x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Silkeborg

Ønsker du en endnu bedre synlighed online? Bliv fundet af dine lokale kunder med målrettet SEO - geografisk tilpasset Silkeborg. Vi gør det nemt for dine kunder at finde dig!

Skru op for kundetrafikken med SEO i Silkeborg

Hvad betyder SEO i Silkeborg? Når du arbejder med SEO på lokalt plan, søger du at skabe synlighed omkring din forretning og dine services for kunder i nærområdet.

For dig, der driver en lokal virksomhed, giver det særdeles god mening, fordi rigtig mange mennesker stadig anvender Google og andre søgemaskiner, når de skal have løst et behov, problem eller fundet et produkt, de kan hente nær dem selv.

Fordi kunder netop søger svar online, giver det sig selv, din forretning bør være en del af de resultater, kunden ser som svaret på sin problemløsning.

Faktisk viser undersøgelser, at 76 % af de kunder, der finder en lokal løsning til deres behov, besøger den fysiske butik inden for de næste 24 timer. Der er med andre ord stor værdi i lokale kunde!

Sådan foregår lokal SEO

Lokal SEO adskiller sig i bund og grund ikke meget fra traditionel søgemaskineoptimering. Processen kan meget forenklet forklares ved, at vi udvælger søgeord, optimerer hjemmeside kontinuerligt og opbygger indgående referencer fra andre websites – altså udfører linkbuilding – alt sammen med fokus på synlighed lokalt.

Vi ser på de samme områder, som i et traditionelt forlb, hvilket inkluderer:

  • Søgeordsanalyse
  • Indholsoptimering
  • Teknisk optimering
  • Linkbuilding

Dertil anser vi det som særdeles vigtigt at holde dig løbende opdateret med telefonsamtaler, e-mails og rapporter, så du ved, præcis hvad vi foretager os på din hjemmeside – og hvordan vi løbende gør din synlighed større og stærkere.

Søgeordsanalyse

Måske har du allerede en konkret idé om, hvordan dine kunder søger efter services eller produkter tilsvarende dine? Måske den holder stik, måske den ikke gør.

Når vi arbejder med SEO i Silkeborg på dine vegne, starter forløbet naturligvis med en grundig søgeordsanalyse, som vi udfører efter en personlig samtale med dig. Vi vil nemlig gerne høre mere om dig og din virksomhed, så vi bedst muligt kan finde relevante nøgleord, der kaster resultater af sig. Det kræver indsigt i dit produkt og din branche, hvorfor den indledende samtale er guld værd.

Udstyret med indsigt kaster vi os nu over en analyse og præsenterer den efterfølgende for dig. Heri kan du se, hvad dine kunder bruger af søgeord og hvad konkurrencen er på de enkelte begreber.  Fordi din kampagne er lokalt fokuseret, tilknytter vi naturligvis geografi til søgeordet og evt. søgespecifikke anmodninger. Dermed bliver søgeordene f.eks. ”Frisør Silkeborg” eller ”Billig frisør Silkeborg”.

Når du har godkendt dine ord, starter optimeringen.

Indhold og teknisk optimering

Når dine søgeord er udvalgt, starter on-page optimeringen. Det betyder, vi arbejder på at gøre dit website uimodståeligt i Googles øjne. Det er naturligvis ikke noget, der sker natten over, men med løbende og gradvise tilpasninger får vi fintunet din hjemmeside eller webshop, så både Google og dine brugere tydeligt kan se sidens tema og sammenkæde det med den rette søgning.

On-page optimering er et forløb, hvor vi både ser på indhold og teknik. Indholdet er blandt andet de skrevne ord, billeder, formuleringer med nøgleord i samt de beskrivelser, der vises på Google – altså title og meta beskrivelser.

Det mere tekniske aspekt omfatter korrekt brug af HTML-formatering og en korrekt sidestruktur. Google kan ikke se indhold med øjne, som vi kan det. Den navigerer efter tags og de tekniske input, vi forsyner maskinen med. Derfor er det uhyre vigtigt, at søgemaskinen ved, hvordan den skal begå sig på tværs af dit website, hvilke sider der er vigtige og hvad de handler om. Teknik handler desuden om, at din hjemmeside skal se professionel ud og kunne tilgås ordentligt (læs: med stor brugervenlighed), uanset om dine besøgende surfer fra deres computer, tablet eller smartphone.

Når vi skriver, din hjemmeside desuden skal være hurtig, skal det også ses i relation til brugervenlighed. I Googles optik er gode hjemmesider både udstyret med kvalitetsindhold og giver positive oplevelser. Dermed nytter det altså ikke, hvis brugen skal sidde og vente på dit indhold, fordi det indlæses meget langsomt. Desuden er moderne internetbrugere notorisk kendt for at forvente høje hastigheder, og er din side blot et par sekunder for langsom, er kunden smuttet til en konkurrent. Desværre.

Linkbuilding

Linkbuilding kan for nogle være et ret kontroversielt ord. Det skyldes typisk, at de har brændt fingrene på disciplinen. Der er nemlig meget mere til linkbuilding end at bare skaffe nemme links og give dem alle den tekst, man vil findes på – altså dit søgeord.

Linkbuilding kræver variation i både type, tekst og frekvens. De fleste ved, at links er vigtige – ja, uundværlige – hvis man er en typisk internetside, der vil frem i søgeresultaterne. Derfor fristes mange til at købe stakkevis af links på én gang for at påvirke søgemaskinen her og nu – på en i øvrigt ganske unaturlig måde. Tænk massebestillinger på freelanceportaler, hvor der sendes hundred eller tusindvis af meget kunstige links afsted på kun en dag eller to. Den slags manipulerende adfærd har Google luret. Og de er ikke glade for den.

Hos StepUp Media udfører vi strategisk og værdiskabende linkbuilding med nøje planlagt variation og frekvens.

Vil du høre mere om SEO i Silkeborg?

Er du interesseret i at høre mere om SEO i Silkeborg, der bringer din lokale forretning tættere på den lokale målgruppe?

Så tillad os at komme forbi til et ganske uforpligtende møde, hvor vores dagsorden er digital succes for din virksomhed. Vi er i forvejen ofte på kundebesøg i Silkeborg og omegn, og kommer gerne på besøg til en personlig introduktion helt uden krav.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, send en mail til info@stepupmedia.dk eller giv os et kald på 71 74 74 68.