x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Udvalgte webshop cases

Ny webshop

Uanset om du overvejer at starte din første webshop eller ønsker at udvide din nuværende, hjælper StepUp Media dig. Vi hjælper dig igennem processen fra start til slut: Lige fra professionelt design til opsætning af betalingsløsning og evt. markedsføring på Google, Facebook etc.

Hvis du overvejer at starte din første webshop, har du garanteret en masse spørgsmål. Hvordan laver man en webshop, hvilket system er det bedste og hvordan bliver jeg synlig overfor de rette kunder?

Hos StepUp Media har vi hjulpet både begyndere og erfarne e-købmænd med at opsætte den perfekte webshop og – via markedsføring på Google, Facebook etc. – få en optimeret salgskanal til forretningen.

Uanset hvilket stadie din forretning befinder sig på, er der en række tekniske omstændigheder, du skal tage hensyn til. Hvor skal din webshop hostes og have webhotel, hvem står for vedligeholdelse og hvordan får jeg fat i support, når jeg har brug for hjælp?

Vi har naturligvis gjort det let for dig og tilbyder at hjælpe med alle tekniske elementer – og ikke mindst Danmarks bedste support, hvis du spørger os!

Det kan vi hjælpe med

Når du skal have bygget en ny webshop, har du brug for en partner, der har erfaring inden for alle e-handelsaspekter.

Vi hjælper dig med:

Design

Når du bestiller en ny webshop, skal den være en unik repræsentant for din forretning. Det betyder, at alt webdesign skal være gennemført og passe til din virksomheds visuelle identitet.

Vi kan hjælpe med at udvikle logo, design, opsætte billeder samt tilpasse fonte, formularer og andre finesser, der i sammenspil udgør det webdesign, der skal fange dine kunder og guide dem igennem hele salgstragten.

Når vi designer din nye webshop, er du naturligvis med i processen, så du ender med et website, både du og dine kunder sætter pris på. Vi opbygger en god brugerrejse, hvor der både indtænkes branchenormer, stemninger, flow og navigation – og hvor kontrastfarver sikrer fokus på vigtige Call-To-Action knapper. Dit design er naturligvis 100% unikt og tilpasset dine forretningsmål.

Brugervenlighed

Et webshop-system skal fungere, så du kan strukturere en kunderejse, din bruger slet ikke bemærker. Faktisk vil vi mene, design og funktionalitet skal guide brugeren i ethvert henseende, så kunden aldrig er i tvivl om, hvad næste skridt er.

God brugervenlighed er naturligvis gældende for både desktopudgave og mobilversion, da smartphones efterhånden er vores foretrukne apparat, når vi browser og shopper online.

Vi hjælper dig med at skabe et design og en struktur, der sikrer succes i form af hårde konverteringer som køb – eller bløde konverteringer i form af f.eks. tilmelding til et nyhedsbrev. Din bruger må aldrig møde en mur, men skal nemt kunne finde det, han eller hun leder efter. Kort sagt skal sammenspillet imellem dit design, som udtrykker værdier og motiverer til handling, samt hastighed, farver, placering af elementer og meget mere arbejde for brugeroplevelsen. Og vi ved, hvordan man sætter tingene sammen, så de virker!

Betalingsgateway og indløsningsaftale

Et flot design og fantastisk brugervenlighed nytter ingenting, hvis ikke du har en betalingsgateway og en indløsningsaftale, så du kan modtage betalinger i din webshop.

Vi hjælper dig med at opsætte gateway og få de korrekte tilladelser til at hæve penge fra dine kunders kreditkort, så dit webshop-system kan det, det er beregnet til: generere salg og omsætning.

Vi kan desuden hjælpe med opsætning af mobilbetaling, som bør figurere som betalingsmulighed. Selvom kortbetaling fortsat er den mest almindelige løsning, bliver betalinger med MobilePay mere og mere populært, hvorfor din nye webshop bør tilbyde brugerne denne mulighed.

Vi rådgiver gerne om de bedste betalingsløsninger og hjælper dig med integrationer samt opsætning, så du er klar til at modtage penge, det øjeblik dit website kommer online.

