Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Vis relevant information i søgemaskinen

Struktureret data giver dig mulighed for at vise relevante informationer til brugerne direkte i søgeresultaterne. Det kan fx være en stjernebedømmelse af dine produkter, som kunderne kan se uden at klikke sig ind på dit website. Vi kan hjælpe dig med at opsætte strukturerede data på den rigtige måde, så brugeren bliver præsenteret for lige den information, de har brug for fra dit website.

Hjælp Google på vej – og høst fordelene

Strukturerede data hjælper Google med at forstå intentionerne med dit website eller webshop og dets relevans for brugeren. Vi kan implementere strukturerede data på en sådan måde at Google bliver glad for dit website og derfor belønner det med større synlighed i søgeresultaterne.

Øg sandsynligheden for klik og trafik

Strukturerede data hjælper dit website med at skille sig ud fra mængden ved at give dit website en mere prominent placering og/eller ved at lade dit website fylde mere i søgemaskinen. Dit website bliver således mere synligt end de andre søgeresultater og det kan oversættes til flere kliks og trafik, som i sidste ende kan give dig bedre placeringer i søgemaskinen.

Struktureret data

Ved at implementere disse får du mulighed for at vise dine brugere informationer, du mener, er relevante for dem.

Data direkte ind i Googles motor

Struktureret data – der også går under navnet schema markup – er et supplement til de såkaldte metadata, du kan vise brugerne i søgeresultaterne. Ved at implementere disse får du mulighed for at vise dine brugere informationer, du mener, er relevante for dem.

Er du indehaver af en webshop, kunne dette f.eks. være bedømmelser af dine produkter, hvilket bliver angivet med stjerner, mens du som lokal forretning f.eks. kan vælge at synliggøre dine kontaktinformationer som fysisk adresse og telefonnummer direkte fra søgeoversigten.

StepUp Media hjælper dig med at opsætte strukturerede data, der hjælper søgemaskinen med at forstå din hjemmeside eller webshops intentioner – og viser brugeren relevante informationer allerede fra når han eller hun har foretaget sin søgning.

Hvad tilfører strukturerede data til din forretning?

Når du tilføjer strukturerede data, giver du søgemaskinen bedre muligheder for at kategorisere dit website og dets relevans i forhold til brugerens søgning. Når brugeren præsenteres for disse ekstra synlige data, ser han eller hun med større sandsynlighed netop din side i resultatoversigten, da du visuelt får en mere markant fremtoning.

Implementeringen af struktureret data kan endda give fordele som f.eks. rich search results, hvor billeder indgår som en del af din visning, Knowledge Graph, hvor din side viser yderligere information om et mærke eller emne, eller måske med breadcrumbs, hvor brugeren allerede fra søgemaskinens resultater kan se produktstrømmen i din webshop eller se hvordan din hjemmeside bevæger sig i dybden med et emne.

Den helt store fordel skal findes i, at det er dit resultat, der skiller sig ud. Det øger sandsynligheden for klik og trafik – og får du trafik fra brugere til siden, der finder det, de leder efter, sker det ofte, at dine placeringer stiger i søgemaskinen. Det fortæller nemlig Google, at brugeren finder relevant indhold i dit webunivers.

Lad os hjælpe dig med optimeringen

Uanset om du har til hensigt at søgemaskineoptimere en hjemmeside eller webshop, vil du have gavn af at få opsat struktureret data.

Lad os hjælpe med korrekt implementering – ring eller tag kontakt her via kontaktformularen.