x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Tekstforfatning til hjemmeside

Gode tekster til din hjemmeside er blevet mere og mere relevant, for at kunne tiltrække flere kunder til dit website.

Gode tekster på hjemmesiden vil få Google til at elske dit site

Gode tekster til din hjemmeside er blevet mere og mere relevant, for at kunne tiltrække flere kunder til dit website. Dette skyldes mange ting, men et af de vigtigste punkter er, at Google elsker indbydende tekster, som er 100% relevante for din virksomhed. Ja, faktisk belønner Google ligefrem gode web tekster.

Dine tekster skal indeholde god og konkret information omkring dine produkter eller serviceydelser, som ligeledes understøtter resten af dit indhold på dit website. Når der laves en søgning på Google, som f.eks. “Hulmursisolering”, så vil søgemaskinen bl.a. gå ud og finde de sites, som har det bedste og mest relevante tekster i forhold til søgeordet. Der er selvfølgelig over 1000 algoritmer og punkter, som Google vurderer ud fra, og derefter vælger hvilke sites, der skal stå øverst. Men alle målinger og statistikker viser at hvis du har styr på dine tekster og indhold på dit website, så er du nået langt.

En god tekstforfatter ved, hvordan Googler fortolker

En tekstforfatter er en person, der mestrer det skrevne ord. Men for at hjemmesiden får gode tekster, der bidrager til bedre rangering i søgemaskinerne, skal din tekstforfatter også mestre disciplinen SEO tekster. Hvis du lige nu tror, at det blot handler om at gentage det samme søgeord igen og igen, så kan vi med det samme afklare, at det hører en fjern fortid til. Google er rigtigt nok en maskine, men den er en klog én af slagsen. Den ved både, om dine tekster er unikke eller “lånt” på en anden hjemmeside, om du forsøger at fylde dine SEO tekster unaturligt med søgetermer og om du skriver korrekt og forståeligt.

Skriver du hurtigt og sløset, fylder dine tekster med alt for mange søgeord eller begår dødssynden og stjæler en andens tekst, så straffes du med dårligere placeringer – og dermed færre besøg fra spændende kundeemner. Formår du omvendt at skrive tekster til hjemmesiden, der er unikke, inddragende, informative, grammatiske korrekte, bruger relevante synonymer til dine udvalgte søgetermer og som hurtigt demonstrerer sidens tematik, så elsker Google dit tekstarbejde og giver din hjemmeside medvind i søgemaskinen.

Få troværdighed med gode tekster

Udover at forkæle Google med relevante tekster, så er det jo i sidste ende dine potentielle kunder, der skal læse om din virksomhed, produkter, ydelser, erfaringer osv. Derfor er tekst essentielt for at kunne holde kunden interesseret og forhåbentlig overbevist om at lægge ordren hos dig og din virksomhed.

Når man tale om tekster til hjemmeside, kommer man ikke uden om, at kunden forventer at møde fejlfri tekster, der fungerer på det overordnede plan, hvor dynamik, informationer og præsentationen rammer på et relaterbart plan. Det forhold dine tekster opbygger til den potentielle kunde, kan dog hurtigt blive ødelagt, hvis teksterne indeholder åbenlyse slåfejl og grammatiske brølere.

Som virksomhed er det dig, der skal præsentere en professionel front, og lad os være ærlige: Du får nok kun den ene chance hos kunden. Så sørg for gennemarbejde web tekster, der både rammer bruger og søgemaskine.

Teksterne skal være informerende og spændende

Når vi udarbejder hjemmesidetekster, har vi stor fokus på mange sideløbende parametre, som ender ud i relevante og sælgende tekster. Alt for mange gør brug af tomme fyldord, som ofte er en stor irritation for læseren. Hos StepUp Media går vi struktureret og analytisk til værks, da vi anser godt tekstarbejde som et håndværk. Det skal udarbejdes med stor grundighed og omtanke.

Når vi skriver sælgende tekster til din hjemmeside, kigger vi nøje på sætningskonstruktioner i forhold til din målgruppes forståelse. Vi sørger naturligvis også for at implementere dem, så Google forstår dine hensigter med optimeringen. Det er en integreret del af vores grundige arbejdsprocesser. Vi har ET mål for øje, og det er at lave helt unikke og sælgende tekster til dit website, der skaber resultater for din virksomhed. Vores arbejde og resultat skal kunne ses på din bundlinje.

Da vi ved, ingen kender din forretning bedre end dig selv, lægger vi naturligvis stor vægt på de ord, du forsyner os med.

Forud for udformningen af din salgstekst, dit nyhedsbrev, dine web tekster etc. modtager du et opkald fra vores tekstforfatter, som gennemgår opgaven med dig. Formålet er at afstemme opgavens karakter, så du modtager et præcist resultat, der beskriver dit produkt eller din service nøjagtigt.

Telefoninterviewet tager typisk blot 15 til 30 minutter, hvilket er tid givet godt ud, eftersom det har stor betydning for det endelige resultat. Du har naturligvis også mulighed for at give feedback og modtage en korrigeret version af arbejdet, inden opgaven bliver afsluttet.

Glem aldrig korrekturlæsning

Når du har lagt tid og energi i dine tekster, må du aldrig glemme at læse korrektur. Det er under din korrekturlæsning, at de fejl, du ikke vil have kunden ser, springer i øjnene. Af samme årsag tager vi vores korrekturgennemgang særdeles alvorligt, inden vi overdrager dig dine tekster.

Du kan derfor forvente fejlfri tekster til hjemmesiden, der ikke gør dig pinligt berørt på grund af oversete slå- eller stavefejl. Nogle gange går vi så vidt som til at sige, grammatik redder liv. Overvej bare eksemplet “henrettes, ikke benådet” kontra “henrettes ikke, benådet”. Spøg til side: dine tekster er naturligvis ikke et spørgsmål om liv eller død, men de er trods alt et spørgsmål om din evne til at overbevise dine kunder og skabe et relevant indtryk i søgemaskinen.

Derfor tager StepUp Media dem ganske alvorligt.

Engelsk korrektur?

Har du behov for engelsk korrekturlæsning? Så løser vi også den opgave for dig. Mange af vores kunder driver deres forretning på engelsk eller på et såkaldt multi-site, hvor der både er behov for danske og engelske tekster. Og da dine engelsktalende kunder reagerer nøjagtigt lige så kritisk på grammatisk grus i maskinen, skal de selvfølgelig også mødes af korrekte tekster, der er appellerende og underbygger din forretning som seriøs og troværdig.

Vi tilbyder derfor korrekturlæsning på både dansk og engelsk.

Lær mere omkring Tekstforfatning til hjemmeside

Linkbuilding

Linkbuilding er baseret på artikler med relevant indhold. Læs mere om vores tilgang til links

Facebook annoncering

Udform de rette budskaber og kommuniker effektivt til dine målgrupper på sociale medier

Ny hjemmeside

Når du bestiller en ny hjemmeside, kan du få hele pakken - inklusiv gode og sælgende tekster

SEO rådgivning

Vil du gerne høre mere om, hvordan du selv kan lave SEO? Få rådgivning om tekst og teknik