x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer 👍

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Webbureau Århus

Samarbejd med et professionelt webbureau nær Århus - få lige nøjagtig de kompetencer, du søger

Vælg et full-service webbureau nær Århus

Har du nogensinde overvejet væsentligheden i et webbureau, der forstår de enkelte brancher i erhvervslivet og formår at oversætte det kendskab til relevante design og effektive markedsføringsløsninger?

Hos StepUp Media dyrker vi de nære relationer med vores kunder. Af samme årsag er vi ofte til kundemøder i Århus, hvor vi hilser på dygtige erhvervsdrivende med behov for en flot og funktionel hjemmeside samt markedsføring, som synliggør jer på netop jeres ekspertiseområder.

Relationer, der skaber vækst

Når du samarbejder med det samme webbureau nær Århus om din hjemmeside eller webshop samt promovering af dine produktet eller services, får du glæde af relationen. Vi lærer din forretning at kende og kan synliggøre den ved hjælp af de mest anvendte markedsføringsdiscipliner som organisk SEO, Google Ads, Facebook Marketing samt på LinkedIn, Instagram m.m. – afhængigt af din målgruppe.

Kan dine kunder finde dig?

Ingen hjemmeside eller webshop giver forretningsværdi uden relevant trafik fra den rette målgruppe. Synlighed giver salg, og derfor tager vi din synlighed meget alvorligt.

Som webbureau i Århus fortæller vi dig gerne om dine muligheder for online markedsføring, hvor særligt organisk søgemaskineoptimering samt betalt annoncering via Google Ads og Facebook Marketing er kanaler med potentiale til at generere trafik og omsætning.

Faktisk kan du med de enkelte discipliner skabe en fantastisk synergi. Årsagen skal findes i, at arbejdet med søgemaskineoptimering ofte er mere tidskrævende, da det kræver en stor arbejdsindsats at opbygge autoritet og overhale konkurrenterne. Omvendt er det guld værd, når det lykkedes, fordi Googles brugere har stor tiltro til de resultater, de præsenteres for. Det giver kontakt og salg.

Betalt annoncering er et stærkt værktøj, der på kort tid kan bringe ny kundetrafik og give mere omsætning. Fordi det er hurtigere at blive synlig med annoncering som f.eks. Google Ads, giver det god mening at arbejde med denne markedsføringsform, mens du sideløbende arbejder på at øge dine naturlige placeringer med SEO.

Vi har mere end 15 års erfaring i online markedsføring, og lægger vores ressourcer i opsætning, løbende optimering og dataanalyse, hvormed vi fremviser dig det eneste, der tæller: resultater.

Ny hjemmeside eller webshop?

Som professionelt webbureau udvikler vi naturligvis både unikke hjemmesider og webshops, der tager din visuelle identitet til nye højder og samtidig har præcis den funktionalitet, der skaber værdi for din forretning.

Du får din løsning udviklet i WordPress (WordPress WooCommerce til webshops), der – helt uden sammenligning – er det mest brugervenlige system at navigere i, hvorfor du og dit personale hurtigt lærer at beherske den nye hjemmeside, når der skal oprettes nyheder, indsættes nye varer, skrives blogindlæg, skiftes billeder etc.

WordPress giver dig de bedste muligheder for at få en funktionel hjemmeside eller webshop, hvor du har fuld designfrihed. Intet digitalt lærred egner sig bedre til at skabe unikke udtryk og tilpasse indholdet til netop jeres profil – hvad end I følger en designguide eller ønsker at få udformet en helt ny visuel tone.

Det smukke design kan i øvrigt nydes fra både PC, mobil og tablet – WordPress er nemlig responsivt og udlæses flot på alle apparater.

Sikkert og skalerbart

Foruden at være prisvindende for sit høje niveau af brugervenlighed, er WordPress udviklet, så du let kan holde det sikkert og fri for hackere i kraft af regelmæssige sikkerhedsopdateringer og installation af de rette plugins.

Netop brugen af plugins gør det muligt at udvikle miljøet på hjemmesiden, så det passer til din forretnings mål. Er du en frisør, der ønsker et bookingmodul? Er du fotograf, der ønsker at vise dine billeder i et dynamisk galleri? Sælger du cykeludstyr og ønsker at integrere dit fysiske lager med dit digitale? Uanset hvad du ønsker, findes muligheden i WordPress takket være de utallige udvidelsesmuligheder, moduler og plugins giver dig.

Kan du ikke finde det helt rigtige plugin eller har du et udgangspunkt, du ønsker forbedret? Så hjælper vores dygtige programmører dig med specialudvikling.

Lad os tale sammen

Er du interesseret i en fuldstændig gratis og uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for din forretning som dit webbureau nær Århus?

Kontakt os via vores kontaktformular, ring på 71 74 74 68 eller send en mail til info@stepupmedia.dk.

Vi glæder os til at møde dig.