x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

200+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻

Vores kontor i Kolding

Vores kontor i Kolding er placeret i rolige og grønne omgivelser i et kontorfællesskab i Bramdrupdam tæt på motorvejen og Kolding Storcenter

Vores kontor i Kolding er placeret i rolige og grønne omgivelser i et kontorfællesskab i Bramdrupdam tæt på motorvejen og Kolding Storcenter. Kontorfællesskabet har en lille parkeringsplads tilknyttet med plads til omkring 50 biler og der ligger et busstoppested lige foran ejendommen.

Vores kontor består af to lyse lokaler på anden sal, hvor vi har masser af fred og ro. Vores lille kontorlokale bliver beboet af vores SEM Chef Dennis og vores produktionsansvarlige Morten, imens det store kontorlokale bebos af os andre. Det store kontorlokale bruger vi også til at spise frokost sammen og spille bordtennis i pauserne.

Der hersker en uformel stemning i StepUp Media, hvor folk taler på kryds og tværs, og hvor besøgende kunder og salgsrepræsentanter fra andre virksomheder bydes velkommen med et oprigtigt smil. Faktisk kan man vel godt kalde stemningen for godt gammeldags ’jysk’, da miljøet er ganske jordnært, selvom vi arbejder på anden sal.

Vi har i kontorfællesskabet desuden adgang til to mødelokaler, som vi oftest booker, når vi får kunder på besøg.

Så kom og besøg os i vores lyse lokaler – vi har altid frisk kaffe på kanden!