x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Randers

Brug for hjælp til SEO i Randers?

Også i det randrusianske erhvervsmiljø er der kamp om kunderne. I dag eksisterer den kamp primært online, hvor betalt annoncering, sociale medier og ikke mindst søgemaskineoptimering leder vej til de bedst optimerede virksomheder.

Der findes ikke længere moderne mennesker, der griber ud efter vejviseren. Det hører fortiden til. Til gengæld er der rift om de attraktive pladser på Google, hvor kunderne i dag finder deres informationer og de virksomheder, der skal løse deres udfordringer.

Som webbureau hjælper vi forretninger med SEO i Randers, hvormed de bliver synliggjorte overfor deres nærmeste kunder.

Men faktisk er det ikke kun os, der hjælper til med at synliggøre. Når først optimeringen er igangsat og optimeringsarbejdet er sat korrekt og ordentligt op, hjælper brugerens GPS i deres smartphone dig også. Google henter nemlig informationer som brugerens geografi og sammenholder dem med de informationer, du forsyner søgemaskinen med fra dit website.

Befinder brugeren sig i samme by, område eller nær din forretning og afsender din hjemmeside de rette signaler, er der med andre ord stor chance for, du kan synliggøre dig for den potentielle kunde – og dét er der god grund til!

Lokale kunder er mere købsparate

Der er rigtig god grund til at investere ressourcer i at fange de lokale kunder. Faktisk viser nyere tal, at 76 % af de kunder, der anvender søgemaskinen til lokal SEO, er at finde i den fysiske butik senest 24 timer derefter!

Årsagen skal findes i, at disse brugere, ved hvad de søger, og søger en løsning, de har tilgængelig i nærheden af dem. Derfor er en klassisk lokal søgning ofte struktureret som ”service + by / område”, hvilket f.eks. kan være ”frisør Randers”, ”tandlæge Randers”, ”personlig træner i Randers” eller måske ”murer Randers”.

Uanset hvilken service brugeren leder efter, søger de den, fordi de er så langt i deres købsbeslutning, de er klar til at tale med en reel virksomhed og – såfremt denne møder deres forventninger – slå til med det samme. Derfor giver lokal SEO typisk flere konverteringer som køb eller kontakt. Lokaloptimeret SEO giver med andre ord din omsætning et skub i den rigtige retning.

Er søgemaskineoptimering omfattende?

Søgemaskineoptimering er et begreb, som dækker over et fortløbende optimeringsarbejde, der har til formål at fremme din placering i søgemaskinen og bibeholde den placering.

Nogle brancher er dog hårdere end andre, da konkurrencesituationen er forskellig fra ord til ord. Når du arbejder med lokal SEO i Randers, minimerer du dog det konkurrencelandskab ved at fokusere stedsspecifikt – altså ved ikke at begå dig i et konkurrencefelt med hele landet på bestemte services eller produkter.

Ser man bort fra dette, minder optimeringsforløbet om et traditionelt SEO-forløb, hvor det er væsentligt at få hjemmesiden til at kommunikere både med indhold og mere teknisk HTML-formatering, så søgemaskinen forstår ens intentioner med den specifikke side, hvilket naturligvis er at tiltrække kunder, der søger på en given måde.

Hjemmesiden skal derudover også fungere som mobilversion, da antallet af mobile søgninger i dag overgår dem fra desktop. Det betyder, Google ser det som utroligt væsentligt, at brugeren møder en velfungerende mobiludgave af websitet, som også er hurtig, så brugeren får en god oplevelse. Se evt. din sides hastighed i Mobile-Friendly testen:

https://search.google.com/test/mobile-friendly

https://testmysite.withgoogle.com/ — frontend udgave

Husk! Desuden sidder der en GPS i brugerens smartphone, der forbinder dennes geografiske informationer med de signaler, din hjemmeside kommunikerer. Derfor får du fat i de rette brugere – dem der som nævnt er købsparate og klar til at give din forretning chancen.

Sådan hjælper vi med SEO i Randers

God søgemaskineoptimering tager afsæt i en grundig søgeordsanalyse, så du bliver fundet på de rette ord. Derfor starter alle forløb med en god dialog, hvor vi lærer din forretning og de vigtigste områder at kende, så vi kan tilknytte de rette ord til din side.

Når du har godkendt denne analyse, starter optimeringsarbejdet, som vi naturligvis giver dig løbende indsigt i via e-mail, telefonsamtaler og rapporter. Kontakt os gerne via kontaktformularen og hør, hvordan vi giver din forretning online synlighed.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68