x

Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Driftsdirektør / Partner

Henrik Schmidt

Henrik er uddannet webudvikler, projektleder og vores kundeansvarlige, da hans brede skuldre bærer stor erfaring. I mere end 9 år har han skabt resultater inden for digital markedsføring og webudvikling. Hans detaljeorienterede tilgang har hjulpet 100+ erhvervsvirksomheder med succes.

Adm. Direktør / Partner

Niclas Møller Dam

Niclas har flere års erfaring med salg, kundeservice og opbygning af kundeporteføljer. Han har senest fungeret som salgsleder for et webbureau. Han har til dagligt ansvaret for salg, økonomi og administration.

Produktionsansvarlig

Morten Vestergaard Jensen

Morten er ham der har
styr på opgaverne i virksomheden.
Han har øje for detaljen, og er en haj til at udvikle
jeres hjemmesider så de passer til jeres behov.

Marketing Rådgiver

Niklas Agerbo

Agerbo har i flere år arbejdet med at rådgive danske virksomheder inden for deres online markedsføring. Som virksomhed skal i glæde jer til at snakke med ham, han er altid glad, udadvendt og brænder for sit arbejde.

Webudvikler

Nichlas Dam

Nichlas er webudvikler med massere
af erfaring på bagen, og det er ham der
sørger for at de små detaljer på din
hjemmeside fungerer 100%.

SEM Chef

Dennis Jørgensen

Dennis er vores SEM-Chef og han har ansvaret for alle vores SEO, Adwords og Facebook kunder. Dennis har små 7 års erfaring med Online markedsføring, og har arbejdet med mange af de største virksomheder i DK.

SEO Tekstforfatter

Søren Pedersen

Søren er vores tilknyttede SEO-tekstforfatter og cand. mag. med dansk specialisering. Han pynter sig dog hellere med de mindre formelle titler sprogligt alt-muligt-mand og tekstnørd.

Grafisk Webudvikler

Mathias Oxholm Micheelsen

Mathias er vores nyuddannet webudvikler, med sin bachelor i Webudvikling har Mathias speciale i UX/UI design og går meget op i at et website giver brugeren en god oplevelse.

SEM Konsulent

Susie Jessen Johansen

Susie er vores studentermedarbejder inden for digital markedsføring, og er i gang med sin kandidat i Webkommunikation. Hun er en stærk kommunikatør og arbejder bl.a. med SEO, tekstforfatning og Facebook annoncering.

Softwarekonsulent & Samarbejdspartner

Sammy Helali

Sammy er selvstændig softwareudvikler i hans virksomhed Lunoware. StepUp Media og Lunoware deler kontorlokaler og har et stærkt samarbejde, hvor vi kan trække på hinandens kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse stort set alle opgaver.