Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Hvorfor linkbuilding?

Linkbuilding er én af de absolut vigtigste dele af søgemaskineoptimeringen. Det er nemlig utrolig svært at få et website til at rangere højt i søgemaskinen uden stærke indgående links. Indgående links er nemlig en slags stemme på dit website og jo flere stemmer dit website har, jo større sandsynlighed er der for, at dit website rangerer højest i søgemaskinen ved søgninger på dine udvalgte søgeord.

Få en sund linkprofil

Linkbuilding handler ikke om at få alle de links, man overhovedet kan få fat i. Nogle links skader nemlig mere end de gavner. Hos StepUp Media får du gode links, der passer til dine produkter eller services og – endnu vigtigere – dine søgeord. Vi stræber efter at tilføre dit website løbende værdi, så dit websites placering stiger i søgemaskinen.

Undgå derangering i søgemaskinen

Linkbuilding er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden. Det er en proces, der foregår løbende. Hvis alle links kommer på én gang, kan du risikere at blive straffet af Google ved at dit website bliver degraderet eller helt udelukket fra søgemaskinen. Vi opbygger en stærk linkprofil ved at skaffe henvisninger løbende, så dit website løbende stiger i søgemaskinen.

Linkbuilding

Linkbuilding er en disciplin, vi tager meget alvorligt, fordi det er en vigtig del af søgemaskineoptimering.

Linkbuilding er en disciplin, vi tager meget alvorligt, fordi det er en vigtig del af søgemaskineoptimering. Faktisk er det næsten umuligt at rangere højt på bare nogenlunde konkurrencebetonede søgeord uden at have stærke links, der peger på sit website.

Sådan påvirker indgående links din hjemmeside eller webshop

Forestil dig en folketingsafstemning. Der er flere kandidater, der alle kæmper om sejren. Hvordan udvælger man vinderen – altså den bedste kandidat? Ved at stemme. På samme måde er links stemmer, der peger på din hjemmeside eller webshop som den bedste kandidat til brugerens forespørgsel. Men modsat et traditionelt valg, betyder nogle links mere end andre, fordi de bærer større værdi, relevans og autoritet.

Forestil dig to tømrervirksomheder, der har omtrent lige gode hjemmesider. Overvej så hvilket link, du tror har mest værdi:

  1. Et link fra et Dansk Byggeri, der handler om håndværkerfradraget på tømrerarbejde, og henviser til side A, fordi den har en god sektion om netop det emne.
  2. Et link fra hrhansenshobbyhjørne.dk, der handler om lystfiskeri, men linker til side B, da Hr. Hansen har på fornemmelsen, de garanteret bygger nogle gode fiskestænger i virksomheden.

I dette lidt groft skitserede scenarie er det selvfølgelig side A, der modtager et stærkt link fra Dansk Byggeri, der lægger sig i spidsen på Google, fordi linket er relevant i forhold til forretningen, og fordi kilden har mere autoritet. På samme måde arbejder vi målrettet for at skabe gode, relevante links til din side.

StepUp Media udfører værdiskabende linkbuilding

Alle SEO-firmaer bygger links, men der kan være stor forskel i kvaliteten. Derfor har du måske tidligere oplevet, at du ikke får indsigt i de links, din SEO-leverandør har fået udgivet. Og så bør alarmklokkerne ringe.

Hos StepUp Media får du gode links, vi udformer målrettet til dit webunivers og dine søgeord – uanset om du er på SEO abonnement eller udelukkende ønsker professionel linkbuilding. Det betyder, alle vores links tilfører løbende værdi, relevans og autoritet til din hjemmeside eller webshop, så din placering stiger i søgemaskinen.

Hvis du lige nu tænker, at du er parat til at investere store summer og få en masse links på én gang, så du buldrer frem, må vi desværre skuffe dig. Linkbuilding skal forekomme naturligt, hvis du vil undgå risikoen for en straf fra Google. Og den risiko bør du ikke løbe. Straffen består nemlig typisk af derangering eller total udelukkelse fra søgemaskinen.

Det ville naturligvis virke unaturligt og ligne et forsøg på manipulation, hvis en hjemmeside pludselig fik store mængder links på trods af, sidens historik fortalte, de blot modtog et link af og til. Derfor er denne metode udelukket.

Den gode nyhed er, vi hjælper dig med at opbygge en stærk linkprofil, så du løbende stiger i rangering i søgemaskinen. Vi udformer hver måned unikke artikler, som bruges til den linkbuilding, vi foretager på dine vegne.

Dine links kommer fra flere forskellige kilder, så du får en naturlig linkprofil med henvisninger fra hjemmesider, blogs, forums, profiler og meget mere. Dertil giver vi naturligvis fuld indblik i alt linkarbejde, da gennemsigtighed er en fast del af vores søgemaskineoptimering.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at få gode links eller indgå et stærkt SEO samarbejde.