Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Synliggør dine produkter

Google Shopping Ads er de annoncer med billede, pris og navn på webshoppen, der kommer frem øverst i søgemaskinen, når du søger på et produkt. Google Shopping Ads giver dig altså mulighed for at synliggøre dine produkter over for interesserede brugere lige dér, hvor de befinder sig.

Fang de købeklare brugere

Bruger, der søger efter et specifikt produkt, er oftest de brugere, der allerede har taget en beslutning om at anskaffe sig produktet og nu leder efter det bedste sted at købe. Google Shopping Ads er derfor meget omkostningseffektive, fordi brugeren er købeklar. Vi kan hjælpe dig med at opsætte annoncerne rigtigt, så du bliver synlig hos de købeklare brugere.

Betal kun, når der klikkes på dit produkt

Ved Google Ads kampagner er det sådan, at du ikke skal betale, før der bliver klikket på din annonce. Og da der ved Google Shopping annoncer er tale om købeklare kunder, kommer du således kun til at betale, når der er en interesseret bruger, der klikker på din annonce. På den måde får du mest muligt ud af dine marketingkroner.

Google Shopping Ads

Når din bruger søger efter et produkt, er det produktet, der er af interesse – og ikke de mange webshops, der tilbyder det.

Google Shopping Ads

Når din bruger søger efter et produkt, er det produktet, der er af interesse – og ikke de mange webshops, der tilbyder det. Derfor kan du med stor fordel synliggøre dine produkter allerede i søgeoversigten ved at anvende Google shopping Ads.

Brugeren ser straks den vare, han eller hun har interesse i, og kan samtidig både se produktbilleder og aflæse priser. Det giver i sidste ende en højere konverteringsrate – til glæde for din omsætning.

Er du ikke helt sikker på, hvad Google Shopping er?

Hvis du ligesom mange tusindvis af andre brugere søger efter produkter på Google, har du garanteret allerede set Google Shopping kampagner som en del af søgeresultatet.

Forestil dig, at du søger efter nye løbesko. Når Google præsenterer dig for resultaterne, viser søgemaskinen nu løbesko øverst i oversigten eller i højremargen.

Det, du ser, er såkaldte product listing ads (PLA), som optræder med det samme for brugeren, der hurtigt kan se produktnavn, pris og navnet på webshoppen, der har produktet. Ligesom med almindelige Google Ads kampagner, skal du intet betale, før din bruger klikker på din annonce. Først her betaler du en klikpris, som du bytter til trafik fra købeklare kunder, der med deres specifikke søgning ved, hvad de går efter.

Få styr på feedet – få hjælp til Product Listing Ads

Når du indsender det Google Shopping feed, der udgør din visning i søgemaskinen, er det vigtigt, du sender de korrekte data. I modsætning til almindelige Goolge Ads kampagner, kan du ikke gå ind og tekstredigere, hvorfor du skal sende fyldestgørende data for at få din bedst tænkelige visning. På den måde er du garanteret, at brugerne finder dit produkt, når de søger, og at produktet indeholder de rigtige beskrivelser, priser m.m.

Kom godt i gang

Lad StepUp Media hjælpe dig med PLA opsætning og succes med Google Shopping.

Vi tager naturligvis udgangspunkt i en analyse, der præsenterer dig for de mest relevante søgeord til din forretning og dine målsætninger, hvorefter vi udformer kampagner, der leder relevant trafik til din webshop.

Kontakt os for at høre mere.