x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Udvalgte cases

Ny hjemmeside

Hvis du som virksomhedsejer ønsker et stærkt, sikkert og frem for alt brugervenligt CMS, så skal du vælge en WordPress hjemmeside.

Ny hjemmeside i WordPress

Hos StepUp Media foretrækker vi altid at udarbejde nye hjemmesider i WordPress (CMS). Hvis du som virksomhedsejer ønsker et stærkt, sikkert og frem for alt brugervenligt CMS, så skal du vælge en WordPress hjemmeside. For din virksomhed betyder det, at du får en ny hjemmeside, som er meget brugervenlig at arbejde med efterfølgende, ligesom den er sikker mod hackere – også hvis du ikke har nogen erfaring med at drive en WordPress hjemmeside.

Personalet hos StepUp Media har på baggrund af mange års erfaring og arbejde med en bred vifte af løsninger på tværs af brancher og kravspecifikationer udviklet en stor ekspertise i at lave nye hjemmesider i WordPress. Vælger du os til at lave en ny hjemmeside for dig, sørger vi også for at forklare dig, hvordan du tilføjer, ændrer og fjerner elementer på din hjemmeside.

Du bliver med andre ord klædt godt på til selv at kunne styre din hjemmeside på egen hånd i fremtiden, og har du ikke tiden eller lysten, så er der 100% support med i alle vores løsninger.

Mobilvenlig hjemmeside

Smartphones bliver fortsat brugt mere og mere. Eksempelvis bruger 67 % af vi danskere vores tablet eller telefon til at surfe på internettet. Derfor er det yderst vigtigt, at du som virksomhed får udviklet en responsiv hjemmeside – altså en mobilvenlig hjemmeside – som tilpasser sig alle skærmstørrelser.

Hvad betyder en responsiv hjemmeside så? Det betyder, at sidens format tilpasser sig til både smartphones og tablets. Begrebet oversættes derfor også til førnævnte “mobilvenlig hjemmeside”, simpelthen fordi det handler om, at kunne fremvise din hjemmeside gnidningsfrit på tværs af alle enheder.

Da vi søger, surfer og shopper mere og mere fra mobile enheder, er det vigtigt, at din hjemmeside præsenteres professionelt og troværdigt på alt fra Windows til Iphone eller Android systemer, så brugeren bevarer tilliden til at benytte dig og din service. Eftersom de 67 % med sikkerhed vil stige over de kommende år, lægger vi stor vægt på, at en ny WordPress hjemmeside skal køre hurtigt og tilpasse sig alle platforme og størrelser på smartphones.

Vi mener, at det er et MUST HAVE med en mobilvenlig hjemmeside i WordPress, da det faktisk er et algoritme-krav fra Google (SEO), at hjemmesiden er nem at navigere på, både fra en almindelig computer og på de fremstormende mobilenheder. Vi har faktisk set flere eksempler på WordPress hjemmesider, der er gået fra top 3 placering på side 1, og er faldet tilbage til side 3 grundet mangel på mobilvenlighed. Derfor ser vi dette som et vigtig punkt, lige så vel som Google gør det.

Se vores mange og flotte cases her

Mangler din virksomhed en ny hjemmeside?

Din hjemmeside er ofte det første, en potentiel kunde ser, når personen søger på et produkt eller en service, som du tilbyder. Da hjemmesiden derved tjener som førstehåndsindtryk og visitkort, er det helt essentielt, at den repræsenterer, servicerer og i bedste fald konverterer – altså fremstår så overbevisende, at den forvandler din bruger til din kunde.

Det er derfor en god ting at være forberedt, når man vælger at få lavet en ny hjemmeside – simpelthen fordi den skal kunne ovenstående. Særligt kan det være en fordel at have udregnet et budget og fastlagt en liste over relevante funktioner, man gerne ser inkluderet i den totale hjemmeside pris.

Du er derfor hjerteligt velkommen til at medbringe denne typer oversigter til vores første møde, så vi kan se dine ønsker og forhåbninger, hvilket giver os mulighed for at give dig et tilbud, som skaber konkret overblik i forhold til den hjemmeside pris, du kan forvente.

