x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Kolding

Ønsker du en endnu bedre synlighed online af dine kunder fra Kolding?

Har du søgt på SEO Kolding ?

Ønsker du en endnu bedre synlighed online af dine kunder fra Kolding? Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO i Kolding, gør du det nemt for dine lokale kunder at finde dig. Utrolig mange søger i dag direkte via deres mobil, mens de er på farten. Det betyder, at GPS’en i mobilen helt nøjagtigt ved hvor kunden befinder sig, når der foretages en søgning. Dette kan du udnytte ved at arbejdet målrettet med Lokal SEO, og dermed gøre det meget nemmere for de lokale kunder at finde frem til dig.

Der er en bonus. Kunder der søger lokalt, er ofte meget tæt på et decideret køb. Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO gør du det let for dine kunder at finde dig, hvilket direkte betyder, at du øger chancen for at de vælger at foretage deres næste køb hos netop dig, end en søgning på ”Ny græsplæne?”. Dermed sørger vi for ikke blot at komme frem til populære ord, men at de samtidig passer til dig og din forretning.

For at sikre ovenstående, bør en analyse af søgeord altid gå forud for de øvrige dele af SEO, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med processen.

Hvorfor er søgemaskineoptimering vigtig for (digital) markedsføring?

Hvis du er indehaver af en webshop eller varetager en hjemmeside, vil du naturligvis gerne have, dine kunder finder den – så din forretning har de bedste vilkår for både vækst og omsætning.

Tænk blot 10-15 år tilbage, hvordan fandt du så den service, du havde behov for, eller en virksomhed, der solgte et specifikt produkt? Du hentede garanteret den store vejviser og slog op bagerst i den tykke bog, hvor der side op og side ned gemte sig virksomheder fra forskellige brancher.

Sådan er det ikke længere. I dag googler vi. Vi har endda navngivet det ”at google”, når vi indtaster en søgning i den suverænt vigtigste søgemaskine Google.

Fordi vi har flyttet vores informationssøgning til den digitale verden, er det selvsagt vigtigt at være synlig der. Derfor har vi f.eks. optimeret denne side til begrebet ”SEO Kolding”, ligesom din virksomhed har en række ord, der giver værdi for den, som du gerne vil findes på af brugerne – hvad end det er lokalt, nationalt eller begge.

Når vi tilbyder Lokal SEO i Kolding, synliggør vi din forretning for kunden i lokalområdet ved at bringe din hjemmeside fremad i rangeringen på Google. Dermed opnår du øget synlighed i konkurrencelandskabet og får bedre muligheder for at tiltrække kunder.

Hvad endnu bedre er, så får din forretning glæde af den troværdighed, som folk forbinder med de organiske visninger i Google, altså dem, man ikke kan betale med annoncekroner. Folk googler nemlig, fordi søgemaskinen er god til at give de bedste svar. Derfor er kunden allerede positiv, når han eller hun klikker sig frem til netop din side, hvormed du – såfremt hjemmesiden eller webshoppen er professionel og passer til branchens konventioner – lettere kan lukke et salg eller komme i kontakt med interessante kundeemner.

SEO har ganske enkelt en større Return Of Investment, fordi trafikken er målrettet relevante søgeord og i kraft af Googles fremragende ry.

Hvor hurtig får jeg resultat?

De fleste ønsker hurtige resultater med lave omkostninger, og samtidig stabilitet på lang sigt. Søgemaskineoptimering er en af de mest pris-effektive markedsføringsmetoder, da den kan give uanede mængder trafik til en fast månedspris. Det er derfor vigtigt, at gøre det rigtigt.

SEO er dog ikke en hurtig løsning på trafik, da stigning i søgeresultater sker stille og roligt, så man opnår en stabil placering i mange år, dermed opnås en vedvarende effekt på lang sigt. Ønsker man en hurtig trafiktilstrømning, her og nu, skal man derimod vælge en PPC platform som Google Ads, indtil SEO arbejdet giver pote. Det kan dog meget hurtigt blive en dyr affære, hvilket man må tage med i sine overvejelser.

Synes du også at det der SEO kan være en jungle?

Vi har faktisk spurgt over 300 forskellige selvstændige i Danmark, og svaret er MEGET tydeligt, hele 80% svarer at de synes online markedsføring er en jungle at finde ud af, og det kan vi ærligt godt forstå i synes. Selvstændige i dag bliver kimet ned af diverse rådgivere, sælgere, account managere osv. Og bliver tilbudt det ene og det andet over telefonen, hvilket ofte gør at man bliver mere forvirret end man var i forvejen.

Hos StepUp Media har vi over 1000 personlige kundemøder i rygsækken, så derfor kan du være sikker på at vi kan give dig en rådgivning og hjælp til hvad der for din virksomhed er behov for i dag og fremadrettet for at optimere sig på nettet. Vi ser desværre ret ofte at der er indgået en aftale omkring en del ting, der ikke er nødvendige, eller der optimeres på søgeord / sætninger der ingen søgninger er på, og derfor både er spild af tid og penge, dette vil vi undgå med et personligt møde hos dig.

På vores personlige møde hos dig, finder vi frem til den løsning vi ud fra erfaring og søgeanalyser, er bedst for din virksomhed, så du sikre dig en fremtidssikret markedsføring, med forståelse af produktet og hvad du betaler for. De fleste af vores kunder vil gerne kontaktes via opkald eller Email, derfor er det MEGET vigtig at dit nummer er tydeligt og synligt både i top og i bund af din hjemmeside. Denne lille ændring kan gøre en stor forskel på din konverterings rate, og hvorfor ikke tilrette de ”nemme” ting vi ved virker, nu du betaler for at få kunder fra nettet?

Vi tilbyder SEO til lokale virksomheder i Kolding

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere i Kolding omegn, og har derfor et godt lokalkendskab.Vi er ofte på kunde besøg i Kolding området, derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til et uforpligtende møde omkring din SEO, hjemmeside mm, hvor vi kan fortælle dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed online. Brug kontaktformularen i bunden, også ringer vi dig op indenfor 12 timer. Vi glæder os til at holde et møde med dig i Kolding.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68