Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få den perfekte webløsning

WordPress er et CMS-system, som kan tilpasse på mange måder. Vi kan derfor designe en hjemmeside lige efter dine ønsker, så du får en hjemmeside, som du bliver glad for med det samme. WordPress giver dig desuden mulighed for at lave løbende tilpasninger og tilføjelser, så din hjemmeside altid ser præcist sådan ud, som du vil have den.

Få de rette funktionaliteter på din hjemmeside

WordPress giver mulighed for et væld af funktionaliteter. Hos StepUp Media er vi eksperter i WordPress udvikling og står både for programmering som grafikken. Vi tilbyder derfor både tilpassede og specialudviklede funktioner, så du får lige de funktionaliteter på dit website, som du har brug for.

Hold budgettet

Det kan være dyrt at få lavet en hjemmeside, hvis man vælger den forkerte webudvikler. Vi hjælper dig med analyse, design og udvikling inde for dine budgetter, så du får en hjemmeside med det rette grafiske udtryk og de helt rette funktionaliteter til den rette pris.

WordPress udvikling

Brugervenlighed, gratis plugins til de fleste behov, sikkerhed, løbende opdateringer og forrygende design.

Brugervenlighed, gratis plugins til de fleste behov, sikkerhed, løbende opdateringer og forrygende design. Der er bunkevis af årsager til, WordPress er det foretrukne valg til både private, nyopstartede virksomheder og forretninger i millionklassen.

Hos StepUp Media får du unik WordPress udvikling, som er skræddersyet til din forretning. Når din hjemmeside programmeres i WordPress, får du alle muligheder for at skille dig ud på både funktioner, grafik og brugervenlighed, ligesom systemet er let at søgemaskineoptimere, så dit nye flotte webunivers også bliver fundet af dine potentielle kunder.

Få skræddersyet det perfekte webunivers

WordPress er det perfekte system takket være den brugervenlige editor og de mange muligheder for løbende tilpasninger, der gør det muligt at lade hjemmeside eller webshop vokse i takt med forretningen. Bag kulissen gemmer der sig et betjeningsvenligt system, hvor du som bruger kan oprette nye sider, produkter, blogindlæg, tilrette billedkarruseller og meget mere.

Inden dit WordPress websted er klar til at møde verden, skal det naturligvis tilpasses, så det har det helt rette grafiske udtryk og den funktionalitet, som matcher dine – og ikke mindst brugernes – behov.

StepUp Media er eksperter i WordPress udvikling og løser alle dine udviklingsopgaver i eget hus. Vi står for programmering og tilpasning af den grafiske profil, ligesom vi tilbyder tilpassede eller specialudviklede funktioner, der giver jer den rette forretningsværdi. Om det så er et moderne bookingsystem, en særlig abonnementsordning, login til et arsenal af e-magasin eller andet vil vi lade være op til dig. Uanset dine behov, præsenterer vi løsningen.

WordPress udvikling, der passer jeres budget

Har du en særlig idé til den hjemmeside eller webshop, der skal repræsentere din forretning eller går du med tanker om at udvikle en særlig funktion til dit website?

Vi hjælper med analyse, design og udvikling inden for dine budgetter, så du får en side med den helt rette forretningsforståelse, den rette grafiske identitet og de helt rette egenskaber. Dertil sørger vi naturligvis for, siden kan læses på alle medier, kan blive fundet i søgemaskinen og meget mere. Alle løsninger overdrages gennemtestede, så løsningen fremstår troværdig og professionel.

Kontakt StepUp Media og hør mere om, hvordan vores WordPress udvikling af hjemmesider og webshops giver din forretning flot design, funktionalitet og brugervenlighed til det daglige arbejde.