x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Et effektivt webbureau nær Randers

Få professionel hjælp til webudvikling og markedsføring som SEO, Google Ads, Facebook Marketing m.m. Kontakt StepUp media – dit digitale bureau nær Randers.

Dit personlige webbureau i Randers

Nu kan du samle alle dine digitale aktiviteter hos samme dygtige webbureau nær Randers. Hos StepUp Media møder du engagerede og fagligt stærke personer, der har de rette profiler til at udvikle din nye hjemmeside eller webshop samt sikre effektiv markedsføring af den.

Vi mener, at et tæt og relationsopbyggende samarbejde giver de bedste resultater. Derfor er vi ofte på kundebesøg i og omkring Randers, hvor vi taler virksomhedsdrivende om deres digitale profil og de udfordringer, der er forbundet dermed.

Specialister i WordPress

Kender du WordPress? WordPress er verdens største system til udvikling af hjemmesider. Både hvad angår grafiske udfoldelsesmuligheder samt funktionalitet og brugervenlighed, er systemet i særklasse – og så fungerer alle nyere WordPress løsninger naturligvis på både PC, tablet og mobil, så din forretning fremstår professionelt fra alle apparater.

Fordi WordPress er så fleksibelt, kan vi udvikle din nye hjemmeside eller webshop, så den afspejler din virksomhed, præcis som du ønsker det. Vi udvikler naturligvis en unik grafisk profil, som er helt din egen og giver dig et særkende, som positivt adskiller dig fra konkurrenterne.

Funktionalitet er ligeledes helt i top. Sammen afklarer vi, hvilke behov din forretning har. Måske lever du af kontakthenvendelser, hvorfor du ønsker en unik kontaktformular, der klæder dig grundigt på til første dialog med kundeemnet eller måske din forretning har behov for et integreret bookingsystem, der sender besked på e-mail eller SMS, når en kunde booker tid i din frisørsalon, klink eller forsikringsafdeling? Mulighederne er uanede.

Får din virksomhed senere behov for nye funktioner, er det typisk muligt at finde et effektivt plugin – altså tilknytningsmodul – som vi kan hjælpe med at installere, så din hjemmeside understøtter vigtige forretningspunkter.

Findes der i forvejen ikke et plugin i WordPress kæmpe katalog, har vi erfaring med specialprogrammering, hvorfor vi gerne udvikler lige nøjagtig den funktion, du efterspørger.

Foruden grafik i topklasse og forretningsunderstøttende funktionalitet kan du forvente et brugervenligt system, der gør det til en smal sag at uddanne evt. personale i at oprette nyheder, nye varer, blogindlæg eller andet til hjemmesiden eller webshoppen.

Bliv fundet af relevante kunder

Når din nye hjemmeside eller shop er på plads, skal den naturligvis synliggøres for dine relevante målgrupper.

StepUp Media har med mere end 15 års erfaring i online marketing de helt rette forudsætninger for at skubbe dig frem i søgemaskinen eller udforme effektive annoncer og kampagner via Google Ads, Bing Ads, Facebook Marketing eller anden Pay Per Click markedsføring.

Når vi synliggør din forretning digitalt, starter processen igen med en grundig og afdækkende dialog, hvormed vi finder frem til de søgetermer, der er relevante for forretningen – og som brugerne søger på. Herpå optimerer vi for at generere konverteringsklar trafik – altså relevante kunder, der er klar til at købe eller rette henvendelse.

Når vi optimerer og synliggør dit website, er det naturligvis i din interesse at følge med i processen. Derfor holder vi dig løbende opdateret med rapporter, der indeholder nøgletal og dokumentation over fremgang og arbejdsindsats.

Den personlige løsning er altid den bedste

Enhver forretning er unik og har sin egen tilgang til sine kunder. Derfor ser vi det som vores største opgave at understøtte kommunikation med jeres målgruppe. Jeres nye hjemmeside udvikles derfor også med tanke på at give målgruppen den bedste kunderejse, hvor moderne design og let-aflæselig struktur er styrende for kundernes dine kunders. Dermed bliver det lettere at guide din bruger mod at mål, som du og din virksomhed naturligvis selv er med til at diktere.

Kort fortalt opbygger vi din nye hjemmeside, så den passer 1:1 til dine behov.

Lad os tale om dine muligheder

Mangler du en pålidelig samarbejdspartner i form af et professionelt webbureau nær Randers?

Lad os mødes og tage en gratis og ganske uforpligtende samtale om dine digitale udfordringer og de rette løsninger dertil.

Udfyld kontaktformularen, ring på 71 74 74 68 eller send en mail til info@stepupmedia.dk og hør mere.