Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få mest muligt ud af dine timer

Søgemaskineoptimering kan være svært, hvis man ikke ved, hvad man laver. Hvis du sidder og prøver at optimere på dit website eller webshop, men ikke helt ved, hvordan du skal bære dig an, så kan vi hjælpe dig med rådgivning og sparring, så du får mest muligt ud af den tid, du bruger på søgemaskineoptimering.

Lær om både stort og småt

Søgemaskineoptimering består af mange enkeltdele, som hver især bidrager til din placering i søgemaskinen. Vi kan rådgive dig i alle enkeltdelene, så du fx lærer at finde de rigtige søgeord, men vi kan også hjælpe dig med at udarbejde en komplet strategi for dit website, så du kan lære at stå for hele optimeringsarbejdet selv.

Få de bedste tips og tricks

Spillereglerne for SEO ændrer sig hele tiden. Det, der virkede i 2015 virker muligvis ikke i dag – og kan i værste fald skade dine placeringer mere end det gavner. Vi har mange års erfaring med SEO og holder os løbende opdaterede på ændringer, så du får adgang til de bedste tips og tricks til dit website eller webshop.

SEO rådgivning og sparring

Søgemaskineoptimering kan være en svær disciplin at forholde sig til uden den rette SEO rådgivning eller sparring.

Søgemaskineoptimering kan være en svær disciplin at forholde sig til uden den rette SEO rådgivning eller sparring. Særligt hvis ikke man ved, præcist hvordan man optimerer sin hjemmeside eller webshop til at blive fundet i søgemaskinen.

Mange spørger, om de ikke selv kan håndtere deres SEO? Det ville mange muligvis være helt i stand til, da søgemaskineoptimering egentlig blot er en proces, hvor man løbende optimerer med henblik på at påvirke søgemaskiner som Google og Bing.

StepUp Media hjælper jer med at gennemføre en SEO strategi, der passer til jeres ønsker og målsætninger. Vi tilbyder yderst kompetent rådgivning fra vores erfarne SEO konsulenter, der hjælper dig med at forstå dine brugeres intentioner, din sides indhold og hele den tekniske platform, du arbejder på – set ud fra et søgemaskineoptimerings-perspektiv. Vi kan hurtigt hjælpe dig med at få en overordnet forståelse af, hvordan du selv kan optimere og skabe indhold, som både din bruger og Google finder værdi i og belønner. Det gør vi ved at, hjælpe jer med at gennemføre en SEO strategi, der passer til netop jeres forretning.

Som professionelt bureau kan vi naturligvis også hjælpe med at optimere på et højt kompetenceniveau, hvor vi varetager hele processen, men vi har fuld forståelse for, at du selv ønsker at påtage dig optimeringsarbejdet med afsæt i SEO rådgivning, der bunder i faglighed og erfaring.

Hvad kan du få hjælp til?

SEO rådgivning kan være alt fra information om de generelle spilleregler, der giver succes i søgemaskinen, til et konkret eksempel baseret på en af dine udfordringer. Et eksempel kunne f.eks. være, hvis du skifter platform til et nyt system eller hvis du ønsker at undersøge dine indgående links, da du ikke føler, der sker noget med dine placeringer på trods af en ihærdig indsats med linkbuilding.

Vi rådgiver i alt fra analyser til strategier, så du f.eks. bliver i stand til at udvælge relevante søgeord eller indsatsområder for derefter at kunne optimere selv.

Det er en fordel for dig at lære om SEO

Når du løbende modtager SEO sparring og får rådgivning, så du målrettet kan optimere dit eget webunivers, lærer du løbende om søgemaskineoptimering. Og selvom hele optimeringsområdet ofte påvirkes løbende af de nyeste standarder fra Google, vil du have stor glæde af at lære de basale elementer at kende. Når vi udruster dig med den viden, får du ikke blot bedre indsigt i dine muligheder for at gøre din egen forretning bedre, men lærer også den jargon, som mange bureauer anvender. Det gør det lettere at vurdere fremtidigt arbejde, såfremt du vælger at lade en leverandør af SEO stå for alt optimering.

Lad StepUp Media hjælpe dig over målstregen

Hos StepUp Media vægter vi den personlige relation højt og hjælper dig med ved at sætte os grundigt ind i din forretning.

På den måde sikrer vi den bedste forståelse for din virksomhed og de succeskriterier, du ønsker at opnå.

Kontakt os for at høre mere om SEO rådgivning og sparring.