x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Webbureau Esbjerg

Vælg et lokalt webbureau, der løfter alle digitale indsatser professionelt på dine vegne

Webbureau nær Esbjerg

Har du virksomhed i Esbjerg og søger et webbureau med spidskompetencer i hjemmesideudvikling og digital markedsføring?

I så fald er StepUp Media et perfekt match. Her finder du alle ydelser inden for webudvikling og digital marketing – alt sammen produceret in-house af vores dygtige grafikere og programmører samt eksperter i SEO, Google Ads, Facebook m.m.

Vi producerer hjemmesider i det prisvindende system WordPress. Det giver jeres virksomhed en fleksibel løsning fra en lokal partner i form af et full-service webbureau ved Esbjerg.

Moderne hjemmeside og markedsføring

Din nye hjemmeside udvikles i det populære system WordPress, der står for ca. 20 % af alle aktive hjemmesider. Det gør det blandt andet fordi, det er et yderst fleksibelt system, der egner sig på tværs af brancher og til alle formål.

WordPress er flere gange kåret til det mest brugervenlige CMS på markedet, hvilket er et udtryk for, at det er let at anvende – selv for helt nye brugere, der skal lære at oprette nyheder, blogindlæg, produkter etc. Samtidig bygger systemet på såkaldte plugins, der er tilføjelser, som kan give hjemmesiden helt ny funktionalitet.

Det betyder, at jeres nye hjemmeside selv efter overdragelsen er let at udvide med de funktioner, I får behov for. Systemet er derfor meget skalerbart, hvilket er en af de mange grunde til, vi nyder at arbejde med WordPress – og får fantastisk feedback for løsningerne.

En ting som WordPress dog kræver hjælp til, er markedsføringen. Her kan I trække på eksperter inden for både organisk og betalt marketing, altså henholdsvis søgemaskineoptimering og Google Ads eller Facebook Marketing.

Når vi synliggør jer online, er det samtidig en del af aftalen, at vi holder jer ajour med opdateringer i form af personlige samtaler og afrapportering. Vi ved, at digital markedsføring kan være et diffust område, og derfor arbejder vi proaktivt ved at sikre jer 100 % indsigt

SEO og betalt annoncering?

Særligt søgemaskineoptimering og Google Ads er de mest anvendte markedsføringsmetoder af hjemmesiden eller webshoppen.

SEO er en proces, hvor vi i samarbejde udvælger de helt rette ord, som kan drive ny og relevant kundetrafik til hjemmesiden. Først skal de enkelte ord dog synliggøres i søgemaskinen, så Google præsenterer brugeren for din virksomhed, når der søges på de rette begreber set i forhold ti dine services eller produkter. SEO er en mere langsigtet løsning, da der skal opbygges gradvis autoritet og foretages løbende tilpasninger, før du kan overhale dine konkurrenter. Når det sker, er det til gengæld det hele værd! Brugerne har enorm tiltro til Googles organiske resultater, og derfor får de højere placering mange besøg fra brugere, der kan omdannes til kunder.

Fordi SEO tager længere tid, vælger mange at kombinere deres forløb med den betalte annonceringsform Google Ads. Her styrer du selv budgettet og bliver hurtigere synlig, så kunderne straks ser dig i relation til deres søgninger.

Professionel rådgivning

Afhængigt af jeres branche og forretningsmål, har I garanteret specifikke fokusområder, I ønsker at overføre til jeres hjemmeside. Måske ønsker I, at brugerne skal tilmelde sig jeres nyhedsbrev, måske I ønsker at sælge produkter eller måske I har intentioner om flere opkald eller e-mails drevet af jeres hjemmeside?

Uanset hvad jeres målsætninger er, starter det hele med et kundemøde. Som et seriøst webbureau anser vi det som et minimum, at vi møder velforberedte op og lytter til jeres behov og ønsker, inden vi fortæller jer, om de muligheder vi ser skabe succes for jeres profil.

Som etableret webbureau nær Esbjerg har i allerede mange kunder i byen og omegnen, hvorfor vi ofte befinder os der og kan komme forbi til en uforpligtende samtale om den digitale rolle i moderne forretningsdrift.

Kontakt os venligst ved at udfylde formularen her på siden, ringe på 71 74 74 68 eller skrive til info@stepupmedia.dk.