x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer 👍

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

WECP

+

WECP engagerer sig i at forbinde energibyer verden over med det formål at fremme bæredygtig energiproduktion og -forbrug til gavn for alle samfund globalt.

Vi har skabt en unik løsning til deres internationale hjemmeside, som gør at hele verden kan opleve hjemmesiden uden komplikationer og forsinkelser. WECP er førende stemmer inden for bæredygtig økonomisk udvikling, klimaindsats og opbygning af mere robuste byer, som den nye digitale platform er med til at afspejle.

Vores team har arbejdet tæt sammen med WECP for at forstå deres mål og udfordringer. Vi har implementeret avancerede funktioner, der forbedrer brugeroplevelsen og sikrer problemfri adgang til vigtige oplysninger.

Resultatet er en moderne, intuitiv hjemmeside, der understøtter WECP's mission og fremhæver deres arbejde inden for bæredygtighed. Med vores løsning kan WECP nu effektivt nå ud til et globalt publikum og styrke deres internationale samarbejder.

Danmarks Billedkunstlærere

+

Danmarks Billedkunstlærere er en landsdækkende forening, som arbejder på frivillig basis. Formålet er at skaffe så gode vilkår som muligt for undervisningen i Billedkunst. Dette gælder både vedrørende undervisningslokaler til Billedkunst, timetal og efteruddannelse af billedkunstlærere.

Hos StepUp Media fik vi til opgave at gøre DBLs hjemmeside mere passende til, hvad de egentlig står inde for. Kreativitet, udtryk, farver og selvfølgelig billedkunst! Deres forrige hjemmesidedesign var meget teksttung og afspejlede ikke deres formål, kreativitet eller æstetik.

Dette har vi lavet om på og udformet en digital platform til DBL med afsæt i deres kerneværdier, mission og vision. Der har været fokus på en del mere grafik og farver, som gør det synligt, at der er tale om billedkunst. Med et moderne og farverigt design fanger hjemmesiden nu essensen af DBL’s engagement i kunstens verden og gør det let for medlemmerne og besøgende at finde nyheder, kurser og informationer.

Jysk Sprængnings Tjeneste

+

Jysk Sprængnings Tjeneste er en af de eneste virksomheder i Danmark, der har sprængning som hovederhverv – med sprængningsarbejde på daglig basis. Virksomheden er en stærk partner, når der skal nedbrydes, ved renovering og ombygning, eller når alt skal væk.

Den nye hjemmeside er designet i deres orange-gule farve samt udstyret med billeder, der viser deres professionelle arbejde inden for sprængning. Jysk Sprængnings Tjeneste garanterer kvalitet, sikkerhed og personlig rådgivning, hvilket vores flotte og unikke løsning er med til at afspejle. Derudover er hjemmesiden gjort brugervenlig, mindre teksttung og nem at navigere rundt i.

Ud over dette, så har der været fokus på at skabe en mere dynamisk hjemmeside, hvor der er mere liv og attraktion. Resultat af den nye hjemmeside inviterer besøgende til at blive længere på hjemmesiden, at klikke rundt i de forskellige kategorier samt udforske og læse hvad Jysk Sprængnings Tjeneste tilbyder.

Flowtech

+

Flowtech er eksperter inden for fremstilling af specialmaskiner og procesudstyr. Men på trods af at have bygget komplekse industrianlæg til fremtidens løsninger, var deres hjemmeside blevet indhentet af fortiden.

Vi har derfor hjulpet Flowtech med udvikling af et helt nyt website i WordPress, som lever op til nutidens standarder – og lidt mere til. Websitet er udviklet med brug af personligt videobanner fra produktionsmiljøet, nem inddeling i kerneområder og med specialdesignede piktogrammer, som lader brugeren genkende brancheområderne visuelt.

Siden har et dynamisk liv, hvor der er bevægelse i bl.a. menupunkterne og kontaktikoner, hvormed man kan ringe direkte op til virksomheden eller gå til deres kontaktside.

Netop denne side er udviklet med kort over afdelinger samt mulighed for at filtrere efter relevant personale.

Siden er desuden opdelt i 3 sproglag og har case-side til at skilte med virksomhedens unikke løsninger.

HOUSE4IT

+

Hos HOUSE4IT handler IT ikke om smarte buzz words, men: ”100% stabile, innovative IT løsninger til den
rigtige pris.” Læg dertil en sund forretningsforståelse, så har du en oplagt IT-partner.

En dygtig virksomhed fortjener naturligvis en god hjemmeside. Derfor har vi designet et mørkt og stilrent
webunivers med en flot nordisk kontrastfarve i blå. Websitet er udstyret med professionelle
fotografbilleder af firmaet selv, hvilket understreger den personlige service hele teamet fra HOUSE4IT
leverer.

Hjemmesiden er dertil udstyret med nem adgang til remote support, så supporterne kan øge sikkerheden,
fejlfinde, opdatere eller genskabe kundens systemer på både stor eller lille skala.

Kortermann IT

+

Når man arbejder professionelt med IT, slår det hårdt på troværdigheden med en gammeldags hjemmeside. Derfor har vi hjulpet Kortemann-IT med en opgradering af deres website.

Den nye hjemmeside er designet i Kortemanns-IT’s flotte kongeblå farver, som er tilsat en frisk limegrøn kontrastfarve, der blandt andet hjælper med at tiltrække fokus på CTA-knapper.

Herudover er der lagt vægt på at skabe et univers, som er let overskueligt. Af samme årsag er alle services samlet i bokse, der præsenterer firmaets kompetencer. Disse uddybes naturligvis på deres egne dedikerede undersider, som også er tilgængelige fra topmenuen.

Bemærk desuden den praktiske kontaktformular, der glider elegant ind fra højre skærmside eller fra bunden på smartphone, samt den direkte adgang til fjernsupport via TeamViewer.

Henrik Schmidt

Driftsdirektør / Partner hs@stepupmedia.dk 32 22 74 40

Bliv ringet op

Ring mig op

NS Auto

+

Nu kører det for alvor for N.S. Auto i Horsens! For deres nye hjemmeside er lige udstyrspakken over gennemsnittet - og med speciallak fra StepUp Media-værkstedet.

Websitet er designet med et lækkert videobanner, som fader ud med en ”pixeleret” effekt over i hovedsitets stilrene design. Her er der fokus på enkelthed og brugervenlighed, hvorfor der er opdelt i sektioner efter kompetenceområder.

Hjemmesiden har derudover en praktisk Google Maps integration, så stedsnære kunder altid kan se, hvor værkstedet er placeret – hvilket er uhyre vigtigt for lokale virksomheder.

Hjemmesiden er desuden opbygget, så man fra både top eller sidebar kan få lynhurtig kontakt til telefon eller e-mail, mens der også er indarbejdet en elegant kontaktformular i footeren. Fra toppen er der desuden adresselink direkte over i førnævnte Google Maps, så brugeren nem kan slå navigationen til fra sin bil.

Tonax case

+

Tonax er specialister i lyd, akustik og hørelse. Hvor mange firmaer enten kender til akustik eller har viden om øret og hjælpemidler, tilbyder Tonax alt i ét. De er både Undervisningsministeriets leverandør af høreteknisk udstyr og et professionelt akustikfirma.

Vi har hjulpet Tonax med et nyt lyst og indbydende website, der både tilbyder god information og har en særligt udviklet backend, baseret på om kunden er B2C, B2B eller B2G.

Siden er designet med brug af intuitive ikoner i megamenuen, hvor flere produktinddelinger træder frem ved klik på fokusområdet.

Sitets indhold er flot struktureret med informative sektioner, og produktsider er både omfattet en tydelig brødkrummesti til navigation, god produktbeskrivelse og mulighed for nemt at tilgå yderligere information. F.eks. om pakkens indhold eller dokumenter til produktet.

Bloddonor Danmark

+

Bloddonor.dk gør det let for bloddonorer at finde informationer og bestille tid til at give blod. De er derfor med til at redde liv og gøre en kæmpe forskel for mange mennesker!

Med den nye hjemmeside fra StepUp Media, der er specialudviklet efter et skræddersyet design, er det blevet lettere at netop finde relevant information og blive aktiv donor.

Det er det blandt andet takket være et lyst overskueligt design med tydelige Call To Actions samt en FAQ-sektion på forsiden til ofte stillede spørgsmål. Dertil er det muligt at foretage sin tidsbestilling ved at trykke direkte på et danmarkskort, som sender donoren til den rette region.

Websitet er integreret med Bloddonors tilmeldingssystem, så der er sammenspil mellem hjemmesiden og blodbankens eget login-system.

