x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Horsens

Ønsker du en endnu stærkere synlighed online af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet på Lokal SEO, gør du det nemt for de lokale kunder at finde dig.

Ønsker du hjælp til SEO i Horsens?

Lokal SEO står højt på prioriteringslisten hos mange lokale erhvervsdrivende. Det er absolut ikke uden grund, da lokal søgemaskineoptimering som SEO i Horsens kan synliggøre virksomheden overfor købsparate kunder fra nærområdet, hvis det er din virksomhed, kunden ser under sin produkt- eller informationssøgning.

Virksomhedens placering i søgemaskiner som Google og Bing er nemlig afgørende for dens evne til at tiltrække trafik fra relevante kundeemner, som leder efter en forretning, der matcher deres forespørgsel. Målrettet SEO i Horsens giver gør dig mere synlig i søgemaskinen, så dine kunder lettere finder vej mod din butiksdør.

For at sikre du bliver fundet på de rette ord, bør en god søgeanalyse af søgeord og kundesegment altid gå forud for de øvrige dele af SEO arbejdet, så din strategi er velovervejet og perfekt eksekveret.

Er mobiloptimering vigtig når vi snakker SEO?

Før i tiden søgte brugere traditionelt set fra deres computer, men med tiden – og den hastige udvikling inden for smartphones – har antallet af mobile søgninger overgået antallet af desktop-søgninger, hvorfor Google og andre nu anser mobiloptimerede hjememsider som højaktuelle!

Mobilvenligt design og side-hastighed er de grundlæggende elementer i en mobiloptimeret hjemmeside. Men disse to elementer i sig selv udgør dog ikke altid en perfekt optimeret hjemmeside.

Her er en række områder, som er vigtige, når du skal designe dit nye website / landingsite:

Basis mobiloptimering

 1. Responsive design
 2. Side-hastighed
 3. Hosting-hastighed

Startside og sidenavigering

 1. Hold ”calls to action” i front og centreret
 2. Hold manus kort og indbydende
 3. Gør det nemt at vende tilbage til startsiden
 4. Lad ikke reklamer stjæle opmærksomheden

Sidesøgning

 1. Gør sidesøgningen visuel
 2. Sørg for sidesøgnings-resultaterne er relevante
 3. Implementer filtre for at forbedre sidesøgnings-brugervenlighed
 4. Guide brugerne for bedre søgningsresultater

Handel og conversions

 1. Lad brugerne udforske, før de binder sig
 2. Lad brugerne handle som gæstebruger
 3. Brug eksisterende (kunde)information for at maksimere bekvemmelighed
 4. Brug klik-for-at-ringe knapper ved komplekse opgaver
 5. Gør det nemt at færdiggøre konvertering på en anden enhed

Fordele ved lokal SEO taler sit klare sprog

Når du næste gang taler med en kunde, eller der vandrer en herre eller dame ind i din forretning, så prøv for sjovs skyld at spørge, hvordan kunden fandt netop din virksomhed? Hvis han eller hun svarer ”på Google”, så bliv ikke overrasket. Faktisk peger de seneste tal på, at 76 % af de kunder, der gennemfører en lokal søgning i søgemaskinen, er at finde i den fysiske butik senest 24 timer efter!

Hvis det ikke fortæller noget om søgemaskineoptimeringspotentialet for virksomheder, så ved vi ikke, hvad det kræver for at overbevise. Det beviser nemlig, at online synlighed fører til kunder i butikken – og dermed også øget omsætning.

Tallene viser tydeligt, at den trafik, der lander på hjemmesiden, er yderst kvalificeret og stammer fra en købsparat målgruppe, der er så langt i beslutningsprocessen, de blot skal finde en lokal løsning – så er de klar til at kontakte eller købe. Kort og godt eksisterer der et stort omsætningspotentiale lige om hjørnet.

Sådan tilgår vi optimeringsarbejdet

Vi tør næsten garantere, at ingen ved mere om din forretning end netop dig. Derfor tager dit SEO-forløb hos StepUp Media afsæt i dialog med dig omkring din forretning og de områder af den, der giver særlig værdi.

Herpå omsætter vi denne nye viden til en analyse, som tager udgangspunkt i søgeord, der har potentiale til at blive værdifulde for din forretning. Ofte kombinerer vi dem endda, så de lokale kunder, der søger på f.eks. ”tømrer i Horsens”, ”frisør i Horsens” eller måske ”Tæppehandler i Horsens” finder den helt rette løsning – din, naturligvis!

Når vi arbejder med SEO i Horsens på vegne af din virksomhed, kan vi desuden inkludere omkringliggende byer, så du når flest muligt kunder.

Er SEO en jungle? Hvad synes du?

Hos StepUp Media har vi over 1000 personlige kundemøder i rygsækken. Det betyder, vi kan give dig en professionel rådgivning og den rette hjælp til at sikre din forretning effektiv markedsføring online, så du oplever udbytte fra din digitale profil. Vi ser desværre ofte, at der har været indgået en aftale omkring en del ting, der ikke er nødvendige, eller der optimeres på søgeord / sætninger, der slet ikke bliver søgt på blandt kunderne. Den type optimering er spild af din tid og dine penge, og det vil vi gerne  undgå med et personligt møde hos dig.

Vi tilbyder lokal SEO til selvstændige i Horsens

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere omkring Horsens, og har derfor et godt kendskab til Horsens og omegn. Vi er ofte på kundemøder, hvor netop SEO i Horsens står på den fælles dagsorden, og vi kommer gerne forbi dit domicil til en uforpligtende snak om både søgemaskineoptimering, hjemmeside og generelle tendenser inden for online markedsføring.

Brug kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op inden for 12 timer.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68