x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer 👍

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

5 gode grunde til at vælge StepUp Media som dit WordPress bureau

Få glæde af specialister

Få en WordPress-løsning uden fyldkode

Få et website uden sikkerhedshuller

Få glæde af markedets bedste CMS

Få Danmarks bedste support

Udvalgte cases

Hvad tilbyder vi som dit WordPress bureau?

Hos StepUp Media er det altid inhouse specialister, der designer og udvikler dit website. Vi bygger din nye løsning, så den matcher dine behov – og som dit WordPress bureau hjælper vi også gerne med support eller marketing.

Forvent en personlig løsning

Kender du udtrykket ”corporate b*llshit”? Udtrykket dækker typisk over de mange flotte visioner og missioner, som en virksomhed har. Men i øvrigt sjældent efterlever. Hos StepUp Media er opgaven ikke at genopfinde den dybe løfte-tallerken og pakke det ind i flotte ord. Vores opgave er at forstå din situation, dine udfordringer og finde den perfekte løsning til dine behov.

Det kan være en svær opgave, men heldigvis har vi i mere end 5 år løst lige netop den opgave til vores kunders store tilfredshed – noget, der afspejler sig på vores Trustpilotprofil.

Det hele starter med en god dialog. For kun ved at forstå din forretning og dine ambitioner, kan vi udvikle den rette løsning. Den løsning kan både være en som en hjemmeside eller en webshop, hvor vi udvikler sidstnævnte i WordPress’ eget WooCommerce.

Når vi taler om en personlig løsning, er det fordi, vi ønsker at kommunikere dine vigtigste budskaber visuelt, men også designe i dén grafiske stil, der passer til forretningens udtryk, hvad end det er ungt og energisk, humoristisk eller mere formelt.

Det giver ikke bare det helt rigtige følelse omkring din forretning, men bringer kunden tættere på hele dit brand.

 

Mulighed for komplet markedsføring

Der er stor forskel på vores kunders ønsker til et nyt website. Nogen starter med ambitioner om at vokse sig store, mens andre allerede har nået det punkt, men ønsker at skifte til et mere fleksibelt CMS og få opfrisket deres hjemmeside.

Uanset størrelsen på vores kunder, har de dog ofte én ting til fælles: Ønsket om at vokse sig endnu større. Det kræver i høj grad det rette markedsføringssetup, så forretningen bliver synliggjort online.

Hos StepUp Media tilbyder vi SEO, Google Ads og Facebook annoncering, som bringer kunder til dit website.

Når du får udført digital marketing, sker det igen med afsæt i dine behov. På baggrund af vores samtale og analyser, finder vi de mest relevante søgeord – dem som er attraktive at blive fundet på for dig. Det gælder både for SEO og Google Ads, hvorimod Facebook annoncering er målrettet målgrupper og bestemte køberprofiler. Formålet er at sende kvalificeret trafik til dit website, så du har de bedste chancer for at forvandle trafikken til kunder.

Du modtager naturligvis løbende rapporter med nøgledata og kommentarer til vores optimeringsarbejde, så du altid kan følge med i antallet af de henvendelser eller salg, vi skaber.

Aldrig nogen binding på webudvikling

Forestil dig følgende scenarie: Du har købt en hjemmeside eller webshop og – måske i samarbejde med et bureau – bygget den op over flere år. Du ønsker nu at gå skridtet videre og flytte alt dit hårde arbejde over i et mere fleksibelt eller bedre system. Men det må du ikke! Faktisk ejer bureauet hele din hjemmeside, fordi den er bygget i deres system – ofte på en lang abonnementsløsning.

Lyder det fuldstændig vanvittigt? Desværre er det ikke et scenarie, som vi har fundet på. Der eksisterer fortsat bureauer, der driver forretning på denne måde.

Sådan er det ikke hos StepUp Media. Vi tager ikke pludseligt ekstra penge for at du kan oprette X antal nye undersider, installere et plugin, at du vil fjerne ”Udviklet af Bureau X” fra din footer eller slet ikke kan få lov at flytte din hjemmeside til en anden leverandør og slippe ud af din aftale.

Når vi overdrager dig den færdige hjemmeside, er det din. 100% din. Du ejer alt indholdet, du kan frit oprette nye sider og kategorier, du kan vælge at andre skal stå for din SEO, du kan helt selv bestemme. Til enhver tid.

Kort sagt: Dit nye website er dit. Vores aftale binder dig ikke med urimelige vilkår og fælder, der tvinger dig ind i lange kontraktforhold. Du bestemmer selv.

 

Få god hjælp og support

Du bliver naturligvis ikke bare overladt til dig selv, når din nye hjemmeside eller webshop er færdig. Du kan fortsat vælge at få hjælp eller support, hvor vi står til rådighed, hvis der f.eks. skal opdateres plugin eller opstår tekniske problemer. Desuden ved vi, at mange af vores kunder gerne vil have oplæring i, hvordan de bruger deres nye website. For selvom WordPress er brugervenligt og intuitivt, er det en god hjælp at blive sat ordentligt ind i tingene.

Som et dedikeret WordPress bureau kan vi hjælpe og rådgive dig før, under og efter udviklingen af dit website. Det kan f.eks. være i form af indledende rådgivning omkring valg af webhotel og domæne eller hvis du efter lancering ønsker at tilknytte en integration, som automatiserer dele af dit arbejde.

Vi har ligeledes stor erfaring i at hjælpe virksomheder, der er blevet hacket eller ramt af SPAM-angreb med at få deres hjemmeside renset og komme online igen.

Uanset hvad du sidder med af krav til dit kommende WordPress webbureau, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak om din situation.

Skal vi snakke sammen?

Henrik Schmidt

Driftsdirektør / Partner hs@stepupmedia.dk 32 22 74 40

Bliv ringet op

Ring mig op