x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi tager kontakt til dig inden for 12 timer. 👍🏻

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Åbent til kl. 16:00

Ny webshop

Hvis du overvejer at starte din første webshop, har du garanteret en masse spørgsmål. Hvordan laver man en webshop, hvilket system er det bedste og hvordan markedsfører jeg min nye online butik?

Hvis du overvejer at starte din første webshop, har du garanteret en masse spørgsmål. Hvordan laver man en webshop, hvilket system er det bedste og hvordan markedsfører jeg min nye online butik?

Hos StepUp Media har vi hjulpet både nybegyndere og erfarne e-købmænd med at opsætte den perfekte webshop og få en optimeret salgskanal til forretningen.

Uanset hvilket stadie din forretning befinder sig på, er der en række tekniske omstændigheder, du skal tage hensyn til. Hvor skal din webshop hostes, hvem står for vedligeholdelse og hvordan får jeg fat i support, når jeg har brug for hjælp?

Vi har naturligvis gjort det let for dig og tilbyder at hjælpe med alle tekniske elementer – og ikke mindst Danmarks bedste support!

Det kan vi hjælpe med

Når du skal have bygget en webshop, har du brug for en partner, der har erfaring inden for alle e-handelsaspekter.

Vi hjælper dig med:

Design

Når du køber en webshop, skal den være en unik repræsentant for din forretning. Det betyder, at alt webdesign skal være gennemført og passe til din virksomheds visuelle identitet. Vi kan hjælpe med at udvikle logo, design, opsætte billeder samt tilpasse fonte, formularer og andre finesser, der i sammenspil udgør det webdesign, der skal fange dine potentielle kunder og guide dem igennem hele salgstragten.

Brugervenlighed

Et webshop system skal fungere, så du kan strukturere en kunderejse, din bruger slet ikke bemærker. Faktisk vil vi mene, design og funktionalitet skal guide brugeren i ethvert henseende, så denne aldrig er i tvivl om, hvad næste skridt er.

God brugervenlighed er naturligvis gældende for både desktopudgave og mobilversion, da smartphones efterhånden er vores foretrukne apparat, når vi browser og shopper online.

Betalingsgateway og indløsningsaftale

Et flot design og fantastisk brugervenlighed nytter ingenting, hvis ikke du har en betalingsgateway og en indløsningsaftale, så du kan modtage betalinger i din webshop.

Vi hjælper dig med at opsætte gateway og få de korrekte tilladelser til at hæve penge fra dine kunders kreditkort, så dit webshop system kan det, det er beregnet til: generere salg og omsætning.

Markedsføring

Markedsføring er et vidt begreb, der indeholder mange discipliner. Hos StepUp Media er vi eksperter i søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads samt Facebook marketing og LinkedIn annoncering.

Når vi har udviklet din webshop, hjælper vi dig gerne med at synliggøre den, så du får relevant trafik fra den rette målgruppe.

Vores markedsføring er naturligvis bygget op omkring fuld gennemsigtighed og nøje rapportering, så du altid har adgang til de nøgletal, der påviser din fremgang i søgemaskinen, din ROI for betalt annoncering og din rækkevidde på Facebook m.m.

Support

Hvis du nogensinde har prøvet at stå i en situation, hvor du havde brug for hjælp, men ikke kunne få den, så ved du, hvor vigtig god support er. Hos StepUp Media får du adgang til det, vi oprigtigt mener er Danmarks bedste support.

Her kan du via mail, telefon eller fjernsupport få løsningsorienteret hjælp fra jyske personer, der har benene solidt plantet på jorden og taler et sprog uden forvirrende tekniske fraser. Det kan du oversætte til tålmodighed med brugere på alle niveauer og kommunikation, som alle parter forstår.

Bestil din webshop hos StepUp Media

Er du interesseret i et velfungerende webshop system i unikt design og med tilhørende support?

Så kontakt os og hør hvor let du kommer i gang med at sælge online.

Udfyld formularen eller ring på tlf. 71 74 74 68.