Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Optimér dit WordPress website – og forøg din synlighed

WordPress er én af de mest søgemaskinevenlige CMS-systemer og kan tilpasse på uendeligt mange måder. Et WordPress website giver derfor de bedste forudsætninger for søgemaskineoptimering. Hos StepUp Media har vi mange års erfaring inden for WordPress SEO og kan sørge for at dit website bliver synligt i søgemaskinen.

Få hjælp til søgemaskineoptimering

Et WordPress website giver gode muligheder for søgemaskineoptimering. Vi benytter et plugin kaldet Yoast SEO, som bruges til at udføre WordPress SEO. Det giver nemme og hurtige optimeringsmuligheder på de enkelte sider på dit website, så du får de bedste forudsætninger for at optimere dit website og få de bedste placeringer i søgemaskinen.

Udnyt mulighederne i WordPress

WordPress giver mange muligheder for at optimere dit website, som kan hjælpe dig med at nå en højere placering i søgemaskinen. Yoast SEO giver dig bl.a. mulighed for at lave læsevenlige URL’er og oprette og redigere titel- og metabeskrivelser (den information, der vises i søgemaskinen). Vi kan hjælpe dig med at udnytte de muligheder, et WordPress website giver dig, så du bliver synlig blandt potentielle kunder.

WordPress SEO

Har du en hjemmeside, er den med stor sandsynlighed bygget på den populære WordPress-motor. Faktisk anslår man, at omkring 30 % af alle hjemmesider er drevet af WordPress.

Søgemaskineoptimering i WordPress

Har du en hjemmeside, er den med stor sandsynlighed bygget på den populære WordPress-motor. Faktisk anslår man, at omkring 30 % af alle hjemmesider er drevet af WordPress.

Hos StepUp Media har vi årelang erfaring inden for WordPress SEO samt design af hjemmesider i selvsamme system. Det skyldes, at ingen systemer er sammensat så søgemaskinevenligt og at WordPress CMS er kendt for at være skalerbart, fleksibelt samt let at tilpasse. Ikke overraskende er deres SEO indstillingsmuligheder ligeledes helt i top.

SEO i WordPress – ganske enkelt perfekt

Det er let at håndtere SEO i WordPress, da systemet er enkelt at indstille. Det betyder, at du hurtigt får den helt rette permalinkstruktur, sidetitel og let kan kontrollere indholdet fra en editor, langt de fleste lynhurtigt lærer at beherske.

Når vi anvender længere begreber som f.eks. permalinkstruktur, kan det lyde kompliceret, men det er egentligt bare at udtryk for, at du let kan slå en læsevenlig URL-adresse til, så du får en web-adresse, både bruger og søgemaskiner forstår. Ligeledes er det enkelt at oprette indhold, hvor du selv angiver overskrift og underoverskrifter, udformer god og værdifuld tekst samt tilføjer billeder og video, hvis du ønsker det. Læg dertil de utallige plugin-muligheder, der hjælper med værdifuld optimering, så har du alle gode grunde til at satse på WordPress søgemaskineoptimering.

Eksempler på disse mange plugins og moduler kunne f.eks. være et hastighedsoptimerende cache-plugin, et modul til billedkomprimering eller SEO-modulet over dem alle: SEO by Yoast.

Det berømte Yoast SEO

Et af de mest populære plugins til SEO i WordPress er navngivet Yoast SEO. Ingen SEO-moduler har så mange aktive installationer på samvittigheden – og det med god grund!

Yoast SEO er et tilføjelsesmodul, der er skræddersyet til at udføre WordPress SEO. Selve modulet kan tilgås med en almindelig brugergrænseflade, hvor det er sat op med de mest gængse indstillinger, som mange brugere vil være tilfreds med.

SEO by Yoast modulet kan dog også tilgås i en mere avanceret udgave, hvilket f.eks. SEO-bureauer anvender. Her kan man håndtere brødkrummestruktur, til- og fravælge indhold i XML-sitemap og meget mere.

De fleste vil dog bide mærke i de direkte optimeringsmuligheder, der opstår på den enkelte side, du ønsker at redigere. Uanset om du skriver et nyt blogindlæg, opretter en helt ny kategoriside eller redigerer din forside, vil du fra din backend se, der er tilføjet et redigeringsområde fra Yoast SEO på de enkelte sideniveauer. Her kan du indtaste de meget vigtige titles og metabeskrivelser – altså de oplysninger, som du ønsker at søgemaskinen viser dine brugere fra resultatoversigten. Yoast modulet angiver altid, hvor mange karakterer, du kan udfylde med og viser et preview af dine indtastninger.

Faktisk kan du indtaste det søgeord, du arbejder på at optimere, hvorefter modulet fortæller dig, om du er på rette vej eller om du mangler at udfylde væsentlige områder. Det er naturligvis vigtigt at understrege, at retningslinjerne fra et modul som Yoast SEO sjældent alene er nok til at opnå succes i søgemaskinen. Det er dog en god hjælp – særligt til begyndere, der ønsker at lære, hvordan de gør deres WordPress hjemmeside mere søgemaskinevenlig set fra et indholdsmæssigt perspektiv.

Få professionel SEO til WordPress

WordPress tilbyder mange muligheder for søgemaskineoptimering. Det ved vi, for vi har haft succes med WordPress SEO på utallige hjemmesider og WooCommerce webshops.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du får din WordPress hjemmeside til at buldre frem i placeringerne på Google?

Kontakt os her og hør nærmere.