stilhed og foredrag om samme emne! Det lyder paradoksalt, men strategisk arbejde med stilhed kan give mere effektive møder, reducere stress og øge arbejdsglæden.

Under overskriften ”mindre snak – mere værdi” har Step Up Media udviklet et website, som netop formidler værdien af Bastians foredrag ved at anvende afdæmpede, troværdige farver, inkludere videobanner og indeholde kontaktformular med forespørgselsmuligheder. Vi synes bestemt, resultat er værd at tale om!

Carspot

+

På Carspots landsdækkende værksteder sikrer godt håndværk, at der styr på reparationer og service.

Selvom vi hos StepUp Media arbejder i en helt anden branche, lever vi også af godt håndværk. Sidstnævnte kommer til udtryk på carspot.dk, hvor vi har designet en ny hjemmeside, der let lader brugeren finde et værksted i eget lokalområde via tydelig navigation og et smart søgeområde tilknyttet kortvisning. Bemærk desuden de unikke ikoner, der er nøje udarbejdet til den grafiske profil.

Herning Massivtræ

+

Herning Massivtræ A/S lever af massive træløsninger til det professionelle marked – ikke bare i Danmark, men også udlandet.

Hos StepUp Media lever vi også af det professionelle marked, dog inden for webudvikling og online marketing. Heldigvis har vi helt styr på disse områder, hvorfor vi har udviklet en flot og levende hjemmeside med flere sproglag samt en grafisk stil, der forener det rå behandlingsarbejde med det flotte færdige produkt.

Hetag

+

Hetag har bogstaveligt talt alle tagløsninger under ét tag. Deres hjemmeside fik dog ikke tidligere formidlet firmaets professionelle tilgang og brede kompetencer.

StepUp Media har udviklet en ny hjemmeside, der er værdig fra kælder til kvist. Websitet byder på en klar visuel profil, lettilgængelige kontaktområder og en specialudviklet topmenu, hvor tekst og logoer hurtigt præsenterer de forskellige fagområder. Siden rummer sågar en særudviklet Premium Club til større kunder!

Telefonboksen

+

En ”telefonboks” er et lukket arbejdsmiljø, der giver mulighed for at arbejde i fred og ro. Netop ro er et vigtigt tema for Telefonboksens nye hjemmeside, der er udviklet med fokus på enkelthed og information.

Websitet gør brug af stærkt visuelt materiale, der sammen med korte sektionsopdelte beskrivelser og synlige handlingsopfordringer gør det let for brugeren at forstå de mange produktfordele – og ikke mindst tage direkte kontakt.

Vandel Gokart

+

Hos Vandel Gokart får man fart og action – også på deres nye hjemmeside!

Websitet præsenterer straks brugeren for en praktisk menu, der er placeret på en videobaggrund med susende gokarts! Farvetemaet anvender naturligvis racerfarver, som man kender det fra banens afskærmninger, mens velvalgte billeder og ikoner introducerer alt fra mødelokaler til fodboldgolf og naturligvis gokart!

Tak for et stærkt samarbejde til en virksomhed med sloganet ”Passion is our fuel”. Vi siger ditto og på gensyn på racerbanen.

AD Danmark

+

AD Danmark leverer et komplet sortiment af reservedele samt udstyr og software til autobranchen. StepUp Media fik dog fornøjelsen af at levere deres nye hjemmeside.

Da AD Danmark leverer mange services, er overblik og korte informationsmængder essentielle. Derfor gør deres nye website elegant brug af en grafisk profil, der anvender farver som en del af strukturen og adskiller informationer og handlingsopfordringer som ”Bliv kunde nu” samt ”Kontakt os her”. Resultatet er informationsoverblik og kontaktpunkter, der fanger øjet ved brug af kontrastbaggrunde.

Siden fungerer naturligvis perfekt fra både desktop og mobil.

Epoxy Design & Industri

+

Hvad gør man, når man ønsker at rette fokus mere mod B2B markedet? Man får naturligvis udviklet en stemningsfuld hjemmeside, der er bygget, så andre virksomheder hurtigt kan danne sig indtryk af produkter og services samt se billeder, der dokumentet Epoxy Designs faglige kunnen.

Epoxy Design & Industri taler direkte til andre firmaers beslutningstagere takket være et enkelt design, brugervenlighed og strategisk fremhævede kontaktområder, der tillader hurtige forespørgsler på en travl arbejdsdag.

ABC-Glas

+

Koldingensiske ABC-glas er eksperter inden for glas og spejle. Desværre reflekterede deres virksomhed ikke deres moderne løsninger og alsidige faglighed. Det gør den nu!

Med en klar visuel profil, overskuelig struktur og overblik over serviceydelser, leverer ABC-glas ikke kun godt håndværk, men også et professionelt førstehåndsindtryk online. Hjemmesiden er naturligvis udformet mobilvenligt og integreret med Facebook, så nye kunder både kan finde og følge de dygtige glarmestre.

Danish Engineering

+

Ny hjemmeside til ny virksomhed.

