x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Vores kontor i Kolding

Du er altid velkommen til at komme forbi og få en snak om hjemmesider, webshops og online markedsføring.

Vores kontor i Kolding er placeret med perfekt til- og afgang lige ved Bramdrupdam afkørsel 63, på adressen Vejlevej 1, 1. sal, 6000 Kolding.

Når du besøger os, finder du en stor parkeringsplads til højre fra tankanlægget. Her kan du naturligvis parkere gratis. Vil du holde lidt tættere på, er der også mulighed for at parkere foran butikken nedenfor i det afmærkede båse.

Vores kontor er beliggende på førstesalen. Her træder du ind i et kontormiljø, hvor vi har prioriteret at sidde nær hinanden, så vi kan arbejde på kryds og tværs på vores projekter – og så stemningen er god.

Vi byder dig naturligvis gerne velkommen i vores mødelokale, hvor vi har masser af fred og ro til at tale sammen om din forretning og dens fremtid.

Kontoret rummer også et lokale adskilt med en pæn glasfacade. Bag denne finder du af vores administrerende direktør Niclas Møller Dam og vores driftsdirektør Henrik Schmidt, der begge varetager administrative opgaver samt taler med nye samt eksisterende kunder.
Det øvrige kontor er bemandet af venlige sjæle og skarpe hoveder – vores programmører, grafikere samt SoMe- og Google eksperter.

StepUp Media er kendetegnet af en uformel stemning, hvor folk taler på kryds og tværs, og hvor besøgende kunder og salgsrepræsentanter fra andre virksomheder bydes velkommen med et oprigtigt smil. Faktisk kan man vel godt kalde stemningen for godt gammeldags ’jysk’, da miljøet er ganske jordnært.

Så kom og besøg os i vores nye, lyse lokaler – vi har altid frisk kaffe på kanden!