x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer 👍

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Åbent til kl. 16:00

Udvalgte cases

Køb en WordPress hjemmeside

Køb en WordPress hjemmeside, der skaber salg

I dag findes der mange hjemmesidesystemer. Vores anbefaling er dog klar: Køb en WordPress hjemmeside. WordPress er det absolut mest populære CMS (Content Management System) i dag. Systemet er stærkt, sikkert og brugervenligt – især i vores udvikling af systemet, hvor vi strukturerer det, så du visuelt kan designe og skabe indhold fra en såkaldt page builder (alternativt fra en overskuelig backend med god navngivning af de enkelte elementer).

Køb af en WordPress hjemmeside sikrer dig desuden en mobilvenlig løsning, så dit website ser professionelt ud på små som store skærme. Det er vigtigt, da man gennemsnitligt ser flere besøg fra mobile enheder end traditionelle computere. Det er med til at sikre dig salg på tværs af de forskellige enhedstyper, fordi brugeren altid får en god og professionel oplevelse.

WordPress har desuden den fordel, at systemet er Open Source, så du kan få videreudviklet på din løsning. Derved kan du få tilføjet nye funktioner m.m., hvis du får et nyt behov.

Netop skalérbarheden er en af de store fordele, fordi du kan tilpasse systemet og udvide med det antal sider, blogindlæg etc. du har behov for. Der er ingen begrænsninger.

Køb din WordPress hjemmeside ved at kontakte StepUp Media – og lad os tale om den rette løsning til din forretning.