Kunden har desuden fået en særlig brugervenlig backend, som gør det nemt at opdatere med nyheder og meget mere.

Bemærk i øvrigt topsektionen på forsiden, hvor en animationsvideo både informerer og letter stemningen.

Scandrums A/S

+

Scandrums A/S er en familieejet virksomhed, der tilbyder bæredygtige transport- og emballageløsninger i plast og stål. Formålet er at fremme den cirkulære økonomi og reducere klimapåvirkninger.

En så smuk ambition fortjener naturligvis en tilsvarende flot webshop, hvilket vi fik fornøjelsen af at skabe hos StepUp Media.

Fordi Scandrums skaber en lysere fremtid, var et lyst design med klima-grønne Call-to-Action knapper et optimalt valg. Hjemmesiden har samtidig fået et moderne touch, der harmonerer med tidens webtendenser. Bl.a. er siden udstyret med en overskuelig mega-menu, mens der på indholdssektionerne altid er overblik mellem produktkategorier og selve produkterne – takket være et sammenhørigt design.

Det gør det let for virksomhedens B2B kunder at tilføje produkter til ordrelisten med mulighed for en samlet bestilling eller forespørgsel.

Bemærk desuden den fine historiske tidslinje på ”om”-siden, der bevidner om høj kvalitet siden 1976.

Hetag

+

Hetag har bogstaveligt talt alle tagløsninger under ét tag. Deres hjemmeside fik dog ikke tidligere formidlet firmaets professionelle tilgang og brede kompetencer.

StepUp Media har udviklet en ny hjemmeside, der er værdig fra kælder til kvist. Websitet byder på en klar visuel profil, lettilgængelige kontaktområder og en specialudviklet topmenu, hvor tekst og logoer hurtigt præsenterer de forskellige fagområder. Siden rummer sågar en særudviklet Premium Club til større kunder!

Vandel Gokart

+

Fra 0 til 100 km/t på meget hurtigt vis! Det var oplevelsen, da vi erstattede Vandel Gokarts forhåndsværende hjemmeside med en splinterny af slagsen.

Vandel Gokart er kendt for deres store og sjove udendørs gokartbane samt deres hurtige gokarts. Nu er der også kommet fart på deres website, som har fået en overhaling i form af et moderne og race-orienteret nyt design, der har bragt dem tilbage i pole position!

Hjemmesiden er tilmed gjort mere funktionel for brugeren, fordi menuen er blevet trimmet og tilpasset, så den fremstår meget mere overskuelig. Vi har samtidig moderniseret webshoppen, som er blevet logisk kategoriinddelt, mens produktsiderne er blevet gjort mere professionelle.

Hele hjemmesiden oser af fart og spænding – og så gør det jo ingenting, at man har selveste Nicolas Kiesa til at præsentere banen i indlejrede videoer på sitet!

Vi leverer desuden SEO til Vandel Gokart, der ligger i top på deres primære søgeord.

Rhetor

+

Hvis vi spørger, om Rhetor gav os en spændende og tidspresset udfordring, er det ikke et retorisk spørgsmål!

Faktisk fik vi en 18 siders kravspecifikation og en kort deadline fra Rhetors rådgivende retorikere, til hvilket vi har leveret 100% inden for de aftalte rammer.

Resultatet blev et skræddersyet og dynamisk WooCommerce theme - kodet helt fra bunden! Vi har tilmed bygget en særlig visuel builder, som gør det let for de ansatte at skabe nyt flot indhold på intuitiv vis – f.eks. på bloggen.

Som en ekstra feature har vi implementeret et tagging- og søgesystem, der blandt andet gør det muligt at relatere produkter, sider, artikler og kundeudtalelser.

Derudover har vi gjort det muligt at booke kurser og træning via betaling med EAN-nummer til det offentlige.

Bedøvelse.dk

+

Bedoevelse.dk er et mobilt anæstesiteam med læger, sygeplejersker og det bedste udstyr på markedet. Teamet har base i Aarhus, hvorfra de kører ud og hjælper andre sundhedsfaglige med sedering eller fuld narkose.

Hos StepUp Media har vi designet deres nye hjemmeside med afsæt i branchens klassiske farver og former. Det er med til at skabe genkendelighed og autoritet i mødet med websitet. Siden gør dog brug af afrundede billeder, felter og knapper, hvilket skaber et mindre sterilt og mere imødekommende udtryk.

Samtidig er der udviklet en flot kontaktformular, der gør det nemt at rette henvendelse. Denne aktiveres ved klik på en af de mange kontaktknapper, som fremhæves fra både topmenu, indholdsområdet og som sticky-button nederst på skærmen.

Wood Dreams

+

Wood Dreams er en lille virksomhed med stor passion for unikke indretningsløsninger i træ. Den familiedrevne virksomhed formår at forene smukt snedkerarbejde og boligindretning i projekter, hvor træet kommer til sin ret.

Nu kommer firmaets hjemmeside også til sin ret. Vi har nemlig udviklet et simpelt, lyst og overskueligt design med fokus på billeder og nem navigation imellem kerneområder. Det gør det let at læse mere og tage kontakt – enten ved at udfylde den nemme kontaktformular eller ringe direkte fra siden med ét enkelt klik.

Fordi Wood Dreams bedst formidler deres flotte arbejde med træ visuelt, er der integreret en galleri-indlæsning på forsiden, der automatisk henter sidste nye billeder fra firmaets Instagram profil. På den måde ser brugeren altid de seneste projekter.

Dansk Modulhuse

+

Hos Dansk Modulhuse kan du komme nærmere drømmen om arkitekttegnede modulhus-løsninger på bestilling – til en konkurrencedygtig pris!

StepUp Media har produceret firmaets logo og den nye hjemmeside ud fra designmæssige skandinaviske principperne, hvor luft, minimalisme og simplicitet er bærende dyder.

Oprindeligt var projektet tiltænkt som en one-pager, men for overskuelighedens skyld – og muligheden for at uddybe produkttyperne – er der bygget undersider på, så kunden kan læse om anneks, pavilloner, hytter og sommerhuse.

Hjemmesiden er desuden udviklet med inspiration fra magasinets lækre opsætning. Det betyder, at store sektioner med flotte billeder og kortere tekstspalter skaber et eksklusivt udtryk med mulighed for at suge boligidéer til sig.

Bemærk i øvrigt den praktiske kontaktknap, som sidder belejligt nede i højre hjørne og gør det let at klikke sig et skridt nærmere sin drøm.

Gram World

+

Gram World er en ny webshop for den up-and-coming danske tennisspiller Olivia Gram. Formålet med webshoppen er, at den skal hjælpe med at finansiere hendes karriere, så hun kan nå verdens mest prestigefyldte turneringer.

Den nye webshop sælger Olivias håndlavede, særprægede og farverige tøj, der er en spændende kontrast til de mere traditionelle tennisklæder.

Webshoppen er udviklet med en højere grad af playability og dynamik, end man normalt ser i en klassisk webshop.

Sitet indeholder et flot videobanner, hvor Olivia fremviser tøjet i fuldt flor på tennisbanen, mens sidens øvrige sektioner kan rotere for fremvisning af tøjet set fra både for- og bagside. Som en ekstra smart feature, kan man bruge ikoner i toppen til at skifte mellem hendes 3 kollektioner. De enkelte tøjdele fremvises desuden, når man scoll’er ned på siden og går på opdagelse.

Palle Johansen

+

Det går godt hos Assens Murer- og Entreprenørforretning A/S. Det var dog ikke nødvendigvis indtrykket man fik på deres gamle hjemmeside, som trængte til en mindre renovering.

Hos StepUp Media har vi moderniseret hjemmesiden, så den fremstår professionel og nutidig, ligesom der er kommet tydelig fokus på firmaets kerneområder – både som menupunkt og som grafisk sektion med links direkte til undersiderne.

Som et led i programmeringen har vi udviklet specifikke case-sider med plads til både beskrivelser, billeder og video, så Assens Murer- og Entreprenørforretning A/S kan fremvise referencer til både privat og erhverv.

Derudover er hjemmesiden udstyret med en ”ledige stillinger”-sektion, da firmaet hele tiden er på jagt efter nye dygtige fagfolk, og har brug for at kunne lave overskuelige jobopslag.

Alt sammen er pakket ind i flotte grafiske valg, der matcher firmaets logo og visuelle stil.

Hemonto

+

Hemonto er en dansk fintech-virksomhed, som hjælper deres kunder med at skabe et stærkt grundlag for deres investeringer.

Vi har hjulpet Hemonto med at give deres eksisterende hjemmeside et flot facelift, så den fremstår skarpere. Hvad man ikke så med det blotte øje var, at selve hjemmesiden havde tekniske udfordringer, fordi sitet var bygget i Elementor.