Prisen er naturligvis inklusiv alt fra start, til du overdrages det færdige og finpudsede produkt. I vores tilbud får du alt fra design og opbygning, ligesom support også er inkluderet. Husk! Det er stadig vigtigt at tage andre øvrige omkostninger med i dine overvejelse til en ny hjemmeside. Et stort plus for din hjemmeside – som naturligvis også skal overvejes i forbindelse med dine omkostninger – er synliggørelse og markedsføring af din nye WordPress hjemmeside. For hvad nytter verdens flotteste hjemmeside, hvis ingen ved, den eksisterer?

Du får naturligvis masser af vigtige informationer om både ny hjemmeside og effektiv markedsføring her på hjemmesiden, ligesom vi på vores møde gerne fortæller og tegner billeder, der understreger vigtigheden, så du bliver ejeren af en unik, stærk og ikke mindst synlig hjemmeside.

Markedsføring af din nye hjemmeside

En ny hjemmeside kan forstås som en helt ny løsning og virksomhedens første website. Der kan dog også være tale om, at man flytter indholdet fra en eksisterende hjemmeside over på en ny platform, i et nyt design etc.

Flytter du din hjemmeside fra A til B, er det vigtigt, at der overholdes en god struktur, og evt. oprettes re-directs til den nye hjemmeside, så den ikke taber den værdi, den f.eks. kan tænkes at have opbygget i søgemaskinerne. Tænk på det som en viderestilling, der fortæller Google og andre, at dine sider er flyttet fra at ligge på en bestemt sti til en ny. På den måde genfinder søgemaskinen let de enkelte sider.

Har du fået designet og programmeret et helt nyt website, bør den naturligvis markedsføres, så folk kan finde dine produkter eller services. Nogle vælger selv at stå for f.eks. søgemaskineoptimering og betalt annoncering, mens andre ønsker at gøre brug af et dedikeret webbureau.

Hos StepUp Media arbejder vi professionelt med SEO, Google Ads, Facebook Marketing etc. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at løbende dialog og fuld gennemsigtighed giver det bedste forløb for dig som kunde. Ikke bare fordi det sikre dig indsigt, men også fordi den løbende dialog åbner for en bedre forståelse for din forretning, så vi kan tilpasse vores sprog og kampagner samt analysere os til de bedste resultater.

Hvorfor ikke vælge et prisvindende system?

Du kan få bygget en ny hjemmeside i et utal af systemer. Men hvorfor ikke få dig en WordPress hjemmeside? Det er trods alt et af de mest prisvindende hjemmeside systemer – og det er ikke uden grund! Når man taler om en WordPress hjemmeside, kommer man ikke uden om dens brugervenlighed.

En hjemmeside i WordPress er nemlig et af de absolut mest betjeningsvenlige systemer, som de fleste med almindelig teknisk snilde hurtigt lærer at mestre. Systemet er bygget intuitivt op – og ledsages naturligvis af et dansk sproglag, så du let danner dig et overblik i den såkaldte backend. Fra din WordPress backend har du adgang til alle funktioner, som f.eks. oprettelse af nye blogindlæg, let tilføjelse af nye sider og fuld kontrol over tilføjelse af billeder og filer i det smarte mediebibliotek.

Du kan desuden installere nye temaer og plugins – hvilket vi oversætter med, at du kan skifte den grafiske skabelon og installere moduler, altså delkomponenter, der giver ekstra værdi for din samlede hjemmesideløsning. Dette er relevant, fordi modulerne tjener specifikke forhold som f.eks. at øge sikkerheden, overvåge trafikkilder eller styrke din søgemaskineoptimering. De tusindvis af plugins gør det muligt at sammensætte en skræddersyet ny hjemmeside, der både er toptunet til at skaffe dig salg og konverteringer – og samtidig imponerer dine kunder grafisk, skaffer dig relevant data om dine besøgende og meget mere.

