Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Bliv synlig i dit nærområde

Lokal SEO handler om at synliggøre din forretning over for de potentielle kunder i dit nærområde. Vi sørger for at placere din forretning geografisk overfor Google ved bl.a. at oprette en Google My Business konto, så dit website vises i lokale søgninger, som f.eks. ”frisør kolding” og i søgninger lavet af lokale brugere, dvs. når en bruger i Kolding søger efter en frisør.

Skaf kunder i din fysiske butik

Om du så er blikkenslager eller frisør, så er det helt sikkert ikke alle i lokalområdet, der kender til din forretning – specielt ikke, hvis de ikke har haft brug for din service før. Derfor vælger brugeren at søge på Google. Hvis din forretning så er synlig i de lokale søgeresultater, så får lokalbefolkningen øjnene op for den og det kan skaffe flere kunder i din fysiske butik.

Få mest ud af din online tilstedeværelse

Mange potentielle kunder bruger Google til at finde relevante produkter eller serviceydelser i deres nærområde. Det kan f.eks. være en frisør eller en blikkenslager. Hvis din forretning ikke er synlig i de lokale søgninger, så kan du risikere at gå glip af mange kunder i dit nærområde. Lokal SEO er derfor nødvendigt, hvis du vil have mest muligt ud af din online tilstedeværelse.

Lokal SEO

Hver eneste dag behandler Google millioner af lokale søgninger. Har du fat i kunderne i dit nærområde?

Hver eneste dag behandler Google millioner af lokale søgninger. Har du fat i kunderne i dit nærområde?

Du kender det sikkert selv. Du skal bruge en håndværker, kinesisk mad, en frisør eller måske en gardinforhandler nær dig. Du søger på servicen og tilføjer dit byområde som en del af søgningen f.eks. ”Frisør Odense” eller ”Blikkenslager i Esbjerg”.

Hvis du som privatperson genkender denne situation, er det let at se fordelene for din virksomhed. Særligt fordi de kunder, der søger lokalt, ofte er klar til at rette henvendelse det øjeblik, de har fundet et match nær dem. Lokal SEO er derfor en streng nødvendighed for dig, der gerne vil fylde din fysiske forretning med lokale, købeklare kunder.

Kom godt i gang med lokal søgemaskineoptimering

StepUp Media arbejder målrettet på at gøre din forretning synlig i dit lokalområde og evt. strategisk vigtige omkringliggende byer.

Vi præsenterer dig gerne for en søgeordsanalyse, der viser det potentielle udbytte af dine services kombineret med omkringliggende bynavne. På den måde er du garanteret lokal SEO med størst mulig effekt.

Når vi optimerer din forretning med henblik på stor synlighed i lokalmiljøet, gør vi det ved at optimere på din egen hjemmeside, oprette en Google My Business konto og fysisk sætte din virksomhed på Googles digitale landkort. Vi søger for korrekte kontaktoplysninger, beskrivelser og meget mere, så profilen stemmer helt og aldeles overens med din hjemmesides informationer. Opsætningen af profilen er vigtig, da Google anvender disse data til at placere din forretning geografisk og ligeledes bruger samme information, når den udregner topresultaterne for søgeresultaterne i og omkring din by.

På samme vis bruger vi også gerne strukturerede data for at servere jeres lokale informationer direkte ind i Googles “motor”.

Bliv synlig i dit lokalmiljø

Lokal SEO er relevant for alle typer virksomheder, der ønsker kunder fra nærområdet – uanset om du som forretning er beliggende i Sønderjylland eller Storkøbenhavn.

StepUp Media hjælper med at gøre dig synlig for de kunder, der geografisk befinder sig nær din virksomhed og som efterspørger dit produkt. Det gør dig til den foretrukne forretning nær de kunder, der sidder med en udfordring og målrettet søger en lokal løsning.

Kontakt StepUp Media og hør mere.