x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Udvalgte cases

WordPress hjemmeside

Hvorfor gøre ting besværligt? Vælg en WordPress hjemmeside og tag fuld kontrol

WordPress: Det absolut bedste valg til hjemmesider

Det er anslået, næsten 30 % af alle hjemmesider udvikles i WordPress. Og det er der en helt logisk forklaring på. WordPress hjemmesider har nemlig alle de egenskaber, moderne og professionelle virksomheder efterspørger.

En grafisk løsning, der understøtter jeres virksomhedsbehov

En WordPress hjemmeside er bygget op på et grafisk tema. Disse temaer er i sig selv flotte, men fungerer som skeletter, der skal tilpasses for at give et professionelt udtryk. Hos StepUp Media stiller vi en erfaren web designer til jeres rådighed, så jeres nye website repræsenterer jeres virksomheds DNA og formidler det overbevisende til jeres kundeemner.

Når jeres design er fastlagt, omsætter vores dygtige programmører løsningen til en fejlfri side, der har alle efterspurgte funktioner og finesser. Afslutningsvis får I naturligvis et kursus, så I selv ved, hvordan I kan tilpasse hjemmesiden med grafik, nyheder, nye blogindlæg, billeder, video og meget mere.

Perfekt på alle skærmstørrelser!

Google har allerede afsløret, antallet af mobile søgninger overgår antallet fra traditionelle computere. Derfor er det uhyre vigtigt, dine kunder kan tilgå jeres hjemmeside fra mobil og tablet – og det kan de på en WordPress platform!

Især nu, hvor Google officielt har meldt ud, at de anvender Mobile First til indeksering, er mobilvenlighed et forretningskritisk punkt i forhold til hjemmesider og webshops. Er websitet ikke professionelt fra alle enheder, vurderer Google, at det giver en dårlig brugeroplevelse, hvilket resulterer i lavere placeringer i søgemaskinen. Det er skidt, da det betyder tilsvarende lav trafik, hvilket reducerer chancerne for at etablere kontakt til kunderne eller afsætte sine produkter online.

En ny WordPress hjemmeside tilpasser sig automatisk skærmstørrelsen fra den smartphone eller tablet, brugeren sidder med. Det gør at brugeren ser din hjemmeside på en professionel og gnidningsfri måde, som understøtter hans eller hendes digitale præferencer – uanset om det så er Windows, Android eller Apples iOS.

Hvis det ikke er grund nok, så skal du være klar over, at Google anser mobilvenlighed som et parameter i forhold til søgemaskineoptimering. Faktisk kan det være afgørende for om du skal findes på side 1 eller side 3.

67 % af danskerne bruger deres mobiler og tablets til at surfe på internettet, og den kæmpe mængde af potentielle kunder skal du naturligvis have del i. Det giver WordPress dig mulighed for.

Optimeret til SEO

WordPress er udviklet efter de bedste standarder inden for kodning og semantisk mark up, hvilket gør systemet vellidt af søgemaskinerne – heriblandt den altdominerende Google søgemaskine.

Udover at være udviklet med øje for SEO, kan WordPress udvides med plugins, der gør systemet ekstra SEO venligt. Læg dertil StepUp Medias kompetencer inden for netop søgemaskineoptimering, så har du alle forudsætninger for at stryge mod toppen af Google.

Kan du selv håndtere SEO?

Hvis du selv har tid, kompetencer og netværk til at håndtere din søgemaskineoptimering, bliver du glad for dine optimeringsmuligheder i WordPress systemet.

WordPress gør det let at oprette og redigere i indhold. Med en simpel installation af et plugin som SEO By Yoast eller All in One SEO Pack får du adgang til nye SEO-muligheder, hvormed du nu kan udfylde essentielle områder som title tag og metabeskrivelse. Derudover har f.eks. SEO By Yoast en praktisk ”score”, hvormed du kan se, om dine sider lever op til en gængs SEO-standard. Det er naturligvis ikke i alle tilfælde, at en automatisk ”score” giver det bedste svar, men er du ny, har du hermed en god indikator for dit arbejde.

Er du ikke ny, men har arbejdet med søgemaskineoptimering i WordPress eller andre CMS tidligere, kan du tilmed åbne for mere avancerede funktioner og f.eks. tilpasse dit sitemap eller opsætte din egen robots.txt-fil.

Skal du bruge hjælp til søgemaskineoptimering?

Er ord som sitemap og robots.txt helt fremmed for dig? Bare rolig. Hos StepUp Media har vi mere end 15 års erfaring med online markedsføring.

