x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

200+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻

Driftsdirektør / Partner

Henrik Schmidt

Henrik er uddannet webudvikler, projektleder og vores kundeansvarlige, da hans brede skuldre bærer stor erfaring. I mere end 9 år har han skabt resultater inden for digital markedsføring og webudvikling. Hans detaljeorienterede tilgang har hjulpet 100+ erhvervsvirksomheder med succes.

Adm. Direktør / Partner

Niclas Møller Dam

Niclas har flere års erfaring med salg, kundeservice og opbygning af kundeporteføljer. Han har senest fungeret som salgsleder for et webbureau. Han har til dagligt ansvaret for salg, økonomi og administration.

Produktionsansvarlig

Morten Vestergaard Jensen

Morten er ham der har
styr på opgaverne i virksomheden.
Han har øje for detaljen, og er en haj til at udvikle
jeres hjemmesider så de passer til jeres behov.

Webudvikler

Nichlas Dam

Nichlas er webudvikler med massere
af erfaring på bagen, og det er ham der
sørger for at de små detaljer på din
hjemmeside fungerer 100%.

SEO Tekstforfatter

Søren Pedersen

Søren er vores tilknyttede SEO-tekstforfatter og cand. mag. med dansk specialisering. Han pynter sig dog hellere med de mindre formelle titler sprogligt alt-muligt-mand og tekstnørd.

Grafisk Webudvikler

Mathias Oxholm Micheelsen

Mathias er vores nyuddannet webudvikler, med sin bachelor i Webudvikling har Mathias speciale i UX/UI design og går meget op i at et website giver brugeren en god oplevelse.

Online markedsføringskonsulent

Susie Jessen Johansen

Susie er nyuddannet kandidat i Webkommunikation og arbejder med alt inden for online markedsføring. Hun er en stærk kommunikatør og arbejder bl.a. med SEO, tekstforfatning og Facebook annoncering.

Webudvikler

Emil Hajjar Thøgersen

Emil er vores nyeste webudvikler med en splinterny bachelor i Webudvikling i baggagen. Emil har blandt andet færdigheder inden for webmedieret kommunikation, interface design og brugeroplevelse og går meget op i de små detaljer, som bare får en hjemmeside til at spille.

Erhvervsrådgiver

Mikkel Bo Hansen

Mikkel er vores nye erhvervsrådgiver, og ankommer med små 5 års erfaring inden for både salg, pleje af kunderelationer og online markedsføring. Det betyder, han aldrig famler i blinde, men er en sand mester i at hjælpe virksomheder med at indfri deres mål via den rigtige online markedsførings strategi.