x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Driftsdirektør / Partner

Henrik Schmidt

Henrik er uddannet webudvikler og projektleder – og er partner i StepUp Media. Til daglig udfylder han en vigtig rolle som driftsansvarlig. Her hjælper hans +10 års erfaring i inden for digital markedsføring og webudvikling med at forene projekter med kundens forventninger.

Henrik er med til at søsætte både web- og marketingprojekter og holde styr på trådene, da han har erfaring inden for begge områder. Særligt den praktisk erfaring har hjulpet hundredvis af erhvervskunder til succes.

Han er et stærkt mellemled mellem kunder og interne medarbejdere, fordi han er flydende i både kundens forretningssprog såvel som udviklernes tekniske vokabular. Det giver løsninger, der rammer hovedet på sømmet.

Webudvikler

Emil Hajjar Thøgersen

Emil er en teknisk stærk webudvikler, som har færdigheder inden for webmedieret kommunikation, interface design og brugeroplevelse.

Til daglig programmerer Emil hjemmesider og webshops i PHP, JavaScript, LESS og semantisk HTML. Dertil laver han beregnere og API-integrationer, så vores kunder får den helt rette funktionalitet – f.eks. en prisberegner eller et særligt login-modul til kundeklub eller for samarbejdspartnere.

Emil koder også hele temaer og WordPress-skabeloner op fra bunden. Det sikrer bl.a., at du får en hjemmeside, der er hurtig, har den rette brugergrænseflade og er født uden fejl og mangler. Emil har nemlig et skarpt øje for detaljen.

Webudvikler

Steffen Johannsen

Steffen er en schweizerkniv i ordets bedste forstand. Han er uddannet webintegrator, multimediedesigner og har professionsbachelor i webudvikling – med særligt fokus på backend.

Til hverdag er det Steffen, som skræddersyer mange af de løsninger, vores kunder efterspørger. I kraft af sin uddannelse har han meget fokus på backend-delen, hvorfra kunden kan vedligeholde og opdatere indhold på websitet.

Steffen er med i hele kunderejsen, når de nye hjemmesider skal online, da han har viden og erfaring i de enkelte faser. Han supporterer tilmed også for mange af vores kunder, hvis de efterfølgende får brug for tilpasninger.

Steffen koder bl.a. i HTML5, CSS3, PHP & JavaScript – og supplere kodesproget med stærk forretningsforståelse.

Paid specialist

Michael Kaul Jørgensen

Michael er uddannet Cand.mag i Kultur, Kommunikation og Globalisering, med speciale i markedsføring og forbrug. Det er lidt af en mundfuld, men det gør ham kort fortalt i stand til at kombinere kommunikations- og kulturviden med forbrugsadfærd.

Netop viden om forbrug og købsvaner, giver ham de perfekte forudsætninger for at udføre sit arbejde med online markedsføring: herunder særligt SEO, SoMe, og Google Ads, som han er certificeret i.

Til daglig arbejder Michael med at skabe gode resultater ved at bruge de seneste metoder indenfor Facebook og Google Ads annoncering. Ikke nok med det, så arbejder han også effektivt med SEO via onpage optimering, og ved at bruge tredjepartsprogrammer som Screaming Frog og Ahrefs.

Michael er teknisk stærk og bruger sågar sin fritid på at game, lære om videoredigering og udforske den digitale verden.

SEO Tekstforfatter

Søren Pedersen

Søren er uddannet multimediedesigner, har en bachelor medievidenskab og har afsluttet sin uddannelse med titlen som Cand.mag. i international virksomhedskommunikation med dansk specialisering.

Til daglig bruger han sine uddannelseskombinationer til bl.a. tekstforfatningsopgaver samt SEO - hvor hans arbejde med sproget passer perfekt med den tekniske optimering af hjemmesider. Han sidder derfor i kendte programmer som Microsoft Word såvel som SEO-specifik software som Ahrefs, Screaming Frog, Google Search Console etc.

Søren har arbejdet med SEO i både WordPress og WooCommerce, Joomla!, PrestaShop, Magento, Sitecore og HostedShop. Han er desuden certificeret i Google Ads, som han også hjælper med.

Webudvikler

Benjamin Fabricius Porsgaard

Benjamin er tilknyttet som webudvikler og hjælper til med både større og mindre programmeringsopgaver.

Han assisterer både på interne og nye projekter. Det er særligt i forhold til kodning af WordPress hjemmesider, hvor han udvikler sektioner, arbejder med at sammenkoble felter i backendsystemet med frontend-sektionen samt styler sektionen responsivt. Benjamin arbejder i vores internt udviklet og skræddersyet tema, og arbejder generelt med PHP, JS og LESS.

Benjamin har også tidligere erfaring fra webbureau, hvor han har arbejdet med netop WordPress og WooCommerce, som vi udmærker os i hos StepUp Media.

Grafisk designer

Mads Jørgensen

Mads er vores dygtige grafisk designer, som har en professionsbacheloruddannelse i Visuel kommunikation, og mange års erfaring indenfor reklamebranchen og visuel marketing.

Når vi har en kunde, som har brug for hjælp til at designe deres hjemmeside, eller skabe visuelle klare annoncer, så står Mads altid klar. Han er nemlig skarp til at bruge Adobe Creative Cloud, og kan derfor designe en hjemmeside, der stemmer overens med kundens brand og kommunikation.

Mads er den første som får opgaven i hånden, da han skal definere hvordan hjemmesiden skal designes, før han giver opgaven videre til vores dygtige webudvikler. Han brænder nemlig meget for de små detaljer, UX og meget mere, så hjemmesiden med garanti bliver visuelt skarpt.