Elementor er en såkaldt page builder, der er nemt at bruge, men desværre har velkendte problemer. Det gjorde, at det blev omfattende at rette nyt indhold til, fordi stylingen skabte hovedpiner.

Den konstante irritation betød, at vi gik ind og genopbyggede siden i responsive blocks, hvilket gør det let at publicere nyt indhold – uden at skulle frygte for skævt design, dårlig styling på mobile enheder etc.

En flot og professionel hjemmeside er trods alt også en vigtig investering.

Gå mig glad

+

Det gik jo fremragende. …Altså både Heidis gåture og dét at designe hendes nye hjemmeside. Sådan fristes man til at sige, når man har med Gå Mig Glad at gøre. Her er konceptet at bruge gåturen til alt fra at komme i lidt bedre form til at dæmpe stress, teambuilde eller afholde møder med mere energi.

Hos StepUp Media fik vi generelt frie tøjler til at udvikle den nye hjemmeside, som er blevet designet med fokus på at vise Heidi fra både en personlig og en professionel side. Resultatet er blevet en personliggjort hjemmeside med blog samt billeder fra Heidis gåture rundt i Kolding, farver i en dæmpet, men stadig optimistisk grøn samt masser af luft på siden.

Samtidig er der gjort plads til små detaljer som f.eks. en skridttæller, der -baseret på et gennemsnit- tracker de mange skridt. Godt gået!

TimeToWatch

+

TimeToWatch forhandler brugte luksusure fra ikoniske brands som Rolex, Omega, Audemars Piguet og mange flere.

Hos StepUp Media har vi hjulpet TimeToWatch med at få udviklet en ny hjemmeside, der præsenterer konceptet og fremviser deres unikke sortiment.

Siden er bygget op i stil med en webshop, men da de eksklusive produkter ofte kræver personlig fremvisning, er køb-knapper erstattet med netop muligheden for at forespørge til køb og booke en besigtigelse.

De forskellige ure oprettes naturligvis også som produkter – med datablad, beskrivelser og flotte billeder til de interesserede købere.

Siden tager udgangspunkt i de farver, man som kunde møder i TimeToWatch’s showroom. Der er små detaljer rundt omkring på siden, som tager udgangspunkt i elementer fra urer. Blandet andet den skjulte reference mellem sidens grønne farve og Rolex-urkasserne.

Pro-flex

+

På Pro-flex.dk kan du bestille børstehoveder til den professionelle industri. Virksomheden forhandler produkter, der højner kvalitet og finish på materialet – men desværre var deres gamle hjemmeside ikke i stand til at signalere deres specialistrolle.

Det har vi ændret på hos StepUp Media, hvor vi har udviklet et ny flot website i WordPress. Løsningen formidler klart ekspertise inden for børstehoveder, og henviser til download af virksomhedens katalog, hvori der findes produkter til de forskellige industrier.

Hjemmesiden er designet med brug af meget luft, tydelige billeder, kort beskrivende tekst og Call-To-Action knapper. Det sikrer, at brugeren får et klart overblik og nemt kan navigere.

Designet er dog stadig gjort levende ved at billeder bryder rammer, der er dynamik i kontrasten mellem fonte og deres nuancer, samt at den blå logo-farve elegant bryder den rene struktur.

Tollers Delight

+

Tollers Delight er en kennel med fokus på opdræt af Nova Scotia Duck Tolling Retrieveren, kaldet “Toller” i daglig tale.

Efter 16 år(!) med en hjemmeside, som hverken var tidssvarende eller tilpasset mobile enheder, var Tollers Delights website blevet en ”gammel hund i gårde”.

StepUp Media fik derfor til opgave at udvikle en ny hjemmeside, hvor det er nemt at oprette nyheder, hvor kunden nemt kan indsætte videoer og hvor oplysninger og et flot galleri lader brugeren møde hundene – naturligvis både fra PC, tablet og smartphone.

Resultatet er blevet et flot WordPress site, hvor der er lagt vægt på et varmt og personligt udtryk. Det ses blandt andet ved brug af personlige billeder samt uformelle, ’hånd’tegnede ikoner.

Særligt de enkelte hundes egne sider er udstyret med stamtavler, generelle oplysninger samt titler og resultater fra show, udstillinger etc. Siden er desuden bygget med en gæstebog, hvor brugere kan kommentere og skrive beskeder.

Byens Hvidevarer

+

Hvidevarer er ikke bare simple produkter, men et spørgsmål om at matche sine behov og finde den rette hjælp til dagligdagen – i den rette kvalitet.

Hos Byens Hvidevarer handler du med produktkendte og topprofessionelle fagmænd – hvilket deres nye hjemmeside fra StepUp Media afspejler!

Her er der skabt et klart visuelt udtryk, som frembringer forretningens karakter og sætter fokus på eksklusive services og produkter. Hjemmesiden har ikke en decideret webshop, men fungerer som et online visitkort, da alt handel foregår med kyndig vejledning i den fysiske butik.

Websitet følger virksomhedens tema med mørke og grønne farver og et mere firkantet look, som har reference til hvidevarernes form. Vi har dog brudt de firkantede former med runde elementer og overgange i bølgeform, hvilket skaber dynamik på siden.

StepUp Media har desuden hjulpet Byens Hvidevarer med at komme i top på Google, når de lokale søger på ”hvidevarer i Kolding”.

Mecanti

+

Mercanti arbejder med Salesforce platformen – hvor digitalisering, automatisering og forbedret værktøjskasse gør sælgerens arbejdsgang nemmere.

StepUp Media har udviklet Mercantis nye website, hvor udfordringen blandt andet har været at holde tonen techy, uden det bliver for nørdet eller fagspecifikt.

Resultatet er blevet en imødekommende hjemmeside, hvor de mange muligheder med Salesforce bliver forklaret på en nem og praktisk måde. Vi har skabt et tydeligt designsprog og farvetema, som danner ramme omkring storytelling, overblik over pakker og indhold samt kontaktformular. Ligeledes er der oprettet en kom-godt-i gang-tjekliste, som let viser interesserede kunder, hvad de har i vente.

Vi har til websitet designet Mercantis logo med inspiration fra Salesforce logoet, hvormed der er etableret en rød tråd til det verdenskendte CRM-system.
Bemærk at vi også har designet et case-overblik og artikelunivers, men at dette endnu ikke er vist på siden, da virksomheden fortsat er for ung.

Amazingtours

+

Oplevelser? Afslapning? Action? Hos Amazing Tours finder du de mest fantastiske måder at få opfyldt dine personlige rejsedrømme på! Rejseselskabet tilbyder nemlig individuelle rejser, skræddersyet til dit eventyr.

Netop individualitet og en skræddersyet oplevelse er præcis, hvad vi gav Amazing Tours, da de efterspurgte en ny hjemmeside.

Websitet er designet ud fra den oprindelige side, men med et kolossalt ansigtsløft! Det nye udtryk passer ind i det nordiske, eksklusive og lidt kølige univers, som Amazing Tours også arbejder med i deres trykte materialer.
Siden har fokus på de lækre rejsebilleder, dybe behagelige farver og inspirerende beskrivelser, der tilsammen giver en idé om, hvor mange fantastiske destinationer, verden har at byde på.

Bemærk desuden, at den eventyrlystne bruger kan dykke ned i lagene på hjemmesiden og blive klogere på destinationerne – lige fra kontinent, til land, til oplevelserne og seværdighederne.

Bjerthallen

+

Bjerthallen er noget nær en tidligere nabo til StepUp Medias tidligere kontor. Og som de selv skriver, er det meget mere end bare end sportshal!

Vi har hjulpet Bjerthallen med deres nye hjemmeside, som er designet i et lyst og behageligt design, der er imødekommende og energisk.

Udtrykket fremstår meget moderne, og der er på tværs af hele websitet gjort brug af tydelige ”Call to Action” knapper, så brugeren let kan booke eller ringe op.
Der er i det hele taget lagt vægt på brugervenligheden, hvilket kommer til udtryk ved blandt andet piktogrammer, der illustrerer sportsmulighederne, de tydelige knapper, en overskuelig topmenu og undersider med tydelig information – både i afsnitsopdeling og skriftstørrelsen.

Vi har desuden integreret en aktivitetskalender, som gør det muligt for brugeren at tilmelde sig de mange gode udbud, som Bjerthallen tilbyder.

VG Racing Esport

+

Tag et kig på VG Racings nye toptunede hjemmeside, som er leveret at StepUp Medias eget skarpe pit crew!