Vi fik til opgave at bygge et nyt website til Danish Engineering, som er en rådgivende virksomhed indenfor ingeniørbranchen.

Hjemmesiden skulle udstråle seriøsitet, men på samme tid også være brancherelateret. Resultatet er blevet en super brugervenlig og unik løsning til vores kunde. Vi har derudover udarbejdet logo og udformet teksterne i samarbejde med kunden.

Haubjerg

+

Unik hjemmeside til lokal møbel- og indretningsfirma.

Vi fik opgaven at bygge et nyt website til Haubjerg indretning, da de ønskede flere kunder online!

Resultatet blev udviklet med fokus på brugervenlighed, så brugeren hurtig kommer frem til det korrekte område på hjemmesiden. Ligeledes har vi hjulpet Haubjerg med meget bedre placeringer på Google i kraft af professionel søgemaskineoptimering.

Smukbegravelse

+

Stærk hjemmeside til Danmarks største bedemandsvirksomhed.

Vi fik opgaven at bygge et nyt website til Smukbegravelse. De har fået et stærkt resultat med mange detaljer og et unikt onlinebooking-system.

Brainstorming omkring brugervenlighed, samt fokus på det mest relevante indhold, førte an til en ny hjemmeside, der besvarer kundernes spørgsmål, før de stilles.

Modavi

+

Modavi.dk er en flersproget hjemmeside, der byder brugeren velkommen til et oplevelsesfokuseret univers, hvor video og billeder formilder et unikt produkt med sin helt egen historie.

Hjemmesiden er udviklet med en varm og nærværende farvepallette, der understreger den personliggjorte følelse på tværs af den danske vinmagers hjemmeside. Alt fra farver til billedmateriale og fonte er indarbejdet for at give en autentisk og unik følelse fra den populære vingård.

MM Watches

+

Nøjagtigt som ure selv er det, har MM WATCHES fået et elegant og tidløst design, der iscenesætter de flotte luksusure med masser af luft og et klart produktfokus.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress og gør brug af fremtrædende call-to-action farver på fornem vis. Bemærk de overskuelige produktsider, der enkelt og effektivt præsenterer brugeren for både informationer, tydelige produktbilleder og læs-mere-afsnit, der kan foldes ud efter brugerens behov.

Gl. Ålbo Camping

+

Hvordan viser man Gl. Ålbo Camping, der er en sand naturperle? Man formidler naturligvis den skønne natur med en varm farvepalette og unikke billeder fra smukke Lillebælt.

Bemærk samtidig hvordan unikke ikoner placeret direkte under topbanneret straks fortæller brugeren om spændende aktivitetsmuligheder i området, mens sidens kontaktformular lader den besøgende reservere campingplads, hytte, båd m.m.

AutoShoot

+

AutoShoot leverer en app, der gør det let for personer og erhverv at oprette professionelle billedannoncer til bilsalg, mens deres nye hjemmeside gør det let for brugeren at forstå produktet.

Et stilrent design opdelt i præcist formidlende sektioner guider brugeren mod sidens formål: download af deres app.

Dansk Haveservice

+

På Dansk Haveservice & Anlægsgartner er foråret sprunget ud. Hjemmesiden præsenterer let brugeren for kontaktinformationer, mens en elegant billedrække præsenterer samtlige serviceområder.

Det friske grønne farvetema skaber tydelige associationer til haveliv og dansk sommer, mens billedmateriale supplerer tekst og understreger Dansk Haveservice & Anlægsgartners evner som fagmænd.

WorkPoint365

+

Flot website, der understøtter kundens visuelle identitet og let guider B2B målgruppen til det rette branche- eller løsningsområde takket være tydeliggjort design og navigation.

RIIS Retail

+

Lækker side sætter referencer i fortjent lys

Riis Retail har fået en moderne, stilfuld og lækker ny hjemmeside, som giver deres imponerende arbejde den rette opmærksomhed.

Jysk Tagkompagni ApS

+

Stærk hjemmeside til stærkt firma

Vi fik opgaven at bygge et nyt website op til Jysk Tagkompagni. De har fået et stærkt resultat med mange detaljer og kvaliteter.

Brainstorming omkring brugervenlighed, samt fokus på det mest relevante indhold, viste vejen til en ny hjemmeside, der besvarer kundernes spørgsmål før de stilles.

Salon Nova

+

Præsentationssite med fokus på overskuelighed og let vedligeholdelse for personalet. Udviklet i stilrent design med elegant menu, der fungerer glimrende på desktop og mobil. Siden er udstyret med både egen kontaktformular samt CTA knapper, der fører til bookingmodul.

La Style

+

Visuel dragende firmahjemmeside, der med brugen af professionelle model- og produktbilleder formidler frisørsalonens høje kvalitet. Siden er udviklet i WordPress og forener en header med stærke CTA knapper med præsentationsafsnit, galleri, pristabeller m.m. Kort sagt alt det, kunden søger.

Lars Godbersen

+

Flot hjemmeside med designopfriskning, der fremhæver personen Lars Godbersen og elegant understreger kompetenceområder. Designet med brugervenlig og overskuelig kontaktformular, der gør det let for kunden at booke foredrag.

