x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

PPC – Annoncering i søgemaskinerne

PPC står for Pay Per Click. Det er et udtryk for, at du kun betaler, når en bruger klikker på din annonce og føres ind på dit website.

Annoncering med PPC

PPC står for Pay Per Click, og er et udtryk for, at du først betaler, når en bruger aktivt klikker på din annonce. Det du betaler for, er at brugeren sendes direkte til din hjemmeside eller webshop, hvor han eller hun nu bliver præsenteret for dine produkter og services.

Annoncering i søgemaskiner er derfor med til at skabe kvalificeret trafik og mere omsætning til din forretning. Vi hjælper dig naturligvis med at finde de bedste og mest relevante søgeord, der fanger kunderne.

Vi arbejder for en høj ROI

Det interessante for dig, der investerer i søgemaskineannoncering i form af PPC, er naturligvis, hvad du skal betale for et klik på din annonce – og hvad du kan forvente at få ud af det klik.

Det er desværre ikke let at give svar på, hvad et enkelt klik koster. Hvis du f.eks. ønsker at annoncere på ordet ”børnetøj”, er konkurrencen både højere og dyrere end på f.eks. ”cykeldæk”.

Det interessante er, at du faktisk ikke kan være sikker på, at det er dig, der ligger øverst, selvom du afgiver flest penge på et bestemt søgeord. Søgemaskiner som Google ønsker nemlig fortsat vise deres brugere relevante resultater, hvorfor annoncetekst, klikpris og kvaliteten af din hjemmeside alt sammen har indflydelse på, hvor godt dine annoncer performer i søgemaskinen. PPC-annoncering er derfor ikke bare et simpelt budsystem, men et system, der også ser på kvaliteten bag budgettet.

Hos StepUp Media hjælper vi dig naturligvis med at forvalte dit budget effektivt, idet vi optimerer kampagner og landingssider – altså de sider, din kunde føres ind på. Det resulterer i øget trafik og højere ROI (Return On Investment), hvilket betyder, at din investering tjenes mange gange hjem på baggrund af øget salg og omsætning.

Vi overvåger, analyserer og optimerer

Hvis du ønsker effektive annoncer med lave klikpriser og høj konverteringsrate, er det vigtigt, at dine Pay Per Click annoncer overvåges, analyseres og optimeres.

Som PPC-bureau ser vi nøje på dine kampagner og aflæser nøgletal, der fortæller, om annonceteksterne er effektive, om der er en tilfredsstillende stigning i antallet af nye kunder, om du opnår konverteringer og om dit samlede budget udnyttes bedst muligt.

Betalt annoncering skal kontrolleres og justeres løbende, da konkurrencen ofte er stor og annoncer – såvel som landingssider – tit finpudses hos dine konkurrenter for at opnå en højere og mere lukrativ placering.

Kom let i gang – Få hjælp til dine kampagner

Hvis du ønsker at generere øget omsætning med Pay Per Click annoncering i søgemaskinen, hjælper vi dig med en strategisk analyse, der indeholder attraktive søgeord, som passer til din forretning.

Benytter du dig i forvejen af PPC-annoncering, analyserer og optimerer vi dine kampagner og annoncer, så du opnår højere ROI.

Uanset hvilket stadie du starter fra, kan du forvente fuld gennemsigtighed og månedlige rapporter, der påviser udviklingen i dine annoncer.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan du opnår mere synlighed og får maksimal værdi for dine marketingbudgetter.