x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer 👍

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Ulemper ved WordPress?

De fleste ulemper ved WordPress skyldes manglende opdateringer og vedligeholdelse. Som alt andet software skal WordPress og dine plugin løbende opdateres til seneste version for at fungere optimalt og for at være sikre.

Sikkerheden spiller en betydelig rolle, når der frigives nye versioner af WordPress systemet eller plugins. De fleste hackerangreb sker nemlig ved, at hackerne finder sikkerhedshuller i f.eks. et plugin, hviklet de forsøger at udnytte. Når der kommer en opdatering til et plugin, er disse sikkerhedshuller lukket – og din hjemmeside er dermed bedre beskyttet.

Desværre opdaterer disse moduler ikke sig selv. Du skal derfor selv være opmærksom på, om der er kommet en nyere version, så du kan opdatere. Hold derfor øje med beskeder fra forsiden i dit kontrolpanel, og gå ind til oversigten over plugins og se, om der er en ny version tilgængelig.

Husk aldrig at installere et plugin, hvis det er længe siden, det er blevet opdateret. Det er typisk at tegn på, at der ikke længere udvikles og lukkes sikkerhedshuller. Afinstaller ligeledes de plugins, der ikke er en aktiv del af din hjemmeside eller webshop.

Flere udvidelser kan øge kompleksiteten

På trods af at være verdens mest brugervenlige CMS, vil løbende aktivering af nye plugins og udvidelser stille krav til, at du sætter dig ind i de nye funktioner, der åbnes for. I visse tilfælde kan du støde på plugins, der er opbygget på en mindre brugervenlig måde, hvilket kan gøre dem svære at overskue.

Heldigvis hører det sjældenhederne til – og da du ved installation af nye plugins kan se antallet af downloads, kan du lynhurtigt konkludere, om der er tale om et godt og populært plugin eller ej.

Flere hackerangreb

Fordi WordPress er verdens mest populære CMS, er det også udsat for flere hackerangreb. Der er naturligvis et logisk sammenhæng mellem antallet af hjemmesider og fordelingen mellem hackerforsøg på tværs af de enkelte systemer. Jo større andel WordPress sidder på, jo mere stiger risikoen for at blive et mål.

Heldigvis er WordPress et sikkert system, såfremt du husker at opdatere WordPress til seneste version og holde dine plugins vedlige. Ønsker du ekstra sikkerhed kan du derudover installere et sikkerhedsplugin, der opsætter bedre vilkår og styrker websitet.