Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Webbureau -
Wordpress specialister

”God dialog”. Det er det første ord, du møder på vores forside.

Webbureau med fokus pü høj faglighed

Netop dette ord reprÌsenterer den tilgang, vi som webbureau har til vores brede kreds af dygtige erhvervsdrivende, som vi hilser pü under kundemøder i vidt forskellige brancher og industrier.

Som forretningsdrivende har du din helt egen stil, ligesom din virksomhed garanteret har sit helt eget sÌrlige udtryk. Hos StepUp Media forstür og respekterer vi, at alle er unikke og har brug for deres egen løsning, som prÌsenterer forretningen pü bedste vis.

Af samme ürsag starter et hvert samarbejde kundeorienteret og med en god dialog. Ikke den slags hvor vi fortÌller dig, hvordan den fÌrdige digitale løsning skal se ud, men den slags, hvor vi nür til enighed og giver hündslag med en god mavefornemmelse. Den slags, hvor vi lÌrer din virksomhed at kende. Hvordan skulle vi ellers vÌre i stand til at forvandle dine tanker og idÊer til et flot og funktionelt resultat eller markedsføre dig effektivt for den rette mülgruppe.

Alle services, samlet ĂŠt sted
Hos StepUp Media rüder vi over mere end 15 ürs erfaring inden for online markedsføring. Det giver dig mulighed for at samle alle dine digitale behov hos det samme dedikerede webbureau og have Êt kontaktpunkt, der kender din forretning, kan omsÌtte den til en online udgave og synliggøre den i det konkurrenceprÌgede web-landskab.

Vi hjælper dig med både hjemmeside eller webshop, SEO, Google Ads og Bing Ads samt markedsføring på sociale medier – herunder naturligvis Facebook.

Ny hjemmeside eller webshop?

Hvorfor skulle du vĂŚlge at fĂĽ udviklet din hjemmeside eller webshop hos StepUp Media?

Skulle vi svare ganske kort, ville ürsagerne lyde: Fordi du für en unik løsning i et intuitivt og brugervenligt system samt adgang til Danmarks bedste support.

Unikt design
Din nye hjemmeside er naturligvis skrÌddersyet dine behov og din virksomheds kundesegment. Dertil garanterer vi en moderne løsning, der fungerer pü alle skÌrmopløsninger, sü din kundegruppe nyder synet hjemmesiden, hvad end de tilgür den fra deres computer, en smartphone eller en tablet.

Nür man taler om unikt design, er det vigtigt at understrege, der er tale om en ny hjemmeside eller webshop, der passer din visuelle identitet og prÌsenterer den i et univers, hvor brugeren føler sig tryg, nür han eller hun oplever professionelt og gennemført webdesign og den rette funktionalitet.

Funktionalitet
TÌnk hvis dit webbureau kunne udvikle en ny hjemmeside eller webshop, som blev bygget i et skalerbart miljø, der kunne vokse med din forretning. Det kan du nu.

Hos StepUp Media udvikler vi hjemmesider i WordPress og webshops i WordPress WooCommerce.

WordPress er et prisvindende Content Management System, hvorfra du let styrer din hjemmeside og kan udvide dens funktionalitet i kraft af et kĂŚmpe kartotek af sĂĽkaldte plugins.

Driver du en restaurant eller cafÊ, kan du f.eks. tilknytte et menukort eller en funktion, sü dine kunder kan reservere bord online. Er du fotograf, kan du tilknytte dynamiske gallerivisninger, som fremviser dine pletskud pü et flot lÌrred uden baggrundsstøj. Er du hündvÌrker, kan du oprette smukke cases, der viser, hvordan du forvandler skrot til slot, eller müske integrere en prisudregner pü bestemte byggetilbud?

Kort fortalt er mulighederne uendelige. Og skulle du have en helt sÌrlig forespørgsel, der ikke allerede findes, sü kan vores dygtige programmører udvikle den for dig!

WordPress er uden tvivl det mest oplagte valg til dig, der ønsker en fleksibel løsning, som du let tager fuld kontrol over. WordPress er nemlig let at lÌre takket vÌre den brugervenlige opbygning. Du, dit personale eller din webredaktør skal med andre ord ikke bruge lÌnge, før I med et fingerknebs opretter nyheder, nye kategorier og produkter, blogindlÌg, skifter grafik og meget mere.

Sociale medier

80 % af danskerne bruger Facebook, heraf ca. 2.250.000 personer dagligt, mens 30 % af danskerne er pĂĽ Instagram. Danmark er stĂŚrkt reprĂŚsenteret pĂĽ de sociale medier, er din virksomhed ogsĂĽ?

De sociale medier giver dig en enestüende mulighed for at komme i kontakt med din mülgruppe. SÌrligt Facebook har nogle af de bedste markedsføringsmuligheder, da deres brugervenlige vÌrktøjer gør det muligt at opsÌtte kampagner mülrettet det helt rette kundesegment, som du kan udvÌlge pü kriterier som geografi, demografi, interesser og adfÌrd.

Vil du gerne i kontakt med unge mÌnd mellem 18-35 ür, som er interesserede i hürstylingsprodukter? Eller er den rette mülgruppe rejselystne kvinder mellem 18-40 ür, der bor i en af de tre største danske byer? Facebook og Instagram gør det nemt at mülrette dine annoncer og fü eksponeringer hos de helt rette personer.

