x

Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Danish Engineering

+

Ny hjemmeside til ny virksomhed.

Vi fik til opgave at bygge et nyt website til Danish Engineering, som er en rådgivende virksomhed indenfor ingeniørbranchen.

Hjemmesiden skulle udstråle seriøsitet, men på samme tid også være brancherelateret. Resultatet er blevet en super brugervenlig og unik løsning til vores kunde. Vi har derudover udarbejdet logo og udformet teksterne i samarbejde med kunden.

100%

Skræddersyet

100%

Unikt indhold

Haubjerg

+

Unik hjemmeside til lokal møbel- og indretningsfirma.

Vi fik opgaven at bygge et nyt website til Haubjerg indretning, da de ønskede flere kunder online!

Resultatet blev udviklet med fokus på brugervenlighed, så brugeren hurtig kommer frem til det korrekte område på hjemmesiden. Ligeledes har vi hjulpet Haubjerg med meget bedre placeringer på Google i kraft af professionel søgemaskineoptimering.

75%

Flere online henvendelser

100%

Nyt design

Smukbegravelse

+

Stærk hjemmeside til Danmarks største bedemandsvirksomhed.

Vi fik opgaven at bygge et nyt website til Smukbegravelse. De har fået et stærkt resultat med mange detaljer og et unikt onlinebooking-system.

Brainstorming omkring brugervenlighed, samt fokus på det mest relevante indhold, førte an til en ny hjemmeside, der besvarer kundernes spørgsmål, før de stilles.

100%

Nyt design

45%

Flere online bestillinger

Modavi

+

Modavi.dk er en flersproget hjemmeside, der byder brugeren velkommen til et oplevelsesfokuseret univers, hvor video og billeder formilder et unikt produkt med sin helt egen historie.

Hjemmesiden er udviklet med en varm og nærværende farvepallette, der understreger den personliggjorte følelse på tværs af den danske vinmagers hjemmeside. Alt fra farver til billedmateriale og fonte er indarbejdet for at give en autentisk og unik følelse fra den populære vingård.

100%

Personliggjort

100%

Historiefortællende

MM Watches

+

Nøjagtigt som ure selv er det, har MM WATCHES fået et elegant og tidløst design, der iscenesætter de flotte luksusure med masser af luft og et klart produktfokus.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress og gør brug af fremtrædende call-to-action farver på fornem vis. Bemærk de overskuelige produktsider, der enkelt og effektivt præsenterer brugeren for både informationer, tydelige produktbilleder og læs-mere-afsnit, der kan foldes ud efter brugerens behov.

80%

Produktfokuseret design

100%

Overskuelig købsrejse

Gl. Ålbo Camping

+

Hvordan viser man Gl. Ålbo Camping, der er en sand naturperle? Man formidler naturligvis den skønne natur med en varm farvepalette og unikke billeder fra smukke Lillebælt.

Bemærk samtidig hvordan unikke ikoner placeret direkte under topbanneret straks fortæller brugeren om spændende aktivitetsmuligheder i området, mens sidens kontaktformular lader den besøgende reservere campingplads, hytte, båd m.m.

60%

Bedre optimeret

100%

Mere tilfredshed

AutoShoot

+

AutoShoot leverer en app, der gør det let for personer og erhverv at oprette professionelle billedannoncer til bilsalg, mens deres nye hjemmeside gør det let for brugeren at forstå produktet.

Et stilrent design opdelt i præcist formidlende sektioner guider brugeren mod sidens formål: download af deres app.

50%

Handlingsorienteret

100%

Overskuelig

Dansk Haveservice

+

På Dansk Haveservice & Anlægsgartner er foråret sprunget ud. Hjemmesiden præsenterer let brugeren for kontaktinformationer, mens en elegant billedrække præsenterer samtlige serviceområder.

Det friske grønne farvetema skaber tydelige associationer til haveliv og dansk sommer, mens billedmateriale supplerer tekst og understreger Dansk Haveservice & Anlægsgartners evner som fagmænd.

100%

Eksperimentelt design

100%

Bedre kunderejse

WorkPoint365

+

Flot website, der understøtter kundens visuelle identitet og let guider B2B målgruppen til det rette branche- eller løsningsområde takket være tydeliggjort design og navigation.

100%

Erhvervsmålrettet design

100%

CTA optimeret

RIIS Retail

+

Lækker side sætter referencer i fortjent lys

Riis Retail har fået en moderne, stilfuld og lækker ny hjemmeside, som giver deres imponerende arbejde den rette opmærksomhed.

100%

Skræddersyet design

100%

Responsivt design

Jysk Tagkompagni ApS

+

Stærk hjemmeside til stærkt firma

Vi fik opgaven at bygge et nyt website op til Jysk Tagkompagni. De har fået et stærkt resultat med mange detaljer og kvaliteter.