Epoxy Garage Gulve

+

Ny moderne hjemmeside

Epoxy Garage Gulve starter ud med en frisk og smart hjemmeside, som kan give dem en online visuel identitet som passer til deres kvalitet og ekspertiser.

Eldorado

+

Splinter ny hjemmeside støtter TV reklame

Eldoradoweb.dk havde brug for et løft, og vi fik hjemmesiden optimeret så den stod skarpt, da TV reklamerne rullede over Danmark.

Vi gav siden et splinterny og top moderne design, som giver et bedre overblik over producenterne, og leder kunderne i den rigtige retning.

Hovmand VVS

+

Nyt og stærkere CMS

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i det prisvindende CMS WordPress. Hovmand VVS havde et ønske om en mere moderne og let redigerbar hjemmeside. Vi har derfor bygget siden op unikt efter deres krav og ønsker.

Snoghøj Højskole

+

100% funktionel på alle enheder…

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i det prisvindende CMS WordPress. Snoghøj højskole havde et ønske om en mere moderne og let redigerbar hjemmeside,

vi har derfor bygget siden op unikt efter deres krav og ønsker.

SR Hydraulic

+

Nyt og unikt design

Vi fik opgaven at bygge et nyt website op fra bunden. Resultatet er blevet en lækker hjemmeside, med høj fokus på design.

Siden er 100% responsive og helt unikt design.

CAWO A/S

+

Ny website i WordPress

Opgaven var at flytte deres nuværende hjemmeside over i WordPress. Det har gjort deres side meget hurtigere og mere brugervenlig at redigere i.

Der er også udarbejdet SEO på siden, så de kan findes på deres ydelser i deres kundeområde.

Den Lille Hundesalon

+

Nyt website Inkl. mulighed for Onlinebooq

Vi fik opgaven at bygge et nyt website for en lavt budget. Resultatet er super brugervenligt, og grafisk lækkert.

Siden er 100% responsive og lever op til alle kundens ønsker.

Stentebjerg Antik

+

Nyt website Inkl. mulighed for forspørgsel

Vi fik opgaven at bygge et nyt og brugervenligt website, som virker 100% på alle enheder og i alle webbrowsere. Kravet fra kunden var også at den skulle være nem at redigere.

Siden er 100% responsive og lever op til alle kundens krav.

Nordisk Smørrebrød

+

Ny hjemmeside med unikt bestillingssystem

Vi har udviklet denne hjemmeside fra bunden, både interne systemer, design samt bestillingsmodul. Der er mulighed for både kortbetaling og forspørgsel.

Designet har høj fokus på mobilvenlighed, og giver en god oplevelse fra alle mobilenheder.

RR Eyelashes & Brows

+

Ny hjemmeside afspejler elegancen og det smukke ved fyldige øjenvipper.

Hjemmesiden har et gennemgående stilrent design, som udspringer fra logoet’s minimalistiske og simple look.

Som en one-page, står siden som en simpel oplevelse, som giver læseren alt hvad de søger hos en vippetekniker.

Lind & Dahl

+

Hjemmeside design optimeret

Lind & Dahl’s gamle hjemmeside havde brug for en overhaling. Vi satte os ned og fik gennemgået deres design, for at løfte det til nye højder.

Vi er stolte af at kunne præsentere et stilfuldt og let design, som gerne skulle understøtte Lind & Dahl’s kompetencer mod øget trivsel med positive tanker.

Winestore

+

Helt nyt design til Winestore.dk

Med det nye design, en uforbederlig hastighed, stærk sikkerhed, er winestore.dk nu klar til at få en masse kunder fra nettet!

STENSBO Engineering ApS

+

Stensbo har fået lynhurtig og brugervenlig hjemmeside

Stensbo ønskede en mere brugervenlig, samt lynhurtig hjemmeside.

Siden har meget fokus hastighed, og score 100/100 på Google pagespeed!

S.M Værktøj ApS

+

En kæmpe forbedring satte smvkt.dk i toppen!

Smvkt.dk var desværre utrolig langsom, hvilket fik mange potentielle kunder til at opgive besøget på hjemmesiden. Kinesiske virusser gjorde det også svært for smvkt.dk at holde hovedet oppe.

Med det nye design, en uforbederlig hastighed, stærk sikkerhed, og uden virus, har S.M Værktøj fået nyt liv og kræfter til at konkurrere.

Kolster A/S

+

Nyt responsive design giver flere besøg

Kolster A/S byder jer velkommer til deres nye hjemmeside, med mange lækre funktioner.

Det responsive layout giver hjemmesiden et løft, og er designet med hensigt på, at den skal kunne ses og bruges på alle skærmstørrelser samt enheder.

Lejenvarebil

+

Top moderne design løfter hjemmesiden

Lejenvarebil.dk tager jer indenfor i sit et nye og unikke layout på hjemmesiden.

Layoutet gav hjemmesiden et løft, og er designet med hensigt på, at den skal kunne ses og bruges på både smartphones, tablets og almindelige computere.

Kunder vi hjælper