Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Se godt ud på både PC, mobil og tablet

Din nye firma hjemmeside afleveres selvfølgelig responsiv (mobilvenlig), så dine besøgende altid får en seriøs og fejlfri oplevelse – uanset om de tilgår din side fra mobil, tablet, PC eller endda smart TV! Vi sørger for, din hjemmeside altid fremstår troværdig og tilgængelig.

Få det perfekte online visitkort

Få udarbejdet den helt rette firma hjemmeside, der skaber harmoni omkring dit brand og skaber tillid til dine kunder. Vi designer en skræddersyet webløsning til dine behov – naturligvis med den rette kombination af design og brugervenlighed, så dine potentielle kunder imponeres visuelt og let finder det, de søger.

Opdater med et smil

Glem alt om kringlede computersystemer: Du får verdens mest brugervenlige CMS – WordPress. WordPress er med rette det absolut foretrukne system til hjemmesider takket være den intuitive brugerflade. Du får nem og enkel adgang til opdatering af dine sider, din blog, dine kategorier og meget mere.

Vær tæt på hele processen

Vi er ikke et firma, der laver hjemmesider bag lukkede døre. Tværtimod får du tilknyttet din egen faste kontaktperson i form af en dygtig webudvikler, som sørger for at holde dig opdateret. Det sikrer en åben
proces, hvor du oplever transparens, tryghed og tilfredshed.

Firma hjemmeside

Når jeres kundeemner besøger firmaets hjemmeside, har de allerede en række forventninger, der skal overholdes for at bevare deres interesse.

Firma hjemmeside, der styrker jeres profil

Når jeres kundeemner besøger firmaets hjemmeside, har de allerede en række forventninger, der skal overholdes for at bevare deres interesse.

Hjemmesiden skal være indbydende, funktionel og leve op til de standarder, man som bruger forventer inden for den givne branche. En moderne internetbruger afkoder lynhurtigt, om jeres hjemmeside lever op til de krav – ellers er konkurrenten blot et par klik derfra. StepUp Media har på baggrund af mange års erfaring med webudvikling af firma hjemmesider den helt rette ekspertise til at sørge for, kunderne får lyst til at blive på netop jeres hjemmeside.

I får glæde af et webunivers, der udvikles med fokus på unikt design og brugervenlighed. Vi garanterer en løsning, der visuelt og indholdsmæssigt har et professionelt og troværdigt udtryk, ligesom navigationen
bliver nem – og er optimeret til at skaffe jer konverteringer; altså klik, køb eller kontakthenvendelser.

WordPress garanterer den ideelle hjemmeside til firmaet

En god hjemmeside fungerer både eksternt såvel som internt. Vi overdrager den færdige hjemmeside i det brugervenlige WordPress CMS, der gør det let for medarbejdere at opdatere og vedligeholde systemet.

WordPress har et imponerende pokalskab, der foruden mange priser for brugervenlighed er fyldt med beviser på systemets fleksibilitet.Med en WordPress hjemmeside til virksomheden er I garanteret en løsning, der er nem for de ansatte og kan vokse med virksomhedens størrelse og krav – takket være systemets skalerbarhed. Læs mere dybdegående om WordPress hjemmesider her.

Personalet hos StepUp Media viser jer naturligvis, hvordan I tilføjer sider, opretter nyheder og meget mere, ligesom vi har Danmarks bedste supportere siddende klar til at hjælpe. Helt gratis!

Kontakt os og vær med hele vejen

Gennemsigtighed er en af vores kerneværdier. Derfor kan du forvente at være involveret i projektet fra start til slut. Du får din egen kontaktperson, der sørger for at informere dig om status, deadline og samler op på alle aftaler.

Denne værdi følger ikke blot hjemmesideprojekter, men gennemsyrer alle vores ydelser inden for webudvikling og online marketing.

Kontakt os og hør hvordan du får udviklet en firma hjemmeside, der sætter trumf på jeres forretning.