x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Backlink analyse

Du har garanteret hørt, det er vigtigt for SEO at have gode backlinks.

Du har garanteret hørt, det er vigtigt for SEO at have gode backlinks. Desværre forveksler mange gode links med mange links. At have mange links er dog ikke ensbetydende med stor succes i søgemaskinerne. Slet ikke hvis du har modtaget dem fra suspekte sider, der ikke er relevante for dit website. Derfor er det ofte en god idé at få udført en såkaldt backlink analyse.

Du får links, men ser ingen resultater?

Føler du, at du burde klare dig væsentligt bedre i søgemaskinerne, når du tænker på mængden af dine links? Eller har dine mange ressourcer brugt på linkbuilding slet ikke kastet resultater af sig?  Så bør du straks få foretaget en link analyse og ryddet op i potentielt farlige backlinks.

Men vent lige, hvad mener vi med farlige links? Er det ikke godt, når andre henviser til ens hjemmeside eller webshop? Som udgangspunkt er det. Desværre var der for år tilbage mange, der opdagede, man kunne købe tusindvis af maskinskabte links på en såkaldt ”linkfarm”, hvorefter man som køber fik spamlinks fra primært Østeuropæiske lande. Og det virkede! I hvert fald lige indtil Google så problemet med denne type manipulation – og besluttede sig at straffe disse metoder! Siden har verdens største søgemaskine forfinet sine kriterier for, hvad der udgør et godt link.

Desværre ser man stadig eksempler på, hvordan nogle personer ganske ukritisk bygger links i vildskab, hvilket svarer sig til at løbe over et minefelt og håbe på det bedste. Med andre ord: risikoen for at noget går galt, er stor!

Sådan fungerer en backlink analyse

Eftersom Google belønner naturlige linkprofiler og straffer tydeligt konstruerede, er det vigtigt, du undersøger din profil. Alternativt kan du risikere aldrig at opnå nævneværdig synlighed i søgemaskinerne.

Har du tidligere haft eller har du en SEO-udbyder, som ikke vil vise de links, de bygger til dig, bør dine advarselslamper blinke. Det samme gør sig gældende, hvis du ikke oplever fremgang i søgemaskinen eller måske er forsvundet helt derfra. Det er alt sammen tegn på, noget er galt.

En link analyse påviser, om din linkprofil er sund og rask eller om der er spor af alvorlige sygdomme. Analysen ser på faktorer som hyppigheden af nytilkomne links, typen af links (stammer de fra profiler, forum, artikler på andre websites etc.), dine links kvalitet (linkværdier målt på udgivelsesstedet), forholdet mellem do-follow og no-follow link, dine ankertekster (den tekst, der udgør linket), forholdet mellem eksemplevis .dk, .com, .xx domæner og meget mere.

Til sidst følger der en konklusion og en handlingsplan for, hvordan du får genoprettet en skadelig linkprofil, så Google atter viser dig tillid og fremviser dig efter fortjeneste i søgeoversigten.

Er din linkprofil sund og rask? Perfekt! Så giver vi dig gode idéer til, hvordan du gør den endnu bedre og lægger konkurrenterne bag dig.

Vi hjælper naturligvis også gerne med at få de rette links med fokus på kvalitet over kvantitet.

Bestil en grundig link analyse og få foretaget de justeringer, der bringer dig frem i søgemaskinen.