x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Webbureau Aalborg

Stærkt webbureau nær Aalborg med gode web og SEO kompetencer

Dedikeret webbureau nær Aalborg

Det kan være svært og tidskrævende at mestre alle webshoppens eller hjemmesidens discipliner, hvis man opnå synlighed hos kundegruppen.

En webshop er en teknisk platform, der stiller krav til brug, ligesom siden naturligvis bør markedsføres på både sociale medier, hvor du kan interagere med kunderne, og fremmes i søgemaskinen.

Som dit faste webbureau nær Aalborg hjælper vi dig med at vedligeholde din hjemmeside og markedsføre den med afsæt i vores mere end 15 års erfaring inden for selvsamme område.

Bliv set af dine kunder

Hvis du har en flot hjemmeside eller webshop, skal den naturligvis ses af dine potentielle kunder, så du kan generere indtjening eller få kontakthenvendelser – altså lukrere på hele formålet med et website.

Hos StepUp Media gør vi din hjemmeside synlig for den rette målgruppe ved at søgemaskineoptimere med organisk SEO, ligesom vi opsætter betalt annoncering via Google Ads, Facebook Marketing m.m.

Vi udformer sælgende kampagner og annoncer, analyserer brugernes respons og gør bedre til bedst med løbende afsæt i data. På den måde får du maksimalt return of investment for dine annoncebudgetter, sideløbende med at du får trafik fra relevante kunder fra SEO-indsatser.

Kort sagt opnår du synlighed hos den relevante kundeskare, hvormed du får øget både trafik og kan hæve din omsætning.

Ny hjemmeside i WordPress

Når vi taler med virksomheder, ønsker alle en grafisk flot hjemmeside eller webshop, der formidler forretningens vigtigste salgsargumenter og er let at afkode. Sidstnævnte fordi klar kommunikation får de besøgende kunder til at foretage en ønsket handling – typisk at købe et produkt eller rette henvendelse.

WordPress er det perfekte lærred til dit unikke hjemmesidedesign, da alle områder er redigerbare og kan tilpasses efter dine ønsker.

Designfrihed er dog ikke det eneste ønske, vi møder, når vi taler med erhvervsdrivende. Mange er bekymrede for en kompliceret og tidskrævende omstillingsperiode, når det nye system skal anvendes af ejerne selv eller personalet. Heldigvis er WordPress kendt som et af verdens mest brugervenlige systemer til hjemmesider. Det gør det let at oprette blogindlæg, nyheder, skifte bannere og løbende fremhæve forretningen særlige tilbud eller fokus.

Altså får både du og ansatte let ved at betjene det nye website, hvormed I på rekordtid lærer at oprette indhold og kan opretholde et aktuelt og interessant website.

Udvid funktionaliteten til dine behov

Måske din forretning vokser eller dine digitale behov ændrer sig løbende. Det er dog intet problem for dig, der råder over en hjemmeside, som er udviklet i WordPress. Selve systemet har utallige – gratis såvel som betalte – udvidelsesmuligheder i form af såkaldte plugins. Disse plugins fungerer som moduler, der installeres i motorrummet af din hjemmeside, hvorefter du nu får adgang til nye egenskaber og funktioner.

Denne type funktionalitet er afsindig vigtig, da den tillader dig at tilpasse din hjemmeside til forretningens behov – vel at mærke uden at igen skulle have programmeret et nyt website for at få de seneste funktioner indarbejdet. I stedet installerer du blot et plugin og tilpasser let ordvalget og farver.

En udvidelse med plugin kunne f.eks. være et smart bookingsystem til kunder, der ønsker at booke møde med en forsikringsagent, en flot kontaktformular eller et videokatalog, der tilgås via betalt medlemskab. Mulighederne er utallige, og har du helt specifikke ønsker til funktion og design, specialudvikler vi gerne på dine vegne.

Fortæl os blot om dine ønsker og behov, så planlægger vi en løsning, der bidrager med den helt rette værdi til forretningen.

Hold styr på sikkerheden

Sikkerhed er et andet aspekt, indehavere af hjemmesider og webshops skal være opmærksomme på.

Enhver forretnings mareridt er at få taget hjemmesiden eller webshoppen som gidsel af hackere eller få ødelagt flere års arbejde og opbygning fra virus.

Heldigvis er det let at holde din WordPress løsning ajour med de seneste sikkerhedsopdateringer samt installere ekstra sikkerhed og backup-funktion, så hackere ikke får ødelagt dit online eventyr.

Læs evt. vores gode råd til høj WordPress sikkerhed, hvis du ønsker at se gode råd, der holder hackeren fra døren og beskytter dig bedre mod malware og virus.

Hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om, hvordan du får glæde af dit eget faste webbureau nær Aalborg?

Kontakt os helt gratis og uforpligtende og hør mere om dine muligheder for ny hjemmeside, webshop og online markedsføring.

Udfyld kontaktformularen —> Eller ring direkte til os på 71 74 74 68 eller send en mail til info@stepupmedia.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.