Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Et hurtigt website gør Google glad

Pagespeed optimering handler om at optimere på dit websites loadtid (eller hastighed). Pagespeed er blevet en vigtig faktor for Google, som belønner hurtige websites og straffer de langsomme. Vi kan vha. de bedste analyseværktøjer finde problemområderne på dit website og forbedre dit websites pagespeed, så Google igen bliver glad for dit website.

Hold på kunder med et hurtigt website

De flere brugere er i dag meget utålmodige, når de søger på nettet. De vil have svar med det samme. Langsomme website risikerer derfor at miste potentielle kunder, fordi brugerne ikke er villige til at vente på, at websitet er loadet færdigt. Det er så meget nemmere at klikke tilbage og vælge et andet søgeresultat. Hurtige website har til gengæld alle forudsætninger for at holde på kunderne og blive synlig i søgemaskinen.

Få den synlighed, du fortjener

Loadspeed er en stor del af de faktorer, der har indflydelse på dit websites placering i søgemaskinen. Der er dog mange andre faktorer, der spiller ind, bl.a. linkbuilding. Vi kan tilbyde dig en totalløsning til søgemaskineoptimering, så dit website for den synlighed i søgemaskinen, som den fortjener.

Pagespeed optimering

Pagespeed optimering kan oversættes til optimeringsarbejde af din hjemmesides eller webshops hastighed.

Pagespeed optimering kan oversættes til optimeringsarbejde af din hjemmesides eller webshops indlæsningshastighed.

Loadhastighed er et vigtigt område, som både påvirker dine brugeres oplevelse af dit website samt din placering i søgemaskinen, da Google vægter hurtige websites højt. Det offentliggjorde de i marts 2017, hvor hastighed officielt blev et konkurrenceparameter inden for søgemaskineoptimering.

Pagespeed er dermed blevet en langt større del af de mange faktorer, der spiller ind på din endegyldige placering i Google. Årsagen er, søgemaskinen ønsker at give dens brugere positive oplevelser og størst mulig brugervenlighed – og det får man desværre ikke ved at tilgå et langsomt webunivers, tværtimod. Som brugere forventer vi hurtigt svar på vores søgninger – underordnet om vi søger fra desktop eller mobil. Vi vil have svar, og det skal være øjeblikkeligt.

Hvordan udfører man pagespeed optimering?

Når Google præsenterer dig for en hjemmeside, henter den først alt indhold fra en server. Her henter browseren billeder, tekst, HTML kode, CSS kode, scripts, videoer, databaser og meget mere. Vores internetforbindelser er heldigvis blevet bedre med tiden, men visse sider er stadig meget tunge – særligt hvis der skal indlæses store filer og rodet kildekode eller hvis siden skal hentes fra mobilnetværk.

Essensen af pagespeed optimering består derfor af at optimere din hjemmeside eller webshop ved at komprimere og minimere de mange filer og kodestykker, der tilsammen udgør websitet.  Er du en større forretning med mange besøg, bør du muligvis også investere i en dedikeret server, men for de fleste vil almindelig optimering af loadhastighed være tilstrækkeligt til at give bedre brugeroplevelser og derved opnå bedre placeringer i søgemaskinen.

Når vi pagespeed optimerer, tester vi din hjemmeside eller webshop med Googles eget værktøj, som angiver siden en samlet score efter at have målt sidens indhold og tekniske sammensætning. Vi bruger desuden flere måleværktøjer, som angiver den specifikke indlæsningstid og påpeger elementer, der er ressourcetunge.  Alt sammen så vi ved, præcis hvor vi skal sætte ind, så vi opnår de bedste resultater for din forretning.

Din online succes er et spørgsmål om sekunder

Selvom et par sekunder ikke lyder af meget, er der en verden til forskel fra et website, der loader på 1 sekund og et website, der loader på 3 sekunder.

Førstnævnte får lettere ved at fastholde kunder og blive synlig i søgemaskinen, mens sidstnævnte risikerer at miste kunder, der klikker bort fra hjemmesiden, fordi de forventer højere hastigheder. Ligeledes ser søgemaskinen de langsommere indlæsningstider, hvilket får negativ effekt på placeringen.

Få professionel optimering af loadhastighed hos StepUp Media og indhent de altafgørende sekunder til din fordel.

Kontakt os og hør mere.