x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

WordPress sikkerhed

Du ville aldrig forlade dit hjem, hvis døre og vinduer stod åbne. Men det er faktisk lige præcis sådan du behandler din hjemmeside, hvis du ikke har optimeret den, så den er sikker.

Prioritér WordPress sikkerhed

Som hjemmeside- eller webshopejer er det essentielt at sikre sig mod hackerangreb, malware og spamangreb, der kan forårsage stor skade på dit website – måske endda med permanent nedtagelse som konsekvens.

Hos StepUp Media er vi specialister i WordPress hjemmesider og systemets WooCommerce webshopløsninger. Derfor hjælper vi dig naturligvis gerne med at optimere din WordPress sikkerhed, så du ikke risikerer at stå uden en funktionsdygtig hjemmeside eller må mangle den i time-, dage- eller ugevis på grund af oprydningsarbejde på server samt i kildekoder og databaser.

God online sikkerhed forhindrer ærgrelser

God sikkerhed er ikke bare vigtig, fordi det holder de forkerte personer og virus væk fra dit website. WordPress sikkerhed er i lige så høj grad vigtigt, da det forhindrer personer og malware fra at aflæse vigtige og måske fortrolige oplysninger og potentielt bruge dit firma som afsender, når de udsender tusindvis af spam-mails fra din e-mailadresse. Det kan nemlig gå hårdt ud over troværdigheden.

De seneste år er der sket en stigning i antallet af hackerangreb. Som tommelfingerregel kan man sætte lighedstegn mellem en sides popularitet og dens risiko for at blive angrebet. Derfor går det særlig hårdt ud over virksomheder, der så må investere tid og penge i at fjerne virus, eller i værste tilfælde skal investere i en helt ny hjemmesideløsning, da websitet er en uundværlig salgskanal. Dertil går det også tit ud over virksomhedens syn på det at have en hjemmeside, hvilket de associerer til noget kompliceret og besværligt – også selvom det er en magnet, der tiltrækker salg og kontakthenvendelser.

Det behøver dog ikke være sådan. StepUp Media kan tilbyde dig 100 % ro i maven med et højt sikkerhedsniveau til din WordPress hjemmeside.

Sådan sikrer vi dit WordPress website

Husk! God sikkerhed bør være på dagsordenen uanset om du selv håndterer sikkerheden eller får hjælp af profesionelle.

Nedenfor ser du nogle af de punkter, vi kontrollerer og optimerer på din hjemmeside for at øge WordPress sikkerheden og forebygge potentielle hackerangreb. Vi sørger for:

  • Unik login-URL, da hackerne leder efter standard /wp-admin login.
  • Krypterede koder til admin-brugere (en stærk kode, som genereres hos NORTON Antivirus).
  • Antivirus og overvågning af jeres CMS med daglig scanning af alle filer.
  • Jævnlig ændring af koder.
  • Backup af hele webuniverset.
  • Opdatering af vigtige plugins.
  • Blacklist-overvågning – hvis Google ser negativt på din side på grund af hackerforsøg vil vi se det, inden I fjernes fra søgemaskinens indeks.
  • IP-lockout – vi kan tilbyde at blokere en bestemt IP-adresse, hvis der er gentagne angreb derfra.
  • Uptime-overvågning – vi kan tilbyde at overvåge oppetiden på din hjemmeside.
  • Sikker forbindelse – vi hjælper med at opsætte et SSL Certifikat (HTTPS)**.

** Hvis du ikke har SSL certifikat i forvejen på dit webhotel, hjælper vi dig selvfølgelig også med det. Det koster den pris, dit webhotel tager for deres certifikat + et engangsbeløb for opsætningen.

Kontakt os allerede i dag og få optimeret sikkerheden på dit website.