E-sport drøner afsted i højeste gear, og VG Racing havde derfor behov for et re-design af deres website, så de kunne følge med tiden.
Resultatet er blevet en hjemmeside målrettet gamer-segmentet, men også potentielle sponsorer. Temaet er mørkt, men brydes af neon-lignende farver og dynamiske elementer.

Vi har ligeledes skruet i funktions-motorrummet og udviklet en klikbar race schedule (med links til transmittering af løb), driver pages (med links til udstyr og købslink hos sponsorer) samt tilmeldingsformular til både sponsorer og dedikerede fans!

Siden er desuden udviklet, så nyheder, kalender m.m. er nemt tilgængeligt fra forsiden og menuen. Der er naturligvis også tydelige links til VG Racings sociale profiler, hvorfra fans kan få holdets nyeste posts direkte ind i deres nyhedsstrøm.

Patrik Matthiesen

+

Patrick Matthiesen har fart over feltet. Sådan helt bogstaveligt talt. Han er nemlig en dygtig racerkører med mere end 20 podium-placeringer!
Som racerkører og sit eget personlige brand, er Patrick Matthiesen dog nødt til at have en hjemmeside til at skabe opmærksomhed og tiltrække sponsorer. Den har StepUp Media leveret.

Websitet er udformet, så det stråler af racerverdenens hastighed samt liv og farver! Der er naturligvis både gjort plads til nyheder og statistik for den unge racerkører, ligesom der er stort fokus på muligheden for at blive sponsor. Blandt andet er der brugt røde Call To Action-knapper, som tiltrækker øjet.

Selve formularen til potentielle sponsorer er udviklet med fordelene præsenteret omkring formularen som ekstra incitamenter – ligesom der er skabt en hel pole position klub, som lader sponsorer mødes og netværke.

Sildeben Fyn ApS

+

Sildebensgulvet er en klassiker i boligverden. Det er også et stykke håndværk – præcis som en god hjemmeside.
StepUp Media har hjulpet Sildebenfyn ApS med et simpelt og stemningsfyldt website, som er beregnet til showcase og hurtig kontakt.
Siden er derfor udviklet, så den med få kompakte sektioner formår at præsentere kontaktformularen, vise et før-og-efter scenarie (endda med video) samt opsummere, hvad der gør Sildebenfyn ApS til et sikkert valg for kunden.

Selv på undersider, som f.eks. under gallerivisningen, finder brugeren altid en simpel kontaktmulighed – i form af en ”Ring mig op formular”, hvor brugeren blot indtaster navn og telefonnummer.

Bemærk desuden hvordan designets mørke baggrundsnuancer ikke bare fremhæver den hvide font på hjemmesiden, men også lader de flotte billeder af sildebensgulvene træde i karakter.

Sheltie

+

Dansk Shetland Sheepdog Klubs gamle hjemmeside var desværre lidt for langhåret. Derfor blev StepUp Media bedt om at trimme den.
Resultatet er blevet en lys, moderne og simpel side, hvor tidligere informationsoverflod er blevet inddelt og grupperet, så brugeren kan navigere imellem emner som sundhed, aktiviteter, opdræt etc.
Især klubbens events er bragt i fokus ved brug af en sektion, hvor cards med dato og overskrift toner frem, og en aktivitetskalender er synlig under dem.

Da Dansk Shetland Sheepdog Klub blandt andet lever af deres medlemmer, er hjemmesiden naturligvis udstyret med en brugervenlig tilmeldingsformular.

Siden er dertil opbygget, så det er let at oprette events - takket være brugen af et praktisk plugin til sidens redaktører. Der er ligeledes bygget bro til Facebook Events opsætning, så hjemmeside og Facebook kan fungere side om side i eventkoordineringen.

DVC

+

Dansk Video Center (DVC) tilbyder nogle af markedets bedste løsninger inden for AV-udstyr til bl.a. messer, konference og events.
Deres nye hjemmeside er en moderne B2B-side, som fokuserer på deres services og udlejningsmuligheder. Designet er drevet af store billeder og fullscreen beskrivelser, mens deres menu også er udformet med brugeren for øje. Her er der nemlig gjort brug af piktogrammer, som fungerer i sammenspil med menupunktets navngivning.

I det hele taget er informationsstrukturen nøje udformet med sammenspil mellem firmaets egne billeder og tilpassede tekstafsnit.
Fordi der er tale om et website rettet mod B2B-kunder, er der ligeledes udviklet en kontaktformular, som ikke bare kan bruges til at indsende en besked, men giver mulighed for at kontakte nærmeste DVC-afdeling med et enkelt klik.

StepUp Media har desuden moderniseret DVCs messeprisliste og lavet et loginsystem til udvalgte kunder.

Zispa

+

Hos Zispa dækker de dine digitale arbejdsgange, hosting, infrastruktur, IT-sikkerhed, GDPR og meget mere. Desværre var deres gamle hjemmeside ikke god til at kommunikere dette. Den var nemlig alt for informationstung.

StepUp Media har udviklet en ny hjemmeside, der fokuserer på Zispa som brand og deler information op i sektioner og målrettede undersider. Allerede fra forsiden ses dette i kraft af grafik og tekstopdeling, som lader brugeren navigerer let videre.

Websitet er designet med levende og dynamiske sider, med en klar og tydelig designlinje i farver, ikoner og generel tone of voice. Det sikrer klar og professionel kommunikation, men også en grad af playability, som demonstrerer en høj grad af teknisk kunnen.

Siden er tilmed udviklet med en brugervenlig og moderne kontaktformular, der giver besøgende lov til at vælge hovedkategori og uploade evt. relevant materiale sammen med deres forespørgsel.

Dupont Steelconstructions

+

Hos Dupont Steelconstructions er de specialister i konstruktion og reparationer i stål og metal. Den omstillingsparate smedevirksomhed har desuden et rullende værksted og klarer reparation af landbrugsmaskiner m.m.

StepUp Media har ”smedet” virksomhedens nye hjemmeside med en tydelig rød tråd til virksomhedens logo, da den orange farve går igen og skaber dynamik i indholdet.

Det mørke tema brydes derfor både af denne nuance samt af det øvrige indhold, som får lov til at træde bedre frem, hvormed det tydeliggøres for brugeren – hvilket også er tilfældet for kontaktformularer og CTA-knapper. Den manøvre skaber blikfang og øger dermed firmaets chancer for at en kunde klikker på et kontaktområde.

Hjemmesiden gør brug af kundens egne billeder, hvilket – sammen med teksten, der er formuleret af StepUp Media – sikrer en personlig tone på tværs af alle siderne.

VaccineDanmark

+

Vaccine Danmark sørger for, at medarbejdere og borgere kan blive influenzavaccineret på deres arbejdspladser, plejehjem, institutioner og foreninger.

Til det formål har StepUp Media sørget for en ny hjemmeside, der formidler den højaktuelle service og gør det let at booke tid.
Hjemmesiden er udviklet i et lyst og imødekommende design, hvor billeder af glade mennesker, velvalgte ikoner og USP´er samt god information skaber troværdighed og sikrer tryghed.

Websitet er struktureret med overskuelige undersider, der bygger på sektioner, som deles op i let nedbrydelige bidder. Det sker via brugen af farver, billeder, opsætning med bullet-points og informationsbokse, der kan foldes ud for mere information.

Logoet er også udviklet af StepUp Media, og vi arbejder pt. på en praktisk prisberegner, der sikrer endnu større transparens for interesserede virksomheder, organisationer, institutioner og plejehjem.

DLO Rengøring

+

DLO Rengøringsservice tilbyder miljøvenlig rengøring, hvor der er fokus på kundernes behov og rutiner.

Modsat de gængse konventioner på tilsvarende branchehjemmesider, er designet udformet i mørke toner. Fordelen er her, at det får indholdet til at træde frem sammen med budskabet – ligesom Call-To-Action knapper bliver mere synlige og kan generere flere henvendelser.

Hjemmesiden er designet med mulighed for at springe direkte til det relevante serviceområde fra forsiden eller gøre brug af en overskuelig topmenu, som også er tydeliggjort med mørk baggrund.

Selve indholdet er leveret af StepUp Media, som har formuleret tekster og søgemaskineoptimeret på baggrund af de vigtigste udvalgte søgeord.

Et vigtigt parameter for DLO Rengøringsservice har været at formidle den tætte kontakt, som firmaet har med deres kunder. Dette er gjort med personlige billeder, levende bannere og videoudtalelser, hvor kunder agerer ambassadører for den service.

Wiggers & Klement

+

Wiggers og Klement står for professionelt smedearbejde og industrimontage. Virksomheden kan fremstille lige præcis dét produkt, som kunden ønsker indenfor deres kernekompetencer – nøjagtigt som StepUp Media!

