x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Firma hjemmeside

Når jeres kundeemner besøger firmaets hjemmeside, har de allerede en række forventninger, der skal overholdes for at bevare deres interesse.

Firma hjemmeside, der styrker jeres profil

Når jeres kundeemner besøger firmaets hjemmeside, har de allerede en række forventninger, der skal overholdes for at bevare deres interesse.

Hjemmesiden skal være indbydende, funktionel og leve op til de standarder, man som bruger forventer inden for den givne branche. En moderne internetbruger afkoder lynhurtigt, om jeres hjemmeside lever op til de krav – ellers er konkurrenten blot et par klik derfra. StepUp Media har på baggrund af mange års erfaring med webudvikling af firma hjemmesider den helt rette ekspertise til at sørge for, kunderne får lyst til at blive på netop jeres hjemmeside.

I får glæde af et webunivers, der udvikles med fokus på unikt design og brugervenlighed. Vi garanterer en løsning, der visuelt og indholdsmæssigt har et professionelt og troværdigt udtryk, ligesom navigationen bliver nem – og er optimeret til at skaffe jer konverteringer; altså klik, køb eller kontakthenvendelser.

WordPress garanterer den ideelle hjemmeside til firmaet

En god hjemmeside fungerer både eksternt såvel som internt. Vi overdrager den færdige hjemmeside i det brugervenlige WordPress CMS, der gør det let for medarbejdere at opdatere og vedligeholde systemet.

WordPress har et imponerende pokalskab, der foruden mange priser for brugervenlighed er fyldt med beviser på systemets fleksibilitet.Med en WordPress hjemmeside til virksomheden er I garanteret en løsning, der er nem for de ansatte og kan vokse med virksomhedens størrelse og krav – takket være systemets skalerbarhed. Læs mere dybdegående om WordPress hjemmesider her.

Personalet hos StepUp Media viser jer naturligvis, hvordan I tilføjer sider, opretter nyheder og meget mere, ligesom vi har Danmarks bedste supportere siddende klar til at hjælpe. Helt gratis!

Få hjælp til forretningskritiske funktioner

En firma hjemmeside skal naturligvis være flot og indbydende, men den bør også stå mål med forretningens kerneområder. Stammer virksomhedens primære omsætning fra online salg, skal den naturligvis have en velfungerende webshop, så salg er muliggjort.

Hjemmesiden bør være i stand til at imødekomme de forretningskriterier, som giver succes. Derfor hjælper vi dig gerne med at tilpasse websitet med den helt rette funktionalitet – eller sågar programmere den for dig.

Måske du søger en kontaktformular, hvor kunden på forhånd kan beskrive en opgave og vedhæfte billeder? Måske du driver en praksis eller har en salon, hvortil du savner, at kunden kan booke tid direkte online? Måske du vil sælge digitale produkter med automatisk udsendelse via e-mail? Måske du har behov for at give dine kunder adgang til et abonnementsbaseret videokartotek med yoga-øvelser?

Uanset hvilke behov du har, hjælper vi dig med at finde den bedste digitale løsning, så hjemmesiden ikke bare ser flot ud og fremstiller din virksomhed professionelt, men også tilfører reel forretningsværdi.

Kontakt os og vær med hele vejen

Gennemsigtighed er en af vores kerneværdier. Derfor kan du forvente at være involveret i projektet fra start til slut. Du får din egen kontaktperson, der sørger for at informere dig om status, deadline og samler op på alle aftaler.

Denne værdi følger ikke blot hjemmesideprojekter, men gennemsyrer alle vores ydelser inden for webudvikling og online marketing.

Kontakt os og hør hvordan du får udviklet en firma hjemmeside, der sætter trumf på jeres forretning.