Skalerbar ny hjemmeside, der kan vokse med din forretning

Når du investerer i en WordPress hjemmeside, gør du det velvidende, at du har udvalgt dig et system, der kan vokse sideløbende med din forretning. Alene dét burde gøre WordPress til det oplagte valg ved udformningen af en ny hjemmeside, da du med den rette support og vedligeholdelse har en computer-, tablet- og mobilvenlig hjemmeside, som er fremtidssikret.

Det er muligt, at en hvilken som helst professionel hjemmeside får behov for en grafisk opfriskning, men kernefunktionerne i WordPress sikrer dig mod behovet for et nyt system, hvilket betyder, du ikke skal ud og forhandle dig frem til en ny hjemmeside pris senere. En WordPress hjemmeside kan nemlig opdateres – så både systemet og dine plugins er af nyeste dato og sikkerhed.

Netop opdatering og plugins er to vigtige aspekter af en ny hjemmeside i WordPress. De gør det – sammen med et ubegrænset antal sider til nyheder og indholdsarbejde – muligt at installere de rette udvidelser til jeres behov – så I altid har en professionel hjemmeside, der er ajour med forretningen, og en forretning, der aldrig lider last på grund af mangler på hjemmesiden. På den måde får I maksimal frihed til at skabe synergi mellem off- og online aktiviteter, der understøtter hinanden og skaber en professionel helhed for kunder og brugere.

Det rigtige Web-bureau

Vi vil selvfølgeligt foretrække dig som kunde her hos StepUp Media ApS, men det er vigtigt at du har den helt rigtige mavefornemmelse, når du vælger webbureau. Det er vigtigt at starte et samarbejde mellem ligesindede partnere, som forstår dig og kan analysere dine behov – fordi det er sådan du ender med en hjemmeside i topklasse!

Vær gerne kritisk i dine overvejelser og hav altid den sunde fornuft med, når det kommer til, hvad dit valgte bureau tilbyder dig.

Hav styr på alt papirarbejde, sæt dig godt ind i timepriserne og supportaftalerne – og forsøg at forhandle dig til en fast pris, så du har overblik over din hjemmesides budget. Det er ikke hos alle bureauer, at det hele er inkluderet i prisen, og du vil i så fald skulle betale ekstra for f.eks. supportaftaler m.m. – medmindre du selv har kompetencerne.

Husk desuden altid værdien i en samarbejdspartner, der tør give konstruktiv feedback til dine idéer, hvis der findes en bedre løsning eller hvis der er behov for, at en fagperson belyser potentielle faldgruber ved en given løsning. De bedste resultater opstår ofte i sammenspillet mellem de personer, der kender forretningen samt dem, der kan deres håndværk inden for programmering, design og markedsføring.

Se vores mange og flotte cases her

Webhotel & domæne

Webhotel og domæne er grundlæggende ting for en hjemmeside. Det er oftest inkluderet i den hjemmeside pris, dit bureau har givet dig, men ikke desto mindre er det vigtigt at sætte sig ind i mulighederne omkring domæne og webhotel. Webhotellet er det sted, hvor din hjemmesides filer opbevares, mens domænet er din adresse – og uden domænet vil din hjemmesides adresse blot være en lang række tal, der hverken er sigende for bruger eller søgemaskinen. Det ville med andre ord ikke være et kønt syn.

Domænet er med andre ord det, der skaber genkendelighed for din hjemmeside. De domæner vi kender bedst er ”.com”- og ”.dk ”-domæner, men vi rådgiver dig naturligvis også i valg af adressen. Der var tidligere mange, der købte domæner, hvor deres ydelse eller produktnavn indgik i navnet, da det kunne have en stor betydning for, hvordan Google ville indlæse siden og placere den i søgemaskinens resultatoversigt, men dette har stort set ingen betydning eller værdi længere.

Til gengæld er det vigtigt, at du afvejer din hjemmeside med webhotellet, da webhoteller kan variere meget i både pris og performance. Din virksomhed skal naturligvis have webhosting, der giver hurtigst mulig indlæsningstid, så du får en ny hjemmeside, der ikke blot ser fantastisk ud, men indlæses inden brugeren bliver utålmodig og – i værste tilfælde – åbner konkurrentens.

Spørg derfor altid StepUp Media til råds, så plads, performance og pris er lige så godt sammensat som din nye WordPress hjemmeside.

