x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig inden for 12 timer. 👍🏻

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Åbent til kl. 16:00

Driftsdirektør / Partner

Henrik Schmidt

Henrik er uddannet webudvikler og projektleder, så hans brede skuldre bærer stor erfaring. I mere end 9 år har han skabt resultater inden for digital markedsføring og webudvikling. Hans detaljeorienterede tilgang har hjulpet over 100 erhvervskunder til succes.

Adm. Direktør / Partner

Niclas Møller Dam

Niclas har flere års erfaring med salg, kundeservice og opbygning af kundeporteføljer. Han har senest fungeret som salgsleder for et webbureau. Han har til dagligt ansvaret for både salg, økonomi og administration.

Webudvikler

Emil Hajjar Thøgersen

Emil er vores dygtige webudvikler med en bachelor i webudvikling i bagagen. Emil har bl.a. færdigheder inden for webmedieret kommunikation, interface design og brugeroplevelse, og han går meget op i de små detaljer, som bare får en hjemmeside til at spille.

Webudvikler

Steffen Johannsen

Steffen er vores nyeste webudvikler med en bachelor i webudvikling og et par års erfaring i front-end udvikling i bagagen. Han kalder sig selv en computernørd, som går meget op i at udvikle innovative løsninger, der passer til kundens behov.

Webdesigner

Steffen Trier

Steffen er vores nye grafiker med øje for UX/UI. Han bruger sin Cand.it i Digital design & kommunikation samt sin baggrund i interaktionsdesign til at skabe intuitive og dynamiske webdesigns tilpasset kundens behov og ønsker.

Online markedsføringskonsulent

Susie Jessen Johansen

Susie er uddannet Cand.it i Webkommunikation og er vores blæksprutte inden for kommunikation og online markedsføring. Hun er en stærk kommunikatør, som arbejder med både SEO, Google Ads, sociale medier, tekstforfatning og meget mere.

SEO Tekstforfatter

Søren Pedersen

Søren er vores tilknyttede SEO-tekstforfatter og Cand.mag. med dansk specialisering. Han pynter sig dog hellere med de mindre formelle titler som sprogligt alt-muligt-mand og tekstnørd.

Studenterudvikler

Mathias Bak

Mathias er i gang med en Cand.it i Webkommunikation og er vores nye studenterudvikler. Han hjælper et par gange om ugen vores udviklere med alt fra små, hurtige udviklingsopgaver til ene-udvikling af hele sites. Han har helt styr på alt fra HTML og CSS til PHP og Javascript og underviser endda i lige netop dette som instruktor på SDU.