x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Fredericia

Bliv fundet af dine lokale kunder og giv din forretning et digitalt skub med købsparat kundetrafik

Erhvervsdrivende med behov for SEO i Fredericia?

Er du erhvervsdrivende med behov for at få synliggjort dine produkter eller service i dit lokalområde?

Med en målrettet optimeringsindsats kan du synliggøre netop dine tilbud til kunderne ved at opnå højere placeringer i søgemaskiner som Google og Bing. Særligt førstnævnte har stor betydning for en virksomheds evne til at tiltrække relevant kundetrafik på de søgninger, der passer til firmaets produktportefølje.

Målrettet arbejde med SEO i Fredericia og nærområder sikrer dig kundetrafik og bedre vilkår for at øge omsætningen.

Hvorfor er lokal SEO vigtig?

Lokal SEO er vigtig, fordi lokale kunder er af stor værdi. Faktisk viser tal, at 76% af de kunder, der søger lokalt, henvender sig i den fysiske butik inden for 24 timer efter, de har fundet og vurderet dem i en online søgning.

Tallene taler sit klare sprog, de fortæller nemlig, at kunderne er parate til at tage kontakt, og at de gør det hurtigt, når de efterspørger en lokal løsning.

Helt overordnet giver det god mening, fordi der opstår et behov hos kunden, som ønsker en løsning tæt på, i og med det er bekvemt og hurtigt. Den kundetrafik, som du får ind på din hjemmeside, består med andre ord af købsparate kunder, der er på et punkt i beslutningsfasen, hvor din hjemmeside blot skal bekræfte, at du kan løse behovet – dernæst er der stor sandsynlighed for kontakthenvendelser og salg.

Hvordan søgemaskineoptimerer man lokalt?

Det nemme svar ville være at fortælle: ”på samme måde som normal vis”. Der er dog et særligt geografisk fokus på den lokale søgemaskineoptimering, som naturligvis skal inkluderes i optimeringsarbejdet.

Vi hjælper dig med at tilpasse dit indhold på hjemmesiden, så det fortæller både bruger og søgemaskine, at der er tale om en service, som er tiltænkt kunder med en særlig geografisk tilknytning.

Vi hjælper naturligvis også med at bygge links til dine sider med lokal fokus. Formålet med dette er ligeledes at hjælpe særligt søgemaskinen med at forstå, du er en relevant virksomhed, der skal vise på de udvalgte søgeord, når en kunde søger på ”din service + by”, hvilket er den typiske søgeform set med lokale øjne. Det vigtigste for et hvilket som helst SEO-forløb er nemlig en grundig søgeordsanalyse, hvilket du altid præsenteres for, når du får udført optimeringsarbejde hos StepUp Media. VI udarbejder en rapport, der tager højde for dine mest betydningsfulde områder af forretningen sammenholdt med de eksisterende søgetendenser på tilsvarende ord og emner. Derved får du en målrettet analyse, som udgør grundlaget for, de begreber, du skal synliggøres på, når vi udfører lokal SEO i Fredericia på dine vegne.

Vi udstyrer desuden hjemmesiden med korrekte HTML-markeringer, så de særligt tekniske områder, som Google tildeler stor betydning, kommunikerer det rette til søgemaskinen.

Din hjemmeside skal være mobiloptimeret

Mange virksomheder har allerede en flot hjemmeside, men taber placeringer i søgemaskinen, fordi den mobile version af hjemmesiden ikke er optimeret.

I 2018 udsendte Google en officiel pressemeddelelse, hvormed de offentliggjorde, at det er en vigtig faktor, hjemmesider og webshops fungerer på alle enheder – det værende både PC, mobil og tablet.

Meddelelsen fra Googles hovedkontor kom dog ikke som et chok i branchen, da det længe har været kendt, at antallet af søgninger fra mobile enheder var ved at overgå – og nu har overgået – antallet af søgninger fra desktop.

Fordi Google tildeler placering afhængigt af, om man opfylder deres standarder og tilbyder brugervenlige oplevelser, hvilket netop korrekt visning på flere platforme sikrer, skal din hjemmeside naturligvis være mobiloptimeret. I dag er moderne hjemmesidesystemer som f.eks. WordPress responsive, så de virker ved alle skærmopløsninger, men ældre hjemmesider kan udgøre en decideret fodlænke for de firmaer, som arbejder med søgemaskineoptimering i Fredericia eller andre steder.

Er du i tvivl om, hvorvidt din hjemmeside er mobilvenlig eller straks bør optimeres, kan du teste den her: https://search.google.com/test/mobile-friendly

Husk desuden at du får stor glæde af at blive fundet på de mobile søgninger, da en smartphone via GPS fortæller Google, om kunden geografisk befinder sig tæt på din forretning. Det er et stort plus, da mange søger, mens de er på farten.

Vi tilbyder SEO til virksomheder i Fredericia

Når vi arbejder med SEO for erhvervsdrivende i Fredericia, gør vi det ud fra individuelle løsninger.

På vores mange kundemøder hører vi desværre, hvordan SEO kan være lidt af et fyord, fordi flere virksomheder ikke har oplevet resultater. Ofte skyldes det, at der ikke er taget udgangspunkt i den specifikke virksomhed og fundet søgeord, der matcher denne. I stedet er der arbejdet på urealistisk svære ord eller ord helt uden nævneværdige søgninger.

Hos StepUp Media starter et SEO-forløb med dialog, Hvordan skulle vi ellers lære dig at kende og finde de rette ord og områder at gøre dig synlig på?

Desuden ved vi, at du har stor interesse i at følge med i, hvad udviklingen er, og hvad vi foretager os på og omkring dit website. Derfor gør vi en dyd ud af at holde dig informeret, så du oplever samarbejdet som en åben proces snarere end baggrundsarbejde bag lukkede døre.

Vi holder dig opdateret via e-mail, rapporter og naturligvis personlig samtale, som intet kan erstatte. Vi mener, at denne dialog giver de bedste forudsætninger for at skabe et gavnligt samarbejde, som alle parter finder glæde i.

Vi er i forvejen ofte på kundemøder i Fredericia, og vil også meget gerne komme på besøg og fortælle dig om dine muligheder. Det er ganske uforpligtende og koster kun et håndtryk samt en kop kaffe.

Kontakt os via kontaktformularen på denne side, send os en mail på info@stepupmedia.dk eller ring til os direkte på 71 74 74 68. Vi glæder os til at høre fra dig.