Brainstorming omkring brugervenlighed, samt fokus på det mest relevante indhold, viste vejen til en ny hjemmeside, der besvarer kundernes spørgsmål før de stilles.

30%

Forøget hastighed

50%

Mere brugervenlig

Salon Nova

+

Præsentationssite med fokus på overskuelighed og let vedligeholdelse for personalet. Udviklet i stilrent design med elegant menu, der fungerer glimrende på desktop og mobil. Siden er udstyret med både egen kontaktformular samt CTA knapper, der fører til bookingmodul.

100%

Brugervenlighed

100%

Kontaktfokus

La Style

+

Visuel dragende firmahjemmeside, der med brugen af professionelle model- og produktbilleder formidler frisørsalonens høje kvalitet. Siden er udviklet i WordPress og forener en header med stærke CTA knapper med præsentationsafsnit, galleri, pristabeller m.m. Kort sagt alt det, kunden søger.

100%

Unikt design

100%

Tilfreds kunde

Lars Godbersen

+

Flot hjemmeside med designopfriskning, der fremhæver personen Lars Godbersen og elegant understreger kompetenceområder. Designet med brugervenlig og overskuelig kontaktformular, der gør det let for kunden at booke foredrag.

100%

Nyt design

100%

Brugervenligt

Epoxy Garage Gulve

+

Ny moderne hjemmeside

Epoxy Garage Gulve starter ud med en frisk og smart hjemmeside, som kan give dem en online visuel identitet som passer til deres kvalitet og ekspertiser.

100%

Ny online visuel identitet

100%

Unikt og lækkert design

Eldorado

+

Splinter ny hjemmeside støtter TV reklame

Eldoradoweb.dk havde brug for et løft, og vi fik hjemmesiden optimeret så den stod skarpt, da TV reklamerne rullede over Danmark.

Vi gav siden et splinterny og top moderne design, som giver et bedre overblik over producenterne, og leder kunderne i den rigtige retning.

100%

Frisk design

100%

Tilfredsstillende

Hovmand VVS

+

Nyt og stærkere CMS

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i det prisvindende CMS WordPress. Hovmand VVS havde et ønske om en mere moderne og let redigerbar hjemmeside. Vi har derfor bygget siden op unikt efter deres krav og ønsker.

100%

Lettere vedligeholdelse

22%

Flere henvendelser fra Google

Snoghøj Højskole

+

100% funktionel på alle enheder…

Hjemmesiden er udviklet fra bunden i det prisvindende CMS WordPress. Snoghøj højskole havde et ønske om en mere moderne og let redigerbar hjemmeside,

vi har derfor bygget siden op unikt efter deres krav og ønsker.

100%

Nyt CMS

22%

Flere henvendelser

SR Hydraulic

+

Nyt og unikt design

Vi fik opgaven at bygge et nyt website op fra bunden. Resultatet er blevet en lækker hjemmeside, med høj fokus på design.

Siden er 100% responsive og helt unikt design.

100%

Responsive

100%

Nyt design

CAWO A/S

+

Ny website i WordPress

Opgaven var at flytte deres nuværende hjemmeside over i WordPress. Det har gjort deres side meget hurtigere og mere brugervenlig at redigere i.

Der er også udarbejdet SEO på siden, så de kan findes på deres ydelser i deres kundeområde.

100%

Nyt CMS

17%

Flere henvendelser

Den Lille Hundesalon

+

Nyt website Inkl. mulighed for Onlinebooq

Vi fik opgaven at bygge et nyt website for en lavt budget. Resultatet er super brugervenligt, og grafisk lækkert.

Siden er 100% responsive og lever op til alle kundens ønsker.

100%

Responsive

100%

Nyt design

Lej en Bartender

+

Ny website med unikt bestillingsmodul

Opgaven var at bygge et unikt design, som skulle være brugervenligt og nemt at booke på. Der er designet et unikt bestillingsflow, hvor kunden kan betale online.

Der er også udviklet et ordre system bag siden, som snakker sammen med lager og økonomisystem.

13%

Flere ordrer

100%

Nyt design og system

Stentebjerg Antik

+

Nyt website Inkl. mulighed for forspørgsel

Vi fik opgaven at bygge et nyt og brugervenligt website, som virker 100% på alle enheder og i alle webbrowsere. Kravet fra kunden var også at den skulle være nem at redigere.

Siden er 100% responsive og lever op til alle kundens krav.

55%

Flere besøg fra mobil / tablet

100%

Nyt design

Losocofashion

+

Ny Webshop afspejler elegancen i produktet.