Vi har derfor haft fornøjelsen af at udvikle firmaets nye hjemmeside, som er blevet lys og detaljerig i designet. På tværs af hele hjemmesideuniverset er der klar rød reference til firmaets logo. Det er ikke bare med til at bryde designet, men skaber også fokus på de vigtigste områder i kraft af den tydelige kontrast. Dermed arbejder farven aktivt for at trække opmærksomhed på kontakt-knapper og værdifulde områder.

Designet gør derudover brug af en serif-font (skrifttype med fødder), som taler til smedefagets historiske rødder. Derudover er der brugt hårde firkantede forme, som signalerer skarphed.

Bemærk desuden den smarte kontaktform, der popper ud fra siden og dermed straks er tilgængelig.

Aquila-Triventek

+

Aquila Triventek er en ledende producent af løsninger inden for højtryksrens, tørisproduktion og tørisblæsning til professionelle.

Netop ordet professionel er sigende for deres nye hjemmeside. Den er udformet med et rent og fokuseret design, hvor Call-To-Action-knapper og ikoner tiltrækker øjet med en kontrastfyldt grøn nuance, så firmaets kunder visuelt opfordres til at rette henvendelse.

Firmaets specialudstyr og løsninger er desuden tydeliggjort i midtersektionen, hvor forretningsområderne fremhæves for let adgang til de enkelte services. Hermed kan brugeren nemt navigere til den relevante underside, hvor både produkter, dataark samt billede af sælger og dennes kontaktinformation er at finde.

Der er desuden programmeret et interaktivt kort over sælgere, som er fordelt på produkttypen. Det gør det let for kunden at finde salgspersonalet inden for det rette serviceområde.

Hjemmesiden er naturligvis også optimeret til mobil og tablet.

Landsforeningen læbe-ganespalte

+

Landsforeningen Læbe-Ganespalte (LLG) sikrer information og assistance til forældre og pårørende til en person med læbe-ganespalte.

Som informationsmæssigt samlingspunkt for et betydningsfuldt emne, er det vigtigt med et brugervenligt og nutidigt website.

Derfor har vi hos StepUp Media udviklet en lys og imødekommende hjemmeside, der ikke bare skaber overblik omkring informationer og events, men også har et unikt medlemslogin-system, hvor yderligere viden er tilgængelig.

Hjemmesiden er opsat med skræddersyede kontaktformularer og nyhedsbrevtilmelding, brugervenlig mobilversion, opsætning til blog og nyheder, et intranet til bestyrelsen og meget mere. I det hele taget er websitet struktureret med henblik på at fungere fra alle platforme uden at blive uoverskuelig uanset skærmformatet.

Dertil scorer den topkarakter i Googles egen hastighedstest – hvilket betyder, at brugeren får serveret indholdet lynhurtigt!

T.I. Krydderier

+

Hos T.I. Krydderier forhandler de slik, specialiteter ikke mindst smagfulde økologiske krydderier fra hele kloden. Men webshoppen er kodet lige her i Kolding. Og selvom vi ikke smager eksotisk, er der masser af bid i vores webløsninger!

Denne webshop er designet med lækre lyse pastelfarver med ’spicy’ kontrastdetaljer. Websitet gør godt brug af luft, hvortil elementer, knapper og ikoner er struktureret, så brugeren bevarer sit overblik og oplever nem navigation.

Selve webshopdelen er flyttet fra Magento til WooCommerce, hvor vi bl.a. har sørget for nem filtrering og funktion med automatisk rabat ved køb af 10 krydderier. For at gøre det nemt at handle, har vi desuden integreret live Ajax-søgning, så shoppen selv hjælper med relevante resultater, når brugeren indtaster sin søgefrase.

Find en lækker smagsforstærker til dine retter hos T.I. Krydderier - men kontakt StepUp Media, hvis du søger et professionelt website serveret på et sølvfad.

Indbo Møbler

+

Indbo Møbler er intet ringere end en verden af designmøbler på hele 4.000 kvm! Her får du fantastisk inspiration og finder lækre produkter fra bl.a. danske top-designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen og Poul Henningsen.

Designmøbler fra så prominente navne skal naturligvis fremvises i en værdig ramme - og den har StepUp Media udviklet helt fra bunden i vores eget WordPress tema, som er sat op med WooCommerce.

Websitets design er udformet med moderne og lyse farver for et eksklusivt look, der lader kundens fokus falde på de flotte møbler, som de i øvrigt kan forespørge direkte til!

Sidens menu er opsat som en mega-menu, hvilket gør det let finde den rette produktkategori eller springe direkte til sin yndlingsdesigner. Som en unik detaljer skifter billederne endda i menuen, når kunden klikker sig ind på en undermenu.

CityFys Wellness

+

CityFys Wellness tilbyder et univers af ro og velvære, med bl.a. professionel massage, fysioterapi og skøn wellness – i både København og Herning.

Selvom StepUp Media hverken tilbyder massage eller fysioterapi, har vi stadig givet vores kunde godt med ro i et professionelt forløb med et opløftende slutprodukt.

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i vores eget hurtige WordPress-tema, i et lyst design med behagelige pastelfarver. Hjemmesiden er desuden udstyret med en mega-menu med sigende ikoner, der gør navigationen til en leg.

Derudover er websitet sat op med et ekstra sprogmodul og tilknyttet funktion til direkte online booking.
Vi er stolte af resultatet – og ikke mindst den flotte feedback fra CityFy Wellness, der sender en ”kæmpe tak for det absolut professionelle samarbejde”.

Heatcom

+

Hvis du ikke kan holde varmen, foreslår vi, du kontakter Heatcom. Virksomheden designer, producerer og markedsfører bl.a. elektrisk gulvvarme, termostater og frostsikringsprodukter.

Skal du derimod bruge en hjemmeside, er StepUp Media kontaktpunktet. Vi har udviklet Heatcoms nye WordPress- hjemmeside i eget tema for optimal performance og brugervenlighed.

Sidens design gør brug af en relativ neutral farvepalette, der elegant indarbejder røde og orange nuancer som referencepunkt til de varmeprodukter, virksomheden leverer.
Websitet er desuden designet, så det er let for kunden at finde den rette produktkategori. Enten fra den flotte mega-menu med tilknyttet billedvisning eller fra forsidens ikon-sektion, der linker til de rette undersider.

Foruden en flot ny hjemmeside har vi udviklet speciallavede produktvariationer med tilhørende datablade – naturligvis i matchende design for øget genkendelighed på tværs af alle websitets elementer.

S.M Værktøj ApS

+

S.M Værktøj ApS er eksperter i power tools, håndværktøj, arbejdsbeklædning og meget mere! Og som de billigste på skærende værktøj, skal man selvfølgelig have et skarpt website!

Hos StepUp Media løste vi opgaven ved at programmere et skræddersyet WooCommerce theme helt fra bunden.

Blandt de mange finesser på webshoppen kan vi blandt andet nævne CVR-integration, hvor virksomheders oplysninger automatisk hentes ind i checkout-fomularen.
Fordi S.M Værktøj er B2B-specialister, har vi gjort det mulig for kunderne at oprette en erhvervskonto, hvor S.M Værktøj kan tildele specielle rabatordninger for den specifikke virksomhed.

Webshoppen er designet med fokus på lyse farver med iøjnefaldende Call-to-Action knapper i rødt, mens topmenuen er en stor mega-menu med plads til kategorier og tilhørende udvalgte produkter i hver kategori.

Bemærk desuden, hvordan shoppen er struktureret med glimrende overblik på både kategori- og produktniveau.

Dansk Elgulvvarme

+

Dansk Elgulvvarme er eksperter i gulvvarme, frostsikring, varmemåtter og meget mere. Desværre fik Middelfart-virksomhedens gamle hjemmeside ofte den kolde skulder af kunderne.

Hos StepUp Media har vi derfor designet en ny lys og moderne webshop i WordPress WooCommerce, som gør det let at håndtere varekategorier, produkter og på alle måder optimere til salg.

Designet gør brug af tydelige kategoriorienterede billeder for at gøre navigationen lettere, men du kan naturligvis også bruge topmenuen.
Webshopløsningen er bygget op omkring et skræddersyet theme, hvilket betyder, vi har programmeret en unik løsning helt fra bunden. Den indeholder derfor
ikke fyld-kode, men performer lynhurtigt til både PC, mobil og tablet!

Som et led i processen hjalp vi Dansk Elgulvvarme med at flytte deres billeder, produkter m.m. fra deres tidligere Magento-shop til det nye WooCommerce system.

Kål&Co

+

Kål&Co gør salaten til et smagfuldt måltid, når kunden vælger sine egne udsøgte råvarer i nytænkende
sammensætninger.