Markedsføring

Markedsføring er et vidt begreb, der indeholder mange discipliner. Fælles for dem alle er, at de er målrettet at tiltrække relevant trafik til din nye webshop, da kunderne desværre sjældent kommer af sig selv.

Hos StepUp Media er vi eksperter i søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads samt annoncering på Facebook og Instagram.

Når vi har udviklet din webshop, hjælper vi dig gerne med at synliggøre den, så du får relevant trafik fra den rette målgruppe.

Med SEO kan vi sikre dig organiske klik, altså ikke-betalt trafik, men brugerklik opnået via gode placeringer i Googles populære søgemaskine. Disse placeringer medfører stor troværdighed og resulterer derfor ofte i en højere grad af konverteringer.

Med Google Ads kan vi næsten fra dag ét sikre dig kvalificeret trafik baseret på det budget, du afsætter til markedsføringen. Google Ads sikrer, at brugerne føres til de rette landingssider via sin søgning – og tilmed kan udsættes for re-marketing, hvis de ikke skulle købe noget ved deres første besøg.

Facebook annoncering sikrer dig muligheder for at segmentere og eksponere dig for de rette kundeemner på den største platform for sociale medier. Samtidig kan du bruge søster-platformen Instagram til at styrke dit brand og engagere din målgruppe med billeder, video og stories.

Vores markedsføring er naturligvis bygget op omkring fuld gennemsigtighed og nøje rapportering, så du altid har adgang til de nøgletal, der påviser din fremgang i søgemaskinen, din ROI for betalt annoncering og din rækkevidde på Facebook m.m. Dertil sikrer vi dig gerne sparring, så du også selv føler dig tilpas ved at optimere og øge din webshops synlighed.

Support

Hvis du nogensinde har prøvet at stå i en situation, hvor du havde brug for hjælp, men ikke kunne få den, så ved du, hvor vigtig god support er. Hos StepUp Media får du adgang til det, vi oprigtigt mener er Danmarks bedste support.

Her kan du via mail, telefon eller fjernsupport få løsningsorienteret hjælp fra jyske personer, der har benene solidt plantet på jorden – og taler et sprog uden forvirrende tekniske fraser. Det kan du oversætte til tålmodighed med brugere på alle niveauer og kommunikation, som alle parter forstår.

Vores supportaftale er med til at sikre dig en webløsning, som altid kommer hurtigt retur i luften, hvis du f.eks. oplever problemer med en opdatering, hosting eller andet.

Vi hjælper dig desuden gerne med at opdatere og holde din webshop sikker. Dette er meget vigtigt, fordi opdatering bl.a. er med til at lukke for eventuelle sikkerhedshuller, som hackere kan udnytte. Vi kan dertil også hjælpe med opsætning af f.eks. løbende backup af din webshop, så du har en opdateret kopi, hvis netop hackere eller malware nedlægger din forretning.

Få en ny webshop, der er klar til brug – uden binding!

Når vi overdrager din nye webshop, sørger vi for, den er klar til brug. Det betyder, at du får en løsning, som:

  • Har et unikt design, og er renset for demoindhold.
  • Fungerer på alle platforme.
  • Er opsat med din betalingsløsning.
  • Er klargjort til SEO (søgemaskinevenlig).
  • Ikke har begrænsninger ift. antal sider, produkter m.m.

Hvad endnu vigtigere er, så ejer du din nye webshop 100%. Uden undtagelse! Som webbureau er StepUp Media imod kontrakter, hvor kunden ikke selv ejer sit indhold. Når vi overdrager websitet, er det derfor helt og holdent dit – præcis som det bør være, men desværre ikke er alle steder.

Vi hjælper dig desuden med at finde til rette i din nye webshop via personlig oplæring, så du ser, hvordan man opretter nye sider, kategorier, produkter etc.

Bestil din webshop hos StepUp Media

Er du interesseret i et velfungerende webshop-system i unikt design og med tilhørende support?

Så kontakt os og hør hvor let du kommer i gang med at sælge online.

Udfyld formularen eller ring på tlf. 71 74 74 68.

Udvalgte webshop cases