x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig inden for 12 timer. 👍🏻

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Åbent til kl. 16:00

Vores kontor i Kolding

Vores kontor i Kolding er placeret i rolige og grønne omgivelser i den vestlige del af byen tæt på motorvejen og Kolding Storcenter

Vores kontor i Kolding er placeret i rolige og grønne omgivelser i den vestlige del af byen tæt på motorvejen og Kolding Storcenter. Vores kontor har en større parkeringsplads tilknyttet med plads til omkring 50 biler og der ligger et busstoppested 2 minutters gang fra ejendommen. Vores kontor består af et stort lyst kontorlokale samt et mindre lyst kontorlokaleog to mødelokaler, hvor vi har masser af fred og ro. Vores mindre kontorlokale bliver beboet af vores administrerende direktør Niclas Møller Dam og vores driftsdirektør Henrik Schmidt, imens det store kontorlokale bebos af os andre. Det store kontorlokale bruger vi også til at spille bordtennis i pauserne eller snakke sammen i et mindre sofaområde.

Der hersker en uformel stemning i StepUp Media, hvor folk taler på kryds og tværs, og hvor besøgende kunder og salgsrepræsentanter fra andre virksomheder bydes velkommen med et oprigtigt smil. Faktisk kan man vel godt kalde stemningen for godt gammeldags ’jysk’, da miljøet er ganske jordnært.

Så kom og besøg os i vores nye, lyse lokaler – vi har altid frisk kaffe på kanden!