Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få mest muligt ud af din investering med den rette opsætning

Den rigtige opsætning af dine Google Ads fører til bedre klikpriser og flere kunder i din forretning. Vi kan hjælpe dig med alt fra søgeordsanalyse til opsætning af dine annoncer, så du får mest muligt ud af din investering – uanset om det betyder at skaffe flere besøgende til dit website eller mere salg i din webshop.

Få sælgende Google Ads annoncer

Google Ads annoncer består kun af tre elementer: overskrift, beskrivelse og webadressen. Det er altså ikke en meget avanceret annonce. Det svære består dog i at få dit budskab frem, så det tiltrækker kunder. Vi kan hjælpe dig med at skrive sælgende annoncetekter, der skaffer dig masser af trafik. Vi kan også hjælpe dig med opsætning af andre former for annoncer, deriblandt Google Shopping, som er specielt effektive, når man sælger fysiske produkter.

Følg med i hele processen

Et tæt samarbejde mellem din virksomhed og os giver det bedste resultat i sidste ende. Derfor får du hos os en fast kontaktperson, der hjælper dig igennem hele processen – fra søgeordsanalyse til opsætning af annoncer til optimering af annoncer. Du får desuden en månedlig rapport med de vigtigste tal, så du altid ved, hvor meget du har investeret og hvor meget du har fået ud af din investering.

Google Ads opsætning

God Google Ads opsætning kan oversættes til billigere klikpriser og flere kunder. Men hvordan sikrer du en god opsætning af Google Ads?

Google Ads opsætning

God Google Ads opsætning kan oversættes til billigere klikpriser og flere kunder. Men hvordan sikrer du en god opsætning af Google Ads?

Hos StepUp Media hjælper vi erhvervsdrivende på tværs af vidt forskellige brancher med at nå deres digitale målsætninger – både med Google Ads og organisk SEO.

Vi er også klar til at forvandle din målgruppe til din guldgrube.

Opsætning af Google Ads

Sådan gør vi, når vi udarbejder dine annoncer og kampagner:

Søgeordsanalyse

For det første skal du være klar over, hvilke ord du ønsker at blive fundet på. Ingen kender din forretning bedre end dig selv, og derfor lægger vi stor vægt på en konstruktiv dialog, hvor du fortæller os om de produkter og services, der er mest relevante og bærer mest værdi for din virksomhed.

Når vi har fået forståelse for din forretning, gennemfører vi en søgeordsanalyse. Analysen tager udgangspunkt i den samtale, vi har haft med dig, men præsenterer naturligvis også variationer og afarter af de ord, du har påpeget som de vigtigste. På den måde præsenterer vi dig for en grundig oversigt, der indeholder et bredt spænd af interessante søgeord – og ikke mindst vores forslag til de mest oplagte søgeord, baseret på konkurrenceniveau, antal månedlige søgninger m.m.

Da du oftest befinder dig i en branche med flere udbydere, foretager vi en konkurrenceanalyse, der påpeger, hvor realistiske dine muligheder er for at erobre din niche og lægge dig i toppen på dine udvalgte ord.

Din Google Ads opsætning

Når vi foretager opsætning af dine Google Ads kampagner, gør vi det med udgangspunkt i en overskuelig kampagnestruktur, der matcher din hjemmeside. På den måde ved vi, at der er sammenhæng mellem dine kampagner, annoncer og de landingssider, kunden føres til.

Når vi opsætter dine annoncer, har vi naturligvis blik for, at beslægtede ord placeres i samme grupper og målrettes samme landingsside, da du derved når bredere ud til flere søgninger og belønnes med bedre klikpriser, da Google – og dine kunder – ser den store relevans.

Ligeså vel som du gerne vil findes på relevante ord, vil du naturligvis ikke betale for, at kunder finder dig på søgeord, der egentligt ikke er tiltænkt de søgeformål, der giver dig afkast. Derfor opretter vi såkaldte negative søgeord, som begrænser visningen af dine annoncer, så du ikke risikerer at betale for klik, der aldrig giver kroner.

F.eks. vil en forretning, der sælger smykker, men ikke lædersmykker, måske vælge at angive dette som et negativt søgeord, således en person ikke tilgår en annonce blot for at konstatere, butikken ikke solgte lædersmykker med vedhæng. På den måde sparer du som kunde penge ved at frasortere irrelevant trafik.

Vi hjælper med annoncerne

En klassisk Google Ads annonce består af en overskrift, en beskrivelse og en webadresse. Selvom det er ganske simple inputmuligheder, kan det dog være en udfordring at skrive sælgende annoncetekster. Vi hjælper dig naturligvis med at skrive sælgende annoncer, der genererer klik.

Da du også har mulighed for at lave billedannoncer, bannerannoncer og mere dynamiske annoncer med bevægelser, sidder vores grafiske øjne og hjerner klar til at hjælpe dig med professionel grafik, der harmonerer med dit salgsbudskab.

Vores programmører sidder sågar klar til at hjælpe med at oprette Google Shopping Ads, der er produktvisninger direkte i søgeoversigten. Her søger din bruger produktspecifikt og ser dine annoncer, mens han eller hun er engageret og købeklar i sin søgeadfærd.

Uanset annonceformatet hjælper vi med at optimere dine kampagner og gøre dem salgsindbydende.

Få fast kontaktperson og klar indsigt

Hos StepUp Media er vi overbeviste om, at et tæt samarbejde er den bedste løsning for alle parter. Derfor får du din egen faste kontaktperson, der lærer dig og dine produkter at kende, hvorefter han opsætter og optimerer kampagne- og annoncegrupper.

Du kan altid tage kontakt til din faste samarbejdspartner og får derudover en månedlig rapport med nøgletal, der viser, hvor effektivt vi forvalter dit Google Ads budget.

Kontakt os for at høre mere om betalt annoncering i Google – eller for andre forespørgsler til digital marketing.