Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få en god base med teknisk SEO

Teknisk SEO er essentielt, hvis du vil opnå resultater med søgemaskineoptimering. Det er nemlig fundamentet for, at Google kan lide dit website. Hos StepUp Media har vi en lang tjekliste, som – når den er gennemgået – får Google til at elske dit website, så du har al mulighed for at lykkes med søgemaskineoptimering.

Undgå tekniske problemer

Der skal kun én eneste forkert indstilling til at blokere dit website fra søgeresultaterne. Du kan derfor risikere, at brugerne slet ikke kan få adgang til dit website, uanset hvor mange penge, du end bruger på søgemaskineoptimering. Vi kan hjælpe dig med at løse dine tekniske udfordringer, så din hjemmeside kan indtage din retmæssige placering i søgemaskinen.

Få et Google-venligt – og brugervenligt – website

Teknisk SEO går bl.a. ud på at gøre sørge for at dit website programmeret korrekt, er hurtigt og er responsivt. Det er nemlig tre ting, Google kigger på, når de tildeler dit website en placering i søgeresultaterne. Vi holder os løbende opdaterede på Google’s ranking faktorer, så dit website får en god placering på dine relevante søgeord.

Teknisk SEO

Korrekt teknisk SEO er altafgørende, hvis du ønsker at opnå resultater inden for søgemaskineoptimering.

Teknisk SEO er fundamentet for optimeringen

Korrekt teknisk SEO er altafgørende, hvis du ønsker at opnå resultater inden for søgemaskineoptimering. Det skyldes, det er de tekniske indstillinger og opbygninger, der afgør, hvor læsevenligt og hurtigt dit website er.

Det tekniske fundament er dét, der fortæller søgemaskinen, om den har adgang til hjemmesiden eller webshoppen, om søgemaskinen skal prioritere den ene URL-adresse frem for den anden, så den ikke opfanger duplikeret indhold, og om siden er mobilvenlig, hurtig at indlæse, indeholder korrekt semantisk struktur og meget mere.

Måske har du hørt om begreber som canonical URL, page speed, navigations-struktur, robots.txt, sitemap etc.? Disse er blot nogle af de mange vigtige punkter, som vi gennemgår, når vi udfører teknisk søgemaskineoptimering.

Din tekniske platform er afgørende for din succes

Vidste du, at du med bare en eneste forkert indstilling kan blokere hele dit webunivers fra nogensinde at blive en del af søgemaskinernes resultatvisning? Altså kan en enkelt linje kildekode forhindre søgemaskinen i at præsentere brugerne for alt det gode indhold, du har produceret.

Da teknisk SEO spiller så markant en rolle, gør vi naturligvis en dyd ud af at optimere teknisk. Det gør vi fordi, Google er en maskine, der ser verden i koder. Forsyner man søgemaskinen med de korrekte information, vil den læse og forstå ens hjemmeside, men forsyner man den med mangelfulde oplysninger og forkerte indstillinger, forvirrer man den og spænder ben for sin egen digitale succes.

Det ser søgemaskinen på

Google og andre søgemaskiner ser ikke isoleret på tekniske elementer, når de tildeler dig en placering, men vurderer dem i fællesskab med dine backlinks og dit indhold. Teknisk SEO er dog hele fundamentet for at lykkedes med sin SEO-indsats, hvorfor det blandt andet er vigtigt, at:

Din hjemmeside er hurtig

Hastighed ikke er blot vigtig for at bibeholde dine besøgende, der forlader langsomme sider. Hastighed er en rangeringsfaktor – altså et af de mange elementer, der er med til at påvirke din endegyldige placering i søgemaskinen. Eftersom dette punkt er så vigtigt, bruger vi mange kræfter på at lade vores programmører gennemgå din hjemmeside eller webshop, hvor de optimerer kildekoder, scripts, filstørrelser m.m.

Processen kan være benhård og krævende, men når vi skærer sekunder fra din websides indlæsningstid, bliver det samlede SEO-resultat bedre – og du går frem i placering.

Din webside er korrekt programmeret

Din kildekode bør være ren og fejlfri, så den er ordentligt struktureret og fortæller søgemaskinen om dit webunivers enkelte områder – samt hvordan siden skal behandles. Kildekoden skal – ligesom øvrigt indhold – hentes fra en server, hvilket kan påvirke førnævnte indlæsningshastigheder negativt, såfremt koden er tung og rodet.

Søgemaskinen ser desuden i kildekoden, når den skal finde ud af, hvilket sprog siden skal præsenteres på, hvilke metadata siden er udstyret med og om der eksisterer tags, som fortæller søgemaskinen om en side ikke må indekseres eller om siden måske er flyttet til en ny adresse.

Din mobilvisning fungerer

Google tildeler mobilversioner en enorm betydning, da et stadig stigende antal brugere tilgår hjemmesider og webshops fra deres smartphone. Google vurderer derfor hjemmesiders funktionalitet og brugervenlighed fra responsive apparater, hvilket betyder, at du får ekstra point for at forsyne dine brugere med en velfungerende mobilversion, mens ikke-mobilvenlige sider kan opleve tilbagegang i deres placeringer i søgemaskinen.

Teknisk SEO hos StepUp Media

Hos StepUp Media tager vi teknisk søgemaskineoptimering dybt alvorligt, da vi ved hvor essentielt det er for et positivt SEO-forløb.

Vore tjekliste til teknisk optimering er lang, og indeholder bl.a. gennemgang af responskoder, page speed optimering, optimering af mobilvenlighed og meget mere. Alt sammen som en del af et vellykket optimeringsforløb, der bringer trafik til din hjemmeside eller webshop.

Kontakt StepUp Media og hør mere om teknisk SEO og betydningen for dit website.