x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig inden for 12 timer. 👍🏻

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Åbent til kl. 16:00

Driftsdirektør / Partner

Henrik Schmidt

Henrik er uddannet webudvikler og projektleder – og er partner i StepUp Media. Til daglig udfylder han en vigtig rolle som driftsansvarlig. Her hjælper hans +10 års erfaring i inden for digital markedsføring og webudvikling med at forene projekter med kundens forventninger.

Henrik er med til at søsætte både web- og marketingprojekter og holde styr på trådene, da han har erfaring inden for begge områder. Særligt den praktisk erfaring har hjulpet hundredvis af erhvervskunder til succes.

Han er et stærkt mellemled mellem kunder og interne medarbejdere, fordi han er flydende i både kundens forretningssprog såvel som udviklernes tekniske vokabular. Det giver løsninger, der rammer hovedet på sømmet.

Adm. Direktør / Partner

Niclas Møller Dam

Niclas er adm. Direktør og partner i StepUp Media. Det er ham, mange kunder stifter bekendtskab med som den første, når der skal tales nyt website eller synlighed via online marketing.

Det skyldes ikke bare Niclas tidligere erfaring som salgsleder i et andet webbureau og +6 års brancheerfaring, men i høj grad hans evne til at oversætte den digitale verdens sprog, så det giver mening og tydelig værdi for alle.

Til daglig lever Niclas både på kontoret - hvor han sidder med ansvaret for både salg, økonomi og administration - og på kundebesøg. Her lytter han til kundens ønsker og udfordringer, hvilket han er skarp til at omsætte til en tydelig strategi, som er baseret på forretningens egentlige behov - og ikke bare buzz words.

Webudvikler

Emil Hajjar Thøgersen

Emil er en teknisk stærk webudvikler, som har færdigheder inden for webmedieret kommunikation, interface design og brugeroplevelse.

Til daglig programmerer Emil hjemmesider og webshops i PHP, JavaScript, LESS og semantisk HTML. Dertil laver han beregnere og API-integrationer, så vores kunder får den helt rette funktionalitet – f.eks. en prisberegner eller et særligt login-modul til kundeklub eller for samarbejdspartnere.

Emil koder også hele temaer og WordPress-skabeloner op fra bunden. Det sikrer bl.a., at du får en hjemmeside, der er hurtig, har den rette brugergrænseflade og er født uden fejl og mangler. Emil har nemlig et skarpt øje for detaljen.

Webudvikler

Steffen Johannsen

Steffen er en schweizerkniv i ordets bedste forstand. Han er uddannet webintegrator, multimediedesigner og har professionsbachelor i webudvikling – med særligt fokus på backend.

Til hverdag er det Steffen, som skræddersyer mange af de løsninger, vores kunder efterspørger. I kraft af sin uddannelse har han meget fokus på backend-delen, hvorfra kunden kan vedligeholde og opdatere indhold på websitet.

Steffen er med i hele kunderejsen, når de nye hjemmesider skal online, da han har viden og erfaring i de enkelte faser. Han supporterer tilmed også for mange af vores kunder, hvis de efterfølgende får brug for tilpasninger.

Steffen koder bl.a. i HTML5, CSS3, PHP & JavaScript – og supplere kodesproget med stærk forretningsforståelse.

Web- og interaktionsdesigner

Steffen Trier

Steffen er Cand.it i digital design og kommunikation med fokus på brugeroplevelse (UX) og interaktionsdesign. Det betyder, at Steffen har et fantastisk øje for, hvad der skaber intuitive løsninger på digitale platforme.

Steffen varetager til daglig den primære kundekontakt, som han aktivt bruger til at få indblik i kundens ønsker og behov. Hernæst guider han (design)processen fra kravspecifikation til det endelige resultat. Han formår at tage ønsker og eksisterende visuelle udtryk, som han transformerer til et autentisk udtryk tilpasset den endelige målgruppe.

Steffen arbejder hjemmevant i Adobe XD, Photoshop og Illustrator – hvorfra han skaber en gennemført brugerrejse- og oplevelse.

Online markedsføringskonsulent

Susie Jessen Johansen

Susie er uddannet Cand.it i webkommunikation. Men den titel retfærdiggør slet ikke hendes store kapacitet hos StepUp Media.

Susie arbejder nemlig målrettet og resultatskabende med online markedsføring - både SEO, SoMe-disciplinerne og Google Ads, hvor hun er certificeret.

Derfor består en stor del af hendes dag af at arbejde med Facebooks og Googles egne værktøjer til særligt betalt annoncering - men hun arbejder også med tredjepartsprogrammer som Screaming Frog og Ahrefs inden for SEO. Det er med afsæt i disse værktøjer, hun optimerer og effektiviserer, så du som kunde får stigende mængder kvalificeret trafik til din forretning.

Susie er en dygtig kommunikatør, som udgør et stærkt talerør mellem virksomheder og deres kunder. Dét er noget, som kan mærkes på bundlinjen.

SEO Tekstforfatter

Søren Pedersen

Søren er uddannet multimediedesigner, har en bachelor medievidenskab og har afsluttet sin uddannelse med titlen som Cand.mag. i international virksomhedskommunikation med dansk specialisering.

Til daglig bruger han sine uddannelseskombinationer til bl.a. tekstforfatningsopgaver samt SEO - hvor hans arbejde med sproget passer perfekt med den tekniske optimering af hjemmesider. Han sidder derfor i kendte programmer som Microsoft Word såvel som SEO-specifik software som Ahrefs, Screaming Frog, Google Search Console etc.

Søren har arbejdet med SEO i både WordPress og WooCommerce, Joomla!, PrestaShop, Magento, Sitecore og HostedShop. Han er desuden certificeret i Google Ads, som han også hjælper med.

Studenterudvikler

Mathias Bak

Mathias er i gang med en Cand.it i webkommunikation og er vores nye studenterudvikler, vis kyndige hænder er med til at aflaste vores fuldtidsprogrammører og få flere opgaver klaret.

Han hjælper et par gange om ugen med alt fra mindre, hurtige udviklingsopgaver til ene-udvikling af hele websites! Foruden dette hjælper han med support, når der f.eks. skal oprettes eller tilpasses i formularer, produceres nye undersider eller justeres indholdsmæssigt.

Mathias har helt styr på alt fra HTML og CSS til PHP og JavaScript - og underviser endda i lige netop dette som instruktor på Syddansk Universitet. Hvis det ikke vidner om en dygtig ung man, så bare tag et kig på hans arbejde.