Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Find dine bedste søgeord

En søgeordsanalyse finder de ord og sætninger, dine kunder søger på, når de leder efter produkter eller serviceydelser, der minder om dine. I vores søgeordsanalyse klarlægger vi de søgeord, der passer bedst til din forretning, så du er synlig for de brugere, der leder efter netop dine produkter eller serviceydelser.

Få implementeret dine søgeord rigtigt

Der findes mange myter omkring søgeord, og hvordan og hvor ofte de skal implementeres på et website. Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimering og ved derfor præcis, hvordan dine søgeord skal implementeres på dit website, så du får mest muligt ud af dem i form af den bedst mulige placering i søgemaskinen.

Få mere trafik til dit website

Hvis du bruger de søgeord, brugerne søger efter, når de leder efter produkter eller services som dine, så er du synlig lige dér, hvor brugerne befinder sig. Brugerne ser dermed dit website som en mulig løsning på deres problem, hvilket i sidste ende betyder mere trafik (og konverteringer) for dig.

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse giver dig indblik i, hvilke ord og sætninger dine kunder søger på, når de efterspørger produkter eller services

En søgeordsanalyse giver dig indblik i, hvilke ord og sætninger dine kunder søger på, når de efterspørger produkter eller services, magen til dem din forretning tilbyder. Søgeordsanalysen er essentiel for dig, der ønsker at tiltrække relevant trafik med størst sandsynlighed for konverteringer: altså salg eller kontakthenvendelser.

Forestil dig hvis du kunne trække en oversigt over lige netop de ord og fraser, Googles brugere anvender, når de søger produkter tilsvarende dine. Det kan du rent faktisk, og det giver dig de bedste kort på hånden, da du kan fjerne alt gætværk og målrette dit indhold til de ord, kunderne aktivt søger.

Hvordan vælger man de rigtige søgeord?

De fleste kan trække en oversigt over potentielle søgetermer, der matcher produkter og services i en given branche. Denne oversigt angiver også søgeordets volumen – altså det gennemsnitlige antal søgninger på ordet pr. md.

Her begår mange den fejl, at de stirrer sig blinde på antallet af månedlige søgninger. Vi forstår udmærket, man gerne vil have mange besøgende på sin hjemmeside eller i sin webshop, men faren ved at fokusere på søgemængder er, man udvælger søgeord med en enorm konkurrencegrad, hvormed man sjældent får succes, hvis konkurrenterne er etablerede brandnavne og arbejder med skyhøje marketingbudgetter.

Hos StepUp Media hjælper vi dig altid med at vurdere konkurrencen på de enkelte søgeord og kommer med prioriterede forslag, vi mener, er gode bud på ord, der kan give succes og et flot indtjeningsgrundlag.

Søgeordsanalysen kortlægger dine bedste muligheder for succes, og tager udgangspunkt i lige præcis din virksomhed. Vi anvender ingen skabelonløsninger, men ser nøje på din branche og din forretnings forhold. Det betyder, nogle søgeordsanalyser påpeger konkurrencestærke ord som en mulighed, mens andre fokuserer på mere nicheprægede termer, der tiltrækker relevant trafik med størst konverteringspotentiale. Dertil ser vi naturligvis på mulighederne for at erobre dine lokalområder, da SEO kan føre til stor succes, når vi arbejder med fokus på kunder, der geografisk befinder sig nær din forretning.

Få implementeret dine søgeord og se udviklingen

Når din søgeordsanalyse er komplet og dine ord er udvalgt, skal de implementeres hensigtsmæssigt i dit webunivers. Vi udvælger sammen de bedste sider til søgeordene, hvilket kan være på strategisk niveau eller helt ned på produktniveau.

Herefter kan vi stå for implementeringen eller rådføre dig løbende, hvis du selv ønsker at stå for justeringerne.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du får relevante kundebesøg fra de rette søgeord i Google, Bing! og andre søgemaskiner.