Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Webbureau Esbjerg

Webbureau nær Esbjerg, med lokal erfaring

Har du virksomhed I Esbjerg og søger et webbureau med spidskompetencer i hjemmesideudvikling og digital markedsføring?

I så fald er StepUp Media et perfekt match. Her finder du alle ydelser inden for webudvikling og digital marketing – alt sammen produceret in-house af vores dygtige grafikere og programmører samt eksperter i SEO, Google Ads, Facebook m.m.

Vi producerer hjemmesider i det prisvindende system WordPress. Det giver jeres virksomhed en fleksibel løsning hos et professionelt webbureau nær Esbjerg.

Moderne hjemmeside med markedsføring og mere

Din nye hjemmeside udvikles i det populære system WordPress, der står for ca. 20 % af alle aktive hjemmesider. Det gør det blandt andet, fordi det er et yderst fleksibelt system, der egner sig på tværs af brancher og til alle formål.

WordPress er flere gange kåret til det mest brugervenlige CMS på markedet, hvilket er et udtryk for, at det er let at anvende – selv for helt nye brugere, der skal lære at oprette nyheder, produkter etc. Samtidig bygger systemet på såkaldte plugins, der er tilføjelser, som kan give hjemmesiden helt ny funktionalitet.

Det betyder, at jeres nye hjemmeside selv efter overdragelsen er let at udvide med de funktioner, I får behov for. Systemet er derfor meget skalerbart, hvilket er en af de mange grunde til, vi nyder at arbejde med WordPress – og får fantastisk feedback for løsningerne.

En ting som WordPress dog kræver hjælp til, er markedsføringen. Her kan I trække på eksperter inden for både organisk og betalt marketing, altså henholdsvis søgemaskineoptimering og Google Ads eller Facebook Marketing.

Når vi synliggør jer online, er det samtidig en del af aftalen, at vi holder jer ajour med opdateringer i form af personlige samtaler og afrapportering. Vi ved, at digital markedsføring kan være et diffust område, og derfor arbejder vi proaktivt ved at sikre jer 100 % indsigt.

Professionel rådgivning

Afhængigt af jeres branche og forretningsmål, har I garanteret specifikke fokusområder, I ønsker at overføre til jeres hjemmeside. Måske ønsker I, at brugerne skal tilmelde sig jeres nyhedsbrev, måske I ønsker at sælge produkter eller måske I har intentioner om flere opkald eller e-mails drevet af jeres hjemmeside?

Uanset hvad jeres målsætninger er, starter det hele med et kundemøde. Som et seriøst webbureau anser vi det som et minimum, at vi møder velforberedte op og lytter til jeres behov og ønsker, inden vi fortæller jer, om de muligheder vi ser skabe succes for jeres profil.

Vi har allerede mange kunder i Esbjerg og befinder os der ofte, hvorfor vi gerne kommer forbi til en uforpligtende samtale om den digitale rolle i moderne forretningsdrift.

Kontakt os venligst ved at udfylde formularen her på siden, ringe på 71 74 74 68 eller skrive til info@stepupmedia.dk.