x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Udvalgte cases

Køb en WordPress hjemmeside

Skal du købe en hjemmeside? Så vær opmærksom på følgende!

Der findes rigtig mange dygtige webbureauer i Danmark. Det kan både være en fordel og en ulempe. Fordelen er et konkurrencepræget markedet, hvor du som forbruger står stærkt, når du skal købe ny hjemmeside. Ulempen er, at det kan blive uoverskueligt – og at det kan være svært at gennemskue, hvad der adskiller webbureauerne fra hinanden. Derfor vil vi anbefale dig at afklare følgende, før du investerer i et nyt website.

 

Køb en WordPress hjemmeside, der skaber salg

I dag findes der mange hjemmesidesystemer. Vores anbefaling er dog klar: Køb en WordPress hjemmeside. WordPress er det absolut mest populære CMS (Content Management System) i dag. Systemet er stærkt, sikkert og brugervenligt – især i vores udvikling af systemet, hvor vi strukturerer det, så du visuelt kan designe og skabe indhold fra en såkaldt page builder (alternativt fra en overskuelig backend med god navngivning af de enkelte elementer).

Køb af en WordPress hjemmeside sikrer dig desuden en mobilvenlig løsning, så dit website ser professionelt ud på små som store skærme. Det er vigtigt, da man gennemsnitligt ser flere besøg fra mobile enheder end traditionelle computere. Det er med til at sikre dig salg på tværs af de forskellige enhedstyper, fordi brugeren altid får en god og professionel oplevelse.

WordPress har desuden den fordel, at systemet er Open Source, så du kan få videreudviklet på din løsning. Derved kan du få tilføjet nye funktioner m.m., hvis du får et nyt behov.

Netop skalérbarheden er en af de store fordele, fordi du kan tilpasse systemet og udvide med det antal sider, blogindlæg etc. du har behov for. Der er ingen begrænsninger.

Køb din WordPress hjemmeside ved at kontakte StepUp Media – og lad os tale om den rette løsning til din forretning.

 

Få det rette design – ikke bare en template

En template er en grafisk færdigløsning, som kan være ganske flot. Problemet er, at det er én grafisk løsning, som er tiltænkt at kunne dække alle virksomheder i alle brancher. Det er her, at kæden hopper af for os – og så har vi ikke engang været omkring, at hjemmesiden er unødvendig langsom, fordi den indeholder tung, gemt kode, for at netop kunne justeres designmæssigt til alt fra håndværkere til helsebutikker.

Hos StepUp Media har du naturligvis en professionel dansk webdesigner med på det hold, som skal designe og udvikle dit nye website. Det betyder, at hjemmesiden ikke bare passer til de branchekonventioner, som brugeren forventer og forventningsafstemmer ud fra, men også at det bliver lige netop din virksomhed og din tone som forretning, der kommunikeres i designet. Det giver en helt anden grad af professionalisme og troværdighed.

Derudover, så er der et andet og helt centralt aspekt: Hjemmesiden konverteringsoptimeres til dine forretningsmål. Du får etableret en visuel rejse, der – sammen med dine budskaber i tekst – fører dine besøgende hen imod at kontakte dig, downloade salgsmateriale, booke tid online eller hvad dit mål måtte være.

Vi designer altid kun til din forretning, når du køber hjemmeside hos os. Det giver ganske enkelt flere konverteringer og skaber mere værdi.

 

Ejer du selv hjemmesiden?

Nej, dette er desværre IKKE et retorisk spørgsmål. Flere steder kan du som virksomhed købe ny hjemmeside billigt. Ulempen er dog ofte, at man kun opnår en billig førstegangsydelse mod at være bundet enten op på en kontraktperiode eller til webbureauets eget hjemmeside-system. Ved en lang kontraktperiode dækkes det ofte ind under en vedligeholdelsesaftale eller noget, som minder om det. Desværre er disse ofte alt for dyre sammenlignet med, hvad egentlig vedligeholdelse koster – for bureauet skal jo have pengene fra det billige førstegangsudlæg retur på en eller anden måde. Hernæst er det desværre heller ikke uset, at man har urimelige opsigelsesvilkår. F.eks. kan handelsbetingelserne diktere, at man automatisk fornyer med en ny periode på et helt år, hvis man ikke opsiger minimum 3 eller 6 måneder før kontraktens udløb. Det kan blive dyrt – og uden egentlig værdi for sin investering.

Fanges du ved at være bundet op til et særligt system, altså den tekniske ramme, som hjemmesiden skal bygges i, kan det risikeres, at du ikke selv ejer indholdet. Dermed kan det heller ikke flyttes over i et andet system, hvis du ønsker det senere. Det frarøver dig den reelle kontrol og ejerskabet over dit helt eget website!

Sørg derfor altid for korte bindingsperioder og at du er garanteret, at hjemmesiden er din! Alt andet er risikabelt – og i øvrigt dårlig forretningspraksis.

Skal vi snakke sammen?

Henrik Schmidt

Driftsdirektør / Partner hs@stepupmedia.dk 32 22 74 40

Bliv ringet op

Ring mig op