Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få en grundig analyse af dit website

Vores SEO analyse indeholder en grundig analyse af alle de delelementer, der er vigtige, når man arbejder med SEO. Vores SEO analyse består af en søgeordsanalyse, en teknisk analyse, en indholdsanalyse og en analyse af din linkprofil, så du får et komplet billede af dit websites nuværende ståsted.

Få optimeret dit website

En grundig analyse af dit website eller webshop giver os de bedste forudsætninger for at optimere dit website eller webshop, så du kommer øverst i søgemaskinen og dermed får trafik fra alle de rigtige brugere. En søgeordsanalyse klarlægger for eksempel de relevante søgeord for din forretning og sørger for at du bliver fundet på de søgeord, dine brugere benytter, når de leder efter produkter eller tjenesteydelser, der minder om dine.

Opnå større synlighed

Vores SEO analyse har overordnet til formål at forbedre dine placeringer i søgemaskinen. Den sørger for at øge din synlighed over for brugerne, så du får mere relevant trafik til dit website eller webshop – som på den lange bane kan oversættes til konverteringer på dit website eller webshop (fx i form af salg).

SEO analyse

Du har sikkert hørt om den digitale kunderejse, men vidste du, den ofte starter længe før kunden lander på din hjemmeside?

Få en grundig SEO analyse og et optimeret website

Du har sikkert hørt om den digitale kunderejse, men vidste du, den ofte starter længe før kunden lander på din hjemmeside?

Det er på ingen måde garanteret, dine kunder har hørt om dig, før de foretager en søgning på Google, der med sin globale markedsandel på mere end 90 % er den altdominerende søgemaskine. Af samme årsag er det essentielt, at din kunde finder dig her – og det kan de gøre, hvis din hjemmeside er optimeret til lige nøjagtig de ord og den service, dine potentielle kunder søger på.

Gør dine svagheder til dine styrker

Når man taler om en SEO analyse, taler man om at identificere de tekniske områder af hjemmesiden, der rummer et forbedringspotentiale, ligesom man optimerer indhold på siden til at matche brugerens søgefrase. Kort fortalt udvælger man de ord, der er relevante for sin forretning, og optimerer herefter siderne på sin hjemmeside eller webshop målrettet de specifikke ord. Nemt, ikke sandt? Nej, desværre ikke. Der findes rigtig mange parametre, der afgør, hvordan du rangerer på dit søgeord. Faktisk findes der mere end 200 faktorer i Googles algoritme, som bliver taget i betragtning, hver eneste gang brugeren søger.

En SEO analyse hos StepUp Media tager højde for de hovedområder, der har effekt på den samlede bedømmelse, hvilket vi opdeler i søgeordsanalyse, teknisk analyse, indholdsanalyse og en analyse af din linkprofil. Ved at sætte ind på netop disse områder, ved vi, vi optimerer din hjemmeside eller webshop, så du får trafik fra de brugere, der efterspørger dit produkt eller din service.

Søgeordsanalyse:

Søgeordsanalysen er et altafgørende fundament for at få viden om, hvordan din målgruppe anvender søgemaskinen. Søgeordsanalysen giver indblik i, hvad dine potentielle kunder søger på, i hvilket omfang de søger, om de bruger særlige formuleringer og om de søger lokalt eller bredt funderet.

En god søgeordsanalyse sikrer dig relevant trafik, du kan omsætte til salg og kontakthenvendelser.

Teknisk analyse

Denne del kunne også kaldes en website analyse eller en webshop analyse. Denne analysedel ser på, hvor godt din hjemmeside eller webshop performer.

Her ser vi blandt andet på, om webuniverset indlæses hurtigt nok, om det er mobilvenligt, om indholdet er korrekt formateret og struktureret, om serveren sender de rette responskoder og meget mere. Den tekniske analyse sikrer, at vi får udbedret alle fejl og uhensigtsmæssigheder, så websitet understøtter brugeroplevelsen for dine kunder og læsbarheden for Google. Det giver øget salg og synlighed.

Indholdsanalyse

Selvom Google er blevet meget klogere, er det stadig en maskine, der skal have fortalt, hvad den ser på. Indholdsanalysen kortlægger svagheder og ser på muligheder for at forbedre dit indhold, så det matcher brugerens forespørgsel i søgemaskinen. Hjemmesidens tekster (præsentationstekster, kategoritekster, produkttekster m.m.) spiller en stor rolle i den forbindelse, men også medier, sidetitler, alt-tekster og meget anden har indflydelse på, om indholdet giver pote hos Google.

Derudover kontrollere vi også, om alt indhold er originalt. For er der noget, Google ikke kan lide, er det, når samme tekster findes på flere forskellige hjemmesider.

Analyse af sidens linkprofil.

Det er godt at have indgående links, men ikke alle links er lige gode. Vi ser på de links, der peger på din hjemmeside eller webshop, ser på forholdet mellem typerne, ankertekst og meget mere. Formålet er at sikre, du har en naturlig og varieret linkprofil, som belønnes af søgemaskinen.

Med indsigt i dine links, vil du ligeledes kunne vurdere, om din tidligere eller nuværende SEO leverandør har gjort et ordentligt stykke arbejde.

Betyder trafik høj omsætning og mange henvendelser?

Ja, typisk betyder en stigning i trafik fra Google også en stigning i salg og kontakthenvendelser. Mange website- og webshop analyser påpeger dog, at der stadig er plads til forbedringer, hvis man som indehaver ønsker højere omsætning eller flere henvendelser. Her arbejder vi på at forbedre forholdet mellem klik og succesmål som salg eller kontakthenvendelser fra dit website.

Begrebet er kendt som konverteringsoptimering, og er et udtryk for, at man måler brugerens adfærd på en hjemmeside eller i en webshop for herefter at optimere det flow, der fører kunden frem til en ønsket handling. Ved at udføre en webshop- eller website analyse identificerer vi de områder, der skal forbedres. Optimeringen kan bestå af alt fra at justere på knap-størrelser til at arbejde med kontrastfarver og flytte fokus eller programmere en lettere check-ud proces.

Få grønt lys fra Google og trafik, som konverterer

Er du også interesseret i at drive mere trafik til din forretning og høste det maksimale udbytte fra dine brugere?

Få en SEO analyse og en analyse af dit website eller din webshop. Giv dine forretning de bedste vækst- og indtjeningskriterier – kontakt StepUp Media.