Det mundvandsfremkaldende koncept har naturligvis fået en lækker hjemmeside, der er bygget som en
såkaldt one-pager med fokus på flotte billeder. Både hjemmesiden og billederne har en let mørk toning,
som passer perfekt til det mere nordiske køkken - med fokus på sæsonens grøntsager.

Dertil er der bygget bro til Kål&Co’s eget Instagram feed, så de seneste billeder indlæses på websitet for
aktuel indsigt hos det grønne spisested.

Websitet er allerede i luften, og snart bliver der tilknyttet mulighed for online bestilling.

Slå vejen forbi til et sundt og nærende måltid – eller kontakt StepUp Media, hvis du skal have serveret en
lækker hjemmeside.

Sdr. Bjert Kro

+

De fleste, der har siddet på en god kro, ved at stemningen er ganske særlig. Derfor er vi stolte af at have
udviklet en ny hjemmeside for Sdr. Bjert Kro, som har fået et stemningsmættet website, der forener
klassiske dyder med et moderne udtryk.

Den brugervenlige opsætning kombineret med brugen af stemningsvideoer og -billeder viser tydeligt,
hvilken værdi vores dygtige grafiker har givet til projektet.

Hvad end du tilgår hjemmesiden fra smartphone eller PC, mærker du straks den unikke personlighed fra
Sdr. Bjert Kro. Dertil er det gjort let for gæster at booke bord direkte, se menukortet og suge stemningen til
sig fra det integrerede Instagram feed.

Tak til Kathrine og Emil fra Sdr. Bjert Kro for en fremragende proces med et fantastisk resultat.

Karlsen Biler

+

Karlsen Biler sælger eksklusive biler, så hvad mere passende end et toptunet, lækkert og eksklusivt udtryk
på tværs af hele websitet?

Siden er bygget, så den visuelt formidler de mange biler i topklasse – med billeder taget omkring eget
showroom – mens synlige kundeudtalelser fra Trustpilot bekræfter den professionelle oplevelse hos
bilsælgeren.

Selve produktsiderne er helt unikke, da de både indeholder specifikationer, mulighed for finansiering OG
tillader potentielle kunder at booke en prøvetur direkte!

Som noget helt unikt er websitet programmeret med en skræddersyet integration til Bilinfo. Det giver
Karlsen Biler nem adgang til et komplet system, som kan håndtere hele salgsprocessen – lige fra indkøb til
annoncering på DBA, Bilbasen og mange flere!

Frørup Rejser

+

Frørup Rejser tilbyder rejser særligt for den ældre målgruppe, som foruden oplevelser søger samvær,
komfort og tryghed på turen.

Med målgruppen in mente har StepUp Media udviklet en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, hvor
brugeren kan booke rejsen direkte online.

Websitet gør brug af flotte stemningsskabende billeder og tydelige ikoner, mens kontrastfarver sikrer
opmærksomhed de rette steder – hvad end det er på de tryghedsskabende selling points som
tryghedsgaranti eller på call-to-action knapper til kontakt.

Bag hjemmesidens front har vi videreudviklet i WordPress systemet, så administrator kan foretage ensartet
og nem opsætning af de rejser, som udbydes.

Hjemmesiden sikrer naturligvis en professionel oplevelse med nem navigation, uanset om det er fra
smartphone eller PC.

Ferie Med Formål

+

Skab helt enestående minder på ferier med fokus på alt fra at bestige Mount Everest med lokale guider til
at hjælpe lokalsamfundet og opleve kulturen i Myanmars traditionsrige land – med udsigt til helt uberørte
landskaber.

Med den smukke vision om at skabe bæredygtige rejser og en bedre turisme, tilbyder Ferie med Formål
autentiske ture ud i verden med god samvittighed.

StepUp Media har designet Ferie med Formåls nye hjemmeside, hvor der er lagt vægt på et moderne,
spændende og kurvet layout – kombineret med stor brugervenlighed fra blandt andet menuen og ikoner,
der markerer temaer og oplevelser for de enkelte rejsetyper.

Websitet fremstår på samme tid levende, informativt og helt unikt – præcist som ønsket.

KJ Scooters

+

KJ Scooter- & Cykelcenter i Odense har flyttet sig ud i overhalingssporet med deres nye webshop!

Shoppen er designet, så den fremstår lys og overskuelig – samtidig med at navigationen er gjort nem fra en
tydelig kategoriinddeling på forsiden og en fyldestgørende topmenu.

Webshoppens enkelte produktsider er udviklet med plads til overskuelige produktbeskrivelser og billeder,
ligesom der er foreslået relaterede varer.

Der er derudover anvendt en brødkrummesti, som gør det let for brugeren at skifte tilbage til den
overordnede kategori, ligesom søgemaskiner som Google bedre kan forstå sidens struktur og hierarki,
hvilket bidrager til bedre SEO.

Bemærk desuden det praktiske finansieringsmodul, som gør det let at udregne finansieringens løbetid på
baggrund af de enkelte produkters pris.

Kiesel Scandinavia

+

Kiesel er Skandinaviens næststørste leverandør af maskiner til landbrug, erhvervsparker, skrotpladser, havnearbejde, anlægsgartnere og meget mere.

Det tunge maskineri er sat i fokus ved en såkaldt mega-menu, der har billeder af de enkelte produkttyper, ligesom siden skilter med mærker fra branchens stærke maskinleverandører.

Da Kiesel også forhandler brugte maskiner, er der naturligvis oprettet en særlig sektion til produktfremvisning, hvor brugeren nemt kan se billeder og finde data på de enkelte maskintyper.

Alt design er kodet unikt op på en velsmurt WordPress motor, som sikrer en hurtig brugeroplevelse på et flot website i lette farvetoner.

Blikfang Optik

+

Hos Blikfang Optik kan du som kunde forvente kvalitet, service og personlig stil. Faktisk har den Fredericia-
baserede optiker egen brillebus, så du kan få tjekket synet i din egen stue!

Desværre var deres hjemmeside ikke et opmuntrende syn, og StepUp Media blev bedt om at tage
skærmbrillerne på og hoppe i arbejdstøjet.

Resultatet er et moderne website til både privat- og erhvervskunder, der får glæde af nem navigering på en
brugervenlig hjemmeside. Siden gør flot brug af video, kontrastfarver og knapper med klare
handlingsopfordringer til kontakt, booking m.m.

StepUp Media optimerer desuden Brille Optiks vigtigste søgeord (SEO) og sender friske brugere til siden.

Lavpristelte.dk

+

Skal du holde bryllup, konfirmation eller måske studenterfest? Så besøg lavpristelte.dk! Her finder du ikke bare køreklare festpakker, men også en ny og toptunet hjemmeside!

StepUp Media har udviklet det brugervenlige website med en helt ny visuel identitet og klar designguide for farver, fonte m.m.

Bemærk f.eks. hvordan kontrastfarver gør det let at adskille informationer som pris, produkttekst og ’læs mere’-knapper.

Siden er derfor både informativ og overskuelig, formidler let fordele og leder brugeren videre til den helt rette pakkeløsning. Hertil har vi specialudviklet en særlig produktvisning, der gør det lettere at gå på opdagelse i udvalget.

Nyd desuden hvordan den skjulte kontaktformular elegant toner frem, når du klikker på ”Bestil” for at booke dit partytelt.

AM Advokater

+

Når ret skal være ret, er Anker | Møller Advokater de helt rette at kontakte! Det knivskarpe advokatfirma hjælper både private og erhverv – og taler ikke mindst et sprog, deres klienter forstår.

Desværre fik deres potentielle klienter ikke en optimal oplevelse og fældede derfor hård dom over firmaets gamle hjemmeside.

StepUp Media har designet Anker | Møller Advokaters nye website, så det fremstår moderne og troværdigt. Sitet har godt med luft, hvilket sikrer overblik, mens velvalgt brug af navigation, ikoner og tags let lader brugeren finde den ønskede service.

Det løbende samarbejde har endda betyder, at vi hos StepUp Media har hyret et nyt advokatfirma. Naturligvis dem med den flotteste hjemmeside – se selv.

thansen elev

+

StepUp Media har for nylig lagt elev.thansen.dk online, så den landsdækkende kæde fortsat kan tiltrække kvikke hoveder til deres flotte blå uniform. Her hos StepUp har vi ikke blå uniformer, men sort bælte i hjemmesideudvikling!

Det er kommet til udtryk på den nye side, som er bygget i WordPress og forener vores kodning og design med kundens fastlagte designkrav til farver, fonte etc. Samtidig er websitet synkroniseret med Instagram og har nye film af de nuværende elever, så den kommende generation af ansatte kan fornemme den unikke dagligdag i thansen. Her er der nemlig både plads til personlighed og en høj professionel standard – nøjagtigt som hos os.