Vi hjælper dig derfor gerne med hele SEO-processen – lige fra at udvælge de bedst tænkelige søgeord til din forretning til løbende optimering på dit WordPress website samt anskaffelse af gode links.

Hvis du ønsker at styrke din synlighed i store søgemaskiner som Google, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe din hjemmeside med fremgang.

Sæt fuld fart på

Foruden at kunne optimeres til SEO, er et WordPress Website ofte bygget med fokus på hastighed, da basisplatformen indeholder komprimerede kildekoder, scripts m.m.

SEO handler ikke kun om gode tekster og backlinks, men også om den totale brugeroplevelse. Her spiller sidens loadtime en væsentlig rolle, da en hurtigere hjemmeside vil give en mere gnidningsfri brugeroplevelse kontra et website, der loades hakkende, mens du utålmodigt venter. Vi leverer naturligvis din nye hjemmeside i fortrinlig tilstand, så den kan indlæses hurtigt fra både kabelforbindelse eller mobilnetværk.

God struktur – guide din bruger

Du har lige læst, at en WordPress hjemmeside er en fremragende platform, der giver gode værktøjer til søgemaskineoptimering. Men når du nu har fået guidet din bruger ind på din hjemmeside, hvad gør du så?

WordPress er heldigvis ikke kun godt til at tiltrække trafik. Platformens typiske struktur og mulighed for grafisk tilpasning gør det også lettere at eksekvere din trafik, så du opnår konverteringer. En konvertering er et udtryk for, at din bruger foretager sig en ønsket handling – typisk ved at tage kontakt, købe et produkt eller måske tilmelde sig dit nyhedsbrev?

For at opnå konverteringer er det nødvendigt, din WordPress hjemmeside er opbygget logisk og attraktivt. Og tænk engang – også her er systemet intet mindre en enestående! WordPress gør det muligt at tilpasse designet, så du kan tage brugeren med på en rette visuelle rejse. Det fastlagte design kan altid suppleres af fængende Call-To-Action knapper, nyt flot billedmateriale eller andet, der ’lokker’ din bruger i en bestemt retning.

Denne rejse understøttes naturligvis af WordPress brugervenlige struktur, som er logisk og let at navigere i. Overblik, synlige menuer og muligheden for at placere genveje eller links til dine vigtigste sider gør det nemmere at skabe et miljø, hvor din bruger bliver fulgt helt til dørs, og din virksomhed opnår det, der er fundet af største betydning.

Vi leverer naturligvis altid et gennemtænk design, som er baseret på dialog og forståelse for din forretning samt dens kerneområder.

David og Goliat i samme løsning

Uanset om I er en lille virksomhed, mellemstor eller en international kæmpe egner WordPress sig som jeres hjemmeside.

Systemet er utroligt fleksibelt og kan i kraft af dets skalerbarhed tilpasses jeres krav – også løbende når de vokser sammen med virksomheden. De mange eksisterende plugins gør det let at finde og tilknytte ny funktionalitet til jeres side.

Funktionalitet er naturligvis et vidt begreb, men da WordPress bygger på netop modulløsninger kaldet plugins, er det oftest let at finde og tilpasse alt fra kontaktformularer til online bookingsystemer m.m.

Har jeres virksomhed behov for en helt unik funktion, udvikler StepUp Media skræddersyede plugins. Jeres WordPress side har med andre ord alle forudsætninger for at understøtte forretningens digitale behov – store som små.

Ny WordPress hjemmeside – hvor skal du starte?

WordPress har for længst taget ejerskab på begreber som ”bedste CMS”, ”mest brugervenlige system” og ”mest skalerbare hjemmeside”. Bag det gigantiske system gemmer der sig en verden af muligheder, hvilket præcis er en af årsagerne til den store succes. Du har med garanti allerede stiftet bekendtskab med en WordPress hjemmeside, for ca. en tredjedel af alle online hjemmesider er udviklet i det populære system – ikke mindst fordi det både fungerer på en computer og fra mobile enheder.

Der findes en WordPress hjemmeside til alle

En af de fantastiske egenskaber ved WordPress er den utrolige variation, som systemet tilbyder – på trods af at være baseret på samme tekniske fundament.

Som forretningsdrivende kan WordPress både udgøre et online visitkort og en præsentation af freelanceres, fotografers, cafeers, bowlinghallers og mange andres tilbud. Men WordPress har naturligvis også deres eget veludviklede shopsystem, der kaldes WooCommerce. Her kan forretningsdrivende etablere en visuelt indbydende webshop, der er både brugervenlig og kan sættes op, så designet og tekst driver kunderne mod køb.