Vi har fjernet det med småt

Mange oplever, at når de bestiller en ny hjemmeside, opstår der ofte ekstra løbende udgifter. Vil man f.eks. oprette nye sider, koster det en fast pris pr. side, eller ønsker man at skifte til at nyt system, ejer man slet ikke sit eget indhold, da siden er bygget i et specielt system osv.

Sådan er det på ingen måde hos StepUp Media. Når vi overdrager din hjemmeside, som naturligvis lever op til alle aftalte forhold, er det 100 % din – og kun din. Du ejer naturligvis alt indehold, og du har frihed til at redigere og oprette nye sider, blogindlæg m.m. efter dine ønsker.

Dertil skal det naturligvis nævnes, at det ikke er gratis at have en hjemmeside. Du skal stadig betale for at have dit eget domænenavn og webhosting, men de forhold klarer du med din hosting-udbyder. Har du endnu ikke et webhotel, rådgiver vi dig naturligvis gerne, så du får den rette løsning.

Foruden at tilkøbe webhosting og dit eget unikke domænenavn, er det klart, at ekstraservices som SEO, Google Ads eller Facebook Marketing skal ses som særskilte services til en ny hjemmeside.

Nogle ønsker selv at håndtere deres markedsføring, mens andre erkender, de ikke har tid eller den fornødne indsigt til at opnå nævneværdige resultater.

Hvad koster en hjemmeside i 2023?

Hvad koster en ny hjemmeside? Det er et meget relevant spørgsmål, når du skal have programmeret et professionelt website og matche dit budget.

Prisen på en ny hjemmeside er naturligvis en medbestemmende faktor, men hvorfor er der så stor prisforskel – og hvad skal du forvente af øvrige omkostninger? Bare rolig. Hos StepUp Media arbejder vi udelukkende med faste priser og gør forløbet både nemt og overskuelig for dig.

Hvad koster en ny WordPress hjemmeside?

Det koster at have en hjemmeside – men spørgsmålet er hvor meget?

Prisen udarbejdes efter et personligt møde med os, hvorpå vi gennemgår hvilke behov og krav du har til en ny hjemmeside. Alle WordPress hjemmesider er forskellige og unikke på deres egen måde, og først når vi har lavet en handlingsplan, og alle detaljer er på plads, har du den helt konkrete hjemmeside pris. Dog er det vigtigt at regne med, de fleste typiske hjemmesider lavet i WordPress (CMS) ligger på omkring 18.000 kr og op efter.

Det betaler dog ikke blot for selve hjemmesiden og dens unikke design, men også de mange timers hårde arbejde, der bliver lagt i hjemmesiden fra diverse udviklere, grafikere og alle der står bag projektteamet.

Det er et krævende arbejde at opstille en flot hjemmeside – og derfor også mest realistisk hvis du holder dig et budget omkring den pris. Dog er det muligt at få lavet en mini-kravspecifikation, og udregne et prisestimat på din nye hjemmeside, ved vores møde med din virksomhed.

Vores pakker kan dog oftest tilpasses dit behov og budget. Værd at nævne er det bestemt, at din hjemmeside pris er inklusiv dét, vi kalder Danmarks bedste support – hele vejen i vores samarbejde.

Supportteamet mestrer både kunsten at forstå og forklare, da det er vigtigt for os at kunne omsætte dine spørgsmål og udfordringer til en forklaring, du kan huske og anvende, når du ønsker at redigere et område på din side.

Hjemmesidens pris afhænger af din kravspecifikation

Der er forskel på hjemmesider – og dermed også prisen. Hvor nogle hjemmesider er relativt enkle i både design og funktion, udvikles andre med et helt unikt design, skræddersyet programmering og funktion samt nøje udvalgte salgsegenskaber.

Der er med andre ord stor forskel på, om hjemmesiden skal formidle kontaktinformationer, eller om den også skal kunne fungere som en ekstra sælger i firmaet, som formår at tiltrække nye salg eller kontakthenvendelser.

