x

Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


SEO Middelfart

Ønsker du en endnu bedre synlighed online af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO, gør du det nemt for dine lokale kunder at finde dig.

Har du søgt på SEO Middelfart ?

Ønsker du en endnu bedre online synlighed hos dine kunder, så du bliver fundet i lokalområdet?

Ved at arbejde målrettet med lokal SEO, gør du det nemt for dine kunder fra nærområdet at finde dig. Utrolig mange søger i dag direkte fra deres mobil, mens de er på farten. Det betyder, at GPS’en i mobilen helt nøjagtigt ved, hvor kunden befinder sig kontra virksomheden, når der foretages en søgning. Dette kan du udnytte ved at arbejdet målrettet med SEO i Middelfart, hvormed du gør det meget lettere for de lokale kunder at finde frem til netop dine tilbud og services.

Der er endda en bonus ved det! Kunder der søger lokalt, er ofte meget tæt på et decideret køb. Ved at arbejde målrettet med lokal SEO gør du det let for dine kunder at finde dig, hvilket direkte betyder, at du øger chancen for at de vælger at foretage deres næste køb i din forretning. Du kan både optimere din side til at blive fundet på bredere søgeord som f.eks. “nyt tag” samt kombinere det med lokal geografi som f.eks. Middelfart eller Strib, hvormed du indsnævre din konkurrence og målretter dig de lokaler, der vil have en lokal service. Vi hjælper dig og sørger for, du ikke bare optræder på populære ord, men dem som passer til din forretning og giver gevinst.

For at sikre ovenstående, gør vi en dyd ud af at tale med dig indledningsvis om din forretning, så vi kan foretage en god analyse af potentielle sægeord og derpå udvælge de rette med din tilladelse. Det sikrer et strategisk og målrettet optimeringsarbejde, som giver dig mest muligt værdi.

Hvor hurtig får jeg resultat?

De fleste ønsker hurtige resultater med lave omkostninger, og samtidig stabilitet på lang sigt. Søgemaskineoptimering er en af de mest pris-effektive markedsføringsmetoder, da den kan give uanede mængder trafik til en fast månedspris. Det er derfor vigtigt, at gøre det rigtigt.

SEO er desværre ikke en hurtig løsning på trafik, da en stigning i søgeresultaterne sker stille og roligt, så man opnår en stabil placering. Dermed opnås en vedvarende effekt på lang sigt. Ønsker man en hurtig trafiktilstrømning her og nu, bør man vælge en PPC løsning som Google Ads (betalt annoncering), indtil SEO arbejdet giver større og større trafikmængder. Det kan dog meget hurtigt blive en dyr affære, hvilket man må tage med i sine overvejelser. Dertil sagt er kombinationen af PPC og SEO ofte ganske effektiv!

Synes du også, SEO er en jungle?

Vi har faktisk spurgt over 300 forskellige selvstændige i Danmark, og svaret er MEGET tydeligt! Hele 80% svarer, de synes online markedsføring er en jungle at finde ud af, og det kan vi ærligt talt godt forstå, de og andre synes. Selvstændige i dag bliver kimet ned af diverse rådgivere, sælgere, account managere osv., der tilbyder dem det ene og det andet over telefonen, hvilket ofte gør, at man bliver mere forvirret, end man var i forvejen.

Hos StepUp Media har vi over 1000 kundemøder med danske virksomheder i rygsækken, hvorfor du kan være sikker på, vi kan give dig rådgivning og hjælp til din virksomheds behov – både digital markedsføring samt udvikling af hjemmesider, moduler etc.

Vi foretrækker til enhver tid at afholde personlige kundemøder, hvor vi besæger dig og hører om dine udfordringer og lærer forretningen indledningsvis at kende. Vi oplever desværre fortsat, at flere virksomheder har brugt mange penge helt uden at opnå resultater, da der er optimeret målrettet forkerte søgeord eller ord uden nogen betdyelig form for trafik. Det betyder, der er virksomheder, der har spildt tid og penge – og det ønsker vi ikke at se hos os.

På vores møde, finder vi frem til den løsning, der vil give dig de bedste forudsætninger for online succes og ruste dig, så du etablerer dig digitalt og opnår en fremtidssikret markedsføring. Samtidig er vi meget opmærksomme på, at informere dig om resultater og det arbejde, du betaler for. Det gør vi med samtaler, e-mails og rapporter – og hvad der ellers skal til, for at give dig indsigt og synliggøre de aktiviteter, der skaber online fremgang for din forretning.

Vi tilbyder SEO til lokale virksomheder i Middelfart

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere i Middelfart og omegn, og har derfor et godt lokalkendskab. Vi er ofte på kundebesøg og tale om SEO i Middelfart samt anden form for markedsføring eller arbejde med forretningens digitale profil. Derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til et uforpligtende møde omkring SEO, hjemmeside m.m., hvor vi kan fortælle dig, hvad vi gør for din virksomheds online image. Brug kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op inden for 12 timer. Vi glæder os til at holde et møde med dig i Middelfart.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68