x

Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


SEO Silkeborg

Ønsker du en endnu bedre synlighed online af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO, gør du det nemt for dine lokale kunder at finde dig.

Har du søgt på SEO Silkeborg ?

Ønsker du en endnu bedre synlighed online af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO, gør du det nemt for dine lokale kunder at finde dig. Utrolig mange søger i dag direkte via deres mobil, mens de er på farten. Det betyder, at GPS’en i mobilen helt nøjagtigt ved hvor kunden befinder sig, når der foretages en søgning. Dette kan du udnytte ved at arbejdet målrettet med Lokal SEO, og dermed gøre det meget nemmere for de lokale kunder at finde frem til dig.

Der er en bonus. Kunder der søger lokalt, er ofte meget tæt på et decideret køb. Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO gør du det let for dine kunder at finde dig, hvilket direkte betyder, at du øger chancen for at de vælger at foretage deres næste køb hos netop dig, end en søgning på ”Nye vinduer?”. Dermed sørger vi for ikke blot at komme frem til populære ord, men at de samtidig passer til dig og din forretning. For at sikre ovenstående, bør en analyse af søgeord altid gå forud for de øvrige dele af SEO, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med processen.

Kan SEO måles?

En af fordelene ved at arbejde med SEO ligger i selve målbarheden af arbejdet. Søgemaskineoptimering er nemlig 100% målbart. Vi kan helt nøjagtigt identificere, hvor de besøgende kommer fra, hvad de havde søgt før de fandt din hjemmeside, og hvordan de navigerer rundt på din hjemmeside.

Dette er muligt med hjælp fra Google Analytics. Du er dermed ikke i tvivl om resultatet af din investering – alt er direkte målbart og synligt. Det betyder også, at vi hver måned fremlægger dine resultater af arbejdet med SEO.

Er en søgeanalyse vigtig?

Vi anbefaler dig altid at investere tid i en grundig søgeordsanalyse, inden du går i gang med de øvrige dele af SEO. Det er her du sikrer, at din strategi rent faktisk guider dig til resultater, og at du dermed arbejder målrettet med din SEO. Det er i denne fase, du finder frem til de mest optimale, og dermed mest effektive, søgeord i netop din branche. Du får ligeledes mulighed for at blive inspireret til dine egne kunders ordvalg, når de søger efter dine produkter eller ydelser online.

Lad os antage, at du er frisør i Silkeborg, så vil en analyse med StepUp Media finde søgeord som ”billig frisør Silkeborg”, ”dygtig frisør Silkeborg”, m.fl. Derfra undersøger vi, om der er tilstrækkeligt med søgninger på ordene, til at det kan betale sig for dig at bruge et eller flere af ordene for at optimere din søgemaskine synlighed. Derudover finder vi ligeledes frem til, hvilke søgeord der sælger bedst. Det kunne fx tænkes, at ”Søger frisør i Silkeborg” er mere relevant for dig, end en søgning på ”Hvad er en frisør?”. Dermed sørger vi for ikke blot at komme frem til populære ord, men at de samtidig passer til dig og din forretning.

For at sikre ovenstående, bør en analyse af søgeord altid gå forud for de øvrige dele af SEO, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med processen.

Vi tilbyder SEO til lokale virksomheder i Silkeborg

Vi har allerede en del gode kunder og virksomheder vi samarbejder med i Silkeborg omegn, og har derfor et godt kendskab til det lokale. Vi er ofte på kundebesøg i Silkeborg, derfor kan vi nemt komme forbi dig til et uforpligtende møde omkring din SEO, hjemmeside , eller Google Ads, hvor vi kan fortælle dig hvad vi kan gøre for din virksomhed. Brug kontaktformularen i bunden, og så ringer vi dig op indenfor 12 timer. Vi glæder os til at drikke en kop kaffe med dig i Silkeborg.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68