x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Onpage SEO

Begrebet onpage SEO dækker over onpage optimering – altså det optimeringsarbejde vi udfører på selve hjemmesiden eller webshoppen.

Hvad er onpage SEO?

Begrebet onpage SEO dækker over onpage optimering – altså det optimeringsarbejde vi udfører på selve hjemmesiden eller webshoppen.

Onpage optimering dækker derfor både over arbejde på tekst- og medieindhold samt de tekniske elementer som f.eks. URL, titel- og meta beskrivelser, strukturering af overskrifter, interne links, alt-tekster og meget mere. Kort fortalt udformer vi indholdet på din hjemmeside, så det fremstår relevant for både din bruger og søgemaskinen.

God onpage optimering gør det nemmere for Google

God onpage søgemaskineoptimering retter op på alle tekniske uhensigtsmæssigheder, hvilket gør det lettere for Google at forstå dit indhold og intentionerne med din hjemmeside eller webshop – som naturligvis er at præsentere dine services eller produkter til brugeren, når han eller hun efterspørger dem i søgemaskinen.

Måske du tidligere har set mærkelige URL-adresser, der bestod af underlige tal og cifre som f.eks. www.taenkteksempel.dk/index.php?p=25/path=59_121. Dette er et klassiske eksempel på manglende optimering, der betyder, hverken bruger eller søgemaskine kan afkode indholdet. Forestil dig i stedet hvor let Google kunne matche din side med en søgning, hvis adressen ganske enkelt var sat korrekt op og hed www.taenkteksempel.dk/tennissko.

Ovenstående er et af de mest synlige eksempler på manglende onpage optimering, men der gemmer sig mange flere – og mere tekniske – opgaver i hjemmesidens kildekode.

God onpage SEO er en forudsætning for at blive fundet i søgemaskinen, og derfor måske også den vigtigste disciplin. På trods at det, undlader selv professionelle bureauer at dykke helt ned i motorrummet og optimere betydelige elementer, der er med til at bestemme rangeringen i søgemaskinen.

Samspil mellem teknik og kommunikation

Hos StepUp Media sørger vi for, at alle tekniske områder, forsyner Google med de helt rigtige informationer, så dit website sender klare og entydige informationer, søgemaskinen forstår og behandler derefter.

Derudover optimerer vi din kode og dit indhold, så du opnår højere indlæsningshastighed – altså bedre page speed. Dette hører til de mere end 200 faktorer, som Google vurderer, inden søgemaskinen placerer dig i det store hierarki af hjemmesider og webshops, der kæmper om de eftertragtede placeringer.

Vi hjælper dig naturligvis også med at optimerer dine tekster og dit grafiske indhold, så det ligeledes bidrager til forståelse hos din bruger og Googles søgerobotter.

En del af en helhed

Selvom onpage optimering er helt essentielt for gode SEO resultater, er det en del af en helhed, der indledningsvis tager udgangspunkt i en veludført søgeordsanalyse samt efterfølgende linkbuilding.

Lad StepUp Media hjælpe dig med onpage SEO eller en totalløsning til søgemaskineoptimering.

Kontakt os og hør hvordan vi gør din hjemmeside eller webshop synlig for dine potentielle kunder.