Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få den opmærksomhed, du fortjener

Facebook annoncering er flotte levende videoer, billeder og tekst lige dér, hvor dine potentielle kunder befinder sig. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte dine annoncer, så de fanger flot, formidler effektivt og får de rigtige brugere til at klikke sig ind på dit website eller din webshop.

Kom i kontakt med din målgruppe

Facebook annoncering giver mulighed for at skræddersy indhold til forskellige målgrupper. Vi kan hjælpe dig med at ramme din målgruppe baseret på geografi, demografi, interesser og adfærd, så du får netop de besøgende på dit website, som er interesserede i dine produkter eller serviceydelser.

Mål resultaterne for din annoncering

Facebook annoncering giver ligesom Google Analytics adgang til en masse data, som giver indblik i, hvordan dine annoncer øger kendskab til dit brand og driver trafik fra Facebook videre til dit website. Vi holder løbende øje med dine annoncer og optimerer på dem, så dine annoncer altid performer bedst muligt.

Facebook retargeting

Gør du stadig ikke brug af Facebook retargeting? så går du muligvis glip af mange salg og henvendelser!

Gør du stadig ikke brug af Facebook retargeting? så går du muligvis glip af mange salg og henvendelser! Ifølge searchenginejournal.com, der er et af de største amerikanske online marketingmedier, køber blot 2% af alle førstegangsbesøgende dine produkter eller kontakter dig, når de lander på din hjemmeside. Nogle kunder researcher og ser forskellige udbydere an, andre er ikke helt sikre i deres købsbeslutning og nogle bliver muligvis ikke overbevist af din side (første gang).

Den gode nyhed er, at du nu kan geneksponere kunderne for netop det produkt, de undersøgte – og dermed genskabe interessen.

Genskab kundekontakten – helt naturligt

Facebook retargeting – der også omtales som Facebook remarketing – har til formål at genskabe købelyst og engagement hos de personer, der allerede har udvist interesse i dine produkter eller serviceydelser. Ved at installere en såkaldt Facebook Pixel på din hjemmeside, kan du spore dine besøgende tilbage på Facebook, hvor du nu udsætter dem for målrettede reklamer for netop dit produkt.

Metoden er effektiv, fordi du viser brugerne et produkt eller en service, de allerede har udvist interesse i – og fordi de er beviste om, at reklamer og markedsføring er en naturlig del af hele Facebooks økosystem. Det bedste er, du har fantastiske muligheder for at udforme effektive Facebook Ads, da du både kan designe flotte statiske bannere, lave spændende billedkarruseller eller anvende annonceformater som f.eks. Facebook video Ads, hvor både lyd, billeder og visuelle hjælpemidler guider brugeren mod dit produkt. Du kan med andre ord skabe effektivt blikfang og servere det som en del af den lukrative lokkemad.

Smart, men ikke dyrt!

Tænker du, det lyder dyrt at eksponere så målrettet?  Facebook retargeting er stadig et af de mest priseffektive værktøjer, du kan anvende i din markedsføring. Læg dertil at du har fuld kontrol over budgetter og annonceformer og samtidig har fuld adgang til dataindsigt.

Få opsat effektive Facebook retargeting (remarketing) kampagner og hør meget mere om, hvordan du får fuld gevinst fra besøgende på dit website.

Kontakt StepUp Media i dag.