x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Webbureau -
Wordpress specialister

”God dialog”. Det er det første ord, du møder på vores forside.

Webbureau med fokus på høj faglighed

Når vi skriver, god dialog er vigtig, er det fordi, vi mener det.

Ordet repræsenterer den tilgang, vi som webbureau har til vores brede kreds af dygtige erhvervsdrivende, som vi hilser på under kundemøder i vidt forskellige brancher og industrier.

Som forretningsdrivende har du din helt egen stil, ligesom din virksomhed garanteret har sit helt eget særlige udtryk. Hos StepUp Media forstår og respekterer vi, at alle er unikke og har brug for deres egen løsning, som præsenterer forretningen på bedste vis.

Af samme årsag starter et hvert samarbejde kundeorienteret og med en god dialog. Ikke den slags hvor vi fortæller dig, hvordan den færdige digitale løsning skal se ud, men den slags, hvor vi når til enighed og giver håndslag med en god mavefornemmelse. Den slags, hvor vi lærer din virksomhed at kende. Hvordan skulle vi ellers være i stand til at forvandle dine tanker og idéer til et flot og funktionelt resultat eller markedsføre dig effektivt for den rette målgruppe.

Alle services, samlet ét sted
Hos StepUp Media råder vi over mere end 15 års erfaring inden for online markedsføring. Det giver dig mulighed for at samle alle dine digitale behov hos det samme dedikerede webbureau og have ét kontaktpunkt, der kender din forretning, kan omsætte den til en online udgave og synliggøre den i det konkurrenceprægede web-landskab.

Vi hjælper dig med både hjemmeside eller webshop, SEO, Google Ads og Bing Ads samt markedsføring på sociale medier – herunder naturligvis Facebook.

Ny hjemmeside eller webshop?

Hvorfor skulle du vælge at få udviklet din hjemmeside eller webshop hos StepUp Media?

Skulle vi svare ganske kort, ville årsagerne lyde: Fordi du får en unik løsning i et intuitivt og brugervenligt system samt adgang til Danmarks bedste support.

Unikt design
Din nye hjemmeside er naturligvis skræddersyet dine behov og din virksomheds kundesegment. Dertil garanterer vi en moderne løsning, der fungerer på alle skærmopløsninger, så din kundegruppe nyder synet hjemmesiden, hvad end de tilgår den fra deres computer, en smartphone eller en tablet.

Når man taler om unikt design, er det vigtigt at understrege, der er tale om en ny hjemmeside eller webshop, der passer din visuelle identitet og præsenterer den i et univers, hvor brugeren føler sig tryg, når han eller hun oplever professionelt og gennemført webdesign og den rette funktionalitet.

Funktionalitet
Tænk hvis dit webbureau kunne udvikle en ny hjemmeside eller webshop, som blev bygget i et skalerbart miljø, der kunne vokse med din forretning. Det kan du nu.

Hos StepUp Media udvikler vi hjemmesider i WordPress og webshops i WordPress WooCommerce.

WordPress er et prisvindende Content Management System, hvorfra du let styrer din hjemmeside og kan udvide dens funktionalitet i kraft af et kæmpe kartotek af såkaldte plugins.

Driver du en restaurant eller café, kan du f.eks. tilknytte et menukort eller en funktion, så dine kunder kan reservere bord online. Er du fotograf, kan du tilknytte dynamiske gallerivisninger, som fremviser dine pletskud på et flot lærred uden baggrundsstøj. Er du håndværker, kan du oprette smukke cases, der viser, hvordan du forvandler skrot til slot, eller måske integrere en prisudregner på bestemte byggetilbud?

Kort fortalt er mulighederne uendelige. Og skulle du have en helt særlig forespørgsel, der ikke allerede findes, så kan vores dygtige programmører udvikle den for dig!

WordPress er uden tvivl det mest oplagte valg til dig, der ønsker en fleksibel løsning, som du let tager fuld kontrol over. WordPress er nemlig let at lære takket være den brugervenlige opbygning. Du, dit personale eller din webredaktør skal med andre ord ikke bruge længe, før I med et fingerknebs opretter nyheder, nye kategorier og produkter, blogindlæg, skifter grafik og meget mere.

Sociale medier

80 % af danskerne bruger Facebook, heraf ca. 2.250.000 personer dagligt, mens 30 % af danskerne er på Instagram. Danmark er stærkt repræsenteret på de sociale medier, er din virksomhed også?

De sociale medier giver dig en enestående mulighed for at komme i kontakt med din målgruppe. Særligt Facebook har nogle af de bedste markedsføringsmuligheder, da deres brugervenlige værktøjer gør det muligt at opsætte kampagner målrettet det helt rette kundesegment, som du kan udvælge på kriterier som geografi, demografi, interesser og adfærd.

Vil du gerne i kontakt med unge mænd mellem 18-35 år, som er interesserede i hårstylingsprodukter? Eller er den rette målgruppe rejselystne kvinder mellem 18-40 år, der bor i en af de tre største danske byer? Facebook og Instagram gør det nemt at målrette dine annoncer og få eksponeringer hos de helt rette personer.