StepUp Media hjÌlper dig med flotte og effektfulde kampagner, der øger kendskabsgraden til dit brand og skaber vÌrdifulde relationer til mülgruppen. Som webbureau rüder vi naturligvis over büde grafikere og tekstforfattere, der kan skabe effektfuld markedsføring, din kunde reagerer pü.

Vi holder dig naturligvis opdateret i kraft af løbende afrapportering, sü du altid har overblik over dine aktiviteter.

SEO fra professionelt webbureau

Hvis du har en flot hjemmeside, skal den naturligvis markedsføres. Søgemaskineoptimering er en løbende proces, hvor vi optimerer din hjemmeside eller webshop og skaffer dig fremgang i den organiske – altså ikke-betalte – del af søgemaskinen. Organisk SEO har stor betydning for den mængde trafik, en virksomhed kan forvente, da brugerne nærer stor tiltro til de hjemmesider, Google fremhæver.

Nøjagtigt som i ethvert andet samarbejde, starter et SEO forløb med grundig dialog. For at kunne markedsføre din virksomhed, og fremme den i søgeresultatoversigten pü Google, für vi brug for den person, der kender forretningen bedst: Dig!

Pü baggrund af en indledende samtale udarbejder vi en søgeordsanalyse, der er baseret pü en samtale om din forretnings vigtigste omrüder samt analyse af mülgruppens søgeadfÌrd. Vi prÌsenterer dig naturligvis for analysen og de søgeord, vi vurderer, du opnür de bedste resultater med.

HernÌst starter et grundigt optimeringsforløb, hvor vi blandt andet:

  • Tilkobler dig Google Analytics for at mĂĽle trafik og se pĂĽ adfĂŚrd.
  • Kontrollerer din linkprofil.
  • Starter referenceopbygning fra stĂŚrke danske domĂŚner, vi udformer professionelt indhold til.
  • Udfører onpage optimering som title- og meta beskrivelser, anvendelse af overskrifter, brugen af nøgleord, interne links m.m.
  • Udfører pagespeed optimering.
  • Kontrollerer og vurderer dine tekster pĂĽ hjemmesiden.

Vi holder dig opdateret
Søgemaskineoptimering er en disciplin, der krÌver løbende optimering samt kontinuerlig udvikling af din hjemmesides autoritet. Vi holder dig naturligvis opdateret om vores indsats, sü du har indsigt i arbejdet.

SEO er 100 % mülbart, da vi ved brug af Google Analytics kan overvüge, hvordan din bruger finder vej til hjemmesiden, om han eller hun anvender mobil eller desktop og meget mere. Desuden kan vi følge fremgangen af dine søgeord, da vi opretter dem i vores system, sü vi løbende kan underrette dig om udviklingen.

Du bliver prĂŚsenteret for alle data i en overskuelig rapport, ligesom du altid er velkommen til at kontakte din faste kontaktperson i vores webbureau, hvis du er interesseret i en snak om processen eller dine resultater.

Google Ads og Bing Ads

Google Ads og Bing Ads er betalte annonceringskanaler – og ikke mindst fantastiske redskaber for virksomheder, der vil opleve øjeblikkelig synlighed i søgemaskinerne.

Betalt annoncering – Pay Per Click – bliver fremhævet øverst i søgemaskinen, hvor kunden straks eksponeres for din annonce.

Man kan dog ikke betale sig direkte til en topplacering, da søgemaskinen ogsü tager højde for relevansen mellem det udvalgte søgeord og den side, du fører din bruger til, dine budpriser, din annonces tekstmÌssige kvalitet m.m.

Vi hjÌlper dig med at opnü størst mulig Return On Investment, attraktive placeringer og ikke mindst konverteringer pü baggrund af dine kampagner.

Vi overvĂĽger og optimerer dine kampagner
Hos StepUp Media arbejder vi for lave klikpriser og høj konverteringsrate – altså den bedst tænkelige ROI.

Det gør vi ved at overvüge og optimere dine annoncekampagner pü baggrund af de nøgletal, vi henter fra Google og Bing.

Vi udarbejder naturligvis forlag til de mest attraktive søgeord, sü din forretning für et omsÌtningsskub i den helt rigtige retning, ligesom vi løbende forsyner dig med rapporter, hvorfra du kan følge optimeringsarbejdet og afkastet fra dine kampagner.

Vi er lokale

Vi elsker alle kunder, i storbyer og ude pĂĽ landet. Vi engagerer os gerne det lokale og omkringliggende samfund. Lige nu har vi bl.a. webkunder i:

Klar til fremgang?

Er du klar til at starte dialogen med et seriøst og dedikeret webbureau, der arbejder med fuld gennemsigtighed og løbende afrapportering som faste vÌrdier?

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for udvikling af din digitale profil samt moderne markedsføring.

Udfyld kontaktformularen → Eller ring direkte til os på 71 74 74 68 eller send en mail til info@stepupmedia.dk

Vi glÌder os til at høre om din forretning og de udfordringer, vi skal hjÌlpe dig med at løse.