Er sidstnævnte tilfældet, skal hjemmesiden ikke bare være pæn, men i stand til at informere og føre kunden igennem salgstragten – alt imens den fremstår professionel og troværdig. Det betyder oftest en højere pris.

Designet til at gøre en forskel!

Der findes rigtig mange flotte præfabrikerede skabeloner til hjemmesider. Men er de bygget med lige præcis din målgruppe og dit brand for øje?

Nej. Tværtimod er de mange hjemmesideskabeloner bygget til masseproduktion. Det betyder ikke bare, at de er fyldt med unødvendig kildekode, som sløver websitet, det betyder også, at de ikke er sat i verden for at repræsentere dig.

Hos StepUp Media får du naturligvis tilknyttet en dansk webdesigner, som indtænker din forretnings DNA, branchekonventioner, din målgruppe og hjemmesidens formål i alle aspekter af designet.

Skal du skille dig positivt ud fra konkurrencen, fungere upåklageligt på både Smartphone og computer samt føre dine besøgende mod salg og kontakt? Så er et unikt og topprofessionelt webdesign altafgørende.

Få 10 års erfaring fra mere end 1000 projekter med i prisen

Prisen på en ny hjemmeside kan variere meget, afhængigt af hvem der udvikler den. Når du vælger StepUp Media som dit bureau, får du glæde af vores mere end 10 års lange ekspertise og erfaring.

Som professionelt webbureau tilbyder vi dig ikke bare det rette design og de rette funktioner, vi klarer også gerne support og vedligeholdelse – og kan naturligvis også hjælpe med marketing som f.eks. SEO og Google Ads, der driver trafik til din forretning.

Men vigtigst af alt, så bliver din nye hjemmeside bygget på vores egen toptunede WordPress motor, da vi har udviklet et fundament, som er både sikkert, lynhurtigt og stadig rummer WordPress’ velkendte brugervenlighed.

Dette er helt unikt og sikrer dig et bundsolidt website uden fejl og fyldkode.

Hvad koster en simpel hjemmeside?

Selv en simpel hjemmeside kræver det rette udtryk og forståelse for din forretning. Du kender sikkert til væsentligheden af et solidt førstehåndsindtryk, og det samme er gældende for din hjemmeside. Selv en billigere hjemmeside pris skal med andre ord afspejle, at du får et professionelt ’online visitkort’, der bekræfter kunden i, at det er sikkert at ringe til dig for at få et godt tilbud – eller indsende en kontaktformular, så den videre dialog kan fortsætte.

Som udgangspunkt starter prisen for en hjemmeside på 15.000 kroner, hvor prisen inkluderer nyt design og opkodning samt nødvendige features som cookie pop-up, sikkerhedsopsætning etc.

Hvad koster en skræddersyet hjemmeside?

En skræddersyet hjemmeside repræsenterer et mere omfattende projekt end en simpel hjemmeside, hvilket naturligvis afspejles i prisen. Her skal hjemmesiden kunne mere og have funktioner, der giver værdi til virksomheden. Det kan være alt fra et online bookingsystem til en prisberegner eller mulighed for at oprette og håndtere medlemskaber.

Hjemmesider som disse har ofte en startpris på omkring 40.000 kroner, hvormed du får de rette funktioner, som ledsages af konverteringsoptimeret design, der understøtter hvert et led i brugerrejsen. Alt sammen krydres med en professionel visuel identitet.

Hvad koster hjemmesiden om måneden?

Når din hjemmeside først er bygget, har den meget beskedne løbende udgifter. Du skal naturligvis have et webhotel og et domænenavn, og begge dele koster samlet set sjældent mere end 1000 kroner årligt.

Herudover kan der være andre omkostninger forbundet, hvis du f.eks. ønsker at vi står for at holde hjemmesiden opdateret, tager backups af din vigtige data og overvåger, om der kommer mistænkelig trafik fra andre lande (kendte bots og forsøg på at hacke websitet). Dette er dog et tilvalg og ikke en forudsætning for hjemmesiden.

Kan man lave en gratis hjemmeside?

