Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


SEO Esbjerg

Ønsker du en meget bedre online synlighed i dit lokalområde? Ved at arbejde målrettet på Lokal SEO, gør du det nemmere for de lokale kunder at finde dig.

Har du søgt på SEO Esbjerg ?

Ønsker du en meget bedre online synlighed i dit lokalområde? Ved at arbejde målrettet på Lokal SEO, gør du det nemmere for de lokale kunder at finde dig. Rigtig mange søger i dag via deres smartphone, imens de er på farten. Dette betyder, at GPS’en i smartphonen, ret præcist ved hvor kunden opholder sig, når der lavet en søgning fra mobilen. Dette kan du få udbytte af, ved at udarbejde en målrettet med Lokal SEO, og derfor vil det gøre det meget nemmere for dine lokale kunder at finde frem til dig på Google eller andre søgemaskiner.

For at sikre ovenstående, bør en god søgeanalyse af søgeord og kundesegment, altid gå forud for de øvrige dele af SEO arbejdet, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med .

Findes mund til mund effekten stadig ikke?

Henvisninger fra en tilfreds kunde, er stadig den bedste form for kundetilgang efter vores holdning, dette er fordi du er dygtig til dit fag, og dine kunder vil derfor anbefale dig til andre i deres netværk. Så hvordan kan vi så hjælpe dig med at forøge din mund til mund effekt? Hvis du som virksomhed har mange henvisninger fra eget netværk, nuværende kunder mm. Så har du gjort det rigtige, og det skal du KUN være stolt over. Det vi gør er at hjælpe dig med hvordan vi kan forøge dine henvisninger, altså gøre det nemmere for dine kunder at henvise til dig.

Ofte sker en henvisning fordi der er et behov, og folk snakker sammen over hækken, eller til en sammenkomst i familien, eller med venner og bekendte. Det er ikke ret ofte at man lige har et visitkort eller andet fra din virksomhed med på sig. Men det er sker ofte man kan huske enten firmanavn, ydelsen, eller navnet på dig som virksomhedsejer. For at optimere muligheden for at de kan finde dig, så kan en god optimering af din virksomheds hjemmeside, sikre dig, at når den potentielle kunde kommer hjem og søger på din virksomhed, ydelse, eller hvad de kan huske, så kommer din hjemmeside som en af de øverste resultater på søgemaskinen (Google) Dette vil i vores optik hjælpe mund til mund effekten hos din virksomhed. Udover vi rådgiver og hjælper dig, sørger for vi for at din hjemmeside ser indbydende og professionel ud når kunderne finder dig.

Søgemaskineoptimering kan det være svært at forstå?

På vores personlige møde hos dig, finder vi frem til den løsning vi ud fra erfaring (1000 kundebesøg) og søgeanalyser, er bedst for din virksomhed, så du sikre dig en fremtidssikret markedsføring, med forståelse af produktet og hvad du betaler for. De fleste af vores kunder vil gerne kontaktes via opkald eller Email, derfor er det MEGET vigtig at dit nummer er tydeligt og synligt både i top og i bund af din hjemmeside. Denne lille ændring kan gøre en stor forskel på din konverteringer.

Vi tilbyder SEO til virksomheder i Esbjerg

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere i Esbjerg omegn, og har derfor et godt kendskab til netop Esbjerg by. Vi er ofte på kunde møder i Esbjerg området, derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til en uforpligtende snak omkring din SEO, hjemmeside mm, hvor vi kan fortælle dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed online. Brug formularen i bunden af siden, også ringer vi dig op indenfor 12 timer. Vi glæder os til et møde med dig i Esbjerg.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68