Vi ønsker nye elever go’ vind og slutter af med at tildele os selv topkarakter for at have parkeret en fed hjemmeside foran thansens blærede hovedkontor.

BASKRANER A/S

+

Landsdækkende BAS KRANER A/S har stærke kraner til et hvilket som helst formål. De måtte dog søge hjælp hos StepUp Media for at få ’løftet’ den tunge opgave at få en moderne og professionel hjemmeside.

Det nye website er designet enkelt og overskueligt med fokus på overblik samt nem navigation. Designet er maskulint og udarbejdet med unikke detaljer, som f.eks. en gennemgående brug af virksomhedens flotte røde farve fra logoet, der skaber fokus på vigtige kontaktknapper og øger konverteringen.

BAS KRANER har desuden indgået en SEO-aftale, der allerede nu giver afkast med topplaceringer på væsentlige søgeord!

DCWorkshop

+

Hvor kører man hen, hvis man ønsker at forkæle sin bil med service på allerhøjeste plan? Vores bud er DC Workshop, hvor erfarne mekanikere tager ekstraordinær kærlig hånd om både klassiske til moderne biler.

Selvom vi ikke dyrker motorrum og mekanik hos StepUp Media, dyrker vi den ekstraordinære service, der også kendetegner DC Workshop.

Derfor har vi skabt en unik hjemmeside med fokus på flotte billeder og eksklusive farvetoner, som understreger, der er tale om meget mere end dit typiske værksted. Læg dertil den elegante venstremenu, der let åbnes og glider over skærmen, når brugeren vil til kontaktsiden eller læse mere om værkstedet.

Filmporten

+

Hos Filmporten kræser man for at skabe unikke biografopleveseler for et publikum bestående filmelskere.

Både designere og udviklere hos StepUp Media er stolte over at have været med til at forvandle et helt hvidt lærred til en varm og imødekommende hjemmeside, dedikeret til dem som dyrker filmens magiske univers.

Den grafiske stil er varm og inkluderende med særligt sin bordeauxrøde farver, der skaber tydelig reference til biografens bløde sæder, mens filmplakater og tydelige billeder sætter fokus på instruktørernes mesterværker. Siden er naturligvis opbygget brugervenligt og udviklet med mulighed for at tilmelde sig biografklubben online.

Travelscoop Plus

+

På Travelscoop+ kan du melde dig ind i en særlig fordelsklub og finde flybilletter til fjerne himmelstrøg - med op til 80% prisbesparelse!

StepUp Media har sendt denne lækre hjemmeside i ’skyen’, hvortil vi har udviklet et praktisk kundesystem med nem tilmeldingsmulighed samt et bagvedliggende abonnementssystem.

Siden har derudover gode rejsetilbud, inspiration samt tips og tricks på egen blog – alt sammen opbygget i en brugervenlig struktur med luft mellem elementerne og velvalgte kontraster, der sikrer fokus de rette steder.

Tag et kig – måske du også finder din helt egen drømmerejse.

TeamTand

+

Det var med store smil, vi sendte TeamTands nye hjemmeside i luften! Den dygtige tandklinik med base i Waves shoppingcenter har fået et helt nyt online look, hvor den hvide og klinisk rene nuance er bragt i spil med kontrastskabende lette blå toner. Det skaber ikke bare en personlig og indbydende følelse hos brugeren, men fanger øjet, så der fokuseres på de områder, tandklinikken ønsker konverteringer på.

Siden gør naturligvis brug af billeder taget hos tandlægerne selv, hvilket skaber en relation allerede inden første besøg.

Bemærk desuden hvordan et klik på ”Bestil en tid” åbner en praktisk formular, som let lader brugeren angive de mest belejlige ugedage og tidspunkter til et besøg hos tandlægen.

EXIS

+

EXIS har siden 1982 hjulpet med at facilitere frivilligt arbejde i udlandet – hvormed de hjælper mennesker i Latinamerika, USA, Afrika, Asien og Australien, mens programmernes deltagere får uforglemmelige minder og livserfaringer.

StepUp Media har udviklet EXIS nye hjemmeside og bidraget med store dele indholdsarbejde. Resultat er blevet et website, hvor autentiske billeder og en professionel tone kombineres med blødere fonte og ikoner. Det skaber et både troværdigt og imødekommende univers.

Bemærk desuden det flotte verdenskort på forsiden, hvorfra interesserede nemt kan navigere ’ud i verden’.

Flexible Products

+

MDT Flexible Products er innovative i deres koncepttænkning med aluminiumsprofiler, som ved håndkraft formes i alle retninger.

Netop innovative løsninger er et nøgleord hos StepUp Media, hvor vi har formet firmaets nye hjemmeside. Websitet gør brug af klassiske sorte og hvide nuancer, der i samspil med luft mellem elementer og den helt rette mængde information pr. afsnit skaber klart overblik.

Hjemmesiden er enkel i sin stil, men er samtidig livlig i kraft af gennemtænkte overgange, hvor bokse og billeder skaber dynamik, når de bryder klassiske rammer – akkurat som MDF Flexible Products gør med deres nytænkning i branchen.

Planke-bord.dk

+

Planke-bord.dk er en ny webshop, hvor du finder stole og plankeborde lavet i smuk eg, ask og amerikansk valnød. De unikke møbler forener rå metalkomponenter med flotte naturmaterialer, hvilket giver et æstetisk og harmonisk udtryk.

Netop æstetik og harmoni har været nøgleord igennem udviklingsfasen, hvor StepUp Media har designet og programmeret webshoppen med videoheader, produktkarrusel, billedgalleri og en gennemgående farvepalette holdt i hvide og brune nuancer.

Webshoppen er desuden udviklet med en unik ”design og beregn pris” funktion, der tillader brugeren at sammensætte sit drømmebord via en brugervenlig femtrins-guide.

Orana

+

Orana har mere end 80 års erfaring med at udvikle frugtbaseret smag til diverse flydende drikke. Orana har et verdensomspændende netværk, og deres ingredienser findes i mange globale og lokale førende mærker af drikkevarer, mælkeprodukter og bageriprodukter verden over.

Da StepUp Media skulle lave en ny hjemmeside til Orana, skulle vi designe til menneskets sanser. Designet komplimenterer de fantastiske billeder med en minimalistisk og moderne stil, som får munden til at løbe i vand. Et design skal påvirke Orana's kunder positivt og sælge produktet, og i Orana's tilfælde skal man helst kunne smage deres produkter igennem designet.

Dream Concept

+

Dream Concept kombinerer motorsport og firmaevents på fineste vis. Her er der sjældent en fod på bremsen, når hjulene skrider, speedometeret er i top og adrenalinen suser!

Det kan være svært at overføre følelsen af fart og benzin i blodet til webmediet, men ikke desto mindre er det lykkedes os. Dét takket være brugen af videosekvenser på sidens headere, masser af dynamiske elementer og klare farvereferencer til racerløb i kraft af sort, hvid og rød. Passion for motorsporten møder passion for web og marketing!

Bastian Overgaard

+

Bastian Overgaard er ekspert i stilhed og foredrag om samme emne! Det lyder paradoksalt, men strategisk arbejde med stilhed kan give mere effektive møder, reducere stress og øge arbejdsglæden.

Under overskriften ”mindre snak – mere værdi” har Step Up Media udviklet et website, som netop formidler værdien af Bastians foredrag ved at anvende afdæmpede, troværdige farver, inkludere videobanner og indeholde kontaktformular med forespørgselsmuligheder. Vi synes bestemt, resultat er værd at tale om!

Carspot

+

På Carspots landsdækkende værksteder sikrer godt håndværk, at der styr på reparationer og service.

Selvom vi hos StepUp Media arbejder i en helt anden branche, lever vi også af godt håndværk. Sidstnævnte kommer til udtryk på carspot.dk, hvor vi har designet en ny hjemmeside, der let lader brugeren finde et værksted i eget lokalområde via tydelig navigation og et smart søgeområde tilknyttet kortvisning. Bemærk desuden de unikke ikoner, der er nøje udarbejdet til den grafiske profil.

Herning Massivtræ

+

Herning Massivtræ A/S lever af massive træløsninger til det professionelle marked – ikke bare i Danmark, men også udlandet.

Hos StepUp Media lever vi også af det professionelle marked, dog inden for webudvikling og online marketing. Heldigvis har vi helt styr på disse områder, hvorfor vi har udviklet en flot og levende hjemmeside med flere sproglag samt en grafisk stil, der forener det rå behandlingsarbejde med det flotte færdige produkt.

