x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Webbureau Kolding

Mangler du en dedikeret og fagligt stærk partner, der kan gøre dig synlig lokalt som nationalt? StepUp Media er dit webbureau i Kolding

Hvorfor skal jeg vælge StepUp Media?

Du skal vælge StepUp Media som dit lokale webbureau i Kolding, hvis du værdsætter et stærkt lokalt samarbejde, der både giver mærkbare og målbare resultater.

Din nye hjemmeside, webshop, SEO-strategi eller Google Ads kampagne er baseret på præcis og faktuel rådgivning, som bygger på både behov og ønsker.

Vi ringer aldrig over telefonen og indgår en bindende aftale med dig. I stedet foreslår vi et kundemøde, hvor vi sætter os ned, ser hinanden i øjnene, og finder den rigtige løsning.

Det gode ved at sætte sig ned med sit webfirma er, at det giver mulighed for at se på jeres nuværende situation og skræddersy en slagplan for, hvor jeres forretning skal hen. Vores 1000+ kundemøder fortæller alle, at de målsætninger er meget forskellige.

Uanset om plan A, B eller C passer er den rette for din forretning, gør vi en dyd ud af at vise, den er det. I dag er det nemlig blevet let at påvise udviklingen i besøgende på hjemmesiden, klik mellem firmaets sider og produkter, tilbagevendende kunder, antal udfyldte kontaktformularer og meget mere. Dermed synliggør vi den return of investement, vi hjælper jer med at opnå.

Inden vi når de fremtidige målsætninger, skal de nuværende omstændigheder naturligvis også være ideelle. Derfor bygger vi jeres nye webunivers i det prisvindende CMS WordPress, der er brugervenligt og sikkert.

Skulle I få brug for hjælp, har vores webbureau i Kolding naturligvis egen supportafdeling, der hjælper jer med at løse udfordringen hurtigt og effektivt.

Lokalt webbureau i Kolding

Mangler du en lokal partner, der kan gøre dig synlig lokalt såvel som over hele landet? I så fald er StepUp Media et webbureau i Kolding med lige nøjagtig de kompetencer.

Du handler garanteret ind samme sted. Og hvorfor skulle det være anderledes med din hjemmeside og online marketing?

Hos StepUp Media producerer vi alt in-house. Det betyder, at når du skal have lavet en ny – eller fornyet en eksisterende – hjemmeside eller webshop, klarer vi både hjemmesidedesign, programmering samt online markedsføring med SEO, Google Ads og Facebook Marketing.

Da vi råder over vores egne programmører og egen afdeling til grafisk design, får du naturligvis masser af muligheder for at holde både hjemmeside og markedsføringskampagner ved lige med de rette funktioner samt flot grafik med masser af blikfang.

Og bare rolig, vi baserer alt udvikling på indgående kendskab til dig og din forretning. Derfor er god dialog ikke bare vigtig for en god proces, men altafgørende for et fyldestgørende resultat.

Hvordan markedsfører du dit nye website?

Er din virksomhed helt ny på internettet, skal den naturligvis synliggøres, så din målgruppe bliver opmærksom på, du har svaret til deres behov – hvad end det er med et fysisk produkt eller en service.

Du kan vælge at investere i betalt annoncering som f.eks. Google Ads og Facebook Marketing eller du kan opbygge organisk synlighed ved at søgemaskineoptimere. Oftest er en kombination af betalt og organisk optimering dog mest effektiv

Søgemaskineoptimering er et fortløbende arbejde, hvor der kontinuerligt optimeres på din hjemmeside og henvisninger dertil. Mere teknisk forklaret arbejder vi på onpage og offpage optimering, hvilket betyder, vi justerer i dit indhold, så hjemmesiden eller webshoppen sender de rette signaler til Google. Det er vigtigt, at Googles robotter præsenteres for korrekt teknik (HTML markeringer og tilladelse til at tilgå indhold), nemt navigerer på tværs af websitet og møder en sidestruktur, som er logisk og indikerer, du er relevant set i forhold til brugerens søgning.

Desuden arbejder vi løbende på at opbygge links og henvisninger til dit website, da søgemaskinerne bruger dette som en målestok, der er med til at diktere din placering i søgemaskinen.

Google Ads er betalt annoncering (Pay Per Click). Det betyder, du køber dig til plads i søgemaskinen, så du er fremtrædende på de ord, vi i fællesskab udvælger.

Hvor SEO er en løbende proces, der kan tage længere tid, er Google Ads en hurtigere vej til synlighed. Mange tænker fejlagtigt, at betalt annoncering er umådeligt dyrt, men det er ikke tilfældet for den gennemsnitlige forretning. Du styrer selv dine budgetter og kampagner, hvorfor du kan tilpasse dine annoncer, så du får høj Return Of Investment.

Husk desuden at Facebook Marketing ligeledes kan være en fantastisk måde at komme i kontakt med din målgruppe på. Facebook har gode selekteringsværktøjer, hvormed du booste dine opslag ud til de rette segmenter og potentielt vokse i omdømme og ordre via Facebook. Denne metode er særlig velegnet til B2C virksomheder.

Lad os mødes på vores fælles hjemmebane i Kolding

Vores lokalkendskab er helt i top takket være mange gode kunderelationer og samarbejdspartnere. Vi kommer derfor gerne forbi din virksomhed til et uforpligtende kundemøde, hvor vi fortæller mere om, hvad vi kan give dig som dit webbureau i Kolding.

Send os en mail på info@stepupmedia.dk eller udfyld kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op inden for 12 timer. Du kan også træffe os på 71 74 74 68.

Vi glæder os til at møde dig.