x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Esbjerg

Ønsker du at blive fundet og kontaktet af kunder i dit nærområde? Målrettet lokal søgemaskineoptimering sikrer, de lokale kunder finder din forretning.

Søger du hjælp til SEO i Esbjerg?

Vidste du, at du ved at arbejde målrettet med søgemaskineoptimering i Esbjerg og omkringliggende byer, kan sikre din virksomhed øget synlighed og dermed tiltrække flere kundeemner?

SEO, der på dansk hedder søgemaskineoptimering, er en disciplin, der består i at skabe fremgang på bestemte søgeord eller søgesætninger, så din forretning bliver fundet på Google, når de mange potentielle kunder søger på alt lige fra ”Tandlæge i Esbjerg” til ”haveservice i Esbjerg” eller lignende.

Kunden slår nemlig ikke længere op i en vejviser, men anvender Google, der er den absolut mest benyttede søgemaskine i verden. Derfor er det en streng nødvendighed at være synlig her, hvis du ønsker at drage fordel af de bedste digitale muligheder til flere kundehenvendelser.

Googles organiske søgeresultater vækker tillid       

I en tid hvor reklamer støjer, finder internetbrugere stor tillid i de organiske, altså de naturlige, resultater på Google. Det skyldes, man ikke umiddelbart kan betale sig til dem kontra f.eks. Google Ads annoncerne, der typisk vises over resultaterne.

Fordi Google er god til at forsyne deres brugere med værdifulde svar og resultater på deres søgeforespørgsel, nyder folk stor tillid til det, som søgemaskinen viser. De klikker, og lever hjemmesiden eller webshoppen op til deres forventning, køber eller kontakter de netop den.

Særligt lokal SEO i Esbjerg og byerne omkring, altså de resultater, der vises til beboerne i området, er værdifulde for dig, der driver en virksomhed tæt på. Faktisk vurderer man, at hele 76 % af de kunder, der anvender søgemaskinen til lokale forespørgsler, henvender sig til den fysiske butik inden for de næste 24 timer!

Hvordan ved du, det er de rette kunder?

Når du optimerer din hjemmeside til områdebestemte søgninger, sender du signaler til Google, og disse signaler fortæller, denne søgning er tiltænkt personer i en given by. Din hjemmeside fortæller dette, da vi optimerer målrettet ved at indarbejde geografien i vigtige områder af dit indhold og i den tekniske HTML struktur, hvormed vi inkluderer by- og stednavne, der hvor det giver mest værdi.

Desuden har du en fordel i at særligt smartphones ved, hvor brugeren fysisk opholder sig, da telefonens GPS afslører dette. Dét, kombineret med de rette signaler fra hjemmesiden, betyder, du får de lokale kunder.

Lokal SEO er uvurderligt

Når vi taler om SEO i Esbjerg, er der ingen forskel i forhold til almindeligt optimeringsarbejde. Fokus vægter blot lokalområdet højere. Det kan dog være en særlig god idé, for netop optimeringen gør, at du bliver set af mere købsparate kunder nær din forretning.

Årsagen er, at kunden som regel er klar over, han eller hun står med et behov, som de er parate til at få løst af en lokal virksomhed. Derfor søger de meget resultatorienterede på ”given service + Esbjerg” og vurderer, hvad der ser interessant ud og findes i lokalområdet, hvorefter de tager kontakt til forretningen.

Det betyder, at dit konkurrencefelt er indsnævret til de øvrige Esbjerg-baserede virksomheder, der tilbyder samme produkt eller service som dig. Til gengæld kan du sorterer resten af landet fra, da deres geografi ikke er interessant. Ved at optimere til lokalbefolkningen stiger dine chancer for at blive fundet af relevante brugere, der er parate til at betale dig for din hjælp. Derfor er dette optimeringsarbejde væsentligt og relevant.

Husk! Alt optimering skal tilpasses DIN virksomhed

Når vi skriver, at lokal SEO i Esbjerg er uvurderligt for dig, forudsætter det, der er udført et ordentligt stykke forarbejde.

Desværre fortæller vores erfaring fra mere end 1000 kundemøder os, at det ikke altid er tilfældet. Nogle virksomheder har derfor spildt både tid og penge på at optimere mod søgeord med urealistisk høj konkurrence eller søgefraser, der slet ikke bliver efterspurgt af brugerne.

Hos StepUp Media starter alle optimeringsforløb med dialog og samtale. For at kunne markedsføre din virksomhed i søgemaskinen, må vi først forstå din forretning. Derfor indleder vi forløbet med en god dialog, hvor vi hører om de vigtigste områder for dig.

Herpå udarbejder vi en analyse, hvor vi angiver potentielle søgeord, deres månedlige antal søgninger og ikke mindst en vurdering af, hvor attraktivt ordet kunne være for dit firma. Derved sikre vi, du bliver synlig på den rette måde – med ord, der kan skabe mere omsætning.

Ønsker du at høre mere?

Udfyld kontaktformularen her på siden, så ringer vi dig op inden for 12 timer. Vi glæder os til et møde med dig i Esbjerg.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68