Telefonboksen

+

En ”telefonboks” er et lukket arbejdsmiljø, der giver mulighed for at arbejde i fred og ro. Netop ro er et vigtigt tema for Telefonboksens nye hjemmeside, der er udviklet med fokus på enkelthed og information.

Websitet gør brug af stærkt visuelt materiale, der sammen med korte sektionsopdelte beskrivelser og synlige handlingsopfordringer gør det let for brugeren at forstå de mange produktfordele – og ikke mindst tage direkte kontakt.

AD Danmark

+

AD Danmark leverer et komplet sortiment af reservedele samt udstyr og software til autobranchen. StepUp Media fik dog fornøjelsen af at levere deres nye hjemmeside.

Da AD Danmark leverer mange services, er overblik og korte informationsmængder essentielle. Derfor gør deres nye website elegant brug af en grafisk profil, der anvender farver som en del af strukturen og adskiller informationer og handlingsopfordringer som ”Bliv kunde nu” samt ”Kontakt os her”. Resultatet er informationsoverblik og kontaktpunkter, der fanger øjet ved brug af kontrastbaggrunde.

Siden fungerer naturligvis perfekt fra både desktop og mobil.

Epoxy Design & Industri

+

Hvad gør man, når man ønsker at rette fokus mere mod B2B markedet? Man får naturligvis udviklet en stemningsfuld hjemmeside, der er bygget, så andre virksomheder hurtigt kan danne sig indtryk af produkter og services samt se billeder, der dokumentet Epoxy Designs faglige kunnen.

Epoxy Design & Industri taler direkte til andre firmaers beslutningstagere takket være et enkelt design, brugervenlighed og strategisk fremhævede kontaktområder, der tillader hurtige forespørgsler på en travl arbejdsdag.

ABC-Glas

+

Koldingensiske ABC-glas er eksperter inden for glas og spejle. Desværre reflekterede deres virksomhed ikke deres moderne løsninger og alsidige faglighed. Det gør den nu!

Med en klar visuel profil, overskuelig struktur og overblik over serviceydelser, leverer ABC-glas ikke kun godt håndværk, men også et professionelt førstehåndsindtryk online. Hjemmesiden er naturligvis udformet mobilvenligt og integreret med Facebook, så nye kunder både kan finde og følge de dygtige glarmestre.

Danish Engineering

+

Ny hjemmeside til ny virksomhed.

Vi fik til opgave at bygge et nyt website til Danish Engineering, som er en rådgivende virksomhed indenfor ingeniørbranchen.

Hjemmesiden skulle udstråle seriøsitet, men på samme tid også være brancherelateret. Resultatet er blevet en super brugervenlig og unik løsning til vores kunde. Vi har derudover udarbejdet logo og udformet teksterne i samarbejde med kunden.

Haubjerg

+

Unik hjemmeside til lokal møbel- og indretningsfirma.

Vi fik opgaven at bygge et nyt website til Haubjerg indretning, da de ønskede flere kunder online!

Resultatet blev udviklet med fokus på brugervenlighed, så brugeren hurtig kommer frem til det korrekte område på hjemmesiden. Ligeledes har vi hjulpet Haubjerg med meget bedre placeringer på Google i kraft af professionel søgemaskineoptimering.

Smukbegravelse

+

Stærk hjemmeside til Danmarks største bedemandsvirksomhed.

Vi fik opgaven at bygge et nyt website til Smukbegravelse. De har fået et stærkt resultat med mange detaljer og et unikt onlinebooking-system.

Brainstorming omkring brugervenlighed, samt fokus på det mest relevante indhold, førte an til en ny hjemmeside, der besvarer kundernes spørgsmål, før de stilles.

MM Watches

+

Nøjagtigt som ure selv er det, har MM WATCHES fået et elegant og tidløst design, der iscenesætter de flotte luksusure med masser af luft og et klart produktfokus.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress og gør brug af fremtrædende call-to-action farver på fornem vis. Bemærk de overskuelige produktsider, der enkelt og effektivt præsenterer brugeren for både informationer, tydelige produktbilleder og læs-mere-afsnit, der kan foldes ud efter brugerens behov.

Gl. Ålbo Camping

+

Hvordan viser man Gl. Ålbo Camping, der er en sand naturperle? Man formidler naturligvis den skønne natur med en varm farvepalette og unikke billeder fra smukke Lillebælt.

Bemærk samtidig hvordan unikke ikoner placeret direkte under topbanneret straks fortæller brugeren om spændende aktivitetsmuligheder i området, mens sidens kontaktformular lader den besøgende reservere campingplads, hytte, båd m.m.

AutoShoot

+

AutoShoot leverer en app, der gør det let for personer og erhverv at oprette professionelle billedannoncer til bilsalg, mens deres nye hjemmeside gør det let for brugeren at forstå produktet.

Et stilrent design opdelt i præcist formidlende sektioner guider brugeren mod sidens formål: download af deres app.

WorkPoint365

+

Flot website, der understøtter kundens visuelle identitet og let guider B2B målgruppen til det rette branche- eller løsningsområde takket være tydeliggjort design og navigation.

RIIS Retail

+

Lækker side sætter referencer i fortjent lys

Riis Retail har fået en moderne, stilfuld og lækker ny hjemmeside, som giver deres imponerende arbejde den rette opmærksomhed.

Jysk Tagkompagni ApS

+

Stærk hjemmeside til stærkt firma

Vi fik opgaven at bygge et nyt website op til Jysk Tagkompagni. De har fået et stærkt resultat med mange detaljer og kvaliteter.

Brainstorming omkring brugervenlighed, samt fokus på det mest relevante indhold, viste vejen til en ny hjemmeside, der besvarer kundernes spørgsmål før de stilles.

Lars Godbersen

+

Flot hjemmeside med designopfriskning, der fremhæver personen Lars Godbersen og elegant understreger kompetenceområder. Designet med brugervenlig og overskuelig kontaktformular, der gør det let for kunden at booke foredrag.

Epoxy Garage Gulve

+

Ny moderne hjemmeside

Epoxy Garage Gulve starter ud med en frisk og smart hjemmeside, som kan give dem en online visuel identitet som passer til deres kvalitet og ekspertiser.

Eldorado

+

Splinter ny hjemmeside støtter TV reklame

Eldoradoweb.dk havde brug for et løft, og vi fik hjemmesiden optimeret så den stod skarpt, da TV reklamerne rullede over Danmark.

Vi gav siden et splinterny og top moderne design, som giver et bedre overblik over producenterne, og leder kunderne i den rigtige retning.

Hovmand VVS

+

Nyt og stærkere CMS

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i det prisvindende CMS WordPress. Hovmand VVS havde et ønske om en mere moderne og let redigerbar hjemmeside. Vi har derfor bygget siden op unikt efter deres krav og ønsker.

Snoghøj Højskole

+

100% funktionel på alle enheder…

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i det prisvindende CMS WordPress. Snoghøj højskole havde et ønske om en mere moderne og let redigerbar hjemmeside,

vi har derfor bygget siden op unikt efter deres krav og ønsker.

SR Hydraulic

+

Nyt og unikt design

Vi fik opgaven at bygge et nyt website op fra bunden. Resultatet er blevet en lækker hjemmeside, med høj fokus på design.

Siden er 100% responsive og helt unikt design.

RR Eyelashes & Brows

+

Ny hjemmeside afspejler elegancen og det smukke ved fyldige øjenvipper.

Hjemmesiden har et gennemgående stilrent design, som udspringer fra logoet’s minimalistiske og simple look.

Som en one-page, står siden som en simpel oplevelse, som giver læseren alt hvad de søger hos en vippetekniker.

Lind & Dahl

+

Hjemmeside design optimeret

Lind & Dahl’s gamle hjemmeside havde brug for en overhaling. Vi satte os ned og fik gennemgået deres design, for at løfte det til nye højder.

Vi er stolte af at kunne præsentere et stilfuldt og let design, som gerne skulle understøtte Lind & Dahl’s kompetencer mod øget trivsel med positive tanker.

STENSBO Engineering ApS

+

Stensbo har fået lynhurtig og brugervenlig hjemmeside

Stensbo ønskede en mere brugervenlig, samt lynhurtig hjemmeside.

Siden har meget fokus hastighed, og score 100/100 på Google pagespeed!

Kolster A/S

+

Nyt responsive design giver flere besøg

Kolster A/S byder jer velkommer til deres nye hjemmeside, med mange lækre funktioner.

Det responsive layout giver hjemmesiden et løft, og er designet med hensigt på, at den skal kunne ses og bruges på alle skærmstørrelser samt enheder.

Kunder vi hjælper