x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Middelfart

Styrk din online synlighed og bliv fundet af købsparate lokale kunder. Læs mere om, hvorfor lokal SEO tiltrækker nye konverteringsklare kunder!

SEO i Middelfart – tid til nye kunder

De fleste ved, at søgemaskineoptimering er en proces, der handler om at gøre virksomheden mere synlig i søgemaskinen, så du får flere kunder og kan øge din omsætning via relevant kundetrafik til forretningens hjemmeside.

Når du bestiller lokal SEO i Middelfart, er det med henblik på det selvsamme – blot med den forskel, at dit fokus er på lokale kunder, der søger efter en virksomhed, som kan imødekomme deres forespørgsel. Det gør dine kunder typisk ved at søge på en service og så tilknytte deres lokale område – f.eks. ”frisør Middelfart”, ”Nye dæk i Middelfart” eller noget helt tredje.

Lokal SEO er ofte særligt værdifuldt, fordi de søgende kunder er på udkig efter en lokal forretning, som kan imødekomme deres behov her og nu. Af samme årsag peger tal på, at 76% af de kunder, der søger efter en lokal service eller et lokalt produkt, er at finde i den fysiske butik senest 24 timer efter deres søgning.

Som lokal erhvervsdrivende i Middelfart får du med andre ord et fremragende redskab, der kan sætte dig i forbindelse med købsparate kunder.

Udnyt sammenspillet mellem mobile søgninger og GPS

I dag får søgemaskinen Google flere forespørgsler fra brugere, der anvender mobil kontra brugere, som søger fra deres computer.

Mange lokale søgninger stammer ligeledes fra en smartphone, og det taler til din fordel som lokal forretning. Smartphones fortæller nemlig Google og andre søgeplatforme, hvor brugeren befinder sig og hjælper med at tilpasse søgeresultaterne på den baggrund. Derfor ved du, at du primært får besøg fra kunder, der rent faktisk er nær din forretning eller inden for en acceptabel afstand.

Kundetrafikken er med andre ord relevant, og der er stor chance form, at du får mest mulig værdi fra dine SEO-anstrengelser – altså en kunde, som køber eller henvender sig.

Start rejsen med en grundig analyse

For at tiltrække de rette kunder målt i forhold til dine udbud, er du nødt til at starte med at kortlægge målgruppens søgeadfærd. Måske du allerede har en god idé om, hvad kunder søger på, og måske den holder stik. Uanset hvad, starter et hvert professionelt SEO-forløb med en grundig søgeordsanalyse, så du får en tydelig oversigt over de bedste ord, vi kan optimere på. Når man taler om SEO i Middelfart, er det naturligvis særligt interessant at finde de specifikke tal og termer, der fortæller, hvilke ord og fraser, der kan give dig den bedste trafik set med lokale øjne.

Hvad sker der, når mine søgeord er udvalgt?

Når dine søgeord og / eller søgesætninger er udvalgt, starter optimeringsarbejdet. Måske du allerede har en såkaldt landingsside (målrettet side, der egner sig som destination for kunderne), måske der skal oprettes nye sider specifikt til søgningerne.

Herpå tilrettes siderne, så de sender de rette signaler til Google, Bing etc. Det gør de blandt andet, når siden er teknisk struktureret og dine nøgleord indgår i vigtige HTML-formateringer og som en naturlig del af teksten på siden.

Vi ser også på hastigheden af din hjemmeside. Den spiller en stor rolle, da Google vurderer, at en hurtig side giver en bedre brugeroplevelse, hvorfor de anser indlæsningstiden som meget vigtig. Desuden er der en risiko ved at have en langsom hjemmeside, da moderne internetbrugere – i dette tilfælde dine potentielle kunder – hurtigt bliver trætte af at vente, og besøger en konkurrent i stedet. Og her taler vi altså om sekunder!

Foruden arbejde på selve hjemmesiden sætter vi Google Analytics op, så vi kan følge besøgstal m.m. og bruge data til de løbende rapporter, du modtager.

Vi varetager naturligvis også løbende linkbuilding og løbende onsite tilpasninger som en del af din service.

Er SEO en grå tåge for dig?

Hvis du synes, det er en jungle at finde ud af søgemaskineoptimering og tilbud om selvsamme, er du ikke alene. Vi har spurgt over 300 selvstændige om deres syn på SEO og online markedsføring, og resultatet er skræmmende. Hele 80 % synes, det er svært at blive klog på begrebet SEO.

Vi kan sagtens forholde os til problematikken, for vi ved, at du som selvstændig bliver ringet op af diverse sælgere, account managers, rådgivere etc., der hver især tilbyder og lover det ene og det andet over telefonen. Det er nok til at gøre en godt rundtosset.

Hos StepUp Media har vi ingen interesse i at gøre dig forvirret. Det gavner ikke samarbejdet. Derfor vil vi gerne møde op på din adresse, hvor vi ganske uforpligtende taler om din hjemmeside, dine ønsker og dine muligheder med SEO i Middelfart. VI sætter dig nøgternt ind i søgemaskineoptimering som markedsføring og trafikmagnet og kan fortælle dig om dets rolle – f.eks. i sammenspil med Google Ads og Facebook.

Kontakt os via kontaktformularen, så vender vi hurtigt retur og træffer en aftale.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe direkte til os på tlf. 71 74 74 68.