Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


SEO Randers

Har du søgt på SEO Randers ?

Ønsker du en meget bedre online synlighed i dit lokalområde? Ved at arbejde målrettet på Lokal SEO, gør du det nemmere for de lokale kunder at finde dig. Rigtig mange søger i dag via deres smartphone, imens de er på farten.

Dette betyder, at GPS’en i smartphonen, ret præcist ved hvor kunden opholder sig, når der lavet en søgning fra mobilen. Dette kan du få udbytte af, ved at udarbejde en målrettet med Lokal SEO, og derfor vil det gøre det meget nemmere for dine lokale kunder at finde frem til dig på Google eller andre søgemaskiner. For at sikre ovenstående, bør en god søgeanalyse af søgeord og kundesegment, altid gå forud for de øvrige dele af SEO arbejdet, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med .

Side hastighed – Pagespeed

Side hastighed er vigtig på alle enheder, men det kan være kritisk vigtigt på mobilen, når brugerne er ude og på udkig efter hurtige svar. En side der kan indlæses relativt hurtigt på et WiFi-netværk, er måske ikke helt så bidsk på et mobilt datanetværk. 4G har leveret nogle store hastighedsforbedringer, men dækningen (i hvert fald i de større byer i Danmark) er ikke noget man kan forvente ude i de mindre byer.

Der er dog en række best practices for at forbedre side hastighed, og endnu en gang er Google kommet os til hjælp med PageSpeed ​​indsigts værktøjet. Dette giver os mulighed for nemt at tilgå hvor hurtigt vores side indlæses, og få nogle tips til hvad vi kan gøre for at forbedre det.

Side hastighed indsigt er nu indbygget i Mobile-Friendly testen:

https://search.google.com/test/mobile-friendly

https://testmysite.withgoogle.com/ — den mere attraktive frontend

Hurtige resultater? Og hvornår?

Mange ønsker ofte hurtige resultater med lave omkostninger, og samtidig stabilitet på lang sigt. Søgemaskineoptimering er en af de mest pris-effektive markedsføringsmetoder, da den kan give uanede mængder trafik til en fast månedspris. Det er derfor vigtigt, at gøre det rigtigt.

SEO er desværre, ikke en hurtig løsning på trafik, da stigning i søgeresultater sker stille og roligt, så man opnår en stabil placering i mange år, dermed opnås en vedvarende effekt på lang sigt. Ønsker man en hurtig trafiktilstrømning, her og nu, skal man derimod vælge en PPC platform som Google Ads, indtil SEO arbejdet giver pote. Det kan dog meget hurtigt blive en dyr affære, hvilket man må tage med i sine overvejelser.

Vi tilbyder SEO til virksomheder i Randers

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere i Randers omegn, og har derfor et godt kendskab til nettop Randers by. Vi er ofte på kunde møder i Randers området, derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til en uforpligtende snak omkring din SEO, hjemmeside mm, hvor vi kan fortælle dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed online. Brug formularen i bunden af siden, også ringer vi dig op indenfor 12 timer. Vi glæder os til et møde med dig i Randers.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68