x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer 👍

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

WordPress udvikling

Brugervenlighed, gratis plugins til de fleste behov, sikkerhed, løbende opdateringer og forrygende design.

En digital verden helt uden grænser

Der er bunkevis af årsager til, WordPress er det foretrukne valg til både private, nyopstartede virksomheder og forretninger i millionklassen.

Hos StepUp Media får du unik WordPress udvikling, som er skræddersyet til din forretning. Når din hjemmeside programmeres i WordPress, får du alle muligheder for at skille dig ud på både funktioner, grafik og brugervenlighed, ligesom systemet er let at søgemaskineoptimere, så dit nye flotte webunivers også bliver fundet af dine potentielle kunder.

Få skræddersyet det perfekte webunivers

WordPress er det perfekte system takket være den brugervenlige editor og de mange muligheder for løbende tilpasninger, der gør det muligt at lade hjemmeside eller webshop vokse i takt med forretningen. Bag kulissen gemmer der sig et betjeningsvenligt system, hvor du som bruger kan oprette nye sider, produkter, blogindlæg, tilrette billedkarruseller og meget mere.

Inden dit WordPress websted er klar til at møde verden, skal det naturligvis tilpasses, så det har det helt rette grafiske udtryk og den funktionalitet, som matcher dine – og ikke mindst brugernes – behov.

StepUp Media er eksperter i WordPress udvikling og løser alle dine udviklingsopgaver i eget hus. Vi står for programmering og tilpasning af den grafiske profil, ligesom vi tilbyder tilpassede eller specialudviklede funktioner, der giver jer den rette forretningsværdi. Om det så er et moderne bookingsystem, en særlig abonnementsordning, login til et arsenal af e-magasin eller andet vil vi lade være op til dig. Uanset dine behov, præsenterer vi løsningen.

Overgang fra en eksisterende hjemmeside?

Skal du flytte en eksisterende hjemmeside eller webshop til en ny, kan der være mange overvejelser. Særligt hvis du flytter fra et andet system end WordPress.

Vi hjælper dig med at overføre vigtige elementer fra din eksisterende løsning, så de ikke går tabt. Det kan f.eks. være kundeoplysninger, produkter eller indhold.

Vi sørger desuden for, at overgangen til din nye WordPress løsning tager højde for SEO, så der ikke går placeringer tabt og tabes kundetrafik på grund af skiftet fra et system til et andet. Dette er ekstremt vigtigt for forretningens fortsatte synlighed.

WordPress udvikling, der passer jeres budget

Har du en særlig idé til den hjemmeside eller webshop, der skal repræsentere din forretning eller går du med tanker om at udvikle en særlig funktion til dit website?

Vi hjælper med analyse, design og udvikling inden for dine budgetter, så du får en side med den helt rette forretningsforståelse, den rette grafiske identitet og de helt rette egenskaber. Dertil sørger vi naturligvis for, siden kan læses på alle medier, kan blive fundet i søgemaskinen og meget mere. Alle løsninger overdrages gennemtestede, så løsningen fremstår troværdig og professionel.

Kontakt StepUp Media og hør mere om, hvordan vores WordPress udvikling af hjemmesider og webshops giver din forretning flot design, funktionalitet og brugervenlighed til det daglige arbejde.