X

Tilbudsformular

Udfyld formularen herunder og få uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Hvad søger du hjælp til?

Bestillingsformular underside

Ved brug af formularen accepterer du at ovenstående oplysninger gemmes i op til 12 mdr. Kontakt os for sletning af disse.

TESTTESTETST

Hvor foregår det?

Seminaret afholdes ved Bramdrup Sports- og Mødecenter, hvor I bydes velkommen og kan forvente kraftfuld undervisning, masser af ”aha-oplevelser” og naturligvis forfriskninger, så hjernen får ny energi. Vi anbefaler dig at tage en kollega eller person fra dit netværk med, så I sammen kan blive klogere. Selve seminaret er i øvrigt en glimrende mulighed for selv at udvide netværket med andre ligesindede.

Hvem er seminaret for?

Seminaret er for dig, der vil lære nutidens vigtigste markedsføringsdiscipliner – ikke mindst hvordan du omsætter dem praktisk og opnår målbare resultater.

Mange virksomheder i dag hører om SEO, AdWords og sociale medier, men mangler den overordnede forståelse for de enkelte discipliner samt helhedseffekten i den online markedsføring. Vi forklarer og bringer eksempler på, hvorfor det er værd at investere tid og penge i områderne – og ikke mindst hvad du skal være opmærksom på, når digitale bureauer kontakter dig med et tilbud.

Måske driver du din egen hjemmeside eller webshop, måske er du marketingansvarlig og har behov for indsigt i de mest anvendte online marketingmetoder. I så fald er kurset til dig.

Tilmeld dig gratis her

Tilmelding til seminar

Kommende seminarer

  • Online-marketing seminar: 3. September
  • Online-marketing seminar: 8. September
  • Online-marketing seminar: 12. September

Bliv klog på SEO, AdWords, Facebook og generel online marketing på bare 3-4 timer!

Deltag i et spændende og hårdt pakket seminar om online marketing afholdt af StepUp Media. Her skærer vi helt ind til benet og introducerer dig for de vigtigste områder inden for blandt andet SEO, AdWords og Facebook marketing. Resultatet? Du lærer at optimere og promovere din hjemmeside eller webshop, så du kan opnå højere synlighed og tiltrække flere kundeemner.

Hvad er på dagsorden?

SEO: Få en introduktion af begrebet, lær planlægning af nøgleord (keywords), tilretning af indhold og onpage optimering, tips og tricks til linkbuilding, resultatmåling m.m.

AdWords: Få en introduktion til begrebet, lær at oprette forskellige typer af kampagner, re-marketing og udnytte dine budgetter effektivt samt måle resultater.

Facebook marketing: Få en introduktion til begrebet, lær at oprette almindelige og dynamiske kampagner med billeder og video, re-targeting, effektiv håndtering af dit budget samt resultatmåling.

Du indføres desuden overordnet til en række øvrige online marketing discipliner – f.eks. instagram og LinkedIn.

Book din plads her og lær hvordan du håndterer online marketing til eget og professionelt brug.

Scroll Up