Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Eksponér din virksomhed for de interesserede brugere

Google remarketing går ud på at eksponere dine produkter eller serviceydelser for de brugere, der allerede har været inde på din hjemmeside og dermed allerede har vist interesse for det, du sælger. Det er derfor en meget omkostningseffektiv annonceringsform. Vi kan hjælpe dig med at opsætte remarketing annoncer, så du får fat på de interesserede brugere.

Fang de købeklare

Hvis en bruger allerede har været inde på din hjemmeside og dermed vist interesse for noget, du sælger, er det oftest nemmere for dig at overtale dem til at foretage et køb. Vi kan hjælpe dig med at lave remarketing annoncer, der lokker de købeklare brugere tilbage ind på din hjemmeside og overtaler dem til at blive kunder.

Få mest muligt ud af din investering

Remarketing annoncer er den mest omkostningseffektive annonceringsform, netop fordi modtagerne af dine annoncer allerede har vist interesse for dit produkt eller din serviceydelse. Vi kan hjælpe dig med at generobre dine besøgende og få mest mulig værdi for din investering.

Google Ads remarketing

Hvis du allerede anvender Google Ads, kan du med fordel opsætte Google remarketing og reklamere direkte til kunder, der allerede har besøgt dit website.

Google remarketing

Hvis du allerede anvender Google Ads, kan du med fordel opsætte Google remarketing og reklamere direkte til kunder, der allerede har besøgt dit website.

Forestil dig, at en kunde allerede har været på din hjemmeside. Måske han eller hun har set en betalt annonce og klikket sig ind, måske personen har fundet dit website i de organiske søgeresultater eller måske brugeren har set din web-adresse på en flyer og er hoppet direkte ind på din side. Uanset hvordan din bruger har tilgået din hjemmeside, kan du nu udsætte denne bruger for dine reklamer igen og igen, og derved lokke dem til at købe det produkt eller den service, de potentielle kunder allerede har udvist interesse i.

Derfor er Google Ads remarketing genialt

Den barske sandhed er, at blot 2 % af de besøgende køber noget, første gang de tilgår en hjemmeside. Herefter forsvinder de tilbage på det store World Wide Web, men måske deres købelysten stadig eksisterer og kan vækkes til live? Brugeren har jo trods alt besøgt din hjemmeside for at se nærmere på et produkt eller en serviceydelse, der var interessant. Nu kan du fange kunden!

Google remarketings formål er at genskabe kontakten mellem brugeren og din forretning – og dermed på ny engagere kunden i et produkt, han eller hun allerede har udvist interesse i.

Det foregår ved, at kunden besøger din hjemmeside eller webshop. Måske blev han afbrudt midt i at ville købe noget eller kontakte dig, måske var han ikke sikker på, om han manglede den ydelse, du tilbyder. Uanset årsagen, bliver kunden nu tracket i sin videre online færd.

Nu møder han reklamer fra din forretning på andre hjemmesider, hvormed kunden altså eksponeres for dine tilbud igen og igen – helt pr. automatik!

Du kan naturligvis selv præge indsatsen ved at opsætte fængende kampagner, der består af god salgstekst, flot grafik og måske dynamiske animationer. På den måde motiverer du din kunde til at vende retur til dit website og gennemføre sit køb eller henvende sig.

Google Ads remarketing er ikke bare genialt, men også omkostningseffektivt, fordi du målrettet henvender dig til personer, der allerede er interesserede i netop det produkt, du tilbyder. Det gør værktøjet helt unikt!

Få opsat dine kampagner hos StepUp Media

Skal du have hjælp til at udforme flotte kampagner med et budskab, dine kunder ikke kan sige nej til? Vi hjælper dig med at tiltrække dine tidligere brugere på ny og styrke din konverteringsrate.

Efter at have opsat og udformet dine kampagner, overvåger vi dem og gør dem gradvist mere og mere effektive på baggrund af nøjagtig data, så du får maksimal værdi for dine annoncebudgetter.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan du generobrer dine potentielle kunder med remarketing.