Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


SEO Fredericia

Har du søgt på SEO Fredericia ?

Ønsker du en meget bedre online synlighed i dit lokalområde? Ved at arbejde målrettet på Lokal SEO, gør du det nemmere for de lokale kunder at finde dig. Rigtig mange søger i dag via deres smartphone, imens de er på farten.

Dette betyder, at GPS’en i smartphonen, ret præcist ved hvor kunden opholder sig, når der lavet en søgning fra mobilen. Dette kan du få udbytte af, ved at udarbejde en målrettet med Lokal SEO, og derfor vil det gøre det meget nemmere for dine lokale kunder at finde frem til dig på Google eller andre søgemaskiner. For at sikre ovenstående, bør en god søgeanalyse af søgeord og kundesegment, altid gå forud for de øvrige dele af SEO arbejdet, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med .

 

Er en mobil optimeret hjemmeside vigtig?

Det korte svar er JA og det lange svar er JAAAAAAAA! Ca. 60% af dine besøg kommer ind via en mobil enhed i dag. Derfor mener vi at det er meget vigtig at din hjemmeside vises korrekt på en mobil eller tablet, dette kan nemt at testes her: https://search.google.com/test/mobile-friendly

Vi kender alle det med at vi skal bruge et nummer fra en hjemmesiden, og vi er nød til at gå om til kontakt siden, zoome ind på nummeret som nærmest er gemt væk under et stort landkort, med en prik i, så du kan se en adresse. Derefter skal vi huske det i hovedet, tilbage i hovedmenuen og så har vi allerede glemt det første tal, dette vil medfører en stor nedgang i både konverterings raten og derved ordre i bogen.

En mobilvenlig hjemmeside, med nummer i toppen, som er aktivt, så man nemt kan trykke og så vil ring op funktionen poppe op, det er nemt at tilgå, og det elsker vi danskere. Udover VI mener det er MUST HAVE, så er det faktisk et algoritme krav fra Google, at hjemmesiden er skal være nem at navigere rundt på, både fra alm. Computer, men endnu mere fra mobil og tablet. Vi har faktisk set flere eksempler på hjemmesider, der er gået fra top 3 placering på side 1 til side 3 grundet siden ikke har været mobilvenlig, derfor ser vi dette som et vigtig punkt lige så vel som Google.

Søgemaskineoptimering kan det være svært at forstå?

Virksomheds ejere bliver idag kimet ned af diverse rådgivere, sælgere, account managere osv. Og bliver tilbudt det ene og det andet over telefonen, hvilket ofte gør at man bliver mere forvirret end man var i forvejen. Hos StepUp Media har vi over 1000 personlige kundemøder i rygsækken, så derfor kan du være sikker på at vi kan give dig en rådgivning og hjælp til hvad der for din virksomhed er behov for i dag og fremadrettet for at optimere sig på nettet.

På vores personlige kundemøde hos din virksomhed, finder vi frem til den løsning vi ud fra erfaring og søgeanalyser, er bedst for din virksomhed, så du sikre dig en fremtidssikret Google optimering, med forståelse af produktet og hvad du betaler for.

Vi tilbyder SEO til virksomheder i Fredericia

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere i Fredericia omegn, og har derfor et godt kendskab til nettop Fredericia by. Vi er ofte på kunde møder i Fredericia området, derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til en uforpligtende snak omkring din SEO, hjemmeside mm, hvor vi kan fortælle dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed online. Brug formularen i bunden af siden, også ringer vi dig op indenfor 12 timer. Vi glæder os til et møde med dig i Fredericia.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68