x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Webbureau Odense

Savner du tydelige aftaler og klar kommunikation? Så kontakt StepUp Media – et professionelt webbureau hvor kvalitet og gode relationer går hånd i hånd.

Kvalitetsorienteret webbureau nær Odense

Søger du et webbureau med stærkt lokalkendskab til erhvervslivet i Odense og tårnhøjt niveau inden for web og marketing?

Hos StepUp Media dyrker vi de nære relationer. Det er blandt andet en af årsagerne til, at vi ofte kører rundt på kundemøder i Odense, hvor vi taler med mange dygtige små, mellemstore og store virksomheder, der søger et fast webbureau.

Fordelen ved et fast webbureau

Dine fordele ved et fast webbureau nær Odense er klare: Du får en partner, der er leveringsdygtig i alle facetter af udvikling af hjemmesider og webshops samt det vigtige efterspil i at markedsføre dem og drive trafik til forretningen.

Foruden dette opbygger du nære relationer til eksperter inden for grafisk design, programmering, SEO, Google Ads, Facebook og meget mere. Det gør det muligt at tage jeres online profil til nye højder – ligesom I kan trække på vores dygtige support, så snart der er behov for en livslinje.

Webfirma med WordPress speciale

Din nye hjemmeside eller webshop skal naturligvis være flot, brugervenlig og let at finde i søgemaskinen. Ikke blot for dine kunder, men også for dig!

Derfor anvender vi verdens mest fleksible CMS, der tilmed er notorisk kendt for brugervenlighed, skalerbarhed og meget mere. Vi taler selvfølgelig om WordPress.

WordPress er uden sammenligning det system, der udvikles flest hjemmesider i. Og det er bestemt ikke tilfældigt!

Systemet er både utroligt intuitivt for selv nye brugere og sikkert mod hackere m.m. Desuden bygger hele WordPress motoren på muligheden for at tilpasse sin hjemmeside med en verden af plugins og moduler. Det gør det let at tilføje den rette funktionalitet til hjemmesiden – noget vi som webbureau har stor erfaring med, særligt da vores programmører også udvikler specialbyggede plugins ud fra vores kunders ønsker.

Takket være de mange muligheder for at forme WordPress hjemmesider, får I også grafisk design i topklasse. De enkelte elementer tilpasses og opsættes, så det samlede helhedsindtryk er enestående og professionelt.

Fik vi nævnt at WordPress naturligvis fungerer på både PC, mobil og tablet? Dine brugere får med andre ord et professionelt indtryk på tværs af alle apparater og skærmstørrelser.

Vi tager din synlighed alvorligt

Som webbureau i Odense møder vi mange klienter med samme ønske: flere besøg, flere salg og øget synlighed på tværs af platforme.

Og med styr på hjemmesidens design og funktionalitet, er der ingen grund til ikke at tiltrække kunder. Det kan dog være svært at håndtere markedsføringsdiscipliner som SEO, Google Ads og Facebook Marketing, hvis man ikke har bred viden inden for emnerne eller tiden til at optimere de enkelte kampagner ofte.

Effektiv online markedsføring kræver indsigt, opsætning, løbende optimering og dataanalyse af resultaterne.

Hos StepUp Media arbejder vi med at skabe lokal eller national synlighed. Så I både dominerer de lokale søgninger og samtidig får relevante kunder fra fjerne egne.

Kickstarter eller kæmpe?

Uanset hvilket niveau jeres virksomhed befinder sig på, er der ofte et forbedringspotentiale.

Hos StepUp Media kan vi træde til alle steder i processen, hvad end I har behov for synliggørelse, re-design af jeres grafiske profil, udvikling af særlige moduler eller alle dele og mere til.

Men tag ikke blot vores ord for det. Se vores cases, der vidner om flere henvendelser, flere ordrer, øget trafik fra mobil og tablet, hurtigere indlæsningstider, bedre brugervenlighed og meget andet.

Vi har hjulpet virksomheder med alt fra 5 til 500 ansatte, og vi hjælper også gerne dig.

Skal vi fortælle mere ansigt til ansigt?

Ligger din virksomhed i Odense, er vi ofte i nabolaget. Derfor kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om hjemmesider, webshops og digital markedsføring.

Brug kontaktformularen på denne side, så vender vi stærkt tilbage – typisk inden for de næste 12 timer.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe direkte til os på 71 74 74 68 eller sende en mail til info@stepupmedia.dk.

Vi glæder os til at fortælle dig om de mange fordele, vi tilbyder som dit faste webbureau.