Synes du, at hjemmeside priserne er for høje? Så er det faktisk muligt at bygge en hjemmeside helt gratis! Muligheden begrænser dig dog i forhold til designmuligheder, ligesom siden også vil fremstå som skabt i et gratis hjemmeside-program. Det vil være synligt ved at URL’en højest sandsynligt ligger på et subdomæne, hvor dit firmanavn ikke står alene, som man kender det, men har hjemmeside-programmets navn med. Desuden vil hjemmeside-programmet med stor sandsynlighed brande sig selv i din hjemmesides footer-område. Det ser hverken professionelt eller troværdigt ud, når kunder skal tilgå siden, men muligheden foreligger.

Bemærk også, at det kan være svært at eksportere dit indhold senere, hvis du vil flytte til dit eget dedikerede domæne og dit eget webhotel. Data – altså dine mange timers arbejde – kan derved gå tabt.

Dertil er det typisk svært (hvis ikke umuligt) at opsætte sporing som f.eks. Google Analytics samt noget nær umuligt at opnå gode placeringer på Google og synliggøre sig for sine kunder.

Hvem skal lave min hjemmeside?

Der er mange, som kan udvikle en ny hjemmeside. Du har både valget mellem freelancere, billigere webbureauer og mere etablerede webbureauer. Er dit primære mål en billig hjemmeside pris, er et billigere webbureau en oplagt mulighed. Ulempen er dog, at din hjemmeside med stor sandsynlighed vil ligne mange af de andre, da designet meget vel kan være baseret på en skabelon. Det vil nemlig ikke være muligt at aflønne uddannet dansk arbejdskraft, hvis timeantallet bliver for højt. Derfor kan hjemmesiden være lavet på ’samlebånd’, men vil fortsat være billig.

Der findes ligeledes mange freelancere, som arbejder i vidt forskellige prisklasser, men vær varsom med at vælge en, der ikke er et kendt navn i branchen.

Vælger du et etableret webbureau, får du glæde af erfaring og værdifulde kompetencer – hvor stærk forretningsforståelse er én af dem. Et etableret webbureau vil desuden kunne fremvise mange cases, hvilket er vigtigt, da det – gerne i sammenspil med f.eks. Trustpilot – hjælper dig med at træffe en kvalificeret beslutning.

Få en hjemmeside pris, der ikke løber løbsk

Et solidt estimat og en klar proces sikrer et professionelt forløb

 

Med erfaring fra mere end 1000 vellykkede webudviklingsprojekter kan du forvente et professionelt forløb hos StepUp Media.

Vores projektplan starter altid med en grundig dialog og behovsanalyse, hvormed vi lærer mere om din virksomhed samt de forventninger, du har til dit nye website. Herunder kan vi allerede spore os ind på et groft estimat, så du får en idé omkring den forventede hjemmeside pris.

Når vi udvikler din hjemmeside, er du naturligvis med i hele processen. Vi godkender derfor i samarbejde den kravspecifikation, som dikterer projektets fremdrift. Ud fra denne får du også den samlede pris på hjemmesiden.

Kravspecifikationen og den tilhørende projektplan er et vigtigt værktøj, fordi den sikrer, at hverken regningen eller projektet løber løbsk.

Få en klar aftale, uden alt det med småt!

Det kan være svært at gennemskue, hvad man får for prisen på en hjemmeside i sig selv. Læg dertil, at nogle bureauer presser prisen i bund for at i stedet binde dig på lange, urimelige abonnementsaftaler, så er det nærmest umuligt at få overblik og undgå grimme overraskelser.

Men bare rolig. Hos StepUp Media kan du forvente klare aftaler – uden det med småt.

Du ejer selv din hjemmeside, designet og alt indholdet. Vi binder dig ikke på abonnementer, som er umulige at slippe ud af, men giver dig klar besked omkring hjemmesidens samlede pris. Desværre er det ikke almindelig praksis alle steder, hvorfor man kan brænde inde med aftaler, der ikke bare ender med at koste flere gange en ny hjemmesides pris, men også frarøver dig ejerskabet.

En så dårlig forretningsskik møder du aldrig hos StepUp Media. Her får du klar besked og klare aftaler.

Kontakt os i dag og hør mere – og få det første rå estimat på din nye hjemmeside.