x

Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


SEO Horsens

Ønsker du en endnu stærkere synlighed online af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet på Lokal SEO, gør du det nemt for de lokale kunder at finde dig.

Søgt på SEO Horsens?

Ønsker du endnu stærkere synlighed online, så du ses af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet på lokal SEO, gør du det nemt for de lokale kunder at finde dig. Rigtig mange søger i dag via deres smartphone, imens de er på farten. Dette betyder, at GPS’en i smartphonen, ret præcist ved hvor kunden opholder sig, når der lavet en søgning fra mobilen. Dette kan du få udbytte af ved at optimere målrettet med lokal SEO, hvilket vil gøre det meget nemmere for dine lokale kunder at finde frem til dig på Google, Bing etc.

For at sikre du bliver fundet på de rette ord, bør en god søgeanalyse af søgeord og kundesegment altid gå forud for de øvrige dele af SEO arbejdet, så din strategi er velovervejet og målrettet.

Er mobiloptimering vigtig når vi snakker SEO?

Før i tiden søgte brugere traditionelt set fra deres computer, men med tiden – og den hastige udvikling inden for smartphones – har antallet af mobile søgninger overgået antallet af desktop-søgninger, hvorfor Google og andre nu anser mobiloptimerede hjememsider som højaktuelle!

Mobilvenligt design og side-hastighed er de grundlæggende elementer i en mobiloptimeret hjemmeside. Men disse to elementer i sig selv udgør ikke altid en perfekt optimeret hjemmeside.

Her er en række områder, som er vigtige at man har i tankerne, når man skal designe sit nye website / landingsite:

Basis mobiloptimering

 1. Responsive design
 2. Side-hastighed
 3. Hosting-hastighed

Startside og sidenavigering

 1. Hold ”calls to action” i front og centreret
 2. Hold manus kort og indbydende
 3. Gør det nemt at vende tilbage til startsiden
 4. Lad ikke reklamer stjæle opmærksomheden

Sidesøgning

 1. Gør sidesøgning visuel
 2. Sørg for sidesøgnings-resultaterne er relevante
 3. Implementer filtre for at forbedre sidesøgnings-brugervenlighed
 4. Guide brugerne for bedre søgningsresultater

Handel og conversions

 1. Lad brugerne udforske før de binder sig
 2. Lad brugerne handle som en gæstebruger
 3. Brug eksisterende information for at maksimere bekvemmelighed
 4. Brug klik-for-at-ringe knapper ved komplekse opgaver
 5. Gør det nemt at færdiggøre konvertering på en anden enhed

Fordele ved lokal SEO taler sit klare sprog

Når du næste gang taler med en kunde, eller der vandrer en herre eller dame ind i din forretning, så prøv for sjovs skyld at spørge, hvordan kunden fandt netop din virksomhed? Hvis han eller hun svarer ”på Google”, så bliv ikke overrasket. Faktisk peger de seneste tal på, at 76 % af de kunder, der gennemfører en lokal søgning i søgemaskinen, er at finde i den fysiske butik senest 24 timer efter!

Hvis det ikke fortæller noget om søgemaskineoptimeringspotentialet for virksomheder, så ved vi ikke, hvad det kræver for at overbevise. Det beviser nemlig, at online synlighed fører til kunder i butikken – og dermed også øget omsætning.

Sådan tilgår vi optimeringsarbejdet

Vi tør næsten garantere, at ingen ved mere om din forretning end netop dig. Derfor tager ditSEO-forløb hos StepUp Media afsæt i dialog med dig omkring din forretning og de områder af den, der giver særlig værdi.

Herpå omsætter vi denne nye viden til en analyse, som tager udgangspunkt i søgeord, der har potentiale til at være værdifulde for din forretning. Ofte kombinere vi dem endda, så de lokaler kunder, der søger på f.eks. ”tømrer i Horsens”, ”frisør i Horsens” eller måske ”Tæppehandler i Horsens” finder den helt rette løsning – din, naturligvis!

Når vi arbejder med SEO i Horsens på vegne af din virksomhed, kan vi desuden inkludere omkringliggende byer, så du når flest muligt kunder.

Er SEO en jungle? Hvad synes du?

Hos StepUp Media har vi over 1000 personlige kundemøder i rygsækken. Det betyder, vi kan give dig en professionel rådgivning og den rette hjælp til at sikre din forretning effektiv markedsføring mod webmediet, så du oplever udbytte fra din digitale profil. Vi ser desværre ret ofte, at der har været indgået en aftale omkring en del ting, der ikke er nødvendige, eller der optimeres på søgeord / sætninger, der slet ikke bliver søgt på blandr kunderne. Den type optimering er spild af din tid og dine penge, og det vil vi gerne  undgå med et personligt møde hos dig.

Vi tilbyder lokal SEO til selvstændige i Horsens

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere omkring Horsens, og har derfor et godt kendskab og netværk i Horsens og omegn. Vi er ofte på kundemøder angående SEO i Horsens området, og derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til en uforpligtende snak om både søgemaskineoptimering og hjemmeside samt generelle tendenser inden for online markedsføring, så vi kan bevise, hvad vi kan gøre for din virksomhed online. Brug kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op inden for 12 timer.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68