Der er med andre ord en ny hjemmeside til alle, uanset hvad behov de har. Den store forskel finder man naturligvis i det endelige professionelle udtryk, der på trods af at køre på samme motor kan være meget forskelligt, eftersom et webbureau med dygtige grafikere og programmører har langt bedre forudsætninger for at skabe en glimrende løsning kontra en privatperson.

WordPress er flere løsninger i én

Hvis du tænker, at WordPress hjemmesider primært er bloglignende sider, tager du fejl. Selvom WordPress oprindeligt er udviklet som en blogplatform, er det i dag motoren bag et utal af forskellige websites. Som nævnt er WordPress et utroligt fleksibelt system, og derfor kan du udforme websites til næsten alle formål.

Systemet kan bruges til blogs, personlig portfolio og CV, medlemsskabssider, gallerifremvisning, wikis, forums og ikke mindst webshops – sidstnævnte kan bygges med det smarte WooCommerce plugin.

Forbind din hjemmeside med populære værktøjer

Hvad end din side er bygget op som enkeltside portfolio eller et fuldblods website, kan du forbinde det til de mest populære værktøjer.

F.eks. arbejder mange virksomheder hårdt på at generere nye kunder og holde på loyale eksisterende via e-mailmarketing. Så hvorfor ikke integrere f.eks. Mailchimp via en simpel integration, der gør det let for dine brugere at tilmelde sig dit nyhedsbrev eller som gør det muligt at indsætte et smart flueben, så brugere kan tilmelde sig nyhedsbrevet, når de udfylder en almindelig kommentar- eller check-ud-formular.

Eller hvad med at integrere PayPal med ganske få klik? Forbinde din virksomhedshjemmeside med din LinkedIn profil eller integrere en Facebook like-boks, så dine brugere med det samme kan synes godt om din måske vigtigste sociale profil?

Mulighederne er mange – takket være den enestående fleksibilitet, der forvandler en WordPress hjemmeside til en verden af muligheder.

Perfekt til markedsføring

Det er svært at tale om moderne hjemmesider og webshops uden at komme omkring Google.

I dag arbejder de fleste seriøse erhvervsdrivende med markedsføring på Google, hvor de kan vælge at fokusere på SEO (søgemaskineoptimering) eller Google Ads – eller begge dele for maksimal effekt.

Mens man betaler for sin visning i søgemaskinen med Google Ads, er SEO en disciplin, hvor man optimerer løbende for at rangere på de ”gratis” pladser. Disse pladser er naturligvis ikke 100 % gratis, da der er stor konkurrence om dem, hvorfor SEO eksperter ansættes af virksomheder for at skabe disse resultater.

For at overhovedet kunne gøre sig gældende og gøre sig forhåbninger om topplaceringer på Google, skal ens hjemmeside være optimeret hertil – og det er en WordPress hjemmeside.

WordPress er muligvis ikke helt klar til et professionelt SEO forløb fra start, men med et specialiseret webbureau, får du hurtigt den såkaldte Page Score (der angiver sidens tekniske styrke) op på et flot niveau, ligesom du fra maskinrummet i det smarte CMS kan tilpasse systemet, så indhold, tags m.m. bliver målrettet de ord, du som forretning vil være synlig på.

Synlighed er trods alt alfa og omega for en forretning, der vil gøre sig gældende på internettet.

En ny hjemmeside er ikke kun for eksperter

Når du får udviklet din nye WordPress hjemmeside, skal du naturligvis insistere på grundig oplæring i den såkaldte backend – altså derfra hvor du redigerer dine sider og dit indhold.

Får du en grundig oplæring her, har du alle forudsætninger for at kunne opdatere din side med nyheder, nye produkter etc. Du vil, takket være systemets høje grad af brugervenlighed, hurtigt lære at begå dig, men sørg stadig for at have support og mulighed for hjælp til opdatering af nye versioner, efterhånden som din hjemmeside får behov for opdateringer m.m.

Alliér dig med det rette webbureau

Som specialister i WordPress hjemmesider mener vi naturligvis, vi er det webbureau, der skal have æren af at levere en hjemmeside, der tager jeres digitale profil til nye højder. Hvis du også er af den overbevisning, hører vi meget gerne fra dig – vi garanterer, du ikke vil fortryde det!

Kontakt os og hør hvordan vi oversætter jeres behov til en forrygende digital løsning i verdens bedste CMS: WordPress.

Skal vi snakke sammen?

Henrik Schmidt

Driftsdirektør / Partner hs@stepupmedia.dk 32 22 74 40

Bliv ringet op

Ring mig op