x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

200+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻

Driftsdirektør / Partner

Henrik Schmidt

Henrik er uddannet webudvikler og projektleder, så hans brede skuldre bærer stor erfaring. I mere end 9 år har han skabt resultater inden for digital markedsføring og webudvikling. Hans detaljeorienterede tilgang har hjulpet over 100 erhvervskunder til succes.

Adm. Direktør / Partner

Niclas Møller Dam

Niclas har flere års erfaring med salg, kundeservice og opbygning af kundeporteføljer. Han har senest fungeret som salgsleder for et webbureau. Han har til dagligt ansvaret for både salg, økonomi og administration.

Kundeansvarlig

Morten Vestergaard Jensen

Morten har styr på alle udviklingsopgaver i virksomheden. Han kan derfor altid fortælle dig, hvordan det ser ud med dit hjemmesideprojekt. Derudover er han også en webudvikler, der har øje for detaljen og en haj til at udvikle jeres hjemmesider, så de passer til jeres behov.

Webudvikler

Nichlas Dam

Nichlas er webudvikler med masser af erfaring på bagen, og det er ham, der sørger for, at de små detaljer på din hjemmeside fungerer 100 %.

SEO Tekstforfatter

Søren Pedersen

Søren er vores tilknyttede SEO-tekstforfatter og Cand.mag. med dansk specialisering. Han pynter sig dog hellere med de mindre formelle titler som sprogligt alt-muligt-mand og tekstnørd.

Grafisk Webudvikler

Mathias Oxholm Micheelsen

Mathias er vores nyuddannede webudvikler. Han har med sin nye bachelor i Webudvikling et speciale i UX/UI-design, og han går meget op i, at et website giver brugeren en god oplevelse.

Online markedsføringskonsulent

Susie Jessen Johansen

Susie er nyuddannet Cand.it. i Webkommunikation, og hun er vores blæksprutte inden for online markedsføring. Hun er en stærk kommunikatør, og så arbejder hun både med SEO, Google Ads, Sociale Medier og tekstforfatning.

Webudvikler

Emil Hajjar Thøgersen

Emil er vores nyeste webudvikler med en splinterny bachelor i Webudvikling i baggagen. Emil har blandt andet færdigheder inden for webmedieret kommunikation, interface design og brugeroplevelse, og han går meget op i de små detaljer, som bare får en hjemmeside til at spille.