x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig inden for 12 timer. 👍🏻

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Åbent til kl. 16:00

Google Shopping Ads

Når din bruger søger efter et produkt, er det produktet, der er af interesse – og ikke de mange webshops, der tilbyder det.

Google Shopping Ads

Når din bruger søger efter et produkt, er det produktet, der er af interesse – og ikke de mange webshops, der tilbyder det. Derfor kan du med stor fordel synliggøre dine produkter allerede i søgeoversigten ved at anvende Google shopping Ads.

Brugeren ser straks den vare, han eller hun har interesse i, og kan samtidig både se produktbilleder og aflæse priser. Det giver i sidste ende en højere konverteringsrate – til glæde for din omsætning.

Er du ikke helt sikker på, hvad Google Shopping er?

Hvis du ligesom mange tusindvis af andre brugere søger efter produkter på Google, har du garanteret allerede set Google Shopping kampagner som en del af søgeresultatet.

Forestil dig, at du søger efter nye løbesko. Når Google præsenterer dig for resultaterne, viser søgemaskinen nu løbesko øverst i oversigten eller i højremargen.

Det, du ser, er såkaldte product listing ads (PLA), som optræder med det samme for brugeren, der hurtigt kan se produktnavn, pris og navnet på webshoppen, der har produktet. Ligesom med almindelige Google Ads kampagner, skal du intet betale, før din bruger klikker på din annonce. Først her betaler du en klikpris, som du bytter til trafik fra købeklare kunder, der med deres specifikke søgning ved, hvad de går efter.

Få styr på feedet – få hjælp til Product Listing Ads

Når du indsender det Google Shopping feed, der udgør din visning i søgemaskinen, er det vigtigt, du sender de korrekte data. I modsætning til almindelige Goolge Ads kampagner, kan du ikke gå ind og tekstredigere, hvorfor du skal sende fyldestgørende data for at få din bedst tænkelige visning. På den måde er du garanteret, at brugerne finder dit produkt, når de søger, og at produktet indeholder de rigtige beskrivelser, priser m.m.

Kom godt i gang

Lad StepUp Media hjælpe dig med PLA opsætning og succes med Google Shopping.

Vi tager naturligvis udgangspunkt i en analyse, der præsenterer dig for de mest relevante søgeord til din forretning og dine målsætninger, hvorefter vi udformer kampagner, der leder relevant trafik til din webshop.

Kontakt os for at høre mere.