x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Lokal SEO

Hver eneste dag behandler Google millioner af lokale søgninger. Har du fat i kunderne i dit nærområde?

Hver eneste dag behandler Google millioner af lokale søgninger. Har du fat i kunderne i dit nærområde?

Du kender det sikkert selv. Du skal bruge en håndværker, kinesisk mad, en frisør eller måske en gardinforhandler nær dig. Du søger på servicen og tilføjer dit byområde som en del af søgningen f.eks. ”Frisør Odense” eller ”Blikkenslager i Esbjerg”.

Hvis du som privatperson genkender denne situation, er det let at se fordelene for din virksomhed. Særligt fordi de kunder, der søger lokalt, ofte er klar til at rette henvendelse det øjeblik, de har fundet et match nær dem. Lokal SEO er derfor en streng nødvendighed for dig, der gerne vil fylde din fysiske forretning med lokale, købeklare kunder.

Derfor er lokal SEO nødvendigt

Du husker nok den klassiske vejviser. Den tunge telefonbog med gule sider afsat til kommunens erhvervsdrivende. Den store telefonbog hører fortiden til, for i dag åbner vi Google og beder søgemaskinen forsyne os med et hurtigt svar – uden vi selv skal finde kategorier, orientere os alfabetisk og finde et godt bud på en fagmand, der kan løse vores udfordringer. Vi anvender internettet, og lokal SEO taler sit eget klare sprog, hvad angår fordele:

  • 96% af PC-ejere søger lokalt
  • 46% af alle Google søgninger er ”lokale”
  • 64% af de lokale kunder har anvendt søgemaskiner eller lokale vejvisere for at finde forretningen
  • 78 % af lokale søgninger fra mobil resulterer i et offline køb!

Konklusionen er med andre ord soleklar: Lokal SEO er en klar gevinst for forretningen og en nødvendighed for dig, der ønsker at synliggøre din virksomhed ud fra nutidens præmisser.

Husk desuden at dine kundes mobil eller PC afgiver geografiske informationer til søgemaskinen. Du har derfor alle odds på din side, hvis du optimerer professionelt og målrettet på de rette søgeord.

Kom godt i gang med lokal søgemaskineoptimering

StepUp Media arbejder målrettet på at gøre din forretning synlig i dit lokalområde og evt. strategisk vigtige omkringliggende byer.

Vi præsenterer dig gerne for en søgeordsanalyse, der viser det potentielle udbytte af dine services kombineret med omkringliggende bynavne. På den måde er du garanteret lokal SEO med størst mulig effekt.

Når vi optimerer din forretning med henblik på stor synlighed i lokalmiljøet, gør vi det ved at optimere på din egen hjemmeside, oprette en Google My Business konto og fysisk sætte din virksomhed på Googles digitale landkort. Vi søger for korrekte kontaktoplysninger, beskrivelser og meget mere, så profilen stemmer helt og aldeles overens med din hjemmesides informationer. Opsætningen af profilen er vigtig, da Google anvender disse data til at placere din forretning geografisk og ligeledes bruger samme information, når den udregner topresultaterne for søgeresultaterne i og omkring din by.

På samme vis bruger vi også gerne strukturerede data for at servere jeres lokale informationer direkte ind i Googles “motor”.

Bliv synlig i dit lokalmiljø

Lokal SEO er relevant for alle typer virksomheder, der ønsker kunder fra nærområdet – uanset om du som forretning er beliggende i Sønderjylland eller Storkøbenhavn.

StepUp Media hjælper med at gøre dig synlig for de kunder, der geografisk befinder sig nær din virksomhed og som efterspørger dit produkt. Det gør dig til den foretrukne forretning nær de kunder, der sidder med en udfordring og målrettet søger en lokal løsning.

Kontakt StepUp Media og hør mere.