x

Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


SEO Vejle

Har du søgt på SEO Vejle ?

Ønsker du en endnu stærkere synlighed online af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet på Lokal SEO, gør du det nemt for de lokale kunder at finde dig. Rigtig mange søger i dag via deres smartphone, imens de er på farten. Dette betyder, at GPS’en i smartphonen, ret præcist ved hvor kunden opholder sig, når der lavet en søgning fra mobilen. Dette kan du få udbytte af, ved at udarbejde en målrettet med Lokal SEO, og derfor vil det gøre det meget nemmere for dine lokale kunder at finde frem til dig på Google, Bing mm.

For at sikre ovenstående, bør en god søgeanalyse af søgeord og kundesegment, altid gå forud for de øvrige dele af SEO arbejdet, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med.

Hvad er ONpage SEO & OFFpage SEO?

En del af SEO arbejdet har fokus på selve hjemmesiden eller webshoppen, mens den anden del søger at kigge på muligheder uden for din egen side. Når man siger at arbejde on-page, har man derfor udelukkende fokus på optimeringen af din egen hjemmeside eller webshop. Når man arbejder on-page, vil der være utrolig mange elementer at holde styr på, fordi du selv skal have kontrol over alle disse elementer. Overskrifter – kaldet H1 – H7 tags -, billedtags, indhold og søgevenlige url’er er kun en lille del af det der skal arbejdes med on-page. Kun noget af det vedrører dine tekster, hvor alt det øvrige er af teknisk karakter.

Den anden del af SEO arbejdet foregår off-page, hvilket primært består af link-bygning. Her vil du skulle sikre, at andre hjemmesider og webshops peger ind på din side. Ved brug af eksterne links der henviser besøgende til den rigtige side, vil du øge din troværdighed hos de besøgende og dine egne kunder. Dette kan du sikre ved at benytte bl.a. referencer eller direkte links fra kunders, samarbejdspartneres og leverandørers hjemmesider, der henviser til din side.

Synes du også at det der SEO kan være en jungle?

Du er ikke alene. Hos StepUp Media har vi over 1000 personlige kundemøder i rygsækken, så derfor kan du være sikker på at vi kan give dig en rådgivning og hjælp til hvad der for din virksomhed er behov for i dag og fremadrettet for at optimere sig på nettet. Vi ser desværre ret ofte at der er indgået en aftale omkring en del ting, der ikke er nødvendige, eller der optimeres på søgeord / sætninger der ingen søgninger er på, og derfor både er spild af tid og penge, dette vil vi undgå med et personligt møde hos dig.

Vi tilbyder SEO til virksomheder i Vejle

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere  omkring Vejle, og har derfor et godt kendskab og netværk i Vejle. Vi er ofte på kunde møder i Vejle området, derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til en uforpligtende snak omkring din SEO, hjemmeside og generelle online markedsføring, hvor vi kan fortælle dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed online. Brug kontaktformularen i bunden, også ringer vi dig op indenfor 12 timer. Vi glæder os til at holde et møde med dig i Vejle.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68