x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Få individuelle løsninger ved dit webbureau nær Horsens

Personlig kontakt og komplette webløsninger - Kontakt StepUp Media.

Webbureau med personlig kontakt

Hos StepUp Media tror vi på, du får de bedste oplevelser og maksimalt udbytte af dine services, når vi kender dig og din forretning.

Derfor kører vi jævnligt på kundemøder i Horsens, hvor vi taler med erhvervsdrivende om deres digitale behov og nødvendigheden i at være synliggjort, hvis man ønsker at hjemmesiden bidrager til forretningens vækst.

Over hele landet møder vi dygtige personer med virksomheder af alle størrelser, der har samme ønske: en flot online profil og relevant trafik, der fører til salg eller kundehenvendelser.

Er du ordentligt klædt på?

Lever din hjemmeside eller webshop op til dine forventninger til moderne grafisk design og er funktionalitet og brugervenlighed tilstrækkelig god til at skabe konverteringer fra dine besøgende?

Som professionelt webbureau ved Horsens udvikler vi websites, der imponerer visuelt og løser de funktionsmæssige behov, forretningen ønsker.

Eftersom design og funktionalitet er nøgleparametre, udvikler vi hjemmesider og webshops i WordPress og WordPress WooCommerce.

Her får du alle fordele fra verdens største og mest fleksible CMS, som tilmed har høstet utallige priser for sin brugervenlighed. Det betyder, virksomhedens ansatte får let ved at lære det nye system, når der skal oprettes varer, skrives nyheder, udvides med nye kategorier og sider etc.

WordPress helt store force findes i den store designfrihed og muligheden for at tilpasse systemet med de helt rette funktioner.

Set fra et designmæssigt perspektiv, fungerer WordPress som et stort lærred, der kan tilpasses efter behov. Det endelige design matcher derved din forretnings visuelle ønsker 100 procent, samtidig med at grafikken er udtænkt, så dine kundeemner guides frem mod de handlinger, der giver din forretning værdi. Det kan være alt fra at tilmelde sig et nyhedsbrev til at udfylde en kontaktformular eller gennemføre et køb.

Og bare rolig, Hos StepUp Media får du ikke metervarer, men løsninger, der passer din forretning. Alle virksomheder er forskellige og har krav på deres egen unikke profil, der adskiller dem fra konkurrencen. Udfordringen er at gøre det bedst muligt, og lige præcis derfor er dialog og løbende kommunikation en essentiel del af vores samarbejdsproces.

 

Perfekt til dig med vokseværk

Er du nervøs for, om din hjemmeside eller webshop får behov for nye funktioner, når forretningen vokser? Bare rolig. WordPress er udviklet så smart, at du kan tilføje nye funktioner ved at installere plugins – der er moduler, som findes i både gratis og betalte versioner.

Dermed kan du let udvide funktionaliteten på dit website, hvis du har behov for bookingsystemer, integrationer, lagerstyring eller andet.

Har du behov for specialudvikling til særlige funktioner, hjælper vores webprogrammører dig gerne med at udvikle de værdiskabende funktioner, der skal inkluderes på din hjemmeside.

Dermed er du klædt 100 procent på til at imødekomme dine brugeres formål med at besøge dit webunivers.

Få trafik og kundehenvendelser

Som webbureau i Horsens taler vi med mange kunder, der nærer samme brændende ønske: øget synlighed og dermed flere salg eller kontakthenvendelser.

Vi synliggør din forretning for de rette målgrupper ved bl.a. at anvende søgemaskineoptimering, Google Ads, Bing Ads, Facebook Marketing etc. Vi sørger for, relevante kundeemner finder dig på de rette søgeord, hvormed du får relevant trafik, der leder efter netop dine produkter eller services.

Effektiv online markedsføring er et kontinuerligt arbejde, der løbende skal optimeres, da også dine konkurrenter forsøger at kapre brugerne.  Vi analyserer løbende data og optimerer dine kampagner og annoncer, så du får fuld valuta for dine markedsføringskroner.

Kontakt os og hør mere

Søger du et dygtigt webbureau nær Horsens? Lad os mødes til en gratis og uforpligtende samtale om din forretnings digitale muligheder og dens indflydelse på vækst i din virksomhed.

Udfyld kontaktformularen, ring direkte til os på 71 74 74 68 eller send en mail til info@stepupmedia.dk.

Vi glæder os til at hilse på dig.