x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig inden for 12 timer. 👍🏻

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Åbent til kl. 16:00

WooCommerce webshop

Hvis du har læst andre WordPress relaterede tekster her på hjemmesiden, ved du allerede, WordPress er en perfekt motor til hjemmesider.

WordPress WooCommerce webshop

Hvis du har læst andre WordPress relaterede tekster her på hjemmesiden, ved du allerede, WordPress er en perfekt motor til hjemmesider. Det er det, fordi systemet er let at tilpasse grafisk og let at udvide med plugins – så websitet har de rette funktioner, der understøtter din virksomhed.

Er du interesseret i en moderne og pålidelig e-handelsløsning, bør du derfor vælge at få udviklet en WordPress Webshop. Her får du en fuldblods webshop, der har alt det bedste fra WordPress systemet – herunder brugervenlighed, der er en faldgrube for mange andre Content Management Systemer.

Den helt simple og intuitive brugergrænseflade er en klar fordel for dig, der skal lære systemet at kende, fordi du på ganske kort tid forstår, hvordan du opretter produkter, gør dem søgemaskinevenlige, udfylder gode beskrivelser og meget mere. Samtidig er det let at oplære medarbejdere i selvsamme – uden at teknologien bliver en hindring for den effektive forretningsgang.

WooCommerce Webshop – det oplagte valg

Når du skal vælge et system til din nye webshop, bør du naturligvis træffe din beslutning ud fra, hvad der bedst understøtter din forretnings behov.

Her er det let at pege på funktionalitet, designfrihed, sikkerheds- og backupmuligheder samt brugervenlighed som altafgørende prioritetsområder. Netop disse områder hører til dem, der har gjort WordPress til en stor succes.

Det mange overser, når de skal udvikle en online forretning, er, at en WooCommerce webshop er ledsaget af de samme elementer, der har gjort WordPress til verdens største CMS. WordPress er nemlig ikke bare et system til bloggere og præsentationssider, men et sikkert og solidt valg, der kan udvikles i takt med forretningen, takket være de mange plugins, der giver fleksibelhed.

De mange plugin og moduler, gør det let at opsætte en køreklar WordPress webshop, da der findes veldokumenterede udvidelsesmuligheder til alle ønskede funktioner.

En WordPress webshop giver fleksibilitet

De store fordele ved en WordPress webshop kan opsummeres til ordene professionelt og fleksibelt.

Takket være WordPress maskinrum, kan du få opsat en grafisk flot webshop, som guider brugeren mod det ultimative mål: et køb. Set med designerens øjne, giver WordPress frihed til at udnytte det digitale lærred, hvormed du kan gøre købsprocessen lettere for dine kunder ved at guide dem med handlingsorienteret design – f.eks. ved overskuelige menuer, særligt fokus på bestemte produkter eller services, fremhævede kontakt-, kurv-, eller køb-knapper etc.

Dertil gør de mange plugins det muligt at tilføre bestemte funktioner til det professionelle udtryk:

Skal du have et plugin til dine økonomisystemer eller din betalingsgateway? Vil du gerne anvende rabatkoder eller oprette en kundeklub? Vil du tjene ekstra på cross-selling eller har du planer om at følge op på tabte indkøbskurve med et plugin, der sender automatiserede e-mails med påmindelser eller andet?

Bare rolig, det hele er allerede lavet, og derfor er WooCommerce et solidt og oplagt valg til dig, der ønsker en professionel webshop i forrygende design og med mulighed for markedets største tilpasningsgrad.

Mangler du en ganske særlig funktion, kan vi desuden tilbyde at udvikle den for dig, da en WordPress Webshop er baseret på open source-teknologi.

Lad os tale om dine behov

Er du interesseret i at få din egen webshop i WordPress? Så lad os tage en uforpligtende samtale om dine behov.

StepUp Media er specialiserede i WordPress WooCommerce løsninger, som vi blandt andet udvikler plugins til helt fra bunden, hvis du som kunde har et helt unikt ønske.

Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og behov – så giver vi gode råd til dit kommende projekt samt et bud på, hvordan vi bedste løser opgaven.