x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Eksperthjælp fra dit webbureau nær Silkeborg

Søger du et erfarent og lokalt webbureau, der hjælper din forretning med professionelt webarbejde og markedsføring?

Dit digitale bureau i Silkeborg

Leder du efter et webbureau i Silkeborg, som kan hjælpe dig med hjemmeside- og webshopudvikling, grafisk design eller digital markedsføring, der skaber synlighed af dine produkter og services?

StepUp Media er et personligt og nærværende bureau, der tror på relationer og et frugtbart samarbejde. Af samme årsag kører vi ofte rundt i Silkeborg, hvor vi taler med alle slags virksomheder og dygtige erhvervsfolk i byen.

Vi taler med dem om de digitale udfordringer, vi kan løse med vores ekspertise: udvikling af hjemmesider samt markedsføring, så de flotte websites også får relevant trafik, og virksomheden oplever salg og kontakthenvendelser. Når din hjemmeside eller webshop er færdigudviklet, er det nemlig ikke nok blot at have en internetadresse. Der skal kunder til!

Det hele starter dog med en professionel hjemmeside, der formår at repræsentere din virksomhed og let kommunikere dit tilbud til forbrugeren.

Ny flot WordPress hjemmeside

Din hjemmeside eller webshop skaber resultater, hvis designet er indbydende og funktion samt brugervenlighed er i top.

Derfor udvikler vi dit nye website i det prisvindende WordPress CMS, der er kendt for netop brugervenlighed, designfrihed og skalerbarhed.

Systemet er redigerbart på kryds og tværs, hvorfor vores designere sørger for, hver en pixel på din side er indbydende og præsenterer din forretning som brancheførende. Grafik handler dog om langt mere end pynt, da den rette struktur, de rette farver og nøje udvalgte elementer har stor indflydelse på den rejse, du sender brugeren på. Godt design sætter derfor både ansigt på din virksomhed og styrer brugeren mod de ultimative mål: køb eller kontakt.

Fleksibilitet som ingen andre

Godt design kan ikke stå alene. Din hjemmeside er nødt til at have den rette funktionalitet, hvis den skal supplere din forretning. WordPress er bygget op omkring såkaldte plugins, der er enkeltvise moduler, som kan installeres og bidrage med nye funktioner. Ønsker du et smart bookingsystem, som sender besked til din e-mail eller på SMS, når der er booket tid til klipning, forsikringsgennemgang eller et nyt coaching-forløb? Eller hvad med en elegant gallerivisning, der sætter den perfekte ramme om dit fotografarbejde? Uanset hvad du søger, findes det til WordPress. Gør det ikke, eller har du meget specifikke behov, der skal løses, specialudvikler vi gerne et plugin, der giver din forretning den nødvendige funktion.

Som du muligvis har regnet ud, muliggør fleksibiliteten fra WordPress hele tiden nye justeringer og tiltag, hvormed dit website altid kan konfigureres, så det imødekommer dine forretningskrav. Det gør systemet skalerbart som ingen andre.

Har du styr på markedsføring?

Som webbureau i Silkeborg møder vi mange virksomheder, der alle ønsker flere besøg til deres hjemmeside fra relevante brugere.

Desværre kan det være svært at fokusere på sin kerneforretning og samtidig administrere søgemaskineoptimering, Google Ads, Facebook Marketing m.m. – særligt fordi de enkelte annoncer og kampagner løbende skal optimeres og justeres for at forbedre positioner og opnå maksimal return of investment.

StepUp Media kan med afsæt i mere end 15 års erfaring inden for digital marketing varetage dine kampagner, så du opnår synlighed og tiltrækker kunder fra dine lokalområder eller fra hele landet – afhængigt af dine forretningskriterier.

Vi hjælper dig med at definere de helt rette søgetermer og målgrupper, så din hjemmeside eller webshop for besøg fra handlingsklare brugere, der leder efter præcis dine produkter eller services. Vi hjælper med:

SEO – søgemaskineoptimering – er et vigtigt redskab. Det er nemlig dette optimeringsarbejde, der sætter dig i forbindelse med de helt rette ord og søgesætninger, når din kunde søger i Google.

Vi hjælper dig med at udvælge de rette ord til din målgruppe og optimere på og omkring dit website. Formålet er naturligvis at synliggøre dine enkelte sider, så kunden finder dit produkt eller servicetilbud.

Google Ads er de betalte annoncer, der ofte optræder over de almindelige søgeresultater. Da traditionel SEO er en løbende proces, der giver gradvis fremgang, er Ads et stærkt supplement, som sikrer hurtigere plads i Googles oversigt.

Vi hjælper dig også her med at finde de rette ord og udforme kampagner, der driver relevant trafik din vej.

Facebook Marketing er en glimrende markedsføringskanal – særligt for virksomheder, der henvender sig til B2C markedet. Hver dag logger hundredetusinde danskere på Facebook, og dem kan du sigte mod.

Vi hjælper dig med at segmentere og målrette dine annoncer, ligesom vi gerne hjælper med grafisk tilretning, da det visuelle indtryk spiller en enorm rolle i Facebooks travle økosystem.

Lad os gennemgå dine muligheder

Lad os mødes og hør hvordan du får glæde af dit eget faste webbureau i Silkeborg.

Hvis du byder på en kop kaffe, besøger vi gerne dig og din forretning til en helt gratis og uforpligtende samtale om digital tilstedeværelse og de positive bidrag det giver til virksomheden.

Udfyld kontaktformularen, ring på 71 74 74 68 eller send en e-mail til info@stepupmedia.dk – så kommer vi på besøg.

Vi ser frem til at hilse på dig.