Webshoppen har et gennemgående stilrent design, som udspringer fra logoet’s minimalistiske og simple look. Shoppen er også integreret med E-conomic økonomi / lagersystem.

Shoppen er bygget op i WordPress med deres shopsystem woocommerce.

13%

Flere ordrer

100%

Nyt design og system

Nordisk Smørrebrød

+

Ny hjemmeside med unikt bestillingssystem

Vi har udviklet denne hjemmeside fra bunden, både interne systemer, design samt bestillingsmodul. Der er mulighed for både kortbetaling og forspørgsel.

Designet har høj fokus på mobilvenlighed, og giver en god oplevelse fra alle mobilenheder.

100%

Nyt design og system

100%

Fri for virus og spam

RR Eyelashes & Brows

+

Ny hjemmeside afspejler elegancen og det smukke ved fyldige øjenvipper.

Hjemmesiden har et gennemgående stilrent design, som udspringer fra logoet’s minimalistiske og simple look.

Som en one-page, står siden som en simpel oplevelse, som giver læseren alt hvad de søger hos en vippetekniker.

25%

Flere bookinger

100%

Ny visuel identitet

Lind & Dahl

+

Hjemmeside design optimeret

Lind & Dahl’s gamle hjemmeside havde brug for en overhaling. Vi satte os ned og fik gennemgået deres design, for at løfte det til nye højder.

Vi er stolte af at kunne præsentere et stilfuldt og let design, som gerne skulle understøtte Lind & Dahl’s kompetencer mod øget trivsel med positive tanker.

40%

Roligere og lettere design

20%

Hurtigere indlæsning!

Nicki Pedersen

+

Nyt system gør brugervenlighed og vedligeholdelse meget nemmere

Vi ønskede en mere brugervenlig, samt mobilvenlig hjemmeside.

Siden har meget fokus på alle deres sociale medier, som er kogt sammen på forsiden.

15%

Lavere bouncerate

25%

Flere besøg fra mobile enheder

Winestore

+

Helt nyt design til Winestore.dk

Med det nye design, en uforbederlig hastighed, stærk sikkerhed, er winestore.dk nu klar til at få en masse kunder fra nettet!

31%

Hurtigere til at loade!

100%

Virusfri

STENSBO Engineering ApS

+

Stensbo har fået lynhurtig og brugervenlig hjemmeside

Stensbo ønskede en mere brugervenlig, samt lynhurtig hjemmeside.

Siden har meget fokus hastighed, og score 100/100 på Google pagespeed!

100/100%

Google pagespeed

15%

Flere besøg fra mobile enheder

S.M Værktøj ApS

+

En kæmpe forbedring satte smvkt.dk i toppen!

Smvkt.dk var desværre utrolig langsom, hvilket fik mange potentielle kunder til at opgive besøget på hjemmesiden. Kinesiske virusser gjorde det også svært for smvkt.dk at holde hovedet oppe.

Med det nye design, en uforbederlig hastighed, stærk sikkerhed, og uden virus, har S.M Værktøj fået nyt liv og kræfter til at konkurrere.

1200%

Hurtigere til at loade!

100%

Virusfri

Kolster A/S

+

Nyt responsive design giver flere besøg

Kolster A/S byder jer velkommer til deres nye hjemmeside, med mange lækre funktioner.

Det responsive layout giver hjemmesiden et løft, og er designet med hensigt på, at den skal kunne ses og bruges på alle skærmstørrelser samt enheder.

20%

Flere opkald fra mobil

28%

Hurtigere indlæsningstid

ZubarDubar

+

Cocktailbar bliver mere moderne

ZubarDubar tager dig indenfor i deres nye verden med en ny visuel identitet på deres website.

Det nye layout giver hjemmesiden er meget højere brugervenlighed, samt oplevelse på siden. Online Book er blevet meget nemmere!

20%

Højere CTR

35%

Lavere bounce rate fra mobil

Lejenvarebil

+

Top moderne design løfter hjemmesiden

Lejenvarebil.dk tager jer indenfor i sit et nye og unikke layout på hjemmesiden.

Layoutet gav hjemmesiden et løft, og er designet med hensigt på, at den skal kunne ses og bruges på både smartphones, tablets og almindelige computere.

50%

Lavere bounce rate

35%

Mere tid brugt på siden af besøgende

Dormus A/S

+

Når brugervenligheden er i top

Dormus tager dig indenfor i deres nye verden med en ny visuel identitet på deres website.

Det nye layout giver hjemmesiden et mere moderne løft, som sætter brugervenligheden og hastighed et løft, hvilket giver brugeren den bedste oplevelse.

90%

Mere tid brugt på siden af besøgende

50%

Lavere bounce rate

Kunder vi hjælper