Husk at sociale medier egner sig forskelligt afhængigt af, om din målgruppe er B2C eller B2B. Har du behov for at komme i kontakt med en særlig type forbruger eller blive synliggjort i en bestemt branche, hjælper vi dig med markedsføring på ed rette platforme – typisk med effektiv annoncering på Facebook og LinkedIn.

StepUp Media hjælper dig med flotte og effektfulde kampagner, der øger kendskabsgraden til dit brand og skaber værdifulde relationer til målgruppen. Som webbureau råder vi naturligvis over både grafikere og tekstforfattere, der kan skabe effektfuld markedsføring, din kunde reagerer på.

Vi holder dig naturligvis opdateret i kraft af løbende afrapportering, så du altid har overblik over dine aktiviteter.

SEO fra professionelt webbureau

Hvis du har en flot hjemmeside, skal den naturligvis markedsføres. Søgemaskineoptimering er en løbende proces, hvor vi optimerer din hjemmeside eller webshop og skaffer dig fremgang i den organiske – altså ikke-betalte – del af søgemaskinen. Organisk SEO har stor betydning for den mængde trafik, en virksomhed kan forvente, da brugerne nærer stor tiltro til de hjemmesider, Google fremhæver.

Nøjagtigt som i ethvert andet samarbejde, starter et SEO forløb med grundig dialog. For at kunne markedsføre din virksomhed, og fremme den i søgeresultatoversigten på Google, får vi brug for den person, der kender forretningen bedst: Dig!

På baggrund af en indledende samtale udarbejder vi en søgeordsanalyse, der er baseret på en samtale om din forretnings vigtigste områder samt analyse af målgruppens søgeadfærd. Vi præsenterer dig naturligvis for analysen og de søgeord, vi vurderer, du opnår de bedste resultater med.

Hernæst starter et grundigt optimeringsforløb, hvor vi blandt andet:

  • Tilkobler dig Google Analytics for at måle trafik og se på adfærd.
  • Kontrollerer din linkprofil.
  • Starter referenceopbygning fra stærke danske domæner, vi udformer professionelt indhold til.
  • Udfører onpage optimering som title- og meta beskrivelser, anvendelse af overskrifter, brugen af nøgleord, interne links m.m.
  • Udfører pagespeed optimering.
  • Kontrollerer og vurderer dine tekster på hjemmesiden.

Vi holder dig opdateret
Søgemaskineoptimering er en disciplin, der kræver løbende optimering samt kontinuerlig udvikling af din hjemmesides autoritet. Vi holder dig naturligvis opdateret om vores indsats, så du har indsigt i arbejdet.

SEO er 100 % målbart, da vi ved brug af Google Analytics kan overvåge, hvordan din bruger finder vej til hjemmesiden, om han eller hun anvender mobil eller desktop og meget mere. Desuden kan vi følge fremgangen af dine søgeord, da vi opretter dem i vores system, så vi løbende kan underrette dig om udviklingen.

Du bliver præsenteret for alle data i en overskuelig rapport, ligesom du altid er velkommen til at kontakte din faste kontaktperson i vores webbureau, hvis du er interesseret i en snak om processen eller dine resultater.

Google Ads og Bing Ads

Google Ads og Bing Ads er betalte annonceringskanaler – og ikke mindst fantastiske redskaber for virksomheder, der vil opleve øjeblikkelig synlighed i søgemaskinerne.

Betalt annoncering – Pay Per Click – bliver fremhævet øverst i søgemaskinen, hvor kunden straks eksponeres for din annonce.

Man kan dog ikke betale sig direkte til en topplacering, da søgemaskinen også tager højde for relevansen mellem det udvalgte søgeord og den side, du fører din bruger til, dine budpriser, din annonces tekstmæssige kvalitet m.m.

Vi hjælper dig med at opnå størst mulig Return On Investment, attraktive placeringer og ikke mindst konverteringer på baggrund af dine kampagner.

Vi overvåger og optimerer dine kampagner
Hos StepUp Media arbejder vi for lave klikpriser og høj konverteringsrate – altså den bedst tænkelige ROI.

Det gør vi ved at overvåge og optimere dine annoncekampagner på baggrund af de nøgletal, vi henter fra Google og Bing.

Vi udarbejder naturligvis forlag til de mest attraktive søgeord, så din forretning får et omsætningsskub i den helt rigtige retning, ligesom vi løbende forsyner dig med rapporter, hvorfra du kan følge optimeringsarbejdet og afkastet fra dine kampagner.

Vi er lokale

Vi elsker alle kunder, i storbyer og ude på landet. Vi engagerer os gerne det lokale og omkringliggende samfund. Lige nu har vi bl.a. webkunder i:

Få en løsning med afsæt i dine behov

Hos StepUp Media starter vores samarbejde med dialog og enighed om den løsning, der sikrer dig forretningsfremgang.

Uden den rette behovsafdækning, hjælper alverdens tekniske færdigheder og effektiv markedsføring dog ikke, derfor hjælper vi dig altid med at finde den helt rette løsning – uanset om det er inden for design, webudvikling eller markedsføring som f.eks. SEO eller Google Ads.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for udvikling af din digitale profil samt moderne markedsføring.

Udfyld kontaktformularen → Eller ring direkte til os på 71 74 74 68 eller send en mail til info@stepupmedia.dk

Vi glæder os til at høre om din forretning og de udfordringer, vi skal hjælpe dig med at løse.